studiokm 11.05.11, 21:17 ostatnio znalazłem bardzo fajną ofertę dekoracji ściennych na www.naklejkomania.com , co o tym myślicie czy uzywaliście jakie wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marjani Re: Dekoracje ścienne 13.05.11, 12:31 Naklejki dziecięce Naklejki do pokoju dziecinnego -wielokolorowe drukowane są , a nastepnie wyciete po obrysie. Naklejanie to wspaniała zabawa dla calej rodziny, pobudza wyobraźnię malucha i wzmacnia jego relacje z rodzicami. Poprzez rożnorodnośc kolorów i kształtów naklejki dla dzieci wspomagają rozwój dziecka, a bogaty wybór wzorów stwarza nieograniczone możliwości przemiany nudnej ściany w bajkową krainę. W kilka minut pokój Waszego malucha może zmienic się w podwodny świat, safari czy tez kolorową polanę pełną kwiatów i motyli. W nocy pokój dziecięcy może zamienic się w rozwietlone gwiazdami niebo, dzięki naklejką, którę są wykonane z folii fotoluminescencyjnej. Jest to folia również używana do oznacza wyjśc ewakuacyjnych. Naklejka dla dziecka stanowi pierwsze źródło poznawania otaczającego świata. Firma KM STUDIO zajmuje się projektowaniem oraz produkcją naklejek dekoracyjnych. W ofercie firmy znajdują się szablony malarskie, fototapety, naklejki na ścianę: z folii samoprzylepnej, weluru, wielokolorowe - dla dzieci, fotoluminescyncyjne. Pełną ofertę firmy KM STUDIO znajdziecie Panstwo na stronie www.naklejkomania.com. Firma działa od kilku lat, zdobywając coraz szersze grono zadowolonych klientow, tym samym nasze naklejki ścienne zdobią juz tysiące mieszkań, a jedynym ograniczeniem jest wyobraxnia klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Dekoracje ścienne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.11, 12:39 marjani napisał: > Naklejanie to wspaniała zabawa dla calej rodziny, pobudza wyobraźnię malucha i > wzmacnia jego relacje z rodzicami. Niekoniecznie. Znana jest histioria Pana Leona, któremu gó...arz podczas meczyku nakleił na ekran telewizora papier samoprzylepny akurat w miejscu gdze było pole karne. Pan Leon pozbawił swoje dziecko kieszonkowego na całe życie i zabronił mu relacji z dziewczętami, co skończyło się źle dla dziewcząt. Niewinne naklejki mogą złamać życie wielu ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Tapety na cenowych streoidach.. IP: *.namao.albertacom.com 14.05.11, 18:35 Hey, Teraz na scianach jakies nalepki.. Bo widzisz panie kiedys bylo lepiej.. Za komuny panie to tapety byly...Na cala sciane byly.. Ogromne i kolorowe panie. I z widokami byly...fototapety nazywali czy jakos... Ale moze mi sie juz pierniczy.. Tak, to byloby niemozliwe... he he he he Jaja, co nie>>???? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Dekoracje ścienne 13.05.11, 12:57 dzięki naklejką, którę są ... a naklejki ze słownikiem j. polskiego macie? "To se" naklejcie nad "klawiaturom"... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Dekoracje ścienne 13.05.11, 12:58 A naklejki z rekalami tej firmy macie? ... zamiast spamowac w sieci - naklejajcie "na Miescie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Dekoracje ścienne IP: *.dip.t-dialin.net 13.05.11, 21:55 jeżeli dekoracje ścienne, to interaktywne. ta witryna robi wrażenie. w ogóle na każdą imprezę ta firma jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
marjani Re: Dekoracje ścienne 15.05.11, 09:43 witam Każdy dokunuje wyboru, naklejki na ścianę to prosty sposób na zmianę wysrtoju wnętrza mieszkania/domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Dekoracje ścienne IP: *.namao.albertacom.com 15.05.11, 17:28 hey marjani, Jesli chodzi o sciany w domu...jestem konserwatysta.... Gladkie sciany w jasnym, spokojnym kolorze. Wszystko.. Kolorow, wzorow itp mam od cholery na zwenatrz... Nie chce by mi sciany "wrzeszczaly".. W domu chce odpoczac... :):):) i to nie sa jaja Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Dekoracje ścienne 15.05.11, 18:02 Nie chce by mi sciany "wrzeszczaly".. W domu chce odpoczac... ... nie wszystkim Indianie wrzeszcza pod oknami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Dekoracje ścienne IP: *.namao.albertacom.com 15.05.11, 19:05 Hey werty, Cos ty sie Indian uczepil? :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Dekoracje ścienne 16.05.11, 00:20 > Hey werty, > Cos ty sie Indian uczepil? Jemu chodziło o Eskimosów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Dekoracje ścienne IP: 199.19.221.* 16.05.11, 01:13 Hey danny boy, Nie dziwie sie.. W Gorzowie tez swoich od "nie swoich" rozroznic nie moze... he he he PS. Jak go spotkasz to powiedz mu ze "czerwonoskorzy" to nie to samo co czerwoni... Chyba ze on po pisowsku: wsio ryba!!! I to sa jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Dekoracje ścienne IP: *.namao.albertacom.com 18.07.11, 20:55 Hey danny boy, Cos ty sie Eskimosow uczepil? :):) PS. Mowiac o kolorch i Eskimosach... Ci ktorzy ich lubia uwazaja, ze sa super wrazliwi na kolory..Na przyklad maja piec roznych nazw dla okreslenia "bieli"... Ci ktorzy za Eskimosami nie przepadaja twierdza, ze to jest ta sama nazwa tylko oni pisac poprawnie nie potrafia wiec zawsze inaczej wychodzi... Z najwiekszym szacunkiem dla Eskimosow: to jest zabawne! he he he he he I to sa jaja Odpowiedz Link Zgłoś
rozykwiat2 Re: Dekoracje ścienne 18.07.11, 12:39 FOTOTAPETY, przede wszystkim extra jakość, piękne wzory wall-it.eu PRZYKŁADY FOTOTAPET W MIESZKANIU wall-it.eu/?act=examples Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Dekoracje ścienne 18.07.11, 13:12 PRZYKŁADY FOTOTAPET W MIESZKANIU ... jak ktos mieszka w knajpie... Nie wyobrażam sobie dłuzszego pobytu w pomieszczeniu o takiej "kakofoni barw"... Oszalec mozna... Odpowiedz Link Zgłoś
marjani Re: Dekoracje ścienne 18.07.11, 21:23 tu mam coś ciekawego, niby kilka kresek a jednak zatrzymujemy oko na dłużej www.naklejkomania.com/product.php?id_product=338 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Dekoracje ścienne IP: *.dip.t-dialin.net 19.07.11, 00:48 marjani napisał: > tu mam coś ciekawego, ... całkiem fajne meble, tylko ten szkaradny kicz na ścianie psuje cały efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Ale to juz "za komuny bylo".. IP: *.namao.albertacom.com 19.07.11, 04:07 Hey Ja nowoswci chce... Sam nie mialem ale u znajomego w domu podziwialem piekna lake z sarnami...na scianie. Taka jakosc ze gdybym mial strzelbe...to chcialoby sie jedna z nich na obiad zaprosic... he he he he O co mi chodzi? Pokazcie to czego jeszcze nie widzialem.. :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
ewaburczynska Re: Dekoracje ścienne 11.07.11, 12:59 Ostatnio przy okazji zakupów w BRW zetknełam się z naklejkami RoomMates (amerykańskie). Była tam również Impresja, ale po wcześniejszych niezbyt przyjemnych doświadczeniach (przy usuwaniu zeszła mi farba z tynkiem ze ściany), wolałam się trzymać od niej z daleka. Sprzedawczyni poleciła RM, że można wielokrotnie, nie brudzą, ani nie niszczą ścian. Po wcześniejszych doświadczeniach podchodziłam zdecydowanie sceptycznie i "zaryzykowałam" w pokoju córki :). Wybrałam śliczne zwierzaki. Rzeczywiście, wszystko, co mówiła sprzedawczyni, to prawda. One są rewelacyjne. Cały czas przeklejamy je w różne miejsca i nie ma śladów... no i nadal się trzymają ściany. Chyba są niezniszczalne :). Gorąco polecam! PS. Więcej wzorów niż w brw jest na stronie dystrybutora www.roommates.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Dekoracje ścienne IP: *.dip.t-dialin.net 19.07.11, 03:57 ewaburczynska napisała: > "zaryzykowałam" w pokoju córki :). córkę też udekoruj :) Odpowiedz Link Zgłoś
david113 Re: Dekoracje ścienne 24.07.11, 14:26 sprawdź na streetdesign.manifo.com tam maja ciekawe rozwiązania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Dekoracje ścienne IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.11, 16:02 "Kogo mieszkańcy Zielonej Góry i Gorzowa najlepiej znali w roku 2009, czyli na półmetku obecnej kadencji parlamentu? Czołówka to wspomniani już: Zych (15,56 proc. wskazań), Rafalska (15,01), Niesiołowski (13,49), Kochanowski (10,60) i Bukiewicz (10,05)." "Co jednak powiedzieć o wyniku posła PO z Nowej Soli Bogdana Bojki i posłanki PO z Sulęcina Bożeny Sławiak (oboje 0,68 proc.)?" dekoracje ścienne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Dekoracje ścienne IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.11, 22:46 studiokm napisał: > ostatnio znalazłem bardzo fajną ofertę > dekoracji ściennych na www.naklejkomania.com , > co o tym myślicie ... myślę, że ściany bez tych tribali są wiele piękniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Tapeta to tapeta... IP: *.namao.albertacom.com 30.07.11, 05:59 Hey, :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus tapeta to tapeta, ściana to ściana. IP: *.dip.t-dialin.net 06.11.11, 11:00 Ściana może zachwycać tak samo jak piękny mebel,... pod warunkiem, że ściana bez tapety. "piękno wynika z prawdy i pożytku." naturalna ceglana lub malowana ściana może zachwycać tak samo jak drewniany, lub skórzany wygodny mebel. jednak ściana oklejana papierem, mnie osobiście już nie zachwyca tak samo jak nie zachwyca mnie oklejany mebel. ps. piękne meble prezentują się lepiej na tle gładko malowanych ścian, niż na tle wzorzystych tapet. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: tapeta to tapeta, ściana to ściana. 06.11.11, 11:11 na tle gładko malowanych ścian .. oczywiście jedynie gladkie sciany - wszelkie tapety to maskowanie błędow... trudno uzyskać jednolita gładź... jest jednoznaczna... wzorzysta tapeta wszystko maskuje Jednoznaczność - nawet w malowaniu mieszkania jest trudna i wymaga perfekcji... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetmatan Re: tapeta to tapeta, ściana to ściana. 24.11.11, 23:25 lifeandanythingelse.blogspot.com Mnie te dekoracje po prostu powaliły na łopatki :) Supeeeeer! Chcę więcej takich pomysłów, macie jakieś podobne? Odpowiedz Link Zgłoś
czekolad Re: tapeta to tapeta, ściana to ściana. 10.04.19, 11:09 Ja jestem zwolennikiem fototapet. Robiłem do salonu na wymiar w sklepie grafinia Odpowiedz Link Zgłoś
czekolad Re: tapeta to tapeta, ściana to ściana. 10.04.19, 11:11 Najfajniejsze dekoracje na ścianie to fototapety. Mam w kuchni. Taka fototapeta kawa. Wygląda super Odpowiedz Link Zgłoś
czekolad Re: Dekoracje ścienne 10.04.19, 11:17 My kupowaliśmy fototapety z mapą świat do pokoju dzieci w sklepie grafinia. Wyszły super Odpowiedz Link Zgłoś