Dodaj do ulubionych

łeb mnie napierdziela po żubrze

07.02.12, 22:27
może jakiś skażony był? niedawno w ętermarsze na staszica odwołali całą partię piwa - tabliczka wisiała - nie na sprzedaż.

a u mnie na wiosce sprzedają. może skażone było..

nigdy więcej tego świństwa do mordy nie wleję.. tylko lubuskie.
Obserwuj wątek
    • Gość: hiro pieprzysz jak po borygo IP: *.gorzow.mm.pl 07.02.12, 22:33
      ale jak dobrze podgrzejesz........................
      • Gość: Bernard To suminie Wolfie...Ton sumienie cie gryzie... IP: *.namao.albertacom.com 07.02.12, 22:38
        Hey,
        Gdybys za piwo zaplacil jak porzadny czlowiek, to bys sie czul jak hiro...
        Czyli wspaniale...
        Ale ty zapewne tak po "internetowemu" je zdobyles..
        To teraz cierp..
        :):):):):):)
        • Gość: hiro Re: To suminie Wolfie...Ton sumienie cie gryzie.. IP: *.gorzow.mm.pl 07.02.12, 22:47
          dobrze mu nagadałeś berni! niech ma sknyra niech cierpi.....
          jak tam twoje prywatne kojoty....poopowiadaj coś ........u nie stara bida tak jak 10 lat temu. tylko autka coraz lepsze...hehhehe.te h...e z gazety poblokowali mnie konta i klepne czasami <tak po spacji> na tym forum.........ale syf tu niemiłosierny jest..............
          • Gość: Bernard Re: To sumienie Wolfie...To sumienie cie gryzie.. IP: 199.19.221.* 08.02.12, 02:14
            Hey hiro,
            U mnie wlasnie zmierzch, wiec niedlugo kojoty zaczna swoje nawolywania...
            U mnie okno zawsze pol-otwarte wiec je slysze...
            Znaczy sie maja dobrze. zima, poza kilkoma powrotami do normalnosci, jest nienormalnie ciepla... A wiec sarny, jeslenie, losie i inne takie nie przychodza pod dom... W zeszlym roku kupe forsy wydalem na owies - dokarmiac trzeba bylo sieroty bo przez okna zagladaly...
            he he he
            Jak autka na coraz lepsz zmieniasz to oczywiscie ze bida..
            jakos z ta bida sobie radzisz - tak wyglada...
            Zagladaj na forum...
            Brakuje tu madrych ludzi...
            :):):):):):)
    • Gość: trzeźwy Re: łeb mnie napierdziela po żubrze IP: *.gorzow.mm.pl 08.02.12, 01:31
      to ci dopiero ambitny temat na forum...
    • internetowy_ubek Re: łeb mnie napierdziela po żubrze 08.02.12, 09:20
      Większość płynów nazywanych piwem robi się z wody i proszku. Żubr do nich też należy. Czyli wiesz już po czym cie głowa napierda....? Prawdziwe piwo robią jeszcze tylko niszowe browary reszta to szczyny z proszku i wody.

• Gość: Bernard Najlepze piwo to...wodka IP: *.namao.albertacom.com 09.02.12, 04:13
        Hey,
        Jesli na butelce nie pisze "wodka" to ...zadne piwo...
        :):):):)
        • wolfenstein3d Re: Najlepze piwo to...wodka 09.02.12, 19:16
          puszkowe ostatnio czytałem a co zauważyłem od dawna, ma inny smak niż butelkowe.
          bo zawierają cząsteczki jakiś metali z którego wykonana jest puszka.

ja piję tylko butelkowe. Dzisiaj nie było lubuskiego jak zwykle w chacie polskiej (zadupie jak za prlu jeśli chodzi o zaopatrzenie), to kupiłem carlsberga puszkowego w tej cenie.. zobaczymy jak toto smakuje ta woda z proszkiem co się zowie najlepsyzm piwem na świecie
          • Gość: Bernard Re: Najlepze piwo to...wodka IP: *.namao.albertacom.com 09.02.12, 19:31
            Hey wolfie,
            Jako inzynier/programista i spawacz powinienes wiedziec ze wszystkie puszki z art spozywczymi sa pokryte wewnatrz substancja ktore nie reaguje z zawartoscia...
            jesli pio w puszcze nie smakuje, to jest ina piw, a nie puszki..
            PS. Oczywiscie wiesz, ze mozna chorobami zarazic sie przez internet...
            A ja kicham jak cholera...
            I to sa jaja
            • Gość: hiro Re: Najlepze piwo to...wodka IP: *.gorzow.mm.pl 09.02.12, 19:44
              > A ja kicham jak cholera...
              pij borygo a nie wciągaj gawna nosem;-))znaczy tabletek senatorskich....i zdejmij tę suknię..........
            • wolfenstein3d Re: Najlepze piwo to...wodka 09.02.12, 19:54
              > Jako inzynier/programista i spawacz

inżynierem nie jestem tylko licencjat chodź prof. zwyczajny budziński mój promotor mówił że "no i za to chcesz dostać inżyniera" jak oglądał moją pracę dyplomową.
              mam jeszcze magistra ale tym się nie lubię chwalić i nikomu nie mówię bo to się źle kojarzy i ludzie nieraz źle reagują w tym mieście robotniczym można nawet wpier**l za to dostać.

z tymi puszkami metalowymi w których piwo inaczej smakuje to widziałem w jakimś programie dokumentalnym. Może to nie były kawałki metalu tylko jakieś inne substancje. Miałem dwóje z chemii.
              • Gość: Bernard Re: Najlepze piwo to...wodka IP: *.namao.albertacom.com 09.02.12, 21:19
                Hey wolfie,
                Masz racje...
                Gdybys wyszedl na ulice w Gorzowie i powiedzial glosno to co tu napisales....mogloby byc roznie...
                Gorzowiacy maja swoj limit ....wytrzymalosci...
            • wolfenstein3d Re: Najlepze piwo to...wodka 09.02.12, 19:56
              >> A ja kicham jak cholera..

na swojego szczekasz??!

> I to sa jaja

i nie liż się po jajach bo ci kołnierz założę
            • wolfenstein3d Re: Najlepze piwo to...wodka 09.02.12, 20:03
              jak masz problem z określeniem mnie to jestem programistą stron internetowych
              i niedoszłym krezusem e-biznesu który właśnie realizuję
              oraz potentantem miejscowego rynku medialnego.
              Jeszcze max. miesiąc mi został do zwieńczenia dzieła w postaci 3 produktów. Jednym z nich jest portal miejski który właśnie dopieszczam.
              • danny_boy Re: Najlepze piwo to...wodka 10.02.12, 01:15
                Luty za pasem, a twojej super- hiper- strony jak nie widać, tak nie widać. Jak pamiętam, to miała być z rok temu, a wyborcza i lubuska miały się wtedy zlikwidować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka