brunet_wieczorowa_pora 25.07.02, 19:07 wcześniej nie mogę do Ciebie pisać, sam wiesz robota w polu no i zwierzęta żreć wołają. Napisz do mnie na priv kiedy możemy sie spotkać. Posłać Ci zarżniętą kurkę na rosół? Zdrowa żywność. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aborys Re: blic !!!! 25.07.02, 22:34 brunet_wieczorowa_pora napisał: > Posłać Ci zarżniętą kurkę na rosół? Zdrowa żywność. Mi poślij, ale żywą, to se z nią pogadam a potem uwolnię, niech żyje na wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
brunet_wieczorowa_pora Re: blic !!!! 25.07.02, 23:09 aborys napisał: > brunet_wieczorowa_pora napisał: > > > Posłać Ci zarżniętą kurkę na rosół? Zdrowa żywność. > Mi poślij, ale żywą, to se z nią pogadam a potem uwolnię, niech żyje na > wolności. > > Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: blic !!!! 25.07.02, 23:11 brunet_wieczorowa_pora napisał: > Tobie napewno jej nie poślę. Może głowę konia. A co z resztą konia? Kabanos? Kto będzie gadał z kabanosem? Przyślij mi całego konia. Odpowiedz Link Zgłoś
brunet_wieczorowa_pora Re: blic !!!! 25.07.02, 23:18 aborys napisał: > brunet_wieczorowa_pora napisał: > > > Tobie napewno jej nie poślę. Może głowę konia. > A co z resztą konia? Kabanos? Kto będzie gadał z kabanosem? > Przyślij mi całego konia. > > Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: blic !!!! 25.07.02, 23:20 brunet_wieczorowa_pora napisał: > A blic? to co? Blicu wyślesz kurkę. Odpowiedz Link Zgłoś
brunet_wieczorowa_pora Re: blic !!!! 26.07.02, 15:38 aborys napisał: > brunet_wieczorowa_pora napisał: > > > A blic? to co? > Blicu wyślesz kurkę. > > Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: blic !!!! 26.07.02, 16:59 brunet_wieczorowa_pora napisał: > Ale jesteś zachłanny. Tobie kabanosy a blicusiowi marną kurkę. Taki jesteś > blicusiowy przyjaciel? Nie jestem jego przyjacielem i lubię kabanosy. A z kurką to mozna chociaz pogadać. Z kabanosem - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
brunet_wieczorowa_pora Re: blic !!!! 26.07.02, 23:09 aborys napisał: > brunet_wieczorowa_pora napisał: > > > Ale jesteś zachłanny. Tobie kabanosy a blicusiowi marną kurkę. Taki jesteś > > > blicusiowy przyjaciel? > Nie jestem jego przyjacielem i lubię kabanosy. > A z kurką to mozna chociaz pogadać. Z kabanosem - nie. A jak pogadasz z kurką? Na migi? Z kabanosem jak bardzo się uprzesz, to też pogawędzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
brunet_wieczorowa_pora Re: blic !!!! 27.07.02, 19:24 aborys napisał: > No dobra, to wyślij mi kabanosa i kurkę. Podaj adres. Odpowiedz Link Zgłoś