Dodaj do ulubionych

Ktoś ogląda Teletop?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:20
Co o tym sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: swingpop Re: Ktoś ogląda Teletop? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 09:31
      Gościu!czego oczkujesz???? tam są wolne miejsca w redakcji .Pójdż i zaproponuj
      swoje umiejętności.Zaczne oglądać z pasją.pozdrawiam twórczo.!
      • Gość: obserwator RTV Re: Ktoś ogląda Teletop? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 07:37
        Jeden - być może - kwatek wiosny nie czyni. Niech ktoś w końcu nad tym
        zapanuje ,bo Pani redaktor naczelna zdaje się ,że osiadła na laurach. Jesli
        Teletopowi "dziennikarze" nie są ciekawi przez duże "C" co się wokół nich
        dzieje ,natomiast zdobywanie informacji odbywa się poprzez gazety,radio i
        rzeczników Policjii oraz Sanepidu to jakim sposobem wiadomosci Fokus mają być
        interesujace .....????????????
        • Gość: przebiśnieg... Re: Ktoś ogląda Teletop? IP: *.gorzow.mm.pl 23.02.05, 11:05
          a ten (być może) kwiatek to...?
      • Gość: swingpop Re: NIE MA TEMATU-TO JĘDRZEJCZAK PREZYDENTEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 11:08
        Myślę że to dobry temat!!!!!!!
        • Gość: AUTOR teletop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:43
          pani naczelna zapomina o rzetelnosci dziennikarskiej, coz, wida ma racje jeden
          z forumowiczow,ze osiadla na laurach, tylko jakie to laury? moze mi ktos
          wskaze? na pewno czyni z siebie osobe najmądrzejsza i najbardziej doswiadczona.
          na pewno sporo zrobila, jesli chodzi o sam teletop, ale gdzies tam po drodze
          zapomniala,ze nie jest tu najlepsza i ze jej przeszlosc "dziennikarska" ktora
          sie tak chlubi, jest skromniutka w porownaniu do wielu innych gorzowskich
          dziennikarzy. coz, ambicje przerosly mozliwosci. i tyle.ale za sam teletop
          trzymam kciuki. razem z moja zonka. pozdrawiamy cala reszte!
    • Gość: Jan ze Staszica Re: Ktoś ogląda Teletop? IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.05, 23:01
      Kilkakrotnie oglądałem magazyn informacyjny "Fokus" i zastanawiam się (dlatego
      że się na tym nie znam) co oni robią źle?? Tego się poprostu nie da oglądać!
      Zdaję sobie sprawę, że pensje dla dziennikarzy nie są tam wysokie i dlatego ich
      rolę przejeli totalni amatorzy. To samo można powiedziec chyba o stronie
      technicznej, która tworzy program na poziomie TVP z lat 70tych... No w każdym
      razie nie idzie tego oglądać!!! REKLAMODAWCY WYWALAJĄ PIENIĄDZE W BŁOTO!!!
    • Gość: Retro321 Re: Ktoś ogląda Teletop? IP: *.gorzow.mm.pl 24.02.06, 14:49
      Tele-Top przypomina mi jeszcze gorszą wersję Tv Trwam. Ta oprawa, te drętwe,
      sztywne materiały... :) Przydałby się ktoś, kto mógłby przynajmniej oprawę
      zrobić porządniejszą, oraz "ciekawsza" redakcja... Wiadomości nie muszą być
      zawsze takie sztywne, przecież w nich też można dać swój komentarz itp... Cóż...
      • Gość: qtean Re: Ktoś ogląda Teletop? IP: *.gorzow.mm.pl 27.02.06, 22:02
        Ludzie!!! Prezes Teletopu na 50% zostanie dyrektorem TVP3 Lubuska - wtedy będą
        jaja.........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka