Gość: nicpek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 22:26 wydarzył się straszny wypadek na drodze na poznań. czy ktoś zna szczegóły? cały czas słychać karetki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ratownik Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 00:09 Właśnie wróciłem z dyżuru w pogotowiu.Takiej jatki już dawno nie było w naszym rejonie.Oby tylko na 3 ofiarach sie skonczylo.W szpitalu w ciezkim stanie jest jeszcze kilka osób , a kilkanaście ustabilizowanych. Ludzie zdejmijcie nogę z gazu , może jakbyscie to zobaczyli , faktycznie odpuscicie.Tam zginęli bardzo młodzi ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicpek Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 00:17 zona mowila, ze autobus z dziecmi, niby mowili w telewizji. mieszkam blisko jednostki strazy i chyba wyjechaly wszystkie samochody jakie byly na chodzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek Re: wypadek IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.04, 00:31 Właśnie wracałem z kierunku Poznania przed godziną 22. Za Skwierzyną na skrzyżowaniu z tzw. szosą kostrzyńską policja zaczęła kierować cały ruch w kierunku Gorzowa przez Bolemin. Szczegółów jeszcze nie znali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 08:36 info.onet.pl/984569,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ateista Re: wypadek -Bóg tak chciał IP: *.gorzow.mm.pl 25.09.04, 12:35 Tak to powinni sobie tłumaczyć wszyscy opętani przez sektę katolicką.Nie tylko co dobre to dzięki bogu.Trzeba być konsekwentnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: wypadek -Bóg tak chciał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 12:53 "...Tak to powinni sobie tłumaczyć wszyscy opętani przez sektę katolicką.Nie tylko > co dobre to dzięki bogu.Trzeba być konsekwentnym..." Czytając Twoje "refleksje" dochodze do wniosku że opetanie ateizmem jest nieludzkie - wyprane z ludzkich uczuć. Szkoda mi tych co Ciebie kochają... mają przekichane z takim bezdusznym typem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratownik Re: wypadek -Bóg tak chciał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 13:17 > Czytając Twoje "refleksje" dochodze do wniosku że opetanie ateizmem jest > nieludzkie - wyprane z ludzkich uczuć. Szkoda mi tych co Ciebie kochają... mają Spokojnie XXX , kolega chce rozkręcić ten wątek w innym kierunku , ale ja to mam w dupie Czlowieku , tam w szpitalu dzieciaki walczą o życie , ich stan jest bardzo poważny.Mają urazy wielonarządowe , czesc z nich byla operowana 2 nie odzyskaly przytomnosci. Tam byla masakra! To jeden z najpowazniejszych wypadkow ostatnich lat w naszym regionie. Wszystkie karetki z wojewodzkiej stacji pogotowia tam pojechaly , dolaczyly do nich 2 karetki ze skwierzyny , a lzej poszkodowanych dowozili strazacy i policja. Winę za ten wypadek ponosi kierujący busem z dziecmi.Manewr wyprzedzania zacząl na ciaglej linii , przed tablicą deszczno. Wiecej nie bede opisywał z szacunku dla rodzin ofiar wypadku. Acha , przypadkowy kierowca stojacy na poboczu i spoglądający na mape zostal porwany przez przyczepe.Ot tak , stoi i go nie ma.Znalazl sie pol metra od drzew. Oczy mial jak 5 zlotych.Takiego przerazenia w zyciu nie widzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: wypadek -Bóg tak chciał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 14:19 "...kolega chce rozkręcić ten wątek..." Czyj "kolega"? Twój? Bo mój na pewno nie... nie mam typów tego typu za "kolegow"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hexen Re: wypadek -Bóg tak chciał IP: *.gorzow.mm.pl 25.09.04, 13:38 Gość portalu: ateista napisał(a): > Tak to powinni sobie tłumaczyć wszyscy opętani przez sektę katolicką Co ty pieprzysz, facet? Jedź do Norwegii, podpal sobie jakiś zabytkowy kościół i nie myśl o tym więcej. Odpowiedz Link Zgłoś