Dodaj do ulubionych

ABW przeszukuje drukarnię Lubpressu

IP: *.gorzow.mm.pl 02.06.05, 20:26
"Deutsche Stimme" i Gazeta Zielonogurska ,ups.sorry Lubuska, to w zasadzie to
samo,i z tego i z tego szmatławca wylewa się nietolerancja,szowinizm i
nienawiść.
zamknąć dziadostwo na cztery spusty bo tylko konflikty lokalne podsyca.

pzdro
Obserwuj wątek
    • Gość: kasztan Re: ABW przeszukuje drukarnię Lubpressu IP: *.gorzow.mm.pl 02.06.05, 22:54
      Lubuska to podły brukowiec.Od dawna jej unikam.
      • Gość: zg Re: ABW przeszukuje drukarnię Lubpressu IP: *.ztpnet.pl 02.06.05, 23:16
        Ale z was pajace!!!!!
        A jak niby z gazety lubuskiej moze i byc zielonogorskiej wylewa sie nienawisc i
        nietolerancja?? Dlaczego to podly brukowiec??? Bo w ZG robia??:) zakompleksione
        pajace hahaha a tak wielu gorzowian ja czyta no....pewnie dlatego ze nie jest
        gazeta stronnicza!!
        A ziemia gorzowkowa to co??? to dobiero szmatlawiec a art. "nasz zakrec swiat"
        bardzo stronnicze,zionace wrecz fanatyczna
        nienaiscia,obrazliwe,podle,chamskie!!!!-zul i najwieksza memeja tak nie umie
        mowic jak tam pisza-to sa media gorzowkowe!!!!!!
        Ps. znowu sowje wady fanatycy z gw przypisuja nam normalnym i pozadnym ludzia z
        ZG:/
        • marek_p ZG, że tak przy okazji Cię zapytam.... 02.06.05, 23:35
          ... a Towarzysz Redaktor wróci, czy jeszcze jakaś Rada Nadzorcza da mu jeść
          jakiś czas ?
      • marek_p Re: ABW przeszukuje drukarnię Lubpressu 02.06.05, 23:31
        Gość portalu: kasztan napisał(a):

> Lubuska to podły brukowiec.Od dawna jej unikam.

Ja ją bojkotuję od 1999 roku. Jak tylko mam okazję wypowiadam się o niej.
        Oczywiście negatywnie.
        • Gość: zg Re: ABW przeszukuje drukarnię Lubpressu IP: *.ztpnet.pl 02.06.05, 23:44
          No bo jes z ZG -typowe gorzowkowe podejscie.
          Nie rozumiecie ze to jest gazeta lubuska i swietnie sobie radzi!!
          W GW jest TVP LUbuska (nie powinna) na ale jest!! co zrobic? bojkotowac???
          spalic,zrownac z ziemia bo w GW?? NIE!! Wogole wszystko rozpie..y!! Po co
          lotnisko w ZG?? rozjebac, TVP LUb. rozjebac bo w GW, rozjebac Lubuska, rozjebac
          urzedy na zlosc drugiemu miastu, podkladajmy swinie tz.jak cos ma w ktoryms
          miescie powstac to zamiast pomodz to przeszkodzic, rozjebac UZ, przeszkadzac w
          powstawaniu jakiejs pozadnej szkoly w GW,Drogi rozjebac,utrudniac,placic jak
          frajerstwo grube miliony za Sąd Administracyjny gdzie mozna by bylo za darmo,
          rozjebac i zaorac cale woj!!!!!!! Taaaaaaaaak brawa dla pajacow!!!!!PZDR
          • Gość: zg Re: ABW przeszukuje drukarnię Lubpressu IP: *.ztpnet.pl 02.06.05, 23:46
            AAaa jeszcze!!
            Mareczu p:
            skoro ja bojkotujes juz 6rok to jakim prawem wypowiadasz sie o niej???
            Widzisz jaki z ciebie fanatyk!!tz. patryiota gw.
            • marek_p Re: ABW przeszukuje drukarnię Lubpressu 03.06.05, 00:08
              Gość portalu: zg napisał(a):

> skoro ja bojkotujes juz 6rok to jakim prawem wypowiadasz sie o niej???

Bojkotuję, bo to nieformalna organizacja wpierniczająca się w politykę
              regionalną, korzystająca z olbrzymiej władzy, którą odziedziczyła po organie
              prasowym jedynie słusznej przez ponad 40 lat partii.

Jeszcze dużo lat będę ją bojkotował, nie będę jej kupował, za to będę pytał
              uzależnionych "co tam w Zielonej o Gorzowie myślą". Pod czym kopią.
              A dla znajomych co duszę sprzedali uśmieszek mały i słówko na osobności, takie
              z odrobiną tolerancji, bo coś do garnka wrzucić trzeba.
              • Gość: zg Re: ABW przeszukuje drukarnię Lubpressu IP: *.ztpnet.pl 03.06.05, 00:14
                Ty chyba nie zrozumiales pytania!!!
                Ja sie pytam dlaczego sie wypowiadasz o niej skoro ja bojkotujes a nie dlaczego!
                • marek_p Re: ABW przeszukuje drukarnię Lubpressu 03.06.05, 00:24

> Ty chyba nie zrozumiales pytania!!!
                  > Ja sie pytam dlaczego sie wypowiadasz o niej skoro ja bojkotujes a nie
                  > dlaczego!

Patrz Pan sto kilometrów na południe i niby po polsku pisze, a inaczej sprawy
                  pojmuje. Tu (niżej link) masz bardzo dokładnie wytłumaczone.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=24691858&a=24703268

Nie chwycisz mnie na tym, że inwektywami rzucę. Opinia byłego czytelnika,
                  szczegółowa i może ostra. Dobrze wyrobiona. Poparta konkretami.

Pozdrawiam
                  Marek P.
          • marek_p Re: ABW przeszukuje drukarnię Lubpressu 02.06.05, 23:55

> No bo jes z ZG -typowe gorzowkowe podejscie.

Co Ty wiesz o Gazecie Lubuskiej!
            Tym bardziej o tym co robi ona dla Gorzowa.

Coś bym Ci napisał takiego, że byś pobiegł Polmos zasilić.
            Książkę kiedyś napiszę, będą się ludzie śmiać do bólu krtani.

Gorzów to miasto nieduże, o 8 tys. mieszkańców tylko od Zielonej Góry większe.
            Wszyscy wszystkich znają.
            Czasem kogoś zbiera na chwilę szczerości. Komedie wtedy wychodzą, że Jasia
            Fasoli obsadzać nie trzeba.
            Specyfika środkowej części zachodniego pogranicza. Kargulie i Pawljaki. Okopy w
            MRU. Kot na sznurku co w niewolę popadł i granat w świątecznym garniturze :)
            • Gość: zg Re: ABW przeszukuje drukarnię Lubpressu IP: *.ztpnet.pl 02.06.05, 23:59
              A co ma robic dla Gorzowa??? co?? przeniesc siedzibe???
              Pisze co sie dzieje w regionie (nie tylko w ZG) ale w regionie.
              Znajac zycie jakby siedziba miescila sie w GW art. byly by zalosne i zazwyczaj
              o polach i lakach w GW a reszta woj. to huuuuuuuujjjjjjj olac!:)
              Rozjebac wszystko taaaaaaaaakkkkkkkk!!!!! PZDR
              • Gość: zg Re: ABW przeszukuje drukarnię Lubpressu IP: *.ztpnet.pl 03.06.05, 00:00
                Aaaa znowu...
                Co ty wiesz o GL skoro juz 6 rok jej nie czytasz????
                Nie wypowiadaj sie!!!!!!
                • marek_p Re: ABW przeszukuje drukarnię Lubpressu 03.06.05, 00:19
                  > Co ty wiesz o GL skoro juz 6 rok jej nie czytasz????
                  > Nie wypowiadaj sie!!!!!!

Ależ ja nawet tam do nich czasem piszę!

Co to by był za bojkot, skoro miałbym się nie wypowiadać ?
                  Nie jestem obrażonym na świat pustelnikiem. Mało się wypowiadam, bo mało
                  wolnego czasu mam, ale o słynnej gazecie codziennej to chwilę czasu znajdę,
                  żeby się wypowiedzieć.

Bojkot polega na nie kupowaniu. Wcześniej nawet jakimiś ogłoszeniami ich
                  wspierałem finansowo (aż wstyd się przyznać, ale tak było).

Zanim zaczęli się spotykać w redakcji po to by układać lubuskie klocki to tylko
                  lokalna prasa była, taka prowincjonalna, gdzieś między Wrockiem, Poznaniem a
                  Szczecinem.
                  Teraz w moim odczuciu to szkodnik jest. Pisałem o tym właścicielom, może nawet
                  coś z tym robili, ale niewiele im się udało.
                  • lebstrefa Re: ABW przeszukuje drukarnię Lubpressu 03.06.05, 00:37
                    O co się kłócicie?
                    • marek_p Re: ABW przeszukuje drukarnię Lubpressu 05.06.05, 23:30
                      lebstrefa napisał:

> O co się kłócicie?

A kto powiedział, że się kłócimy. Miałem okazję wypowiedzieć się o gazecie
                      zielonogórskiej, to się wypowiedziałem.
            • Gość: Danny Re: ABW przeszukuje drukarnię Lubpressu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 04:50
              > Czasem kogoś zbiera na chwilę szczerości. Komedie wtedy wychodzą, że Jasia
              > Fasoli obsadzać nie trzeba.
              > Specyfika środkowej części zachodniego pogranicza. Kargulie i Pawljaki. Okopy
              > w MRU. Kot na sznurku co w niewolę popadł i granat w świątecznym garniturze :)

Rany, facet! Co ty jeszcze robisz na tym terenie?
              • Gość: Aga Re: ABW przeszukuje drukarnię Lubpressu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 07:55
                Do marka - p
                Ciekawa opcja - a w czym niby Lubuska tak bardzo szkodzi Gorzowowi? I skąd taka
                wiedza, skoro bojkot trwa od sześciu lat? Bojkto rozumiem przez całkowite
                odrzucenie GL jako źródła. Tak przynajmniej stoi w słownikach językowych
                • marek_p od marek_p 05.06.05, 23:46
                  Gość portalu: Aga napisał(a):

> Do marka - p
                  > Ciekawa opcja - a w czym niby Lubuska tak bardzo szkodzi Gorzowowi?

Jeśli ją czytasz i w sercu nosisz malutką odrobinkę Gorzowa to nie muszę
                  Ci tłumaczyć.
                  Może być tak, że ta gazeta Cię wychowała, przyzwyczaiłaś się do roli brzydszej
                  siostry i nic Cię nie razi.

> I skąd taka wiedza, skoro bojkot trwa od sześciu lat?

Pisałem - zaglądam do tej gazety, wroga trzeba znać. A to chyba groźniejszy
                  wróg od dwóch Andrzejów na "B". Poza tym zrobiliśmy małą grupę dyskusyjną,
                  wymieniamy się uwagami, co tam w zielonej "mądrego" napisali.

> Bojkto rozumiem przez całkowite odrzucenie GL jako źródła. Tak przynajmniej
                  > stoi w słownikach językowych

Informacje o wypadkach drogowych i wynikach sportowych są wiarygodne,
                  nie dajmy się zwariować. Nie to, żebym w lubuskiej tych informacji wyglądał,
                  ale stwierdzam fakt.

Wszelkie felietony, w szczególności dotyczące kadr i doskonałych warunków
                  lokalowych dla różnego typu instytucji trzeba traktować lustrem.

Chłopaki i dziewczyny w powiatowej redakcji mogą się bardzo starać i urocze
                  teskty pisać, no cóż, nie dowiesz się o ich istnieniu nawet w sąsiednim
                  powiecie, a cóż dopiero taki zg, on na pewno nie będzie miał okazji polubić
                  Gorzowa.
                  • Gość: zf Re: od marek_p IP: *.ztpnet.pl 06.06.05, 13:38
                    Oj marek_p.....
                    Po tym tekscie zaliczam cie do kolejnych gorzowskich patryiotow-fanatykow!!!
                    Podaj mi chodz jeden atr..
                    Szkoda ze w Lubuskiej nie pisali takich art.jak w Ziemi gorzowskiej!!!
                    • Gość: zg Re: od marek_p IP: *.ztpnet.pl 06.06.05, 13:39
                      heeh oczywiscie mialem podpisac sie jako zg a nie zf:) PZDR
              • marek_p Ranny - Danny 05.06.05, 23:29
                Gość portalu: Danny napisał(a):

>> Czasem kogoś zbiera na chwilę szczerości. Komedie wtedy wychodzą, że Jasia
                >> Fasoli obsadzać nie trzeba.
                >> Specyfika środkowej części zachodniego pogranicza. Kargulie i Pawljaki.
                >> Okopy w MRU. Kot na sznurku co w niewolę popadł i granat w świątecznym
                >> garniturze :)

> Rany, facet! Co ty jeszcze robisz na tym terenie?

Mieszkam. Całkiem wygodnie. Podoba mi się tu.
                Zieląka miała okazję poszukać sobie innego sąsiada do toczenia wojen, ale
                nie, zatrzymała pociąg na stacji Paradyż. Tak bardzo starego wroga lubi.

Ja ich nie lubie, niech idą sobie swoją drogą i nie zawracają głowy tymi
                swoimi bzdurami co tam w Zielonej piękniejsze.
          • Gość: jako11 Re: ABW przeszukuje drukarnię Lubpressu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 08:32
            Masz rację, bo z ZG taka jest. A wy juz tacy jestescie, ze dobrze i duzo
            statnio o Gorzowie nie piszecie. Ja nie czytam tego szmatlawca tez od wielu
            lat. Wyborcza ze swoim dodatkiem tez dno. Ziemie Gorzowska w nowej edycji
            czytalem raz! Na szczescie jest internet i mozna posmerfowac. Co do
            forumowiczow z ZG to widac wasza nienawisc do GW. Na naszym forum bez przerwy
            jakies debile z ZG jak ty wlaza na nasza strone i wszczynaja bojki z naszymi
            forumowiczami. Czy GW jes na waszej stronie gamoniu. Odwal sie od nas. Czytalem
            ciebie na waszym forum. Tam ty i tobie podobni sa bardzo grzeczni -owieczki
            wręcz. Wlasciwie to strona gimnazjalistow. tacy grzeczni, ze ...
    • Gość: Andrzej Tajni agenci ABW IP: 130.95.122.* 03.06.05, 09:08
      Hehehehehe... w wydaniu ogolnopolskim to zamazano twarze tych agentow ABW. A tu
      sie okazuje, ze ci nasi 007 to nawet nawet... DOABLE hehehehe
      • Gość: zg Re: Tajni agenci ABW IP: *.ztpnet.pl 03.06.05, 09:13
        Co zle pisza o Gorzowie???? co???
        Macie naje..e ludzie, przeciez jest tez redakcja GL w GW to co maja zle
        pisac??? nie czytacie to co sie wypowiadacie piep.....ni fanatycy!!!
        Kosc w gardle ze w ZG ona jest i o to chodzi!!!
        Zobaczczie sobie co pisa, prosze przyklady na to jak zle GL napisala o GW,
        prosze....czekam!!!!!!!!!!
        Tylko nie wyszukujce atr.sprzed 1975r!!!!!!!!!:) PZDR
    • cheesindustry Nic nowego 05.06.05, 07:51
      Gazeta Lubuska jedynie kontynuuje chluben tradycje międzynarodowego ruchu
      komunistycznego, którego była przecież organem. Towarzysze radzieccy dopomagali
      Adolfowi Hitlerowi w przejęciu władzy w Niemczech, dzisiaj nazistom pomaga
      towarzysz Rataj. Jednak lewica potrafi trzymać się razem! Gratulacje!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka