ant777 18.11.05, 15:24 ..i zobaczyłem śnieg! Żadnych dowodów na to nie mam, bo śnieg stopniał. Za oknem plus kilka stopni, zimno. Może mi jakiś ekolog wytłumaczy gdzie się podziało te ocieplenie klimatu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: ze zdumieniem spojrzałem przez okno.. IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 18.11.05, 18:18 Hey mrowka, To ocieplenie jest u mnie.. Od kilku dni okolo +10C i ma tak byc do 28-go... Normalnie snieg juz powinien lezec... Jeszcze pare tygodni tej "zimy" i WIOSNA znowu. Pozdrawiam ogrodkowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Do Bernarda IP: *.gorzow.mm.pl 18.11.05, 19:31 Witam i napewno Ty się pojawisz w Gorzowie pozdrowienia dla żony oraz Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Do Bernarda IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 18.11.05, 21:07 Hey aga, Tym razem bede staral sie byc naprawde wiosna (maj, czerwiec)... Nie w koncu pazdziernika... Dni takie krotkie... Ale jak bedzie to zobaczymy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Do Bernarda IP: *.gorzow.mm.pl 18.11.05, 21:21 Bernard potrzebuję pilnie,narysować układ graficzny konta,nazwać konto zdefinjować zasady funkcjonowania kont księgowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Do Bernarda IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 18.11.05, 21:31 Hey aga, moja znajomosc tematu jest bardzo ograniczona i sprowadza sie do swiadomosci iz na moim koncie musza byc pieniadze za kazdym razem gdy zawitaja tam rachunki... he he he Pozdrawiam i powodzenia zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Do Bernarda IP: *.gorzow.mm.pl 18.11.05, 21:34 Ok ale czy to takie śmieszne he he ja poprostu zapytałam a kto pyta nie błądzi Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Do Bernarda 18.11.05, 21:37 '... kto pyta nie błądzi " szukałaś w sieci? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Do Bernarda 18.11.05, 21:42 N.p. prace.sciaga.pl/38755.html sprawdź może ci pomoze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Werty IP: *.gorzow.mm.pl 18.11.05, 21:51 Ok Werty a z dokładnością o kontach graficznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Werty IP: *.gorzow.mm.pl 18.11.05, 21:53 Na tych stronach już ściągnęłam wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Werty 18.11.05, 21:56 AAAA to przepraszam... moja wiedza o kontach skończyła sie razem z wiadomościa o debecie do spłacenia... Myślę jak to obejść... :) Jak już sie wykształcisz to daj cynk... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Werty IP: *.gorzow.mm.pl 18.11.05, 22:02 robię pracę dodatkową czy to coś strasznego Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Werty 18.11.05, 22:06 '...czy to coś strasznego" coś ty taka zgrożona?... dobrze że robisz... :) Już więcej sie nie odzywam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Werty IP: *.gorzow.mm.pl 18.11.05, 22:07 ok ale proszę odezwij się Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Werty 18.11.05, 21:58 P.S. a Bernarda to pytaj jak pozskać mocny samogon od indian... albo jak wybudować drogę do rezerwatu w którym robią najmocniejszy - wiadomo - Polaka byle co nie zadowoli. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: ze zdumieniem spojrzałem przez okno.. 18.11.05, 22:17 to spogladaj przez okno bez zdumienia... a nie zobaczysz sniegu... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: ze zdumieniem spojrzałem przez okno.. 18.11.05, 22:19 P.S. albo poczekaj az Zdumień wyjdzie i wówczas popatrz przez okno... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Werty IP: *.gorzow.mm.pl 18.11.05, 22:35 Werty jak tam konto graficzne gdzie jego rysunek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Werty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 01:49 Werty, co ty dzisiaj taki miły? Bez ch.. itp.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Werty IP: *.gorzow.mm.pl 19.11.05, 11:57 Werty przecież zawsze uważasz że wszystko wiesz na każdy temat dowalasz do pieca to proszę bardzo daj z siebie wszystko miło Cię pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Werty liczę tylko na Ciebie pa pa czekam IP: *.gorzow.mm.pl 19.11.05, 11:58 Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: ze zdumieniem spojrzałem przez okno.. 20.11.05, 22:37 e_werty napisał: > to spogladaj przez okno bez zdumienia... a nie zobaczysz sniegu... jak narazie widzę ciemność, ciemność widzę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: ze zdumieniem spojrzałem przez okno.. IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 20.11.05, 22:53 Hey mrowka, Cicho wszedzie...ciemno wszedzie... Co to bedzie? Co to bedzie... Bez swiatla nie byc nie moze. ma obrazu.. Tak juz jest. Ciemnosci nie mozna "widziec". Co ty widziales? Wymadrzalsko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: ze zdumieniem spojrzałem przez okno.. 20.11.05, 23:16 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Hey mrowka, > Cicho wszedzie...ciemno wszedzie... > Co to bedzie? Co to bedzie... > Bez swiatla nie > byc nie moze. ma obrazu.. > Tak juz jest. > Ciemnosci nie mozna "widziec". > Co ty widziales? > Wymadrzalsko pozdrawiam To tekst z filmu "Seksmisja". Fajny też jest tekst, jak Stuhr impulsywnie odgaduje hasło wyjścia. A prospos tekstów z filmów. Kilka tygodni temu, przed drugą turą wyborów prezydenckich puścili w "Wiadomościach" tvp1 urywek z filmu "O dwóch takich, co ukradli księżyc" z braćmi Kaczyńskimi za młodu. Urechotałem się gdy uslyszałem tekst z filmu: "Przeznaczone w naszym planie, mamy wielkie używanie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: ze zdumieniem spojrzałem przez okno.. IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 20.11.05, 23:29 Hey mrowka, he he he.. Rzeczywiscie dobre.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś