IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 22:26
wydarzył się straszny wypadek na drodze na poznań.
czy ktoś zna szczegóły? cały czas słychać karetki
Obserwuj wątek
    • Gość: ratownik Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 00:09
      Właśnie wróciłem z dyżuru w pogotowiu.Takiej jatki już dawno nie było w naszym
      rejonie.Oby tylko na 3 ofiarach sie skonczylo.W szpitalu w ciezkim stanie jest
      jeszcze kilka osób , a kilkanaście ustabilizowanych.
      Ludzie zdejmijcie nogę z gazu , może jakbyscie to zobaczyli , faktycznie
      odpuscicie.Tam zginęli bardzo młodzi ludzie.
      • Gość: nicpek Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 00:17
        zona mowila, ze autobus z dziecmi, niby mowili w telewizji.
        mieszkam blisko jednostki strazy i chyba wyjechaly wszystkie samochody jakie
        byly na chodzie..
    • Gość: rysiek Re: wypadek IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.04, 00:31
      Właśnie wracałem z kierunku Poznania przed godziną 22. Za Skwierzyną na
      skrzyżowaniu z tzw. szosą kostrzyńską policja zaczęła kierować cały ruch
      w kierunku Gorzowa przez Bolemin. Szczegółów jeszcze nie znali.
    • Gość: 666 Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 08:36
      info.onet.pl/984569,11,item.html
      • Gość: ateista Re: wypadek -Bóg tak chciał IP: *.gorzow.mm.pl 25.09.04, 12:35
        Tak to powinni sobie tłumaczyć wszyscy opętani przez sektę katolicką.Nie tylko
        co dobre to dzięki bogu.Trzeba być konsekwentnym.
        • Gość: XXX Re: wypadek -Bóg tak chciał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 12:53
          "...Tak to powinni sobie tłumaczyć wszyscy opętani przez sektę katolicką.Nie
          tylko
          > co dobre to dzięki bogu.Trzeba być konsekwentnym..."

Czytając Twoje "refleksje" dochodze do wniosku że opetanie ateizmem jest
          nieludzkie - wyprane z ludzkich uczuć. Szkoda mi tych co Ciebie kochają... mają
          przekichane z takim bezdusznym typem....
          • Gość: ratownik Re: wypadek -Bóg tak chciał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 13:17
            > Czytając Twoje "refleksje" dochodze do wniosku że opetanie ateizmem jest
            > nieludzkie - wyprane z ludzkich uczuć. Szkoda mi tych co Ciebie kochają...
            mają

Spokojnie XXX , kolega chce rozkręcić ten wątek w innym kierunku , ale ja to
            mam w dupie
            Czlowieku , tam w szpitalu dzieciaki walczą o życie , ich stan jest bardzo
            poważny.Mają urazy wielonarządowe , czesc z nich byla operowana 2 nie odzyskaly
            przytomnosci.
            Tam byla masakra!
            To jeden z najpowazniejszych wypadkow ostatnich lat w naszym regionie.
            Wszystkie karetki z wojewodzkiej stacji pogotowia tam pojechaly , dolaczyly do
            nich 2 karetki ze skwierzyny , a lzej poszkodowanych dowozili strazacy i
            policja.
            Winę za ten wypadek ponosi kierujący busem z dziecmi.Manewr wyprzedzania zacząl
            na ciaglej linii , przed tablicą deszczno.
            Wiecej nie bede opisywał z szacunku dla rodzin ofiar wypadku.
            Acha , przypadkowy kierowca stojacy na poboczu i spoglądający na mape zostal
            porwany przez przyczepe.Ot tak , stoi i go nie ma.Znalazl sie pol metra od
            drzew.
            Oczy mial jak 5 zlotych.Takiego przerazenia w zyciu nie widzialem.
            • Gość: XXX Re: wypadek -Bóg tak chciał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 14:19
              "...kolega chce rozkręcić ten wątek..."

Czyj "kolega"? Twój? Bo mój na pewno nie... nie mam typów tego typu
              za "kolegow"...
        • Gość: Hexen Re: wypadek -Bóg tak chciał IP: *.gorzow.mm.pl 25.09.04, 13:38
          Gość portalu: ateista napisał(a):

> Tak to powinni sobie tłumaczyć wszyscy opętani przez sektę katolicką

Co ty pieprzysz, facet?
          Jedź do Norwegii, podpal sobie jakiś zabytkowy kościół i nie myśl o tym więcej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka