borys-krakow 12.04.02, 19:23 W telewizji! Nie mogłem oderwać wzroku! I Rumcajs! Niech żyje Czechosłowacka RS! I towarzysz Husak! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobyla Re: Żwirek i Muchomorek is back! 13.04.02, 14:45 Kiedy dają Żwirka i Muchomorka? Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Żwirek i Muchomorek is back! 13.04.02, 15:48 kobyla napisał(a): > Kiedy dają Żwirka i Muchomorka? Dali go wczoraj. A był to piątek. Zresztą spóźnionego. Wkurzająca maniera TV publ. Tym razem ważny był teleturniej zgadywaczy piosenek. Innym razem ważniejszy mecz Galaxii z Treflem, więc dzieci od 19,00 oglądały tego krykieta, czy w co tam grali, a o 19,25 puścili siedem reklam "dziecięcych", 2-minutowy ogryzek jakiejś bajki i znowu reklamy. Bo Wadomości nie mogły się spóźnić. Zresztą Bolek i Lolek są ważniejsi nawet niż Małysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blic Re: Żwirek i Muchomorek is back! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 13.04.02, 19:32 borys-krakow napisał(a): > W telewizji! > Nie mogłem oderwać wzroku! > I Rumcajs! A krecik? pzdr Bx Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Żwirek i Muchomorek is back! 13.04.02, 19:38 Gość portalu: Blic napisał(a): > A krecik? Krecik ok, tyle, że nie w piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Żwirek i Muchomorek is back! 13.04.02, 22:26 Jeśli mogę, to dorzucę misia Colargola (tak się pisało?). Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Żwirek i Muchomorek is back! 15.04.02, 18:52 borys-krakow napisał(a): > W telewizji! > Nie mogłem oderwać wzroku! > I Rumcajs! > Niech żyje Czechosłowacka RS! > I towarzysz Husak! polityczna prowokacja!rumcajs na prezydenta!nara! Odpowiedz Link Zgłoś