Dodaj do ulubionych

mialem przedwczoraj seksualna jazde !

04.06.15, 23:50
trzy kobiety i nas dwoch :

a ze jestem biseksualista , to mozecie sobie wyobrazic co sie dzialo :))))

nie wiem czy to byl raj , pieklo czy czysciec ....
na pewno to byl RAj i RAJSKIE PIEKLO w jeednym !!!!!
czysciec byl , kiedy dochodzilem do siebie rano ...

ale kiedy w tej plataninie cial rano WYBUCHLY nie boskie rzadze...
to doszlo do mnie po raz kolejny ze :
RAJ i jego BRAT RAJSKIE PIEKLO ,
sa tu na ziemi !!!!
i nigdzie nie musze lewitowac !!!

ku-wa !!!
bylo bosko .
Obserwuj wątek
    • Gość: login_t Re: mialem przedwczoraj seksualna jazde ! IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 07.06.15, 21:24
      andrzejusa napisał:

> trzy kobiety i nas dwoch :
      >
      > a ze jestem biseksualista , to mozecie sobie wyobrazic co sie dzialo :))))

Chyba proste: zrobiłeś koledze laskę z połykiem.
      • Gość: / Re: mialem przedwczoraj seksualna jazde ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.15, 21:38
        Gość portalu: login_t napisał(a):
        Chyba proste: zrobiłeś koledze laskę z połykiem.
        Skąd to znasz? z kółka różańcowego z księdzem
        • Gość: audrey Re: mialem przedwczoraj seksualna jazde ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.15, 21:27
          uuuuuuuuuuu zapowiada sie ciekawa meska dyskusja ...
          • Gość: kozamaradio trzy niemieckie kobiety? IP: *.dynamic.mm.pl 08.06.15, 23:01
            To nie zazdroszczę. Chyba faktycznie wolałbym iśc za radą Logina....
            :)
            • andrzejusa Re: trzy niemieckie kobiety? 09.06.15, 23:13
              czesc login
              oczekujesz pewnie ze bede krecil i kombinowl ?:))
              ale cie rozczaruje kolego :((

jestem biseksualista , czyli mam taka sama przjemnosc seksualna z kobieta jak i z mezczyzna,

wiec chyba proste ,
              ze nie musiales sie zbytnio wysilac intelektualnie ,
              by dojsc do oczywistego wniosku :)))

i co terzaz login ?
              brzydzil bys sie mnie pocalowac?
              przeciez kobieca "cipke " chyba w zyciu lizales ?

wiec powiem ci , ze to taka sama przyjemnosc ,
              tylko ze z mezczyzna !!
              • andrzejusa Re: trzy niemieckie kobiety? 09.06.15, 23:40
                czesc koza ,

a czego ty znowu nie zazdroscisz , piszac o trzech niemieckich kobietach ??

w sprawach seksu nie ma najmniejszego znaczenia narodowosc ,
                tym bardziej , ze nie napisale ze kobiety byly niemkami :(

ale ty wyraznie masz jakis kompleks niemieckich kobiet koza :????
                a czemoz to moj drogi ?
                czyzbys mial wbity w mozg , tak samo jak masz w mozg wbita wiare katolicka ;
                stereotyp , ze niemki sa brzydkie ??

niemki koza sa pieknymi kobietami !!!!
                czes z nich ma rozne narodowsciowe korzenie ,
                ale tylko czesc !!!
                ale one wszystkie czuja sie niemkami ,
                i sa po prostu piekne i do tego jeszcze inteligentene !!!
                i do tego jeszcze rowniez BEZPRUDERYJNE !!!!

ale co ja ci bede koza o niekatolickim , normalnym swiecie pisal :(((
                ty " zasuwasz" po katolicku na misjonarza przy zgaszonym swietle ...

wiec to kaza nie twoj swiat , nie twoj seks , nie twoje przyjemnosc :)))

i nie zapomnij zajrzec do kalendarzyka malzenskiego !
                bo narobisz malych kozek , i bedzie problem , dla ciebie oczywiscie :)))

a dla takiej prostej informacji chcialbym ci koza powiedziec ze istenieja
                takie rzeczy jak prezerwatywy i srodki antykoncepcyjne innego rodzaju ,
                zebys mogl miec dzeici wtedy kiedy chcesz ....

i poza tym cieszyl bys sie prawdziwa przyjemnoscia plynaca z seksu,
                nie drzac ze strachu czy czasem malzenski kalendarzyk sie nie "pie...al " !

i wspolczuje twojej zonie koza :((( jezeli ja masz ,
                bo ona prza kazdym stosunku zamiast odprezyc sie i przezywac przyjemnosc ,
                umiera ze strachu , ze malzenski "kalendarzyk " , " SIE POMYLI " :((((((

• Gość: login_t Re: trzy niemieckie kobiety? IP: *.noc.fibertech.net.pl 10.06.15, 10:20
                andrzejusa napisał:

> brzydzil bys sie mnie pocalowac?

Oczywiście.
                Brzydziłbym się też wkładać swojego penisa do męskiego odbytu czy ust, nie mówiąc o goszczeniu cudzego w którymś z moich otworów.
                Jest to dla mnie równie obrzydliwe jak nekrofilia czy (towarzysząca niektórym upodobaniom seksualnym) koprofagia. Ale cóż, już starożytni hoplici dymali się nawzajem, żadna to nowina.

Co mnie natomiast irytuje nieco, to twój ekshibicjonizm. Opisy orgii dla ubogich połączone z wcześniejszym publikowaniem twojego zdjęcia nie kwalifikują się inaczej.

A swoją drogą forum to zaczyna mi powoli przypominać znajomą przechodnią i zaplutą uliczkę miasteczka akademickiego, gdzie czasami w latach 80tych zbierały się grupy wiecujących demonstrantów, a czasami, wieczorami, przechadzał się pan w średnim wieku w długim płaszczu i bez majtek, pokazując swojego penisa dziewczynom, czy tego chciały, czy niebardzo.

Tak więc, Andrjusza, naciągaj majtasy, chowaj siusiaka.
                Wszyscyśmy się już przestraszyli albo wpadli w podziw, jak tam wolisz.
            • Gość: nicelus Re: trzy niemieckie kobiety? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.06.15, 20:33
              Gość portalu: kozamaradio napisał(a):

> To nie zazdroszczę.

Czyli się nie znasz.

Uroda niemieckiej kobiety jest warta 16 mln USD rocznie. Tylko brazylijskiej jest warta więcej, bo 25 mln USD rocznie. Uroda polskiej kobiety jest dopiero na ósmym miejscu. Jest dopiero za rosyjską kobietą. Jest warta 4,5 mln USD rocznie. Wolny rynek wartościuje wszystko obiektywnie. Natomiast bardzo mylne są u cioci na kanapie powielane przesądy i uprzedzenia.

• Gość: login_t Re: trzy niemieckie kobiety? IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 10.06.15, 21:37
                "Bündchen" w Brazylii? Dziadek zapewne miał tatuaż pod pachą.
                • Gość: nicelus Re: trzy niemieckie kobiety? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.06.15, 23:03

> "Bündchen" w Brazylii? Dziadek zapewne miał tatuaż pod pachą.

Być może. Natomiast ósma Daria Werbowy wcale jest polską modelką, jak omyłkowo napisali. Pewnie przez to się pomylili, że jest w Krakowie urodzona. Ona właściwie jest ukraińską modelką. Więc ile warta jest uroda Polki? Niecałe 3 mln USD.
                • Gość: nicelus Umarł Hans Last z Bremy. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.06.15, 00:22
                  Był znany jako James Last.

• Gość: nicelus Re: trzy niemieckie kobiety? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.06.15, 00:20

> "Bündchen" w Brazylii? Dziadek zapewne miał tatuaż pod pachą.

Rzeczywiście boje rodzice Gisele Bündchen są niemieckiego pochodzenia i mają niemieckie nazwiska, ale są już od sześciu pokoleń w Brazylii. Ojciec Valdir Bündchen jest profesorem uniwersytetu i autorem, a matka Vânia Nonnenmacher urzędniczką bankową. Co ciekawe, mają sześć córek.

• emsiziomal "Natomiast bardzo mylne są u cioci na kanapie... 11.06.15, 09:13
                ... powielane przesądy i uprzedzenia. "
                Naiwne jest z kolei domniemywanie, że właśnie takie niemieckie kobiety , nawiedziły właśnie andriuszę.
                Z drugiej strony, bywam czasami w Niemczech i widzę to, co widzę.
                Może po prostu przywykłeś...?
                • Gość: nicelus Każdy widzi, to co widzi. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.15, 11:02
                  emsiziomal napisał:

> ... widzę to, co widzę.

O tym właśnie piszę. Jeżeli ktoś wie, że Ziemia jest płaska, to nigdy nie zobaczy, że jest okrągła, bo obraz powstaje w mózgu, a nie w oku. Wzrok jest zawodny, więc warto skonfrontować swoje widzenie z tym co mówi rynek. Znam dziesięć razy więcej wysoko opłacanych niemieckich modelek niż polskich.

> Może po prostu przywykłeś...?

Można to i tak nazwać.

Ja uważam,że nauczyłem się lepiej patrzeć. Niemki, nawet jeśli niezbyt ładne, to każda ma swój własny indywidualny styl i jest co podziwiać. Polki, nawet jeśli ładne, jak zobaczą jakąś modę, wszystkie jednakowe i wszystkie przesadzają z modą, bo każda się stara być bardziej modna od innych. Poza tym trzeba wiedzieć gdzie patreć. Piękne Niemki rzadko łażą po ulicy. Przeważnie jeżdżą drogimi samochodami. Nie jest to więc tak, jak na pierwszy rzut oka wygląda. Generalnie problem polega na tym, że każdy widzi, to co widzi.

Tak jak polski prezydent, który w Danii widział same kaszaloty. Jeżeli był w McDonald's, to rzeczywiście na wschód od Łaby stołują się tam często ładne dziewczyny, a na zachód od Łaby pierwsza polska dama mogła uchodzić za modelkę.

• emsiziomal "Ja uważam,że nauczyłem się lepiej patrzeć." 13.06.15, 12:51
                    Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
                    • Gość: nicelus Re: "Ja uważam,że nauczyłem się lepiej patrzeć." IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.15, 13:49
                      emsiziomal napisał:

> Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
                      > :)

To oczywiste.

• Gość: znawczyni Re: "Ja uważam,że nauczyłem się lepiej patrzeć." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.15, 21:37
                        nicelus to specjalista od wszystkiego - poza seksem
                        • Gość: nicelus Re: "Ja uważam,że nauczyłem się lepiej patrzeć." IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.06.15, 22:53
                          Gość portalu: znawczyni napisał(a):

> nicelus to specjalista od wszystkiego - poza seksem

Dokładnie! Tobie zostawiam sieks. Napisz coś ciekawego.
                        • Gość: nicelus Re: "Ja uważam,że nauczyłem się lepiej patrzeć." IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.06.15, 02:42
                          Gość portalu: znawczyni napisał(a):

> nicelus to specjalista od wszystkiego - poza seksem

Nie samym seksem człowiek żyje...

Mimo tego ciekawością oczekuje wpisu znawczyni.

• Gość: nicelus Re: "Ja uważam,że nauczyłem się lepiej patrzeć." IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.06.15, 05:22
                          "Mężczyzna bez kobiety, jak ...
                          pies bez pcheł.
                          Żyć można, ale nudno!
                          A kobieta bez mężczyzny,
                          jak pchła bez psa... Żyć
                          można, ale gryźć nie ma kogo."

• Gość: nicelus > jak pchła bez psa... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.07.15, 22:05
                            Albo feministka.
                • Gość: nicelus Sandra IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.15, 12:19
                  Była kiedyś taka piosenkarka Sandra. Gdy śpiewała w radiu, to radia z tego powodu nie wyłączali również ci Polacy, którzy byli przekonani, że Niemcy nie potrafią śpiewać.

Przypuszczam że i obecnie Polacy, również ci przekonani że Niemki są brzydkie, nie wyłączają telewizora jedynie z tego powodu, że w filmie gra Sandra Bullock.

• Gość: nicelus Albo Charlize Theron. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.06.15, 12:49
                    Charlize Theron ma matkę Niemkę.

• Gość: nicelus Re: "Natomiast bardzo mylne są u cioci na kanapie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.06.15, 00:34
                  emsiziomal napisał:

> Może po prostu przywykłeś...?

Jeżeli rynek najwyżej wycenia urodę Niemki z Brazylii tj. na 25 mln USD rocznie, i na drugim miejscu urodę drugiej Niemki wycenia na 16 mln USD rocznie, jeżeli Polki nie ma w pierwszej dziesiątce, jeżeli Ty widzisz to co widzisz, to może Ty po prostu przywykłeś?

• audrey_a Re: "Natomiast bardzo mylne są u cioci na kanapie 20.06.15, 19:17
                    Gość portalu: nicelus napisał(a):
                    > Jeżeli rynek najwyżej wycenia urodę Niemki z Brazylii tj. na 25 mln USD rocznie
                    > , i na drugim miejscu urodę drugiej Niemki wycenia na 16 mln USD rocznie, jeże
                    > li Polki nie ma w pierwszej dziesiątce,

kiedys czytalam wypowiedz Madonny, ktora stwierdzila, ze dzieki temu, ze ma kupe pieniedzy nie musi juz obciagac zwiedlych fiutow. Jakos ta swoboda Niemek, o ktorej tak ochoczo pisze andrzejusa nasuwa mi cos na mysl...
                    • Gość: nicelus Re: "Natomiast bardzo mylne są u cioci na kanapie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.06.15, 04:31
                      audrey_a napisała:

> kiedys czytalam wypowiedz Madonny, ...

Ale Madonna nie jest Niemką. Ojciec był Włochem, a matka Franko-Kanadyjką. Jest w internecie jej rozbierana sesja fotograficzna za którą otrzymała wynagrodzenie 20,- $.

Są bardzo różne drogi do kariery i nie można tego ujednolicać.

Charlize Theron pytana co doradziłaby początkującym aktorkom odpowiedziała: "żeby nosiły bieliznę".

> ... dzieki temu, ze ma kupe pieniedzy
                      > nie musi juz obciagac zwiedlych fiutow.
                      > Jakos ta swoboda Niemek, o ktorej tak ochoczo
                      > pisze andrzejusa nasuwa mi cos na mysl...

Myślisz, że andrzejusa chce zrobić karierę i zarobić kupę pieniędzy jako antykatolicki papież?

• audrey_a Re: "Natomiast bardzo mylne są u cioci na kanapie 21.06.15, 20:59
                        mysle, ze wybiorczo pociales moja wypowiedz i zbaczasz z tematu
                • Gość: nicelus Re: "Natomiast bardzo mylne są u cioci na kanapie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.06.15, 13:04
                  emsiziomal napisał:

> Naiwne jest z kolei domniemywanie, że właśnie takie
                  > niemieckie kobiety , nawiedziły właśnie andriuszę.

Nigdy tego nie domniemywałem.

Jeżeli dla niego gorzowska dominanta jest piękna, jeździ rumuńskim samochodem DACIA, to każdy łatwo może sobie wyobrazić w jakich kobietach gustuje.

• audrey_a Re: "Natomiast bardzo mylne są u cioci na kanapie 20.06.15, 18:58
                    > Jeżeli dla niego gorzowska dominanta jest piękna, jeździ rumuńskim samochodem D
                    > ACIA, to każdy łatwo może sobie wyobrazić w jakich kobietach gustuje.

wlasnie, w jakich? mozesz wysilic sie i opisac jakie to sa kobiety?
                    • Gość: nicelus Re: "Natomiast bardzo mylne są u cioci na kanapie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.06.15, 04:48
                      audrey_a napisała:

> wlasnie, w jakich? mozesz wysilic sie i opisac jakie to sa kobiety?

Nie muszę się wysilać.

Z dużym biustem jest pewne, bo o tym kiedyś już pisał. A więc biust nie musi być ładny, byle był duży. Tanie - na przykład rumuńskie jak samochód DACIA reklamowany dla ludzi którym nie zależy na statusie. Dominujące jak dominanta. Co by można jeszcze dodać. Może duże wystające usta. Takie usta może sobie bez problemu uformować każda kobieta. Najtaniej przy użyciu pułapki na myszy.

• audrey_a Re: "Natomiast bardzo mylne są u cioci na kanapie 21.06.15, 21:07

>Może duże wystające usta. Takie usta może sobie bez proble
                        > mu uformować każda kobieta. Najtaniej przy użyciu pułapki na myszy.

jak widze, jestes na biezaco ze wszystkimi nowinkami, nie tylko dla kogo Toyota czy DACIA ale rowniez z takimi jak powiekszyc usta. Zatem poszukalam i znalazlam linka jak zrobic takie usta bez uzycia pulapki na myszy, specjalnie dla Ciebie ;)

www.tvn24.pl/ciekawostki-michalki,5/usta-kylie-jenner-nastolatki-powiekszaja-usta-butelka-odkurzaczem,535361.html
                        • Gość: nicelus Re: "Natomiast bardzo mylne są u cioci na kanapie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.07.15, 22:13
                          audrey_a napisała:

> ... znalazlam linka jak zrobic takie usta bez uzycia pulapki na myszy, ...

Jak widać są różne sposoby prowadzące do tego samego celu. Pomyślałem, że użyciu dwóch pułapek na myszy z mocną sprężyną byłoby najprościej, ale jak ktoś dużo mówi, to mogą mu klekotać.

> ... , specjalnie dla Ciebie ;)

Dziękuję, ale ja od niedzieli już mam takie usta.

Bez osłony na twarz kosiłem trawę. Na kupie żwiru płukanego frakcji 8-16 rósł oset. Nóż pod odpowiednim kątem zawadził o kamyczek żwiru. W moim odczuciu kamyczek bardziej zbliżony do 16 niż do 8. No i już mam takie usta.

• Gość: login_t Re: "Natomiast bardzo mylne są u cioci na kanapie IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 21.06.15, 09:16
                      audrey_a napisała:

> każdy łatwo może sobie wyobrazić w jakich kobietach gustuje.
                      >
                      > wlasnie, w jakich?

Najsamprzód muszą mieć włochate plecy.
                      • emsiziomal Włochate plecy.... 21.06.15, 11:22
                        ..ona ma jeszcze, pamiętajcie, psa.
                        tfuuuu
                        • Gość: nicelus Re: Włochate plecy.... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.06.15, 14:44
                          emsiziomal napisał:

> ..ona ma jeszcze, pamiętajcie, psa.
                          > tfuuuu
                          > :)

psausa?
                      • Gość: nicelus Re: "Natomiast bardzo mylne są u cioci na kanapie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.06.15, 23:55

> Najsamprzód muszą mieć włochate plecy.

Celne!

• audrey_a Re: "Natomiast bardzo mylne są u cioci na kanapie 25.06.15, 15:03
                        > Najsamprzód muszą mieć włochate plecy.

o taki efek ci chodzilo?

www.tvn24.pl/kultura-styl,8/bruce-jenner-ojczym-kim-kardashian-zmienil-plec-teraz-jest-caitlyn,547829.html
                        • Gość: nicelus Gdzie tu logika? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.06.15, 22:09
                          Jeżeli facet chce być Napoleonem, to zamykają go w domu dla wariatów.
                          Jeżeli facet chce być blondynką, to uważają go za mądrego.
                          Gdzie tu logika?

• pyttacz Re: "Natomiast bardzo mylne są u cioci na kanapie 25.06.15, 22:51
                          Właśnie. Może Andrjusza jest po prostu kobietą? Tak jak atleta Jenner czy komsomolec Bęgowski po 60ce ujawnia swoje "ja".
                    • Gość: nicelus Duży cyc i włochate plecy... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.06.15, 00:03
                      audrey_a napisała:

> wlasnie, w jakich?

Duży cyc i włochate plecy ma "Miss Germany 2015" znana jako "Lady Gaga".

• Gość: nicelus Re: Duży cyc i włochate plecy... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.06.15, 06:54
                        Lady Gaga zachwyciła 3000 widzów z 25 krajów.

• andrzejusa Re: Duży cyc i włochate plecy... 24.06.15, 22:55
                          no i patrzcie ?

koza sie nie odezwala , a chodzilo o antykoncepcje :)))

ty koza faktycznie jedziesz bez prezerwatyw a wedlog malzenskiego kalendarzyka ?????
                          faktycznie taki katol jestes , ze biskupa sluchasz bardziej od swojej zony ? :)))

a moze ty koza nie masz kobiety ?
                          nie masz partnerki , czy partnera ß
                          i cale twoje zycie to KOZA radio ?

no to koza wspolczuje .:((((
                          zycie niektorych ludzi bywa naprawde okrutne :((((
                          • andrzejusa Re: Duży cyc i włochate plecy... 24.06.15, 23:03
                            ludzie moi dobrzy :(((
                            wy zboczyliscie totalnie z tema tu mojego :(

wicie , rozumicie :
                            czy niemka , czy polka , czy rosjanka , czy dajmy jakas innej nacji kobieta,
                            TO NIE MA NAJMNIEJSZEGO ZNACZENIA !

uroda rzecz gustu i trudno w tym temacie dyskutowac .

mnie chodzilo o przyjemnosc plynaca z sexu ,
                            i tylko tyle !

sex nie jest potrzebny do plodzenia dzieci ,
                            sex jest po prostu przyjemnoscia !!!

A SEX BISEKSUALNY JEST TA PRZYJEMNOSCIA PODWOJNIE !!!!!
                            • andrzejusa Re: Duży cyc i włochate plecy... 24.06.15, 23:20
                              czesc audrej ,

dzieki za przemyslane teksty !
                              bo jak sie ma "bzykanie " blondyna czy bladynki do tego jakim autem sie jeszdzi?

TEEEOOORREEETTYYCZNIE MA .!!!!

ale co wynika z tego ,
                              ze ja jezdze dacia , synowiec porsche a finster leksusem ?

synowiec jezdzi porsche na ktorego go nie stac ,
                              finster jezdzi leksusem , za 1/4 ceny ,
                              ja jezdze dacia za ktora zaplacilem :)))))))

synowiec przedlurza sobie porschakiem przyrodzenie ,
                              finster podnosi leksusem swoje ego ,
                              ja jezdze dacia i niczego nie przedlurzam i niczego nie podnosze :)))

w lozku jestem z kobietami i mezczyznami ,
                              ktorzy czerpia z sexu przyjemnosci WIELKIE,
                              bo coz o wielkosci tych przyjemnosci wiedziec mozecie ,

i nikt nikogo nie pyta o to kim kto jest i jakim autem jezdzi.
                              • Gość: nicelus Re: Duży cyc i włochate plecy... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.06.15, 23:45
                                andrzejusa napisał:

> ... niczego nie przedlurzam ...

Nawet wyrazy przedłużasz.

> bo coz o wielkosci tych przyjemnosci wiedziec mozecie ,

Skąd ty tak nagle tyle wiesz?
                                Pewnie gdy córka nie widzi, czytasz ukradkiem jej BRAVO.

> ja jezdze dacia ...

Na polskich numerach?

• andrzejusa Re: Duży cyc i włochate plecy... 25.06.15, 21:51
                                  czesc nicelus

o ortografi pisal nie bede ,
                                  ale co cie tak zaineresowaly numery mojej dacii ?
                                  moge ci napisac , czy na polskicu , czy na niemieckich numerach,

tylko po co ci to wiedziec ?

i cos koze zatkalo z ta antykoncepcja :))))
                                  sie chlopak nie wie co powiedziec :))))

a nicelus o samochody , samochody ... ;
                                  to nie chcesz jakiegos komentarza dorzucic ?
    • hiro_polska Re: mialem przedwczoraj seksualna jazde ! 11.09.15, 19:55
      ale żeby tak dać się przyłapać?:-)
      youtu.be/BLATqEyF8ZU

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka