ula_ 27.04.02, 12:22 Już jutro! Idzie ktoś? Podobno 100 biletów na basen będzie gratis. Kto lubi baseny? Ja nie lubię, z pływania pała ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ula_ Re: Huczne otwarcie basenów 27.04.02, 12:23 Ale pewnie pójdę popatrzećna Pana Premiera! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Huczne otwarcie basenów 27.04.02, 12:59 ula_ napisał(a): > Ale pewnie pójdę popatrzećna Pana Premiera! :) OOO! Widzę , że lubisz panów z siwizną na włosach?:))))) pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Huczne otwarcie basenów 27.04.02, 13:03 hiro napisał(a): > OOO! Widzę , że lubisz panów z siwizną na włosach?:))))) > pozdro hiro Niemożliwe! Hiro się pojawił!!! Hura! Cześć Hiro! :) Co do siwizny - niekoniecznie:) Natomiast lubię inteligentnych panów, którzy nie dają się zaskoczyć w dyskusji i zawsze wiedzą co i jak powiedzieć :) Jest ON facetem z klasą, nieważne z jakiej partii, podoba mi się :) Pozdrówka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Go Re: Huczne otwarcie basenów IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 13:07 swego czasu na basenie w łaźni miejskiej zdobyłem 3 miejsce wśród starszaków gorzowa by w rok później zostać mistrzem pierwszaków, wsławiając się tym, że jako jedyny przepłynąłem pięć, a nie cztery długości basenu w błogim przekonaniu, że samotnośc na ostatniej długości zawdzięczam niewiarygodnie szybkiemu finiszowi i ku przekonaniu widowni, iż robię rundę popisową :) ... moją trenerką była pani Galina :) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Huczne otwarcie basenów 27.04.02, 13:13 Gość portalu: Go napisał(a): > swego czasu na basenie w łaźni miejskiej > zdobyłem 3 miejsce wśród starszaków > gorzowa > by w rok później zostać mistrzem > pierwszaków, wsławiając się tym, > że jako jedyny przepłynąłem pięć, > a nie cztery długości basenu > w błogim przekonaniu, że samotnośc > na ostatniej długości zawdzięczam niewiarygodnie > szybkiemu finiszowi i ku przekonaniu > widowni, iż robię rundę popisową :) Gratulacje :))) A ja nie umiem pływać :( Odpowiedz Link Zgłoś