Dodaj do ulubionych

Marek P. to pajac

IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 00:02
Tak tak... wy wszyscy jestescie porabani... wlacznie z koko i vATERLANEM...
jebcie sie lubuszanie
Obserwuj wątek
    • Gość: atomski Re: Marek P. to pajac IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 13:47
      Co zrobili Ci kupę w buty ?
      Palców nie połamali,a szkoda, bo niezłe idiotyzmy tu naklikałeś.
      Frustrcje należy leczyć u specjalisty
      • Gość: zachar Re: Marek P. to pajac IP: *.pajeczno.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 13:55
        Marek P. to bohater
        • Gość: Marek P. Re: Marek P. to pajac IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 19:43
          Gość portalu: zachar napisał(a):

> Marek P. to bohater

Bohater ? - raczej dobrze poobijany kombatant :)))

• Gość: KGB Marek P. to pajac I NIC NA TO NIE PORADZE IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 19:11
        ATOMSKI!!! TAK NASRALI MI W BUTY... NASRALI MARUS P. I MIGUELITO.. CO JA
        PORADZE??? CHCE SIE LECZYC NA FORUM A NIE U SPECJALISTY.. CO JA PORADZE ZE MNIE
        WKURZA TE POJEBANE WOJEWODZTWO??????????????
        GOWNO ZNACZYCIE FALUBAZY I TRAMWAJARZE....
        • Gość: b.G. Re: Marek P. to pajac I NIC NA TO NIE PORADZE IP: *.arcor-ip.net 23.08.01, 22:14
          Gość portalu: KGB napisał(a):

> ATOMSKI!!! TAK NASRALI MI W BUTY... NASRALI MARUS P. I MIGUELITO.. CO JA
          > PORADZE??? CHCE SIE LECZYC NA FORUM A NIE U SPECJALISTY.. CO JA PORADZE ZE MNIE
          >
          > WKURZA TE POJEBANE WOJEWODZTWO??????????????
          > GOWNO ZNACZYCIE FALUBAZY I TRAMWAJARZE....
          Jezeli masz problemy zdrowotne i chcialbys szukac na lamach Forum pomocy zo
          po prostu zacznij nowy watek, dajac mu odpowiedni tytul. Widzac twoj nick
          dochodze do wniosku, ze zyjesz starymi czasami i naprawde potrzebujesz pomocy
          specjalisty. I jeszcze jedno, nie obrazaj Ludzi, ktorym do piet nie dorastasz!!!
          Mowiac krotko, odpieprz sie od Marka P.
          Pozdrawiam Ciebie Marek P. :-)

• Gość: KGB b.G. to pajac I NIC NA TO NIE PORADZE IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 08:01
            Tak tak... to ty fajtlapo???
            • Gość: suchy2 Re: b.G. to pajac I NIC NA TO NIE PORADZE IP: 195.205.77.* 24.08.01, 08:11
              Gość portalu: KGB napisał(a):

> Tak tak... to ty fajtlapo???
              No nie , koko skrócił się o jedną literkę
              Ty pajacu

• Gość: koko Re: b.G. to pajac I NIC NA TO NIE PORADZE IP: 217.97.234.* 24.08.01, 10:29
                koko to ja i proszę z nikim mnie nie mylić!
                • Gość: suchy2 Re: b.G. to pajac I NIC NA TO NIE PORADZE IP: 195.205.77.* 24.08.01, 12:24
                  Gość portalu: koko napisał(a):

> koko to ja i proszę z nikim mnie nie mylić!
                  Wiem , że Ty to ty i koniec.Pozdr.

• Gość: KGB Re: b.G. to pajac I NIC NA TO NIE PORADZE IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 18:51
                    Tak tak to ja KOKO... ;-))))
                    • Gość: Marek P. Do b.G. IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 20:42
                      Dzieki za pozdrowienia i obrone mojej skromnej osoby.

Jak widzisz nie dalem sie agentowi sprowokowac.

Zagladasz czasem na strone www.lubuskie.republika.pl ?
                      Chetnie bym tam umiescil wakacyjna widokowke zza wielkiej wody (moze byc
                      standardowa: drapacz chmur, wojownik z tomachawkiem - byles zalaczyl dobry,
                      krotki tekst).

Swoja droga, nie wiem z jakiej kategorii ludzkiego gatunku wywodzi sie
                      mister "KGB", ale sadzac po osobliwej interpretacji posta nijakiego ATOMSKI-
                      ego, pan agent na pewno nie podwyzsza ilorazu inteligencji miejscowej populacji.
                      • Gość: suchy2 Re: Do b.G. IP: *.shaco.pl 24.08.01, 21:54
                        Gość portalu: Marek P. napisał(a):

> Dzieki za pozdrowienia i obrone mojej skromnej osoby.
                        >
                        > Jak widzisz nie dalem sie agentowi sprowokowac.
                        >
                        > Zagladasz czasem na strone www.lubuskie.republika.pl ?
                        > Chetnie bym tam umiescil wakacyjna widokowke zza wielkiej wody (moze byc
                        > standardowa: drapacz chmur, wojownik z tomachawkiem - byles zalaczyl dobry,
                        > krotki tekst).
                        >
                        > Swoja droga, nie wiem z jakiej kategorii ludzkiego gatunku wywodzi sie
                        > mister "KGB", ale sadzac po osobliwej interpretacji posta nijakiego ATOMSKI-
                        > ego, pan agent na pewno nie podwyzsza ilorazu inteligencji miejscowej populacji
                        > .

czemu nie do mnie , ale już ci odpowiadam , spierdalaj.
                      • Gość: b.G. Re: Do b.G. IP: *.arcor-ip.net 25.08.01, 22:55
                        Gość portalu: Marek P. napisał(a):

> Dzieki za pozdrowienia i obrone mojej skromnej osoby.
                        >
                        > Jak widzisz nie dalem sie agentowi sprowokowac.
                        >
                        > Zagladasz czasem na strone www.lubuskie.republika.pl ?
                        > Chetnie bym tam umiescil wakacyjna widokowke zza wielkiej wody (moze byc
                        > standardowa: drapacz chmur, wojownik z tomachawkiem - byles zalaczyl dobry,
                        > krotki tekst).
                        Marku, na ta strone od czasu do czasu "wdepne" i sobie przejrze.
                        Jesli chodzi o widokowke, chetnie bym Tobie ja wyslal, lecz... Sprobuje Tobie
                        wyslac SMS-a, a bedziesz wiedzial.
                        > Swoja droga, nie wiem z jakiej kategorii ludzkiego gatunku wywodzi sie
                        > mister "KGB", ale sadzac po osobliwej interpretacji posta nijakiego ATOMSKI-
                        > ego, pan agent na pewno nie podwyzsza ilorazu inteligencji miejscowej populacji
                        > .
                        Ciekawa to postac. Ostatnio przeprosil wszystkich, ktorych obrazil.
                        Zobaczymy co od niego uslyszymy, czy przeczytamy. Biedny, zapewne nie wie, ze
                        ludzka natura jest dosyc szybko zapominac rzeczy dobre, a te zle, mimo
                        przebaczenia utkwia gdzies gleboko. Dluga droga przed nim, ale mimo wszystko
                        zycze mu wytrwalosci.
                        Pozdrawiam :-)

• Gość: b.G. Re: Do b.G. IP: *.arcor-ip.net 26.08.01, 12:07
                          Gość portalu: b.G. napisał(a):

> Marku
                          Sprobuje Tobie wyslac SMS-a, a bedziesz wiedzial.
                          > Pozdrawiam :-)
                          Musze napisac male sprostowanie. Wydawalo mi sie. ze w ktoryms z watkow
                          widzialem Nr.Twojej komorki. Pomylka,ten numer byl do Irka.
                          Ale pozdrawiam ponownie. :-)

• Gość: suchy2 Re: Kto to jest Marek P. ? IP: 195.205.77.* 24.08.01, 12:37
      Kto to jest Marek P. ?
      • Gość: suchy2 Re: Kto to jest Marek P. ? IP: 195.205.77.* 24.08.01, 14:57
        PKS , MZK , POP czy cóś takiego.
      • Gość: b.G. Re: Kto to jest Marek P. ? IP: *.arcor-ip.net 25.08.01, 23:48
        Gość portalu: suchy2 napisał(a):

> Kto to jest Marek P. ?
        Oj Suchy, nie wal glupa. Nie znasz Marka P.? Nie znasz liderow swojego zespolu?

• Gość: Marek P. Re: Kto to jest Marek P. ? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 17:30
          "b.G." - Ty to ale umiesz mnie wprowadzić w zakłopotanie !
    • Gość: Vaterlan Re: Marek P. to pajac IP: *.kvz.tudelft.nl 26.08.01, 22:34
      Jako wywolany do tablicy jebie sie :))
      Coz, mozna kogos lubiec lub nie lubiec. To ze Koko nie lubisz to ja nawet
      rozumiem. Wedlug mnie jest to jedynie gora bezrozumnego miecha niepotrzebnie
      zabierajaca przestrzen. Nie lubie tez marnych tekstow Marka P. zamieszczanych
      na gorzowskim portalu, ale to nie od razu swiadczy ze nie lubie jego jako
      osoby. A dlaczego ty mnie nie lubisz, gdzie ci nastapilem na odcisk? Nie zeby
      mnie to obchodzilo, tak po prostu z czytej ciekawosci pytam.
      • Gość: KGB Vaterlanie... Ja jestem KGB nie Koko IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 22:48
        Z reka na sercu musisz mi uwierzyc z Koko nie mam nic wspolnego... nic a nic...
        goscia nigdy na oczy nie widzialem... NIGDY...
        Co do Ciebie maM??? Przeczytaj raz jeszcze swe posty
        • Gość: Vaterlan Re: Vaterlanie... Ja jestem KGB nie Koko IP: *.kvz.tudelft.nl 27.08.01, 14:54
          Przeciez nie pisze ze jestez koko. Nie wiem skad ci to przyszlo do glowy. W
          moich teksatch nie widze nic zlego. Sa reakcja na idiotyzmy jakie pojawiaja
          sie prezwaznie ze strony gorzowskich internautow. Chociaz musiales zauwazyc,
          ze ostatnio spasowalem, bo nie widze szansy na poprawe stanu tych ostatnich.
          • Gość: b.G. Re: Vaterlanie... Ja jestem KGB nie Koko IP: *.arcor-ip.net 28.08.01, 00:04
            Gość portalu: Vaterlan napisał(a):

W moich teksatch nie widze nic zlego. Sa reakcja na idiotyzmy jakie pojawiaja
            > sie prezwaznie ze strony gorzowskich internautow.
            ...ostatnio spasowalem, bo nie widze szansy na poprawe stanu tych ostatnich.
            Masz ciekawy monitor Vater...albo jakies niesamowite okulary. Jedno z tych
            twoich urzadzen niezle filtruje idiotyzmy pisane przez twoich kolegow. Tylko,
            prawdopodobnie niewiele tobie zostaje do czytania z postow poludniowych "autorow".
            Moze to i dobrze. W ten sposob zyskujesz czas na czytanie gorzowskiego Forum.
            Milej lektury. Pozdro ;-)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka