Dodaj do ulubionych

Tańcząca z talerzami. Agresywna kobieta terrory...

20.07.13, 10:08
Ja bym sobie z tym łatwo poradził. Dwóch kelnerów (lub ochroniarzy) wystarczy. Babsztyl wpada i się awanturuje (trochę trzeba mu pozwolić, aby nie znalazła po chwili obrońców). Ludzie patrzą zniesmaczeni. Panowie wychodzą, babsztyla pod rękę i na ulicę z pieczątką na dup... Klienci zadowoleni klaskają (albo i nie). Jest kłopot z głowy? Jest.
Może iść na policję się awanturować dalej. Tylko, że tam jej też przyłożą pieczątkę :)))
Nie wygra.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jan bez Ziemi właściwie masz trochę racji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.13, 10:56
      ... a może nawet więcej niż trochę. Niezależnie od tego czy to kobieta i w jakim jest wieku, skoro ŚWIADOMIE jak sama to przyznaje, robi to co robi to powinna liczyć się, że ktoś w końcu nie zdzierży. Uważam, ze jedna "pieczątka na dupę" to za mało.
      Jednak "uspokoić" ja należy inteligentnie, aby nie wyglądało na celowe działanie. Gdyby taka baba latała mi po stolikach to musiałaby się liczyć, ze oparzy się wrzątkiem. To może ją spotkać za każdym razem, gdy będzie latać między stolikami.
      • znowu.to.samo Re: właściwie masz trochę racji... 20.07.13, 11:11
        A nie mogą nagrać tych wyczynów??? pare taśm, sprawa w sądzie i po krzyku.
        a jak nie to ja bym na miejscu własciciela wynajął typka coby babe w ciemnej bramie nieco poturbował i więcej by sie nie pokazała
        • Gość: z Nysy do znowu to samo IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.13, 11:25
          Otóż to.

Spiknąć się z innymi właścicielami nachodzonych przez nią lokali. Bez świadków sprawę załatwić za pomocą argumentów siłowych opłaconego typka lub kilku typków, legalnymi metodami z takimi natrętami się nie wygra.

Lub wysyłać nagrania jej zachowań na policję. Jeżeli nie będą reagować i nie będą to dla nich wystarczające dowody, oblać babę wrzątkiem gdy lokal będzie pustawy. Nawet gdyby jakimś cudem zostało to gdzieś nagrane przez przypadkową kamerę, zadać pytanie jaki cud się stał, że nagle nagranie jest dowodem w tej sprawie.
        • Gość: nicelus Re: właściwie masz trochę racji... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.07.13, 09:43
          znowu.to.samo napisała:

> pare taśm, sprawa w sądzie i po krzyku.

Takich nie można karać.
          Takich trzeba leczyć.
          • Gość: ./. Re: właściwie masz trochę racji... IP: *.gorzow.mm.pl 23.07.13, 13:54
            Nie broń matki.To nic nie da.
      • Gość: LUZ Re: właściwie masz trochę racji... IP: *.gorzow.mm.pl 20.07.13, 11:40
        Zebrał bym to całe towarzystwo i podrzucił do Chwalęcic lub Kłodawy. Niech się kładą na posesjach naszych możnych nie mieszkających w Gorzowie. Ciekaw czy Policja i Straż Miejska nic nie zrobi.
        • kloda-wa Re: właściwie masz trochę racji... 23.07.13, 19:32
          W Kłodawie każda rezydencja ma ochronę. Więc nie było by problemu. A poza tym , jak się dowiem , że jesteś moim pracownikiem to... Moim albo mojego sąsiada ;)
    • e_werty Tańcząca z talerzami. Agresywna kobieta terrory... 20.07.13, 11:22
      A panowie redaktorzy zjedli w spokoju?

...czy też napluto im do talerza?
      Stąd taki interwencyjny artykuł, sezon kanikuł?

P.S.
      Wystarczy gość z napisem Ochrona...
      • Gość: nicelus Re: Tańcząca z talerzami. Agresywna kobieta terro IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.07.13, 09:57
        e_werty napisał:

> A panowie redaktorzy zjedli w spokoju?
        >
        > ...czy też napluto im do talerza?
        > Stąd taki interwencyjny artykuł, sezon kanikuł?

W Niemczech takie panie i panowie funkcjonują jako zawód. Pozwalają się wynajmować dziennikarzom z bulwarowej prasy do aranżowania różnych niesamowitych historii i później dziennikarze mają ciekawy temat. Wielokrotnie było to demaskowane. Wyciągane były zdjęcia na których była widoczna ta samy osoba jako bohater różnych niesamowitych historii w różnym czasie w różnych miastach, przedstawiana jako różne osoby. Mimo tego ludzie kupują bulwarową prasę i takie historie czytają z zaciekawieniem jak by były prawdziwe.

• Gość: ola Re: Tańcząca z talerzami. Agresywna kobieta terro IP: *.play-internet.pl 24.07.13, 18:00
          akurat ta kobieta nie jest wynajeta przez dziennikarzy:) moja mama pracuje na osiedlu na ktoeym dosc dlugo ela ze swebodzina rzadzila...biegala z nozem,straszyla nawet dzieci,wybija szybyy w domach sasiadow,policja ja zgarnia na wytrzezwialke a ona rano pojawia sie na osiedlu i krzyczy: wrocilam!!!!!!!!!! hehe:)
    • wojtusz Tańcząca z talerzami. Agresywna kobieta terrory... 20.07.13, 13:05
      Można dać jej w mordę (w obronie własnej).
    • paseo sadze z ekilka talerzy rozbitych na jej lbie a 20.07.13, 13:51
      lepiej wiadro pomyi wylanych zalatwiloby sprawe na zawsze
    • Gość: z Re: Tańcząca z talerzami. Agresywna kobieta terro IP: *.customers.ownit.se 20.07.13, 14:09
      Jeśli policja jest bezradna, to chyba należy sprawę wziąć we własne ręce?
      • lavenders27 Re: Tańcząca z talerzami. Agresywna kobieta terro 20.07.13, 15:59
        Ta kobieta jest prawdopodobnie chora psychicznie. Żadne mordobicie nie pomoże.

Po prostu powinna być leczona - niestety to nie jest takie proste, zmusić kogoś do leczenia psychiatrycznego, tylko dlatego że zakłóca porządek. Ilu takich ludzi chodzi po ulicach?
        • Gość: gość Re: prawdopodobnie chora psychicznie IP: *.icpnet.pl 20.07.13, 16:25
          Żadne "prawdopodobnie" - ewidentne fiksum dyrdum.
        • Gość: Bernard Zachowuje sie ni gorzej od podworkowych politykow IP: *.net.albertacom.com 23.07.13, 02:52
          Hey
          Przynajmniej "koniecznoscia " ratowania narodu nie straszy jak co niektorzy nawiedzeni...
          I to sa jaja
          Ps Ja te tancerke n.a. szefa Pisa proponuje
          • Gość: nicelus Re: Zachowuje sie ni gorzej od podworkowych polit IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.07.13, 05:12
            Gość portalu: Bernard napisał(a):

> Przynajmniej "koniecznoscia " ratowania narodu
            > nie straszy jak co niektorzy nawiedzeni...

... którzy ratują naród przed PiS-em.

:D

• stodi1 Tańcząca z talerzami. Agresywna kobieta terrory... 20.07.13, 17:00
      Ludzie o czym wy piszecie.Policja nie pomogła to zastrzelić śmiecia. A policję rozwiązać bo za nasze pieniądze zyje i nic nie rob. Albo małozyć babie koszulkę lub szalik Stilonu. Przyjedzie AT i będzie po babie.
      • q-ku Re: Tańcząca z talerzami. Agresywna kobieta terro 20.07.13, 17:33
        ile Ty masz lat? Dziewięć?
      • shootthemall Re: Tańcząca z talerzami. Agresywna kobieta terro 21.07.13, 04:30
        stodi1 napisał:

> Ludzie o czym wy piszecie.Policja nie pomogła to zastrzelić śmiecia. A policję
        > rozwiązać bo za nasze pieniądze zyje i nic nie rob. Albo małozyć babie koszulkę
        > lub szalik Stilonu. Przyjedzie AT i będzie po babie.
        jesteś idiotą, to siedź cicho
      • Gość: niok Re: Tańcząca z talerzami. Agresywna kobieta terro IP: *.play-internet.pl 21.07.13, 08:23
        naucz się pisać...
    • e_werty terroryzuje restaurację przy katedrze 20.07.13, 17:36
      Może przesunąć katedrę?
      • Gość: nicelus Re: terroryzuje restaurację przy katedrze IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.07.13, 09:22
        e_werty napisał:

> Może przesunąć katedrę?

Normalnie przy katerze
        człowiek się nie drze.

• Gość: czytelnik Re: Tańcząca z talerzami. Agresywna kobieta terro IP: *.tktelekom.pl 20.07.13, 18:43
      Pewnie miała coś wspólnego z mundurami i jej odbiło ale do puki nie zacznie strzelać albo coś w tym stylu to nie stwarza zagrożenia po za tym,że irytuje. A może jest głodna jakiejś substancji uzależniającej typu żarcie picie palenie itp.Ogólnie coś się kobiecie dzieje,a może brak męża bo została wdową.Wyrazy współczucia i oby znalazła osoby które jej w jakimś sensie pomogą dobrze.
      • Gość: jona Re: Tańcząca z talerzami. Agresywna kobieta terro IP: *.access.telenet.be 20.07.13, 20:08
        Dobra reklama dla SOfry i Sniezki (ktorej akurat te 2 lokale nie potrzebuja)....Ola jak dobrze pamietam (np wspolny OHP w D) to ty tez potrafisz krzyczec....nie daj sie.....
        • Gość: Poziomka Re: Tańcząca z talerzami. Agresywna kobieta terro IP: 78.9.119.* 20.07.13, 21:44
          To jest ciężko chora psychicznie kobieta. Przydałoby się odwieźc ją do szpitala na leczenie. Nie wiem, jakie są sposoby, ale może popytac się - chocby w Pogotowiu - czy jeśli zagraża sobie lub innym, czy nie mogliby przyjechac i ją zabrac na oddział psychiatryczny ? Jej zachowanie wygląda na nieleczoną schizofrenię. Kobieta - jak widac - nie jest świadoma swojego zachowania.
        • e_werty Re: Tańcząca z talerzami. Agresywna kobieta terro 21.07.13, 01:23
          Ola jak dobrze pamiętam [...] to ty tez potrafisz krzyczeć

... teraz wiem czym się w Brukseli Jona zajmuje!
          Chodzi po knajpach i krzyczy - taki lobbing dla kraju robi!
          Ola to samo w Gorzowie robi?
          • Gość: nicelus Re: Tańcząca z talerzami. Agresywna kobieta terro IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.07.13, 09:40
            e_werty napisał:

> ... teraz wiem czym się w Brukseli Jona zajmuje!
            > Chodzi po knajpach i krzyczy ...

Całkiem możliwe, że w knajpach krzykiem rozpędza spokojnie konsumujących klientów, bo jej się nie podobają. Na forum robi dokładnie to samo. Ludzie na forum spokojnie dyskutują, a Jona wpada nagle i krzyczy: "Znów temat skopany!", po czym rozpędza dyskutantów, bo jej się ich poglądy nie podobają.

:D

• Gość: jona Re: Tańcząca z talerzami. Agresywna kobieta terro IP: *.access.telenet.be 23.07.13, 17:26
              NICELUS w przeciwienstwie do ciebie umiem normalnie dyskutowac.... niestety na tym swiecie sa trole jak ty i ewerty....szkoda mi was....
          • Gość: JONA Re: Tańcząca z talerzami. Agresywna kobieta terro IP: *.access.telenet.be 23.07.13, 17:24
            ewerty tradycyjnie beknales w twoim stylu....
    • ptr0 Stalking 20.07.13, 23:54
      A nie mogę złożyć zawiadomienia że to jest stalking- uporczywe nękanie? Przecież po to to wprowadzono!
      • mary_jb Re: Stalking 06.08.14, 11:34
        Szczerze współczuję ofiarom stalkingu. Sama byłam jedną z nich. Niestety, w czasach, gdy padłam ofiarą stalkingu, nie traktowano go jako przestępstwa. Pewien mężczyzna nieustannie za mną chodził i mnie nagabywał. Zaczęło się niewinnie. Podszedł pod uczelnię i zagadał, powiedziałam mu, że nie jestem zainteresowana i poszłam w swoją stronę. Nie spodziewałam się, że to początek piekła. Później spotykałam go wielokrotnie, stał pod moim blokiem. Miarka przebrała się, gdy zaczął mnie szarpać w parku. Na szczęście udało mi się uciec, zamknąć w mieszkaniu i zadzwonić do chłopaka. Wraz z kolegami odbył on męską rozmowę z moim oprawcą i od tamtej pory mam spokój.

Teraz sytuacja ofiar stalkingu jest nieco lepsza. Mogą one zgłosić zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa. Kroki prawne szczegółowo opisano w artykule www.menopauza.pl/psyche/kobieta_w_spoleczenstwie/czym_jest_stalking_.html. Mam nadzieję, że sądy zaczną wymierzać oprawcom surowe kary. W przeciwnym wypadku prawo nie będzie pełniło funkcji prewencyjnej.
    • Gość: Lex Re: Tańcząca z talerzami. Agresywna kobieta terro IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.13, 00:03
      ewidentnie psychicznie chora osoba, nalezy zatrzymac ,zwiazac i zadzwonic po karetke pogotowia z kaftanem bezpieczenstwa a nie po policje. nad czym tu deliberowac.
      • Gość: duralex Tańczący z wpisami. Agresywny wobec kobiet IP: *.ztpnet.pl 21.07.13, 00:42
        Lex napisało:

„... ewidentnie psychicznie chora osoba, należy zatrzymać, związać i zadzwonić po karetkę pogotowia z kaftanem bezpieczeństwa, a nie po policję. Nad czym tu deliberować ..."

Co tam, związać. Zakneblować! Połamać ręce i nogi w nieumiejętnym przytrzymywaniu, makijaż rozmazać, policję naśladując.
        Najlepiej od razu w dyby, pod pręgierz! Na stos?
        Oj, ludzie, ludzie...

Wy tam w tej jadłodajni nawet kamery z nagrywaniem nie macie?
    • Gość: nicelus Wiele hałasu o nic IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.07.13, 10:15
      Jedna kobieta się drze, co u kobiet raczej nie należy do rzadkości, a prowincjonalny Shakespeare ma temat na tydzień na pierwszą stronę, zamiast zająć się tematem dużego hałasu, jakim jest festiwal muzyki techno na obszarze Natura 2000 - Rynna Jezior Torzymskich. Widocznie dziennikarz sprytnych i bogatych Niemców, oraz Anglika, się boi, a chorej polskiej kobiety się nie boi.
      • Gość: nicelus Swoją drogą, ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.07.13, 12:38
        ... gdyby to była muzyka biesiadna, to występy najlepszych solistów i filozoficzne rozważania, czy może być coś najlepszego, nie różnią się znów aż tak wiele od miejscowych.

Bachstelzen

Tylko szkoda przyrody.

• Gość: Bernard Podoba mi sie ta dziewczyna.. IP: *.net.albertacom.com 21.07.13, 22:25
          Hey,
          Choc music pisowiec
          he he he
          • Gość: login_t Re: Podoba mi sie ta dziewczyna.. IP: *.noc.fibertech.net.pl 22.07.13, 08:11
            Lubisz tylko takich, co cię oplują i obleją zupą?
            • Gość: Bernard Re: Podoba mi sie ta dziewczyna.. IP: *.net.albertacom.com 22.07.13, 15:58
              Heyt login,
              Usmiechnij sie...
              Oczywistym jest ze "pod fryzura" tej dziewczyny nie wszystko jest "pouklsadane"....
              Moze lekow nie wziela lub...wziela za duzo...
              Tak czy inaczej milo jest przeczytac o czyms "normalnym" I z brudna polityka nie zwiazanym w Gorzowie ...
              he he he he he
              :):):):):)
              • Gość: jhj Re: Podoba mi sie ta dziewczyna.. IP: *.gorzow.mm.pl 22.07.13, 22:08
                no i wyborcza i autor tego głupiego artykułu nominowani do bulwarowca roku. Wstyd
                • Gość: nicelus Re: Podoba mi sie ta dziewczyna.. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.07.13, 06:51
                  jhj napisał(a):

> no i wyborcza i autor tego głupiego artykułu
                  > nominowani do bulwarowca roku. Wstyd

Ja bym nominował wypowiedzi eksperta GW na temat zgwałconej Norweżki w których brakuje nie tylko podstawowej wiedzy, ale nawet odrobiny logicznego myślenia.

Natomiast w tygodniku "Do Rzeczy" Pośpieszalski bardzo dobrze odpowiedział na paskudny paszkwil Sipowiczowicza.

• Gość: hrehe Re: Podoba mi sie ta dziewczyna.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.13, 13:49
                    złapac zaciagnac na zaplecze palka ogluszyc i bedzie miecho na kebaba a w karcie nowa pozycja -babkebab
                    • Gość: Bernard Re: Podoba mi sie ta dziewczyna.. IP: *.net.albertacom.com 23.07.13, 22:57
                      Spokojnie,
                      Moze byc tak ( I zapewne jest) ze ta tanczaca z talezami pani nawet nie zdaje sobie sprawy z tego co robi...
                      Zaloze sie ze tak naprawde "zkodliwa I niebezpieczna" nie jest...
                      Moze irytowac czy denerwowac, ale na pewno nie mozna sie jej obawiac jako potancjalnego niebezpieczenstwa...
                      Wszelkie propozycje zastosowania jakichkolwiek "srodkow rzymusu" wydaja mi sie nie na miejscu I bardzo przesadne...
                      W koncu podobny charakrerek imieniem Jarek po Polsce buszuje I nikt ani lekarzy ani producentow kebabow za nim nie wysyla..
                      Choc moze powinien...
                      Jednym slowem: spokojnie..
                      PS.
                      Moze umie spiewac?
                      Zaproponowac....
                      Kto wie...
                      :):):):):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka