jonapl
25.01.12, 22:50
Juz jakis czas temu usunelam sie z tego forum na znak mojego osobistego protestu....nie mialam ochoty tutaj zagladac. A chodzilo mi o to,ze ani dziennikarze ani admin nie reaguja natychmiast na uwagi, kiedy jakis dupek anonimowy chce sobie ulzyc i wrzuca szczegoly i dane osobowe np moje. Szkoda mi takich osob....ale coz pewnie beda dalej istniec.Jednak uwazam,ze w gestii dziennikarzy i adminow jest (skoro to ich praca lub dobra wola-admin) usuwanie takich postow i blokowanie uzytkownikow. Wiem,ze to nie jest latwe bo przeciez nie tylko forum zyje sie i ma sie 1000 innych spraw na glowie....Oki, ale do poruszenia tego tematu sklania mnie temat i 2 posty obywatela SW.Nie jest on anonimowy bo za login uzywa swojego imienia i nazwiska ,ale jest nienaprawialny. MAM DOSC jego lamania podstawowych praw forum i ustawy o danych osobowych...Co jakis czas zasmieca to forum ta sama historia jak to jest przesladowany ^przez Ryska zawsze opisujac ta sama historie i wymieniajac imiona i nazwiska forumowiczow. Drodzy dziennikarze drogi adminie OTWORZCIE OCZY i nietolerujcie takiego zachowania, bo jak tak dalej pojdzie to ,to forum bedzie jednym WIELKIM BAGNEM.Na prawde chcialabym,zeby to forum bylo o Gorzowie a nie miejscem dla frustratow ziejacych jadem i nienawiscia i ciagle piszacych o tym samym....Mam nadziej,ze ten temat zamieni sie w dyskusje a nie bagno.... tradycyjne