aborys 29.08.02, 19:37 Nie wiem ilu, bo ksywy się zmieniają. Już kisiliśmy się trochę we własnym sosie. Dajcie czadu, ale zgodnie z netykietą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klin! Re: Witam Nowych Forumowiczów 30.08.02, 14:10 Nowi, zgłaszać się po kolei. Zrobimy otrzęsiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Witam Nowych Forumowiczów IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.08.02, 14:13 witka pozdrowienia z zielonej góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Witam Nowych Forumowiczów IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.02, 20:17 aborys napisał: > Już kisiliśmy się trochę we własnym sosie. to widać było, kilku podstarzałych, niespełnionych faciów, gadających z uporem maniaka o tym co było kiedyś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Witam Nowych Forumowiczów IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.02, 20:19 zaraz zobaczycie jak rzucą się na mnie o ten post jak wilki na jagnię, szczególnie borys, który każdemu najchętniej w necie wali po nazwisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzz Re: Witam Nowych Forumowiczów IP: *.gorzow.mm.pl 31.08.02, 22:51 Gość portalu: mix napisał(a): > zaraz zobaczycie jak rzucą się na mnie o ten post jak wilki na jagnię, > szczególnie borys, który każdemu najchętniej w necie wali po nazwisku. borys jest do dupy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Witam Nowych Forumowiczów IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.02, 23:15 Gość portalu: zzzz napisał(a): > borys jest do dupy! prócz tego czasem pitoli długaśne pierdoły Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q jagnię 01.09.02, 16:52 Gość portalu: zzzz napisał(a): > borys jest do dupy! Jak go widziałem ostatnio to był do samej ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: jagnię 01.09.02, 20:17 bart.q napisał: > Gość portalu: zzzz napisał(a): > > > borys jest do dupy! > > Jak go widziałem ostatnio to był do samej ziemi. to gdzie była taka impreza?:-)))) pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
figo.fago Re: jagnię 01.09.02, 20:56 bart.q napisał: > Gość portalu: zzzz napisał(a): > > > borys jest do dupy! > > Jak go widziałem ostatnio to był do samej ziemi. Oooo, właśnie mamy przykład kolejnych zaczepek. Mianowicie chodzi o to, żeby kolesia sprowokować, a potem zje***ć go, a potem napisać, że jedzie smrodem intelektualnym i dajemy mu ignora, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: jagnię 02.09.02, 08:56 figo.fago napisał: > Oooo, właśnie mamy przykład kolejnych zaczepek. Mianowicie chodzi o to, żeby > kolesia sprowokować,(...) Podnosi się poziom wrażliwości na forum. Mianowicie mnie akurat chodzi o to, aby było miło. Odpowiedz Link Zgłoś
figo.fago Re: jagnię 03.09.02, 10:09 aborys napisał: > Mianowicie mnie akurat chodzi o to, aby było miło. No cóż, nie wychodzi Ci to za bardzo. Miły to Ty jesteś dla swoich "starych" kolegów, dla nowych jak sie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: jagnię 03.09.02, 10:37 figo.fago napisał: > Miły to Ty jesteś dla swoich "starych" kolegów, dla nowych jak sie uda. Nie jesteś aby letko przewrażliwiony? Odpowiedz Link Zgłoś
figo.fago Re: jagnię 03.09.02, 10:47 aborys napisał: > figo.fago napisał: > > > Miły to Ty jesteś dla swoich "starych" kolegów, dla nowych jak sie uda. > Nie jesteś aby letko przewrażliwiony? Ani letko, ani średnio, ani mocno, ani bardzo mocno. Dłuższy czas śledzę to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: jagnię 03.09.02, 11:02 figo.fago napisał: > Ani letko, ani średnio, ani mocno, ani bardzo mocno. > Dłuższy czas śledzę to forum. Więc jesteś śledczym. Odpowiedz Link Zgłoś
figo.fago Re: jagnię 03.09.02, 17:49 aborys napisał: > Więc jesteś śledczym. Masz przedziwny sposób prowadzenia dyskusji, tj.prowokujący. Lubisz ludzi wytrącać z równowagi? Chyba często obrywasz po ryju. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: jagnię 04.09.02, 12:40 figo.fago napisał: > Chyba często obrywasz po ryju. Jeszcze nie oberwałem. Może dlatego, że noszę okulary. A moze Ty spróbujesz pierwszy? Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: jagnię 14.09.02, 14:52 figo.fago napisał: > aborys napisał: > > figo.fago napisał: > > Miły to Ty jesteś dla swoich "starych" kolegów, dla nowych jak sie uda. > > Nie jesteś aby letko przewrażliwiony? Zgadzam się z Aborysem, niektórzy są przewrażliwieni ździebko :) > Ani letko, ani średnio, ani mocno, ani bardzo mocno. > Dłuższy czas śledzę to forum. Skoro śledzisz i to dłuższy czas, to powinieneś już znać choć trochę reakcje forumowiczów i brać poprawkę na niektóre wypowiedzi. Ja tam lubię Borysa, mimo Jego ostrych, czasami, wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Starzy i nowi 03.09.02, 14:53 figo.fago napisał: > Miły to Ty jesteś dla swoich "starych" kolegów, dla nowych jak sie uda. Borys "przywalić" lubi. Mimo żem "stary" to czasem dochodzi między nami do starcia. Nie przejmuj się Borysem, bierzemy na niego poprawkę. Włącz się do dyskusji (najlepiej o seksie lub żarciu, bo inne wątki są wkurzające). Odpowiedz Link Zgłoś
j24 "Uparty" to jest Gość! 03.09.02, 14:59 Tylko coś milczy... Uchyl rąbek tajemnicy, kto Ty jesteś (co porabiasz). Odpowiedz Link Zgłoś
figo.fago Re: 'Uparty' to jest Gość! 03.09.02, 17:52 j24 napisał: > Tylko coś milczy... > Uchyl rąbek tajemnicy, kto Ty jesteś (co porabiasz). > > Odpowiedz Link Zgłoś
figo.fago Re: Starzy i nowi 03.09.02, 17:51 j24 napisał: Włącz się do dyskusji > (najlepiej o seksie lub żarciu, bo inne wątki są wkurzające). O.k., jeśli będą takowe nieomieszkam. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: jagnię 02.09.02, 12:19 figo.fago napisał: > Oooo, właśnie mamy przykład kolejnych zaczepek. Mianowicie chodzi o to, żeby > kolesia sprowokować Znaczy, napisać, że jest "do dupy"? Odpowiedz Link Zgłoś
figo.fago Re: jagnię 03.09.02, 10:10 bart.q napisał: > figo.fago napisał: > > > Oooo, właśnie mamy przykład kolejnych zaczepek. Mianowicie chodzi o to, że > by > > kolesia sprowokować > > Znaczy, napisać, że jest "do dupy"? To przykład jacy jesteście "mili". Jesteście mili inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś