Dodaj do ulubionych

I jak jest w gorzowskim KFC?

27.04.12, 14:13

Tak jak w Australii?

wyborcza.biz/biznes/1,100896,11626845,Zjadla_Twistera__ma_uszkodzenia_mozgu__KFC_zaplaci.html
Obserwuj wątek
    • Gość: emsiziomal Re: I jak jest w gorzowskim KFC? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.04.12, 15:19
      Smacznie i zdrowo.
      Moje dziatki mnie zapraszają na KFC......
      Dopiero jak mi rozszyfrowały skrót zrozumiałem, ze chodzi o Kupowanie Fajnych Ciuchów!
      • calama Re: I jak jest w gorzowskim KFC? 27.04.12, 15:43
        Gość portalu: emsiziomal napisał(a):

> Smacznie i zdrowo.
        taaaa, teraz wiem ( po przykładzie z Australii) dlaczego tam chcesz iść z Joną :P

> Moje dziatki mnie zapraszają na KFC......
        > Dopiero jak mi rozszyfrowały skrót zrozumiałem, ze chodzi o Kupowanie Fajnych C
        > iuchów!
        idź! Fajne dziatki muszą mieć fajne ciuchy :))))
        • Gość: jona glupi post calamy IP: *.access.telenet.be 27.04.12, 16:55
          calama twoj post (i to juz nie pierwszy raz) jest... GLUPI
          Odczep sie ode mnie....i zajmij sie soba :-)
          • Gość: hiro Re: glupi post calamy IP: *.gorzow.mm.pl 27.04.12, 18:15
            nie ma głupich postów ale........ z reguły są na nie .....nietypowe odpowiedzi
    • calama Już wiem ;) 09.05.12, 13:46
      W gorzowskim KFC są pióra.

www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120509/POWIAT04/120509686
      • Gość: emsiziomal Nie przesadzaj.... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 09.05.12, 13:55
        ...pióra to nie najgorsza rzecz , jaką znajdziesz w KFC I MC.....
        • Gość: Erich Pióra są OK IP: *.cyberghostvpn.com 09.05.12, 23:09
          Gość portalu: emsiziomal napisał(a):

> ...pióra to nie najgorsza rzecz , jaką znajdziesz w KFC I MC.....

Pióra są OK. Końcówką możesz sobie wydłubać resztki jedzenia z zębów :)
          • danny_boy Re: Pióra są OK 09.05.12, 23:40
            >Końcówką możesz sobie wydłubać resztki jedzenia z zębów :)
            Druga końcówka też nie jest bezużyteczna, szczególnie przy niestrawności.
      • Gość: hiro co tam pióra.....;-) IP: *.gorzow.mm.pl 09.05.12, 19:11
        w kentaki pewnie je napalmem przygotowują...:)bułka hop +flegma sprzedawcy i paszło....do zadowolonego klienta :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • wolfenstein3d Re: I jak jest w gorzowskim KFC? 10.05.12, 10:53
      śmieszny zarzut. milion potraw na całym świecie zrobonych przez KFC a jedna osoba chora.
      W każdej restauracji się zdarzają takie przypadki.

co do piór znalezionych w kurczaku - to co nie wiecie co jecie? przecież to kurak oskubany i upieczony. Ciekawe jak gdyby chodził wam pod stolikiem i gdakał to byście tez z takim apetytem jedli. Ja kurczaków i mięsa nie jadam bo nie wiem jak można jeść żywy organizm obdarty ze skóry wyciągnięte wnętrze i rzucone na stół do zeżarcia.
      • Gość: Bernard Spokojnie...Siem zdarza... IP: *.namao.albertacom.com 10.05.12, 16:32
        Hey
        Oczywiscie wszyscy skacza na KFC ale w koncu wiadomo, ze to dostawca kurczakow dla firmy gdzies "nawalil".... Poleca glowy..... i to nie kurczakow...
        KFC na takie rzeczy sobie nie moze pozwalac...
        Jednak zdarza sie to i McDonald's, Burger King i wszystkim innym od czasu do czasu...
        Spokojnie...
        :):):):)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka