Dodaj do ulubionych

dałem się kulturalnie wydymać..

17.12.18, 09:40
Co zrobić żeby ściągnąć ludzi na spektakl i sprzedać bilety w dobrych cenach?
Prosta sprawa: wpisujemy na afisz jakieś znane nazwisko. A, że zamiast gościa w zastępstwie przyjedzie ktoś inny. Trudno. Publika bilet kupiła to odsiedzi swoje w teatrze.
- Szalone Nożyczki - w obsadzie wpisany Ibisz, Krzysztof Ibisz (podobno i tak kiepsko grał według recenzji). Sam spektakl ciekawy, aktorzy dali z siebie sporo. Żeby było śmiesznie jeden z aktorów musi grać geja..
- Jaskiniowcy - w obsadzie "Fredek Kiepski" - nie dał rady dojechać na prowincję. Ten spektakl.. nie, to było dno.
- Ludzie inteligentni - w obsadzie Olaf Lubaszenko jako siódmy aktor, tylko po co skoro na scenie grało sześciu aktorów... To miała być komedia...
Na swoje nieszczęście mam jeszcze bilety na "Kłamstwo" w lutym w którym ma występować Zborowski ale złudzeń sobie nie robię.
Obserwuj wątek
    • Gość: matteo_organek Re: dałem się kulturalnie wydymać.. IP: 185.147.237.* 06.02.19, 10:34
      Drodzy mieszkańcy Gubina. Kobieta, pochodząca z Waszego miasta, nazywająca się Jadwiga Organek - jest oszustką, która ukradła już trzy mieszkania w Warszawie od prawowitych właścicieli. Niedługo prawdopodobnie wróci do Gubina, bo w Warszawie jest spalona - stąd to ostrzeżenie.

Jest to starsza kobieta, która Warszawie wynajmuje mieszkania i za nie nie płaci. Ponad rok nie płaci czynszu, mediów, używa ich tyle, że rachunki ciągle wzrastają. Pomimo wypowiedzenia umowy, wciąż tam mieszka bo jest cyniczną osobą, złodziejem bez sumienia. Metoda na życie tej kobiety to mieszkać na krzywy ryj u uczciwych ludzi. Nie ma ani trochę poczucia, że coś jest nie tak i w ten sam sposób wychowuje swoje dzieci. Jest nieuczciwą lokatorką - uwaga na nią, gdy bedzie chciala od was wynająć mieszkanie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka