Dodaj do ulubionych

Prezydenckie K... i Ch... do posła

IP: *.gorzow.mm.pl 16.05.05, 20:00
www.gorzow24.pl/?news,1031
Obserwuj wątek
    • Gość: Kłodawa Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:22
      Z tego co wiem to jest Ustawa wprowadzona za rządów SLD/PSL gdzie jest zapisane
      iż uzycie takich słów jest występkiem przeciwko językowi polskiemu
      • Gość: karolek lat 9i pół Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.gorzow.mm.pl 16.05.05, 21:45
        nie, no myly państwo,Bachal przeszedł tym wyczynem samego siebie.hehehehhehehe.
        jeżele tak ma wyglądać jego działalność na rzecz miasta to...hehehehhehehe
        mistrz Surmacz nie urasta gościowi do pięt...hehehhehehe

Jędrzejczak to jednak super prezydent...!!!!!!!!!!!!!!!!

pzdro
        • Gość: magda 1 Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.gorzow.mm.pl 16.05.05, 21:51
          To bardzo niemądre nie zauważyć chamstwa w odzywkach prezydenta. Ale cóż można
          sie po tobie innego spodziewać. Jesteś po prostu chyba taki sam jak on.
    • Gość: magda 1 Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.gorzow.mm.pl 16.05.05, 21:44
      To bardzo prostackie zwroty. Jest to chyba efekt przebywania w areszcie
      (hi,hi).Wstyd mi że mam takiego prezydenta miasta.
      • Gość: karolek lat 9i pół Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.gorzow.mm.pl 16.05.05, 21:50
        Gość portalu: magda 1 napisał(a):

> To bardzo prostackie zwroty. Jest to chyba efekt przebywania w areszcie
        > (hi,hi).Wstyd mi że mam takiego prezydenta miasta.

większy wstyd mieć tak prymitywnych posłów ,tudzież debilnych radnych.
        płakać sie chce...

pzdro
      • Gość: @ z miasta Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:51
        Niedawno Surmacza czerwoni wywalili z szefa komisji rewizyjnej za rzekome
        nazwanie takiej czerwonej gadziny po imieniu. Wśród czerwonych wywołało to
        święte, przepraszam - diabelne, oburzenie.
        Tymczasem kto kiedykolwiek miał okazję porozmawiać z tymi wrażliwcami to zwykle
        najpolurarniejszym środkiem wyrazu są słowa powszechnie uznawane za rynsztokowe.
        W ustach Tadeusza J. jest identycznie. Tylko w jednej rozmowie powstrzymywał się
        od wyrażania, kiedy wiedział że jest nagrywana.
        • Gość: karolek lat 9i pół Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.gorzow.mm.pl 16.05.05, 22:00
          smutne to, że Bachalski tylko tyle ma do zaoferowania miastu, a rokitniańska
          tandeta w stylu telebimów za 40 kawałków z kasy min.mojej,nie najlepiej
          świadczy o kliencie.
          Bachal ,człowieku ,weź sie w garść,nie naśladuj Surmacza...bo wstyd...

pzdro
          • blic Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła 16.05.05, 22:08
            Wystukałeś trzy wiadomości w tym niedługim wątku, Karolku.
            Aż tak bardzo jesteś emocjonalnie związany z tematem?

Nota bene, chcesz identycznego przykładu z działalności Jędrzejczaka? Ciekawe
            czy też nazwałbyś to "wygłupem".
            • Gość: karolek lat 9i pół Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.gorzow.mm.pl 16.05.05, 22:21
              blic napisał:

> Wystukałeś trzy wiadomości w tym niedługim wątku, Karolku.
              > Aż tak bardzo jesteś emocjonalnie związany z tematem?
              >

domyślam sie blic co masz na myśli...hehehhehehe

> Nota bene, chcesz identycznego przykładu z działalności Jędrzejczaka? Ciekawe
              > czy też nazwałbyś to "wygłupem".
              >

dla mnie ważne są dowody i fakty namacalne,Bachal jak chce liczyc na głosy w
              kampanii musi zdobyć sie na cos więcej niż tylko prymitywna manipulacja
              ludzkimi uczuciami...
              nie jestem zwolennikiem papieskiego blichtru i nigdy nie byłem,ale posługiwanie
              sie imieniem papieża dla zdobycia poklasku zakrawa mi na ..tandete i ciemnogród.
              tym "wyczynem" Bachal umocnł tylko moją wiare w Jędrzejczaka.

pzdro
    • Gość: oburzony To jest chamstwo. IP: *.gorzow.mm.pl 17.05.05, 14:35
      Dziwi mnie dlaczego większość forumowiczów nie wypowiada się na temat chamskiej
      wypowiedzi prezydenta tylko zmienia temat inikając sedna sprawy.
    • Gość: oburzony To jest chamstwo. IP: *.gorzow.mm.pl 17.05.05, 14:37
      Dziwi mnie dlaczego większość forumowiczów nie wypowiada się na temat chamskiej
      wypowiedzi prezydenta tylko zmienia temat unikając sedna sprawy.
      • Gość: zg Re: To jest chamstwo. IP: *.ztpnet.pl 17.05.05, 15:43
        No jak dlaczego... Jakie miasto taki prezydent, tacy mieszkancy
        • Gość: Scott1 Re: To jest chamstwo. IP: *.gorzow.mm.pl 17.05.05, 17:56
          No i poskarzyl sie Bachalski w prasie, ze go prezydent nazwal na k. i na h.
          Zaiste wiele sie nie pomylil. Wszakze Bachalski jako kandydat na prezydenta
          winien wiedziec, ze takie kwoty to juz zamowienie publiczne i wymagaja
          przetargu. Uzyl slow powszechnie uznawanych za nieprzyzwoite choc w tych
          elitach czesto spotykane. Przeciez wystarczyloby zwykle baranie i nie byloby
          tej wrzawy o jezyku polskim i kulturze.
    • Gość: wyborca Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.gorzow.mm.pl 18.05.05, 11:24
      Prezydent Jędrzejczak ma rację.
      Jest tam po to , by pilnować kasy miasta !

P. Bachalski.Partyjne i osobiste popisuwy & fanaberie
      proszę finansować z własnej kieszeni...
      • Gość: oburzony Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.gorzow.mm.pl 18.05.05, 12:05
        Nikt tu nie dyskutuje czy prezydent miał rację odmawiajac posłowi Bachalskiemu
        sfinansowanie tej sprawy z budżetu miasta. Oburza tylko chamski sposób
        przekazywania swojej racji posłowi. Sposób niegodny prezydenta miasta. Ja nie
        chcę mieć za prezydenta takiego prostaka.
        • Gość: Jacenty Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.gorzow.mm.pl 18.05.05, 13:04
          A ja nie chcę mieć za posła prostaka, który chce zyskiwać na popularności za
          publiczne pieniądze. A do tego jeszcze mazgaja / albo obrażalskiego bachora /,
          który skarży sie na męskie słowa Prezydenta. Dobrze zrobił Prezydent traktując
          w ten sposób cwaniackie gierki Bachalskiego. Ja użyłbym w tym przypadku słów
          jeszcze bardziej dosadnych. Tak samo zresztą jak w przypadku pomysłodawcy na
          zamienienie baseny w salę koncenrtową. Też poseł!!!!
          • Gość: prezes Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.gorzow.mm.pl 19.05.05, 10:43
            Gość portalu: Jacenty napisał(a):

> A do tego jeszcze mazgaja / albo obrażalskiego bachora /,
            > który skarży sie na męskie słowa Prezydenta.

Typowy przykład wypowiedzi bezmyślnego pionka.
            Za czerwone gnidy wyrzuca się ze stanowiska z rady miejskiej.
            Ku*wa i ch*j to "męskie słowa".
            Walnij się w ścianę.
            • Gość: Aga Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 10:53
              Do Oburzonego - to była prywatna rozmowa przez telefon, wydarzyła się ponad
              miesiąc temu, czemu poseł tak długo czekał? A poza tym kindersztuba nie pozwala
              na upublicznianie prywatnych rozmów, takie coś nazywa się plotką. Tak mnie
              przynajmniej w domu nauczyli.
              • Gość: oburzony Prostak IP: *.gorzow.mm.pl 21.05.05, 17:18
                A nie uczyli Ciebie w domy że wulgarnych słów nie należy mówić nawet na podwórku
                do kolegów? Mnie uczono że tylko prostacy klną w rozmowie z innymi. Nawet przez
                telefon.
    • Gość: DP Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.ztpnet.pl 19.05.05, 23:06
      Typowy Wersal dla czerwonego chama,czylo Jędrz....
      • Gość: Scott1 Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.gorzow.mm.pl 21.05.05, 21:39
        A ja wole prezydenta, ktory wprawdzie nie zawsze mowi jezykiem poezji
        politycznej niz dupka ktory po kilku meskich slowach poszedl na skarge. To
        byle co chce sie zmierzyc z Jedrzejczakiem w wyborach prezydenckich. Przeciez
        to najnormalniejszy kapus, ktory w GL twierdzi , ze dla dobra Jedrzejczaka nie
        mowi wiecej. Bachalski przekonal mnie , ze jest beznadziejny i nienaprawialny.
        Oby tak dalej to sam zalatwi prawa strone polityczna. Zamknijcie jemu buzie bo
        dla formacji przynosi wstyd. Chlopaki nie placza. A tak gwoli prawdy , ci
        wszyscy oburzeni nigdy nie wypowiedzieliscie slowa na k... czy ch...
        • Gość: prezes Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.gorzow.mm.pl 22.05.05, 07:43
          Chłopaki nie płaczą, prawda. Czerwone gnidy płaczą natomiast.
          Trzeba mieć ćwierć mózgu żeby nie dostrzegać paraleli.
          • Gość: Scott1 Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.05, 00:58
            Paralela - cechy podobne, analogiczne. Czy Bachalski walczy o kandydature z
            ramienia SLD?
            • Gość: PRZEMYSŁAW Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 10:43
              Poseł Bachalski chce uwalić Jędrzejczaka.
              Nie chodzilo mu o przeklenstwa , bo sam klnie jak szewc.
              To zagrywka typowo wyborcza.
              Wszelkie metody dozwolone.
              Powinien Bachal chodzić z dyktafonem w kieszeni i nagrywać , będzie wtedy
              wielki.
              W tym przypadku bronię Jędrzejczaka , bo Bachal zachował się jak gó..arz.
              • Gość: Jonasz Re: Prezydenckie K... i Ch... do posła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 08:39
                Masz rację Przemysław, z tym że obaj klną na potęgę a że potem jest to
                wyciągane publicznie to świadczy tylko o OBU panach- ja osobiście zdążyłem się
                już przyzwyczaić mająć kontakt z oboma panami. Na pocieszenie dodam tylko, że w
                kraju nie jest lepiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka