Dodaj do ulubionych

machlojki marszalka

IP: *.112-200-80.adsl.skynet.be 01.07.05, 08:04
W dzisiejszej lubuskiej jest artykul na temat machlojek marszalka z biurem
regionalnym w BXL-jeszcze niedawno pisalam o tym tu na forum i co niektorzy
posadzali mnie o prywate-uuuffffff mam nadzieje,ze tym razem gorzowiacy a
przede wszystkim dziennikarze wykorzystaja to i np zrobia z moich dowodow
uzytek i w koncu zrobia porzadek z tym super marszalkiem jak i urzaedem
marszalkowskim
Obserwuj wątek
    • Gość: Ragnar Re: machlojki marszalka IP: *.gorzow.mm.pl 01.07.05, 08:16
      Przecież żadne media tego nie nagłośni. Wszyscy to kumple po fachu i kielichu.
      Chyba że marszałkiem będzie ktoś z prawicy, wtedy dziennikarze będą działąć.
      • Gość: JONA Re: machlojki marszalka IP: *.112-200-80.adsl.skynet.be 01.07.05, 08:23
        No to przeczytaj sobie artykul w dzisiejszej lubuskiej-napisalam i m maila a
        jak nie bedzie to ide za ciosem-wkrotce bede w GW i dostarcze faktom albo super
        expresowi dowody-czas zeby w koncu powiedziec prywacie STOPPPPPPPPPPP
        • Gość: BXLka Re: machlojki marszalka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 09:26
          te,te pieniaczka nie rozpędzaj się - sama jestes "cieniutka jak barszczyk".
          dali ci kosza i się awanturujesz, prawda ?
          • Gość: prezes Re: machlojki marszalka IP: *.gorzow.mm.pl 01.07.05, 11:24
            te, te, śmierdzisz już, brukselka
          • Gość: jona Re: machlojki marszalka IP: *.112-200-80.adsl.skynet.be 01.07.05, 20:55
            Nikt mi nie dal zadnego kosza,bo nikt ze mna nie rozmawial,ale ciesze sie ze te
            machlojki wyjda na jaw,bo juz autorka artykulu nawiazala ze mna kontakt i
            przygotowuje jej cala dossier,bo przeciez zawsze jakie kolwiek oskarzenia
            trzeba poprzec rzetelnymi dowodami,a ja wlasnie takie posiadam
            • Gość: karolek lat 9i pół Re: machlojki marszalka IP: *.gorzow.mm.pl 01.07.05, 21:12
              brawo jona,trzymam kciuki.
              sobiepaństwo marszałkostwa to już szczyt szczytów.

pzdro
              • Gość: jona Re: machlojki marszalka IP: *.112-200-80.adsl.skynet.be 01.07.05, 23:26
                Dostalam dzis potwierdzenie mailem ze jeden z radnych poruszyl rowniez ta
                sprawe na radzie miejskiej.Znow po mailu z GL odzyla we mnie wiara w
                sprawiedliwosc i mam nadzieje ze ten BURAK w koncu poniesie konsekwencje za
                swoja prywate
                • Gość: Myszowaty Brawo.Tak trzymaj.Z takim wyglądem na marszałka!!! IP: *.ztpnet.pl 01.07.05, 23:36
                  Jak taki burak może być na takim stanowisku.Jak takie indywiduum z takim
                  zarostem jedzie na zachód i ma nas reprezentowac??Qrwa co znaczą znajomości .A
                  i tak dobrze że nie pojechała Błoch.
                  • Gość: zenek Błoch była też ! IP: *.gorzow.mm.pl 01.07.05, 23:47
                  • Gość: Myszowaty Re: Brawo.Tak trzymaj.Zainteresuj Super Expres lub IP: *.ztpnet.pl 01.07.05, 23:48
                    Fakt.Oni mają przebicie.Choć wyborcza też nie odpuści.Jestem z tobą bo to co
                    czytałem to zwykłe wałki tego rosochatego gbura i ignoranta.I qrwa te wąsy
                    zakrywające gębę.Co on chce ukryć?Brak zębów?Jak mówi to kto go qrwa rozumie?Aż
                    wstyd że to z zielonki.Studia gdzieś zaocznie,na kolanie zropbił czy jeszcze
                    robi.Qrwa co to jest/Ponoć to indywiduum ma startować na
                    posła.Ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: jona Re: Brawo.Tak trzymaj.Zainteresuj Super Expres lu IP: *.194-201-80.adsl.skynet.be 02.07.05, 10:11
                      Jakis czas temu probowalam zainteresowac GW poprzez moje posty na forum tym
                      tematem,ale nie bylo odzewu.Ja widzialam lubuska delegacje w BXL w dniu
                      otwarcia biura-akurat przechodzili parkiem Solvay i ....naprawde bylo wstyd
                      zachowywali sie jak nie obrazajac nikogo wycieczka z popgr owskiej wsi w GW
                      • Gość: werty Re: Brawo.Tak trzymaj.Zainteresuj Super Expres lu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 12:29
                        "Jakis czas temu probowalam zainteresowac..."

W takim towarzystwie na forum jak różne półgłówki pisujace idiotyzmy nie
                        zainteresujesz nikogo poważnego....

Zmień metody działania...
                        • Gość: jona Re: Brawo.Tak trzymaj.Zainteresuj Super Expres lu IP: *.48-201-80.adsl.skynet.be 02.07.05, 17:51
                          Na kazdym forum sa ludzi i polglowki-bardzo dobrze zdaje sobie z tego
                          sprawe,ale pomoglo,bo jeden z radnych nawiazal ze mna kontakt i zrobil na
                          jednej z sesji interpelacje w tej sprawie-na to chyba jeszcze trzeba troche
                          czasu,ale ja wierze ze marszalek jeszcze zaplaci za swoje machlojki
                          • lebstrefa Re: Brawo.Tak trzymaj.Zainteresuj Super Expres lu 02.07.05, 20:38
                            Gość portalu: jona napisał(a):

> Na kazdym forum sa ludzi i polglowki-bardzo dobrze zdaje sobie z tego
                            > sprawe,ale pomoglo,bo jeden z radnych nawiazal ze mna kontakt i zrobil na
                            > jednej z sesji interpelacje w tej sprawie-na to chyba jeszcze trzeba troche
                            > czasu,ale ja wierze ze marszalek jeszcze zaplaci za swoje machlojki

Na jakiej sesji?

• Gość: werty Re: Brawo.Tak trzymaj.Zainteresuj Super Expres lu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 20:57
                              "...Na jakiej sesji?..

Spirytystycznej...
                              • Gość: jona Re: Brawo.Tak trzymaj.Zainteresuj Super Expres lu IP: *.120-200-80.adsl.skynet.be 02.07.05, 22:56
                                Sesji rady miejskiej-dostalam potwierdzenie mailem
                    • Gość: jako11 Re: Brawo.Tak trzymaj.Zainteresuj Super Expres lu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 10:20
                      Studia w Gorzowie robil na PWSzZ bo wstydzil sie w Zielonej. Pewnie prezentowal
                      wysoki poziom wiedzy.
                      • Gość: buhahahahahahahaha Re: Brawo.Tak trzymaj.Zainteresuj Super Expres lu IP: *.ztpnet.pl 02.07.05, 10:57
                        Gość portalu: jako11 napisał(a):

> Studia w Gorzowie robil na PWSzZ bo wstydzil sie w Zielonej. Pewnie
                        prezentowal
                        >
                        > wysoki poziom wiedzy.

robił w gożowie bo tylko tu poradził
                        buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
                • Gość: puk, puk Słoma z butów czyli Jona IP: 212.180.161.* 02.07.05, 20:55
                  Gość portalu: jona napisał(a):

> Dostalam dzis potwierdzenie mailem ze jeden z radnych poruszyl rowniez ta
                  > sprawe na radzie miejskiej.Znow po mailu z GL odzyla we mnie wiara w
                  > sprawiedliwosc i mam nadzieje ze ten BURAK w koncu poniesie konsekwencje za
                  > swoja prywate

Pięknie , pięknie ! Burak to wg ciebie urzędujący marszałek -pochodzący z
                  wyborów?
                  Nie masz klasy za grosz Jono !
                  Zeszłaś do poziomu rynsztoka a może wogóle z niego nie wychodziłaś?
                  • lebstrefa Re: Słoma z butów czyli Jona 02.07.05, 21:04
                    Gość portalu: puk, puk napisał(a):
                    Znow po mailu z GL odzyla we mnie wiara w
                    > > sprawiedliwosc i mam nadzieje ze ten BURAK w koncu poniesie konsekwencje
                    > za
                    > > swoja prywate
                    >
                    > Pięknie , pięknie ! Burak to wg ciebie urzędujący marszałek -pochodzący z
                    > wyborów?

Pośrednio z wyboru, bo przeciez marszałka wybierają radni Sejmiku.

Burak to wcale nie jest obrźliwe określenie. PSL powinien zaprotestowac
                    przeciwko insynuacjom że burak to określenie pejoratywne.
                    Ja rozumiem określenie „burak” jako gość który za bardzo nie umie się odnalexć
                    w wielu rolach. No taki Burak po prostu. A co Marszałek z wyboru nie może być
                    takim sobie nurakiem. Może. I to wcale go nie obraża.

• Gość: jona burak w rynsztoku IP: *.120-200-80.adsl.skynet.be 02.07.05, 22:59
                      Burak to moje slowko dla kogos,kto moim zdaniem nic specjalnego soba nie
                      reprezentuje,na jednym z forow zrobilo to slowko furore-moda na buraki:-)))
                      Facet-masz prawo do swojego zdania a w rynsztoku to moze ty jestes????Popatrz
                      wokol siebie
                      • lebstrefa Re: burak w rynsztoku 02.07.05, 23:05
                        burak marchewka seler pomidor - co tu obraźliwego?
                        • Gość: Myszowaty Burak to pojęcie umowne-dla prymitywa w sam raz! IP: *.ztpnet.pl 02.07.05, 23:19
                          Facet ma wygląd ...buraka.Wykształcenie...buraka.Maniery...buraka.Ugotowany
                          barwi na czerwono.Mówi wam to coś?A zupa z buraków to...barszcz.A jak barszcz
                          to ...ukrainski!!!
                          • Gość: werty Re: Burak to pojęcie umowne-dla prymitywa w sam r IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:21
                            "....A jak barszcz to ...ukrainski!!!..."
                            A jak Myszowaty to dureń....
                          • Gość: Piekarz Ten bochen zakalcu już dawno zczerstwiały !!! IP: *.ztpnet.pl 02.07.05, 23:25
                            Na śmietnik nim.Zeby w naszym województwie nie znależć kandydatki.Zwali pewnie
                            na Dębowskiego.Może ktoś powiedzieć czyja to rodzina ta Dach??Po PESELU można
                            dużo .Pewnie gdzieś zjakiejś wiochy z lubelskiego.
                            • Gość: werty Re: Ten bochen zakalcu już dawno zczerstwiały !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:27
                              "...czyja to rodzina ta Dach..."

chyba od kominiarzy pochodzi...
                            • Gość: Myszowaty Re: Ten bochen zakalcu już dawno zczerstwiały !!! IP: *.ztpnet.pl 02.07.05, 23:30
                              Bo przeWERTuje Pesel i wyjdzie żeś kum bochennego.Czyżbym się mylił.Familię ma
                              rozległą.Powiedz sam czy z takim wyglądem,zarostem/co maskują te wąsy???/ można
                              reprezentować województwo??Facet co zaocznie kończy studia i to gdzie/w
                              gorzowie.I ma zamiar startować w wyborach parlamentarnych.Co on zrobi dla
                              województwa jak nie potrafi sie odezwać.Jak on formułuje myśli.Jeden bełkot.
                              • Gość: werty Re: Ten bochen zakalcu już dawno zczerstwiały !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:34
                                Własnie - powinien brać wzór z twojej pisaniny... nie znasz funkcji
                                klawisza "spacja"? Piszesz jak lamer...
                                • Gość: JONA Re: Ten bochen zakalcu już dawno zczerstwiały !!! IP: *.240.81.adsl.skynet.be 03.07.05, 00:22
                                  Owa DD byla stazystka w parlamencie UE i juz w grudniu oswiadczyla mi co mam na
                                  pismie-maile,ze jest dyrektorem naszego regionu,pochodzi z bylego
                                  wroclawskiego,a co mam na pismie to nie ona jest rodzina tych pacanow tylko
                                  jej facet-maz czy chlopak tego nie wiem-troche sama sie wkopala bo pierdoly
                                  pisala mailem a teraz jest podkladka ktora podalam juz odpowiednim ludziom
                                  • Gość: werty Re: Ten bochen zakalcu już dawno zczerstwiały !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 00:30
                                    "...teraz jest podkladka ktora podalam juz odpowiednim ludziom..."

A ty zmień nicka na Joni... bardziej adekwatne...
                                    • Gość: poi Re: Ten bochen zakalcu już dawno zczerstwiały !!! IP: 62.87.178.* 03.07.05, 00:37
                                      A może powinna zmienic na nicka "Kurcze, dlaczego mnie nie wybrali"?
                                      P.S. Nie jestem rozległą rodziną Bochenka.
                                      • Gość: jona Re: Ten bochen zakalcu już dawno zczerstwiały !!! IP: *.240.81.adsl.skynet.be 03.07.05, 08:00
                                        Nigdy o ta posadke nie zabiegalam dla kasy,bo mam obecnie lepsza-napewno
                                        spokojniejsza i z zabezpieczeniem,ale chodzi mi przede wszystkim o przekazanie
                                        jak najwiecej i jak najbardziej wiarygodnych info tu ze srodka unii np nt
                                        konkursow,dotacji,bo to ludziom jest potrzebne i wkrotce uderze w inny sposob
                                        • Gość: fonctionaire Credo jony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 08:25
                                          Jezu, jaka ty jestes beznadziejna!

Takie informacje srednio przygotowany zainteresowany jest w stanie sam sobie
                                          skutecznie znaleźć tu z Polski (nie tylko w internecie). Twoje posrednictwo
                                          jest zbędne.Na tej podstawie twierdze, ze nie masz zupełnie pojecia jak dziala
                                          system informacjny UE. Pilnuj lepiej tej swojej "lepszej pracy" bo z twoimi
                                          kwalifikacjami niczego ciekawszego mozesz nie znaleźć
                                          • Gość: jona Re: IP: *.240.81.adsl.skynet.be 03.07.05, 12:43
                                            to jest twoje zdanie i mam to w nosie,ale wiem dobrze,ze wlasnie do Gorzowa
                                            wiele info nie dociera,bo wiele jest na intranecie-ciesz sie jezeli masz do
                                            niego dostep,bo wielu musi zadowolic sie tylko oficjalnymi stronkami z ktorymi
                                            czasem maja problemy
                                            • Gość: szczery Re: IP: *.gorzow.mm.pl 03.07.05, 12:48
                                              Nie przejmuj się jona złośliwymi docinkami wiecznych krytykantów.Olej ich,rób
                                              swoje i już.
                                              • Gość: werty Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 12:54
                                                A najlepiej znajdź lingę co cię zadowoli...
            • Gość: Robert Re: machlojki marszalka IP: 80.51.113.* 05.07.05, 09:04
              BRAWO JONA , nie przejmuj sie głupkami z tego forum bo to pewnie komuchy , bądź
              konsekwentna i do dzieła.
    • Gość: werty Re: machlojki marszalka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 10:30
      "...wkrotce uderze w inny sposob..."

Uwaga!!!! Wkrótce Wielki Atak JONI.... tfuuuu!!! Jony!!!!
      • Gość: Maks JONA-zielonka jest z Toba,masz nasze poparcie!!!! IP: *.ztpnet.pl 03.07.05, 13:49
        Jeśli ktoś twierdzi że jest dobry przepływ info to albo łże lub nie ma pojęcia
        co jest grane i jakie wałki są kręcone.To co Jona opisała to tylko wierzchołek
        góry.
        • Gość: jona Re: JONA-zielonka jest z Toba,masz nasze poparcie IP: *.240.81.adsl.skynet.be 03.07.05, 15:46
          Dzieki Zielonce:-)))A ogolnie-wiecie co mnie najbardziej tu wkurza,ze zarowno
          statusowe miejsca w ue jak i kontraktowe zajmuja przede wszystkim ludzie z
          Krakowa i Trojmiasta.Statusowe to rozumiem,bo zdali trudne egzaminy,ale
          oczywiscie ci co sa w temacie to wiedza,ze to czesto nie wystarczy,bo potem
          trzeba lobbingu,a jezeli chodzi o kontraktowe miejsca-to info rozchodzi sie
          szybko wsrod swoich ziomkow i tak jeden drugiego wpycha,a lubuszan jak na
          lekarstwo-skoro DD jest szefowa naszego regionu to dlaczego tym sie nie
          zajmuje-wiem od pani Malgorzaty Domagaly ze np takie i podobno info do UW nie
          docciera,dlatego mam pewien pomysl,bo napewno wsrod lubuszan jest wielu ludzi
          ktorzy chcieliby zasilic rzesze epsow
          • Gość: xxx Re: JONA-zielonka jest z Toba,masz nasze poparcie IP: *.gorzow.mm.pl 10.07.05, 19:43
            przecież też wszyscy wiedzą od bardzo,bardzo dawna i co,
        • Gość: werty Re: JONA-zielonka jest z Toba,masz nasze poparcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 19:49
          "...To co Jona opisała to tylko wierzchołek góry."

Zielonej?
          • Gość: xxx Re: JONA-zielonka jest z Toba,masz nasze poparcie IP: *.gorzow.mm.pl 10.07.05, 20:13
            a tej góry w najbliższym czasie nie da się zlikwidować ZUS musiałbybuć zamknięty
    • Gość: open Re: machlojki marszalka IP: *.gorzow.mm.pl 10.07.05, 20:34
      Gratuluję !! Ja nie małem takiego szczęścia regionalnej prasy na temat
      złodziejstwa zbozowego . W tym przypadku to złodziei bedą przepraszać za
      śmiałośc w wyrażaniu prawdy.
      Tak twierdzi Balazs , Tański, Irakijczyk no i Bonda ,któremu zboze
      zjadły...myszy. Może ten twój przypadek ruszy lawine opisów nieprawidłowości
      przez GW Lubuską . Jednak jest watpliwośc ,że jak dotyczy to lewicowych
      polityków to red. stają na głowie jak prawicowych to juz jakby mniej. Czy to
      inni (lepsi)złodzieje i przekretacze???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka