Dodaj do ulubionych

Forum Gorzow-do dziennikarzy,admina i forumowiczow

25.01.12, 22:50
Juz jakis czas temu usunelam sie z tego forum na znak mojego osobistego protestu....nie mialam ochoty tutaj zagladac. A chodzilo mi o to,ze ani dziennikarze ani admin nie reaguja natychmiast na uwagi, kiedy jakis dupek anonimowy chce sobie ulzyc i wrzuca szczegoly i dane osobowe np moje. Szkoda mi takich osob....ale coz pewnie beda dalej istniec.Jednak uwazam,ze w gestii dziennikarzy i adminow jest (skoro to ich praca lub dobra wola-admin) usuwanie takich postow i blokowanie uzytkownikow. Wiem,ze to nie jest latwe bo przeciez nie tylko forum zyje sie i ma sie 1000 innych spraw na glowie....Oki, ale do poruszenia tego tematu sklania mnie temat i 2 posty obywatela SW.Nie jest on anonimowy bo za login uzywa swojego imienia i nazwiska ,ale jest nienaprawialny. MAM DOSC jego lamania podstawowych praw forum i ustawy o danych osobowych...Co jakis czas zasmieca to forum ta sama historia jak to jest przesladowany ^przez Ryska zawsze opisujac ta sama historie i wymieniajac imiona i nazwiska forumowiczow. Drodzy dziennikarze drogi adminie OTWORZCIE OCZY i nietolerujcie takiego zachowania, bo jak tak dalej pojdzie to ,to forum bedzie jednym WIELKIM BAGNEM.Na prawde chcialabym,zeby to forum bylo o Gorzowie a nie miejscem dla frustratow ziejacych jadem i nienawiscia i ciagle piszacych o tym samym....Mam nadziej,ze ten temat zamieni sie w dyskusje a nie bagno.... tradycyjne
Obserwuj wątek
    • Gość: Eureka Re: Forum Gorzow-do dziennikarzy,admina i forumow IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.12, 23:02
      To Ty jesteś zwolenniczka ACTA?
      • Gość: jona Re: Forum Gorzow-do dziennikarzy,admina i forumow IP: *.access.telenet.be 25.01.12, 23:21
        niettttttttttttt,ale to nie w tym watku jest.Jestem przeciwko ACTA, bo na wlasnej skorze przekonalam sie,ze to ustawka,Jednoczesnie jestem przeciwniczka zachowania typu palenie flagi i rozboje, burdy.A ten watek jest o nagminnym lamaniu ogolnych praw forum i ustawy o danych osobowych na tym forum-umieszczanie danych osobowych (nazwisk,szczegolow,etc) przez frustratow.Do tego tematu sprowokowal mnie obywatel SW,ktory czesto powraca do tej samej historii i umieszcza dane osobowe jednego z gorzowskich dziennikarzy.A admin i dziennikarze nie reaguja...
        • Gość: Bernard Jona, przeciez ty w tym gow-nie paprzesz.... IP: 199.19.221.* 26.01.12, 05:49
          Hey jona.
          Przestan pieprzyc...
          Po jaka cholere reagujesz..
          On glizde wrzuca i czeka na 'wziecie".. I ty jak durna ryba "bierzesz"..
          Zostaw.
          Ignoruj...
          Niech sobie...
          :(:(:(:(
    • Gość: login_t Re: Forum Gorzow-do dziennikarzy,admina i forumow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.12, 08:14
      Z tego co pamiętam to Rysiek sam zaczął się podpisywać.
      • Gość: Bwenard Re: Forum Gorzow-do dziennikarzy,admina i forumow IP: *.namao.albertacom.com 26.01.12, 08:21
        Hey login,
        Jesli tak, to Ryska sprawa...
        :(
        • Gość: hiro Re: Forum Gorzow-do dziennikarzy,admina i forumow IP: *.gorzow.mm.pl 26.01.12, 09:10
          to wolna amerykanka a straszenie sądami niech sobie w pizdę wsadzą!
          • Gość: jona Re: Forum Gorzow-do dziennikarzy,admina i forumow IP: *.access.telenet.be 26.01.12, 10:47
            no wlasnie... wolna amerykanka,a wiec za co dziennikarze biora pensje? Gdzie jest admin? I tu tak sobie pomyslalam o dobrym kumplu,ktorego juz wsrod nas nie ma,a szkoda, bo zawsze i o kazdej porze dnia moglam mu zwrocic uwage na nieprawodliwosci i reagowal natychmiast...
      • Gość: Bodzio Re: Forum Gorzow-do dziennikarzy,admina i forumow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.12, 11:17
        Też tak pamiętam. I dowalał temu SW. Tylko zniknął jak ten wrzucił jakiś stary artykuł z Lubuskiej, że jego rodzina zadawała się z generalicją SB. Dlaczego dalej nie pisze?
    • wolfenstein3d w sprawie ACTA jestś za? 26.01.12, 11:43
      > usuwanie takich postow i bloko
      > wanie uzytkownikow.

jest wolność słowa przyzwyczaj się.
      marzy ci się drugi łukaszenka w polsce?

a może nie umiesz merytorycznie dyskutować tylko przedkładasz swoje racje ponad logiką i rozumem?

> MAM DOSC jego lamania p
      > odstawowych praw forum i ustawy o danych osobowych

zasady normy przepisy - cała unia, zabraniać ludziom, sterować nimi i dławić rozwój ich przedsiębiorczości żeby urzędnicy sobie żyli na wysokim poziomie na koszt podatników nadmiernie zdzieranych z podatków.

ustawa o ochronie danych osobowych stoi w sprzeczności z ACTA które ma służyć wglądowi rządzących i zbieraniu danych o użytkownikach internetu - jedynego miejsca wolnego do tej pory. Bo dziennikarzy się usuwa z telewizji publicznych (tvp1) i niepublicznych (tvn) za inne poglądy.

• Gość: anty ACTA Re: w sprawie ACTA jestś za? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.12, 11:49
        Ta kobieta jest jakaś dziwna. Przecież Rachlewicz sam się przedstawia w radiu. Łamie prawo czy co?
        • Gość: jona do anty acta IP: *.access.telenet.be 26.01.12, 14:55
          jest osoba publiczna, dziennikarzem to i przedstawia sie w radio,a tutaj jest forum i rzadzi sie innymi prawami.... a obrona danych osobowych obowiazuje wszedzie,a szczegolnie wlasnie w PL o tej ustawie czesto mowia, kumasz.............
    • Gość: thebird Re: Forum Gorzow-do dziennikarzy,admina i forumow IP: *.gorzow.mm.pl 26.01.12, 11:48
      tak sobie pomyslalam o dobrym kumplu
      Nie masz wyjścia musiaz sobie poszukać kolejnego kumpla.
      Jest tam kilku przystojnych
    • Gość: thebird Re: Forum Gorzow-do dziennikarzy,admina i forumow IP: *.gorzow.mm.pl 26.01.12, 11:51
      A nocnika SW należy zignorować, to jest najbardziej bolesne
      • Gość: jona Re: do thebird IP: *.access.telenet.be 26.01.12, 14:58
        kumpli nie musze szukac,ale wlasnie o tego typu problemach zawsze moglam z Brykim pogadac i on reagowal natychmiast,a obecnie.... smiem twierdzic,ze obecni dziennikarze wrecz daja przyzwolenie a nie tylko toleruja tego typu zachowanie
        co do nocnika- jeden go olewa a inny moze miec dosc jego jadu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka