redcloud 24.05.05, 16:31 ..supernalsniki za przyzwoita cena. Panstwo Baranscy porzucil Wybocza dla powolania, do ktorego zostali stworzeni. Crepy place lizac. Howgh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nn Re: Lutycka cafe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 02:26 A baranina w karcie będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
zole Re: Lutycka cafe... 25.05.05, 19:35 Tak z Ciebie! Baranie jak się tylko pojawisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Lutycka cafe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 20:27 niestety ja jestem osioł... nie pojesz sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
lebstrefa Re: Lutycka cafe... 26.05.05, 22:44 Gość portalu: nn napisał(a): > niestety ja jestem osioł... nie pojesz sobie... a wino? jest dobre wino? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Lutycka cafe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 22:46 jakie wino.... przeciez napisano - cafe!!! a nie - winiarnia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Lutycka cafe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 07:52 Jest, jest, bardzo dobre francuskie czerwone, no a dla amatorów oryginalny calvados Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Lutycka cafe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 10:33 no a dla amatorów oryginalny > calvados produkowany oryginalnie w Polmos Zielona Góra.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Lutycka cafe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 11:14 Jak nie wiesz, to nie gadaj, onegdaj wczoraj byłam i piłam, więc wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Lutycka cafe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 11:46 Przy tobie otwierano butelkę? czy nalewano z otwartej? skad wiesz co jest w srodku? Odpowiedz Link Zgłoś
lebstrefa Re: Lutycka cafe... 28.05.05, 21:55 Przy tobie otwierano butelkę? czy nalewano z otwartej? skad wiesz co jest w srodku? Bravo Scherolcku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Lutycka cafe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 22:28 Sherlocku - jeżeli już drogi Watsonie... Odpowiedz Link Zgłoś
lebstrefa Re: Lutycka cafe... 28.05.05, 22:33 Gość portalu: nn napisał(a): > Sherlocku - jeżeli już drogi Watsonie... Wyśledzisz ten calvados Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOLE Re: Lutycka cafe... IP: *.kam.pl 31.05.05, 12:24 Byłem zobaczyłem... CUDO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Lutycka cafe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 21:33 Byłem zobaczyłem... CUDO!!!! Kto???? Barańska???? Czy Barański???? P.S. A te pochwały sa dwuznaczne... dlaczego wcześniej im tego nie mówiliście? Że nadaja sie do garów a nie do prasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoll Re: Lutycka cafe... IP: *.kam.pl 02.06.05, 09:45 Bo i w tym i w tym byli rewelacyjni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Lutycka cafe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 18:52 Byli...!!! szkoda - bo już chcialem sprobować tych specjałów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orkla Re: Lutycka cafe... IP: *.kam.pl 03.06.05, 10:00 Wszystkiego w życiu trzeba skosztować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Lutycka cafe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 14:33 Proponuje skok do Warty.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynarz Re: Lutycka cafe... IP: *.kam.pl 12.06.05, 22:24 Warta... bardzo chętnie... tylko po naleśniku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: Lutycka cafe... IP: *.kam.pl 15.06.05, 12:44 Na leśniku leśnik leży :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Lutycka cafe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:37 "...supernalsniki za przyzwoita cena..." Sprecyzuj - przyzwoita - dla kogo? Czyli po ile te "plyndze"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Lutycka cafe... IP: *.gorzow.mm.pl 15.06.05, 15:57 Werty jak zwykle marudzisz. Odrapanych bud z kebabami za 6 zł jest w mieście pełno i nie narzekają jakoś na brak klientów, a jak otworzą przyzwoitą knajpkę, gdzie za tę samą cenę można zjeść sporego naleśnika, to ludzie pieją że za drogo. Jak komuś nieodpowiada to nie chodzi, proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Lutycka cafe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 17:09 Nie pytany - nie odpowiada - no chyba ze robisz za rzecznika prasowego - w takim razie podaj ceny a nie praw morałów.... Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Lutycka cafe... 17.06.05, 09:37 Gość portalu: werty napisał(a): > Nie pytany - nie odpowiada - no chyba ze robisz za rzecznika prasowego - w > takim razie podaj ceny a nie praw morałów.... Nalesniki od 4 do 15 zł na slodko lub wytrawne. Do tego dobra kawa za 4 zl z rogalikiem wlasnego wypieku (wczoraj wprowadzili - tez dobre) Howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Lutycka cafe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 10:12 Dzieki....redcloud'dzie...:-) Już mi głupio pytac o parametry wagowe... Przyjade do Gorzowa to sam sprawdze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoll Re: Lutycka cafe... IP: *.kam.pl 18.06.05, 12:56 Ha ha ha parametry wagowe... w normie :) Odpowiedz Link Zgłoś