blic 18.06.02, 12:10 Stanowczo odmawiam zagłębiania się w wątki dłuższe niż 100 wypowiedzi. To nie usenet. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borys-krakow Dziad do obrazu 18.06.02, 12:21 blic napisał(a): > Stanowczo odmawiam zagłębiania się w wątki dłuższe niż 100 wypowiedzi. Nooo... To teraz w Redakcji polecą głowy! Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Dziad do obrazu 18.06.02, 12:23 Sorki, to miało być w wątku redakcyjnym. Ale długość wątków to też wina braku podforów, wątek o I LO nie powinien się podzielić na części, których trzeba szukać w kosmosie. Botwinkę można było spokojnie podzielić, I LO - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Dziad do obrazu 18.06.02, 12:25 borys-krakow napisał(a): > Botwinkę można było > spokojnie podzielić, I LO - nie. Ja widzę co najmniej dwa odmienne nurty w tym wątku (widziałem, dopóki nie zastrajkowałem :)). Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Dziad do obrazu 18.06.02, 12:52 One, te wątki, jakoś-tam się zazębiają. Poza tym mleko rozlane, z zewnątrz ich nie rozdzielimy a admina nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
gtk Re: za długie wątki 19.06.02, 08:04 blic napisał(a): > Stanowczo odmawiam zagłębiania się w wątki dłuższe niż 100 wypowiedzi. > To nie usenet. A ja pragnę Ci wskazać prawdziwie obywatelską postawę KR$, który tak długo czytał wątek o I LO, aż przeczytał i dopiero o 4 nad ranem wtrącił swoje trzy grosze. Brawo KR$, wstydź się, blic! Odpowiedz Link Zgłoś