Dodaj do ulubionych

Strywald i Rutkowski

18.04.13, 23:37
Niestety nasze media lokalne, chociaż dokładnie wiedzą kim jestem, nie zapytały nawet przeciwnej strony o opinię "szantażysty" na temat tego skeczu medialnego miernej jakości. Przyjazd "gościa" w czarnych okularach zaćmiewa rozum mediom, które powtarzają wszystko, co On sobie zamierzył. Sprawa odroczona jest do 9-go maja. Może ktoś zmądrzeje... Oświadczenie w tej sprawie wydam 19 kwietnia br. nie tylko w lokalnych mediach, bo im trudno wierzyć...
Pozdrawiam,
"szantażysta":-) marek J.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bernard Re: Strywald i Rutkowski IP: *.net.albertacom.com 19.04.13, 05:38
      Hey marek,
      Wracaj do psculek...zanim ktos cie azotoksem potraktuje....
      Co a pacan...
      :):):):):):)
      • marek_p Re: Strywald i Rutkowski 19.04.13, 09:23
        Gość portalu: Bernard napisał(a):

> Hey marek,
        > Wracaj do psculek...zanim ktos cie azotoksem potraktuje....

Oj Beniu, Beniu ;)
        Siadaj w końcu do tego walca. Laptopa możesz zabrać w delegacje, bo zbyt długa rozłąka mogła by być szkodliwa, ale trochę się wymęczysz to głupoty zejdą na plan dalszy.
        W Gorzowie dużo jest Marków.
        Co prawda znam trochę właściciela sieci aptek (był moim sąsiadem), ale nie jestem z nim w konflikcie.
        W zasadzie to staram się nie generować konfliktów. Nie lubię tylko wrogów Gorzowa, a gorzowianie zwykle nie są wrogami Gorzowa.

Psczółki jednak nie najlepiej przetrzymały drugą zimę. Wczoraj robiłem przegląd. Na pewno będzie mniej miodku ;(, słodzić więc należy dobrym słowem, o czym Beniu nie zapominaj.

A zieloną modliszkę - kijem, kijem - jak tylko okazja się trafi.
        • marek_p Strywald, Synowiec i Kostrzyńska 19.04.13, 09:45
          Z zewnątrz wygląda jakby nic ich nie łączyło.
          Jednak łączy.
          Nie mam możliwości przegadać tych tematów w realu, ale ten wątek może być przeczytany.
          Kilka moich uwag o pomyśle Mecenasa dotyczącym przebudowy Kostrzyńskiej:
          forum.gazeta.pl/forum/w,58,143937165,143982401,Re_Wiosna_sezon_kolejny.html
    • Gość: hmm Re: Strywald i Rutkowski IP: *.gorzow.mm.pl 19.04.13, 08:21
      A w których konkretnie, bo nie wiadomo gdzie szukać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka