Dodaj do ulubionych

Staż w Gorzowie

11.05.12, 18:40
Cześć. Potrzebuję pilnie informacji ile dostaje się DOKŁADNIE, miesięcznie za staż na rękę w naszym mieście. Wiem o 120% z zasiłku podstawowego, ale ja muszę znać już pełną sumę po odliczeniach wszystkich składek itp. A także w którym dniu urząd wypłaca pieniądze? Jest to jeden dzień dla wszystkich czy w zależności od daty zatrudnienia. Dziękuję
Obserwuj wątek
    • wolfenstein3d Re: Staż w Gorzowie 11.05.12, 22:00
      wysokość stażowgo wynosi 120% zasiłku dla bezrobotnych
      913,70 zł brutto
      784,47 zł netto (do ręki).

i tak dużo. ja robiłem staż to dostawałem 450 zł a 475 zł płaciłem ratę za studia 2 stopia zaoczne.
      • Gość: jona Re: Staż w Gorzowie IP: *.access.telenet.be 11.05.12, 22:56
        hahaaaaaaaa a kiedy ty robiles te zaoczne studia? I jaka wowczas byla wartosc pieniadza?Gosc pytal o szczegol-odpowiedziales-oki,ale komentarz juz zbedny...
        • wolfenstein3d Re: Staż w Gorzowie 12.05.12, 01:19
          opierd**l się jeb**ana dzi**ko!!!!!!

masz nie pisać pode mną komętów suko
          • rozwodnik Rudzielcu jeden, won stąd! 14.05.12, 00:13
            Rudzielcu jeden, każdy wie, że co rude to wredne, ale po co to jeszcze udowadniasz nieudaczniku? Won z tego forum niedojdo życiowa.
            • wolfenstein3d Re: Rudzielcu jeden, won stąd! 14.05.12, 10:39
              nie wpier**laj się jak nie wiesz o co chodzi
              raczej to ty jesteś niedojda że cie żona nie chciała
              • rozwodnik Re: Rudzielcu jeden, won stąd! 15.05.12, 01:17
                > że cie żona nie chciała
                Rudzielcu na garnuszku mamy, co musisz płacić za dziwki, chociaż mam wrażenie, że tylko się przechwalasz robiąc dobrą minę do złej gry. Nie masz pojęcia o życiu, tylko bluzgać potrafisz, zresztą oprócz bluzgów to piszesz z joną na jednakowym poziomie. Co do ex, to żeby mnie nie chciała to byłby spokój, a tak wciąż zatruwa życie owad jeden.
        • wolfenstein3d Re: Staż w Gorzowie 12.05.12, 01:20
          jesteś takim kur**szonem że szkoda na ciebie wogóle słów mendo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka