Dodaj do ulubionych

Fabryka dzięki Prez.T.Jedrzejczakowi

08.01.05, 10:47
To władzom Gorzowa zawdzięczamy szanse na budowę koreańskiej fabryki w
Gorzowie.
I zbudował mosty i zbudował Słowiankę!
Bernard miał rację popierając działania Tadeusza.
A Tadeusz ,miejmy nadzieję już w poniedziałek wróci do swego grodu,na
aby zasiąć na stolcu!
Witamy naszego Włodarza,Dostojnego Prezydenta!
I zmniejszy się bezrobocie,wbrew malkontentom!
CHwała!
Obserwuj wątek
    • blic Re: Fabryka dzięki Prez.T.Jedrzejczakowi 08.01.05, 10:54
      epi40 napisał:

> A Tadeusz ,miejmy nadzieję już w poniedziałek wróci do swego grodu,na
      > aby zasiąć na stolcu!

Nie zasiąść na stolcu, ale wdepnąć w stolec.
    • epi40 złośliwości 08.01.05, 11:19
      twe złośliwości nie przesłonią nam dorobku Tadeusza
      Jak to jest że gdy przychodzi nam się dzielić tym co mamy,gdy przychodzi nam
      się cieszyć tym co mamy,gdy przychodzi czas owocobrania,znajdują się
      doprzykrzacze,których widać ani słychać nie było kiedy rześmy weszli w czas
      budowania?
      to nasza fabryka,choć zasługa Tadeusza!
      ale ona dla nas i dla naszych dzieci.
      i tamtym dzieicom też będzie lżej
      • Gość: sanitariusz Re: złośliwości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 13:43
        Epi - A pawulonu byś nie chciał?
        • Gość: siga 0,01 Re: złośliwości IP: *.gorzow.mm.pl 08.01.05, 21:51
          Sanitariusz!!!!! Ja bym poczekał na komentarz agisa. On jest skuteczniejszy niż
          pawulon.
          Ps.
          A tak przy okazji. Podobno agis warunkuje ewentualne wybudowanie fabryki opon
          od połączenia Gorzowa z Seulem kolejką krzesełkową. Tak ma być taniej i co to
          za promocja!!!! Falński podobno mocno się nad tym pomysłem zastanawia.........
          • Gość: werty Re: złośliwości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 04:46
            "...Falński podobno mocno się nad tym pomysłem zastanawia..."

Faliński niech buduje falochrony.....
    • Gość: werty Re: Fabryka dzięki Prez.T.Jedrzejczakowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 13:17
      Jednak ta epi-lepsja ci szkodzi...
      Tadeusz służył(?) najbardziej swoim ( i swoich kolesiom) interesom... No i
      tylko ci mogą go chwalić - ludzkie panisko z niego było - dał pozbierać wiernym
      rabom, okruchy z pańskiego stołu...
      Każdy inny włodarz miejski urzędujący w tym czasie zrobiłby więcej - zamiast
      zyski pakowac do swojej kieszeni. Jego zasługi sa iluzoryczne...

P.S. Mam niejakie wrażenie że twój tekst możne włożyć do kabretu....
      • Gość: gorzowianka Re: Fabryka dzięki Prez.T.Jedrzejczakowi IP: *.gorzow.mm.pl 08.01.05, 14:46
        werty smiac mi sie chce jak czytam twoje posty...:/ Kazdy inny wlodarz zrobilby
        wiecej? hahahah no to prosze np. pani Rafalska na pewno zrobilaby
        wiecej....widac to po tym jak blokuje wszystkie inwestycje miejskie, chocby
        teraz budowe hipermarketu. wybierzcie kogo innego to przynajmniej przez 4 lata
        Gorzów pozostanie takim jakim go zostawil Tadeusz:/ heheheh wlasnie tacy ludzie
        jak ty sa najgorsi, duzo mowia malo robia...wez lepiej odejdz od komputera bo
        piszesz glupoty i zajmij sie czyms konstruktywnym....przed objeciem przez
        tadeusza stanowsika w gorzowie nic sie nie dzialo....nawet drog porzdanych nie
        bylo, a smierdzaca chlorem laznia...no coments... teraz mas zpiekny aquapark,
        lodowisko, obwodnice, drogi, odnowione budynki, webcamy...heh zycze ci abys
        przez cale swoje zycie postral sie dokonac i zrobic tyle dla tego miasta i jego
        mieskzancow co jedrzejczak i ekipa rzadzaca zrobila przez te dwie kadencje...
        • Gość: si Re: Fabryka dzięki Prez.T.Jedrzejczakowi IP: *.crowley.pl 08.01.05, 20:17
          Masz racje. Duze inwestycje na kredyt to specjalnosc jedrzejczak. Byl w tym
          niezly. Fajnie sie z reszta buduje rozne rzeczy za cudze pieniadze. Ogolnie
          miasto wyglada jakby nie bylo zamieszkane od 40 lat, no bo po co remontowac
          jakies tam kamienice? Cos takiego zrobia male firmy i co? Z kazdym negocjowac
          lapowke na pare tysiecy? Bez sensu i jakie ryzyko. Lepiej machnac inwestycje za
          paredziesiat milionow i przyciac kase raz ale dobrze. A kto bedzie potem
          dokladal do efektu takiej inwestycji? A kogo to obchodzi?
        • swingpop Re: Fabryka dzięki Prez.T.Jedrzejczakowi 08.01.05, 21:55
          gorzowianka ,jesteś super.Trzeba mieć zaćmę żeby tego nie zauważyc.Tadusz
          Jędrzejczak jest gość,żazdrość,nienawiść to cecha narodowa,ale kocham ten naród
          jestem jego czastką.Zmieńmy się mentalnie.będziemy Wieeeeeeelcy w EUROPIE,
          • Gość: si Re: Fabryka dzięki Prez.T.Jedrzejczakowi IP: *.crowley.pl 08.01.05, 23:18
            tadzio zacznie byc wielki diopiero jak go wypuszcza z kicia, bo tam metraz ma
            za maly.
    • epi40 nie chcem pavulonu 08.01.05, 15:47
      I dlaczego są te złośliwości,skrytobujcze zamachy...
      pavulonowe zagrożenia
      ja tylko prawdę pisze że fabryka która dzięki Tadeuszowi tu sprowadzono da
      prace naszym dzieciom i tamtym dzieciom.
      TO przecież jest dobrze że mamy czym się dzielić w ten czas pokoju,gdzie nasi
      sojusznicy strzegą naszych granic, gdzie jesteśmy w wielkiej pokojowej rodzinie
      narodów europejskich,gdzie wokól sami przyjaciele któzy gosZczą także i u nas.
      To daje świadectwo naszej wytęzonej pracy,pracy i urzędnika i robotnika i
      inżyniera i polityka.
      Trzeba na to spojrzeć obiktywnie,bo jakieżże alternatywy rysują się na
      horyzoncie gdy niezgoda w naszym gorzowskim wspólnym domu zapanuje?
      bezrobocie,kumoterstwo,złodziejstwo ,korupcja,bandytyz,nepotyzm,zakłamanie,lawir
      anctwo i brak asertywności wreszcie!
      Czy to nie zbyt mocne zagrożenie!
      Dlatego przywitajmy godnie we poniedziałęk prawowitego włodarza tego miasta,i
      który zasiądzie na godnym swej osoby stolcu.
      Na miare naszych zamiarów i na miare naszych sojuszy i na miare owej fabryki co
      da pracę wielu ludziom
      Chwałą
      Niech żyje
      Tadeusz witaj w swym wiernym mieście!
      • Gość: klos Stolec z podniesionym czołem. IP: *.gorzow.mm.pl 08.01.05, 22:26
        Wierny z Ciebie sługa swego Pana!
        Szykujesz jemu przyjęcie!
        Uczciwie nie mówisz, że gdyby nie inwestycje Jędrka,to całe miasto nie musiałoby
        dokładać do np:Słowianki ,Osiru........itp
        Te same firmy naprawiają te same drogi,tak samo drogo i często,co rok to samo.My
        za to płacimy!
        Mówisz o inwestycjach-zobacz co załatwili dla swoich społeczności włodarze
        mniejszych miast.
        I proszę nie świętuj już w sprawie fabryki- której nie ma!

• epi40 ciekawi mnie.. 09.01.05, 20:43
      ciekawi mnie ,jeżeli oczywiście informacje o zwolnieniu Tadeusza z kazamatów
      okażą się prawdziwe, gdzie tadeusz skeiruje swe pierwsze kroki.
      Czy do Urzędu Miejskiego czy do domu, czy do grona wiernych przyjaciół na
      spotkanie.
      Bo gdzie kolejne,to wiadomo, tam gdzie fabryka nasza co da naszym i wszym
      dzieciom prace na lata całe,rzuci owym swoim słynnym gospodarskim okiem...
      już niedługo,trzymajmy kciuki,a ci co wierzą niech się modlą o ową inwesatycje
      to już jutro ,jest nadzieja,nasz Tadeusz wraca!!!!
      • Gość: sonia Re: ciekawi mnie ten epi.... IP: *.gorzow.mm.pl 09.01.05, 23:06
        Bardzo dowcipny starasz się być, epi. Pewnie w 100% katolik z Ciebie. Boisz się
        bardzo, że może powstać jakiś zakład pracy dający ludziom prace. Bardzo się
        boisz. Wiem, jak myślisz: Boże drogi, spraw, żeby za Jędzrejczaka nie powstało
        żadne nowe miejsce pracy. Przecież dobry Boże nie możesz dpouścić do tego, żeby
        jacyś Koerańczycy wybudowali następny pomnik Jędrzejczakowi. Wystarczy przecież
        Słowianka, trasa średnicowa, zachodnia obwodnica, sąd administracyjny, CEA,
        remont Podmiejskiej, skanalizowanie Zakanala itd. Dobry Boże, nie pozwól na
        więcej.... Ciekawe, czy twój Bóg cię wysłucha. Obawiam się, że może być zajęty
        jakimiś innymi, ważnymi sprawami i na twoje nieszczęście skośnoocy fabrykę
        wybudują.
      • Gość: werty Re: ciekawi mnie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 23:17
        "...gdzie tadeusz skeiruje swe pierwsze kroki...."

Jak to gdzie? Na lotnisko i wio!!!! do Bernarda... już tam przekierował swoją
        kaśe.... Benek już mu "ustawił" wyjazd.... No i wyjedzie jako Otyły Jędrzejczak
        zrobiony na blond (tylko ze wzrostem będą kłopoty - niestety musi siedzieć - na
        razie na krzesle....) Jako przesyłka dyplomatyczna....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka