marek_p 18.09.04, 00:01 Ciekaw jestem, czy oglądacie takie firmy. No i jak wrażenia. Moje chłopaki dzisiaj z zapartym tchem oglądali, a i ja nie powiem, chętnie popatrzyłem. Zbójnicy są fajowe, szczególnie jak dobre duszyćki mają :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bardgorzowski Re: Janosik 18.09.04, 00:15 marek_p napisał: > Ciekaw jestem, czy oglądacie takie firmy. > No i jak wrażenia. > Moje chłopaki dzisiaj z zapartym tchem oglądali, a i ja nie powiem, chętnie > popatrzyłem. Zbójnicy są fajowe, szczególnie jak dobre duszyćki mają :) Bardzo dawno juz nie widzialem Janosika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Janosik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 10:31 no baaa.. ale to nie dla wszystkich , moi znajomi ktorzy naogladali sie setek divx-ow wspolczesnych filmow wrzucili kiedys jnosika i mowia ze to nie do zniesienia, taka szmira!.. a j wprost przeciwnie, nie jestem zmanierowany wspolczesnymi produkcjami, ale rozumiem ich; to trzeba miec pewna nature, pewien sposob odczuwania, zeby do dzisiaj z przyjemnoscia ogladac przygody harnasia Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Harnaś XXI wieku... 23.09.04, 23:16 ... w sejmie się pojawił. Jędruś jego imię :) Czy to równie romantyczna postać i czy za lat dziesiąt filmy kontiumowe kręcić o nim będą ? No do boju, rodacy, klawiatury w pazury! Tomix_ok, to jest dobre miejsce na lepieje, nie uważasz ? Lepiej cudzym dzielić, jak głupoty pierdz..lić. Idę spać, bo już też ...lę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Janosik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 01:27 "...Ciekaw jestem, czy oglądacie takie firmy..." A co to za firmy? I co produkują? Filmy...? No bo co jeszcze mozna ogladac? Gołe baby...??? Ale to chyba z dorosłymi dziećmi... Odpowiedz Link Zgłoś