Dodaj do ulubionych

Szwedzi inwestują na Słowiance

20.11.05, 14:55
"Znikną też koszty prowadzenia własnej działalności - cieszy się Jerzy Kułaczkowski". Tak jest , znikną też klienci , którzy nie mogą sobie pozwolić na wydanie 1650 zł . Może jeszcze niech zniknie prezes.Komu ta Słowianka miała służyć. Czy nie mieszkańcom???.Zaraz wynajmą jakiejś następnej firmie baseny i po sprawie.
Obserwuj wątek
    • Gość: jona Re: Szwedzi inwestują na Słowiance IP: *.242.81.adsl.skynet.be 20.11.05, 15:02
      Hhahaaaaaaaaaaaa Slowianka i Gorzow to nie Poznan czy Szwecja.Ceny proponowane
      sa takie same lub prawie jak w europejskich fitnes club w Bruseli tylko zarobki
      rozne a wiec kogo na to bedzie stac???????????
      • Gość: Bernard Czy ceny sa znane? IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 20.11.05, 18:41
        Hey jona,
        Czy juz wiadomo cos o wysokosci cen czy tak sobie pieprzymy...by pieprzyc..
        he
        Pozdrawiam
        • Gość: zxy "Od dawna tonie w długach"- od poczatku istnienia. IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 21.11.05, 08:59
    • e_werty Re: Szwedzi inwestują na Słowiance 20.11.05, 15:11
      Szwedzi w Gorzowie... czyli kolejny potop? A niedawno przepraszali...
      • Gość: Hektor Re: Szwedzi inwestują na Słowiance IP: *.gorzow.mm.pl 20.11.05, 15:48
        Najpierw basenik pozwolił się tow.wybudować,potem dał zajęcie - co to chcieli
        sobie poćwiczyć zarządzanie specjalistom od topienia naszych pieniędzy.Teraz
        gdy na basenik chodzi coraz mniej ludzi którzy za to płacą,a znacznie wiecej
        tych za free.Czas się powoli ewakuować w strone mostu za 45 i Centrum Edukacji
        Artystycznej-dla natchnionych wybranców, mających pojęcie o muzyce na poziomie
        wiejskich grajków.!Oto trzeba bezrobotnych umuzykalnić w otoczeniu
        szkla,aluminium i marmurów.
        Tam serca ich gdzie pieniądze nasze!Panowie czas do szalup!
      • Gość: Bernard Re: Szwedzi inwestują na Słowiance IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 20.11.05, 18:39
        Hey werty,
        Oni jak Niemcy, ktorzy wiedzac ze zbrojnie Europy zagarnac sie nie
        da...pieniazkami ja zdobywaja...
        ale jaja...
        Pozdrawiam
      • Gość: ytrew Re: Szwedzi inwestują na Słowiance IP: *.gorzow.mm.pl 20.11.05, 22:31
        Hej, werty, ja słyszałem, że Szwedzi mają pod Gorzowem budować fabrykę
        pisuarów.....
        • e_werty Re: Szwedzi inwestują na Słowiance 20.11.05, 23:46
          "...ja słyszałem..."
          a inne głosy także słyszales...?
    • Gość: aga Re: Szwedzi inwestują na Słowiance IP: *.gorzow.mm.pl 20.11.05, 17:12
      Przecież o to chodziło żeby jak najszybciej odsprzedać Słowiankę za bardzo jest
      zadłużona,przy takich cenach jak będą to napewno się utrzyma tylko ciekawe co
      albo kto.
      • Gość: malkontent Re: Szwedzi inwestują na Słowiance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 17:42
        Coś w tym jest z pewnością
    • Gość: Santi Re: Szwedzi inwestują na Słowiance IP: *.gorzow.mm.pl 20.11.05, 18:07
      Szkoda!!! Będę musial zmienić silownie na którą chodzilem ponad dwa lata.
      Zgadzam się z opinią którą napisal jaceq3,że obiekt mial slużyć mieszkańcom.
      Nie żebym byl przeciwny obiektom "dla elit",ale nie w państwowym budynku,który
      powstal za nasze pieniądze. Mnie osobiście nie będzie stać na taki wydatek.
      Ponadto nie jestem też przekonany o tym,że poprawi to sytuację finansową
      Slowianki.
      • marcines01 Re: Szwedzi inwestują na Słowiance 20.11.05, 20:38
        Coz - niecale 7 lat temu wyprowadzilem sie z Gorzowa. Wczesniej bylem czestym
        bywalcem silowni w Gracji - sympatyczna atmosfera troche rodzinna , troche
        festyniarska -paru pozerow (wiecie o kim mowie ?? :) ) - niemniej bardzo milo,
        Po kilku m-cach pobytu w Poznaniu zapisalem sie , a jakze do Nautilusa . Kasa -
        wtedy bylo to bodajze 900 zl - zaplacilem z bolem - i naprawde nie pozalowalem.
        Naprawde fachowcy prowadzacy spiningi, aerobiki (to moja teraz-zona), kardio
        etc oraz co dla mnie wazne sauna - i wszystko w cenie karnetu . Cos co innym
        przeszkadzalo a mi bylo obojetne to brak wolnych ciezarow - dzieki temu nie
        spotykalo sie tam sterydziarzy - a fantastyczne maszyny i tak wystarczaly do
        utrzymania "formy" - przynajmniej jak dla mnie . Dodam , ze oczywiscie wizyty
        bez zadnych ograniczen (aerobik rowniez) . Po dwoch-trzech latach przestalismy
        z zona chodzic na silownie - zmienily sie warunki domowe (taki maly bandyta nam
        sie urodzil... ) , Jakis miesiac temu postanowilismy wrocic do cwiczen - jakoze
        w miedzyczasie pojawilo sie kilka klubow fitness (Olimp, Gimnasion, Instytut
        Glamour, Niko) zrobilem probny raid po wszystkich tych klubach (jednorazowe
        wejscie na probe - i co sie okazalo - ze zapisuje sie spowrotem do Nautilusa -
        pomimo , ze jest najdalej zlokalizowany od mojego domu (wlacznie z przejazdem
        przez centrum P-nia) ; Cena w Poznaniu - 119 zl/m-c lub bodajze 1150
        jednorazowo .Price to Performance jest zdecydowanie za tym klubem - wszystkie
        pozaostale sa drozsze - niektore wyraznie - a niektore w smieszny sposob
        ograniczaja rozne dodatki (typu 4x m-cznie sauna). No i moze smiesznie to
        zabrzmi , ale naprawde z duma wozilem na samochodzie naklejke Nautilus .
        Do tego jeszcze drobna uwaga - Poznanski Nautilus miesci sie w budynku - a
        jakze POSiR na Chwialce - Poznanskim miejskim basenie - i chyba nikomu to nie
        przeszkadza
        Aha - po poworcie na silownie okazalo sie , ze pojawily sie hantle i winda :)
        Pozdrawiam z Poznania
        • e_werty Re: Szwedzi inwestują na Słowiance 20.11.05, 20:47
          '... na Chwialce - Poznanskim miejskim basenie "
          na Chwialke z Rózanej chodzilismy na w-f popływac...
          ...łza sie w oku zkreciła... :(
        • belhap Re: Szwedzi inwestują na Słowiance 21.11.05, 18:04
          czesc marcin pozdów beatkę i maluszka no i odwiedzaj gorzowskiego nautiliusa
          • marcines01 Re: Szwedzi inwestują na Słowiance 02.12.05, 13:43
            zaintrygowales/as mnie - bo nie wiemy kim jestes :)

Marcines
        • Gość: Yakuza Re: SIŁOWNIA BEZ WOLNYCH CIĘŻARÓW? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 16:27
          To nie siłownia, to fitness club. Ja na siłownię chodzę od 10 lat, nigdy nie
          brałem sterydów, i nie wyobrażam sobie treningu bez wolnych ciążarów.
      • Gość: Fredek Re: Szwedzi inwestują na Słowiance IP: *.dialup.telenergo.pl 21.11.05, 00:57
        Jestem przeciwnikiem sprzedaży Słowianki. Słowianka musi być w rękach Urzędu
        Miasta. Wybudowano za nasze pieniądze. Nie można sprzedać, aby kosztem
        mieszkańców korzystały inne państwa. Każde peństwo w Unii Europejskiej ma
        ośrodek rehabilitacyjny z basenem i tym się chlubi. Mieszkańcy nasi są biedni,
        a szczególnie emeryci i renciści i musieliby przestac z niego korzystac.
        Czy z naszych podatków nie można basenu utrzymać???

• Gość: agave Re: Szwedzi inwestują na Słowiance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 01:15
          > Czy z naszych podatków nie można basenu utrzymać???

Nie można, nawet w bogatych Niemczech. W Berlinie był np. taki słynny SEZ:)
          • Gość: nicelus Re: "jein" = ja und nein IP: *.dip.t-dialin.net 21.11.05, 11:56
            w bogatych niemczech w każdej z dwunastu dzielnic bogatego berlina był co
            najmniej jeden miejski basen kryty. można było za symboliczną kwotę ok. 1,80 DM
            popływać. był tam co najmniej jeden zbiornik 50 m, a czasem był drugi dla
            dzieci i trzeci do skoków. odbywały się tam obowiązkowe zajęcia z wf. minimum
            umiejętności aby zdać z trzeciej do czwartej klasy szkoły podstawowej
            odpowiadło potrzebnym umiejętnościom do uzyskania karty pływackiej. sprawdzian
            zaliczeniowy był jednocześnie sprawdzianem na kartę pływacką, tak więc
            wszystkie dzieci w czwartej klasie miały już kartę pływacką. ponadto w bogatej
            części berlina były liczne prywatne, komercyjne, "rozrywkowe" baseny ze
            zjeżdżalnią siłownią, saunami, barami i.t.p. atrakcjami dla przyciągnięcia
            klienta, za co trzeba było oczywiście odpowiednio zapłacić. najsłynniejszy
            był "blub". tak też jest do dziś. przy rocznej umowie siłownia kosztuje od 30
            euro miesięcznie, a "pełen wypas" z różnymi saunami 80 euro miesięcznie.

www.blub-berlin.de/

sez (sport- u. erlebnis- zentrum)- akurat ten największy kompleks sportowy ddr
            nie leżał w bogatych niemczech, tylko w jednej z ośmiu dzielnic rosyjskiego
            sektora przy landsberger allee 77 (aleja gorzowska! co za zbieśność!). jest to
            gigantyczne centrum sportowe i gigantyczny kłopot. przecież to nie tylko
            baseny, ale wszystko od lodowisk, przez "kręgielnie", po stoły do pimponga,
            park i.t.p. projekt i budowę tego drogiego giganta honecker zlecił
            zachodnioniemieckiej firmie "hoch-tief". koszty nie grały roli.

porównanie sez do słowianki jest bardzo trafne. sez było dla ddr tym czym
            słowianka dla gorzowa. za pieniądze podatnika, lewicowy przywódca wystawił
            rozdmuchany obiekt. później władze miasta miały problem. robiły szpagat między
            potrzebami miasta, a prywatyzacją i komercyjnym wykorzystaniem tego
            przynoszącego olbrzymie straty obiektu drogiego obiektu. jednak nie jestem na
            bieżąco i nie wiem czy i jak to się skończyło.

to tyle szczegółów, ale ogólnie przyznaję rację.
        • Gość: Bernard Re: Szwedzi inwestują na Słowiance IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 21.11.05, 01:20
          Hey Fredek,
          Nareszcie madre pytanie: "Czy z naszych podatków nie można basenu utrzymać???".
          Madra odpowiedz: Nie stac. I nie powinno...
          Skad to takie socjalistyczne myslenie? Podatki nie powinny sluzyc utrzymywaniu
          biuznesow...
          A Slowianka to nic innego jak biznes.
          Slowianka dawno juz powinna wyliczyc i wprowadzic realne ceny na swoje uslugi..
          Slowianka musi sie sama utrzymywac.
          Wysokie ceny beda odzwierciedleniem wysokich kosztow i tak niezrozumialych dla
          wielu realiow...
          Tak juz jest.
          Niektore rzeczy po prostu kosztuja poniewaz musza..
          Zgadzam sie natomiast z ewentualnoscia pomocy miasta dla programow szkolnych i
          innych. Chodzi o substydiowanie biletow dla mlodych ludzi.
          Rozwoj fizyczny dzieciarni jest rownie wazny jak intelektualny.
          Reszta niech placi normalne ceny.
          Pozdrawiam
          PS. MYsle ze Szwedzi wprowadza wlasnie taka (jedynie madra) polityke.
          Acha, jeszcze jedno. To nie ceny sa za wysokie. Gorzowianie po prostu za malo
          zarabiaja...
          Ale to juz inna para rekawiczek...
          • Gość: agave Re: Szwedzi inwestują na Słowiance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 01:25
            No widzisz jakie to proste. Co miasto może i powinno zrobić? Dopłacać do
            biletów, ale zostawic ten biznes prywatnej firmie, Szwedom albo innym:))
            • Gość: Bernard Re: Szwedzi inwestują na Słowiance IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 21.11.05, 01:44
              Hey agave,
              Podam ci przyklad.
              Tu gdzie mieszkam badania wykazaly ze nawiecej ludzi z nadwaga (a wiec
              przyczyna wielu schorzen) to ludzi o najnizszych zarobkach...
              To ma sens..
              Po prostu wielu nie stac by na baseny czy inne takie sie wybierac...
              Miasto ustalilo wiec ze ci ktorych dochody nie przekraczaja okreslonej granicy
              moga korzystac po ulgowych cenach a ich dzieci za darmo...
              Biznes to jednak biznes.
              Reszta placi i rozumie...i nie ma z takim rozwiazaniem problemu...
              Na dluga mete..wszyscy na tej "inwestycji" wygrywaja...
              Jasne i proste.
              Pozdrawiam
              • e_werty Re: Szwedzi inwestują na Słowiance 21.11.05, 07:47
                "...ludzi z nadwaga ..."
                "...dochody nie przekraczaja ..."

a ty się łapiesz na "gruba dupe" czy na "gruba kasę"...?
                • Gość: Bernard Re: Szwedzi inwestują na Słowiance IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 21.11.05, 08:29
                  Hey werty,
                  Na gruba kase...
                  He he he
                  Pozdrawiam mimo iz pacan jestes
              • Gość: Danny Re: Szwedzi inwestują na Słowiance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 20:38
                >Tu gdzie mieszkam badania wykazaly ze nawiecej ludzi z nadwaga (a wiec
                >przyczyna wielu schorzen) to ludzi o najnizszych zarobkach
                TV kilkanaście godzine na dobę, tanie fastfoody i chipsy kilogramami przed TV.
                • Gość: Bernard Re: Szwedzi inwestują na Słowiance IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 22.11.05, 19:58
                  Hey Danny,
                  To prawda,
                  Prawda jest takze stare powiedzonko : "byt ksztaltuje swiadomosc"...
                  Siedzenie przed telewizorem nic nie kosztuje a i chipsy sa tanie..a wiec...
                  Ludzie posiadajacy odpowiednie fundusze moga myslec o "czyms
                  wiecej"...Wycieczki za miasto, sale sportowe i inne...
                  Ustalenie cen na poziomie ekonomicznie uzasadnionym jest konieczne. Jesli to
                  musi byc 3000 zlotych za roczny bilet to niech bedzie> Nie ma rady.
                  Sprawa pomocy w dostepie do tych instytucji tym ktorych naprawde na to nie stac
                  lub ktorych zdrowie lezy we wszystkich interesie (dzieci i ludzie starsi) to
                  sprawa miasta. Nikt nie bedzie protestowal wydawanie podatkowych pieniedzy na
                  taki cel..
                  Pozdrawiam
          • Gość: nicelus potopu pieniędzy do miejskiej kasy nie będzie. IP: *.dip.t-dialin.net 21.11.05, 16:57
            też uważam że szwedzi są całkim niegłupi i prowadzą mądrą politykę. takie
            baseny w szwecji budują prywatne firmy i one ponoszą całe ryzyko inwestycji. są
            na łasce miasta które może dopłacać do biletów większej lub mniejszej ilości
            osób. zawsze rozsądniej znaleść basen wybudowany przez miasto. wtedy całe
            ryzyko ponosi miasto. miasto zabiega o prywatną firmę i musi przyjąć jej
            warunki.
            • Gość: agave Re: potopu pieniędzy do miejskiej kasy nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 19:58
              W Berlinie zamknieto kilkanaście, a może kilkadzięsiąt
              nierentownych "państwowych" basenów, wiele we wschodniej części. Jeden pokazowy
              NRD-owski kompleks (SEZ), przęjął inwestor prywatny.
        • Gość: koto Re: Szwedzi inwestują na Słowiance IP: *.20.energis.pl 21.11.05, 08:52
          Fredek, daj se na luz i jedz na Bialorus - tam wszystko jest panstwowe.
          Slowianka oczywiscie musi byc sprzedana i to jak najszybciej. To jedyny sposob
          zeby nie zatonela w dlugach i amatorszczyznie panstwowych nieudacznikow. Czy
          widziales Fredek, zeby cokolwiek panstwowego dobrze dzialalo? Sam sobie
          utrzymuj basen ze swoich podatkow komuchu. Ja nie mam zamiaru placic za cudza
          nieudolnosc.
        • Gość: Guciu123 Re: Szwedzi inwestują na Słowiance IP: *.gorzow.mm.pl 23.11.05, 14:00
          Widać "Słowiankę" prowadzą tacy fachowcy,że sami nie potrafią zorganizować
          dobrego fitnes clubu.Pewnie-najlepiej odsprzedać całą "Słowiankę" Szwedom.W
          Gorzowie jest AWF,więc NA PEWNO są ludzie,którzy potrafią taki klub poprowadzić
          z korzyścią dla Gorzowa.Cóż,widać nie mają odpowiednich koneksji.....
          • Gość: agave Re: Szwedzi inwestują na Słowiance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 14:03
            No chyba trzeba odróżniać między prowadzeniem, a "zawartością". AWF napewno
            może doradzić jeśli chodzi o "pakety treningowe" ale "prowadzenie" to biznes.
    • Gość: Studentka Re: Szwedzi inwestują na Słowiance IP: *.wisz.edu.pl / *.wisz.edu.pl 21.11.05, 09:15
      Staram sie dbać o wsój wygląd, ćwiczyć, ale robię to wszystko sama, bez nadzoru
      specjalisty. Niestety nie stać mnie na na kupowanie karnetów i opłacanie
      zorganizowanych zajęć w profesjonalnych ośrodkach. Z chęcią bym skorzystala z
      usług takiego klubu jak Nautilus. Obawiam się,ze nigdy nie będzie mnie na to
      stać i pozostają mi tylko samodzielne ćwiczenia w domu :(( Szkoda, że ofarta
      Nautilusa jest skierowana tylko do wąskiego grona ludzi.
      • e_werty Re: Szwedzi inwestują na Słowiance 21.11.05, 11:28
        "...tylko samodzielne ćwiczenia .."

znajdź sobie faceta....
        • Gość: zzz Re: Szwedzi inwestują na Słowiance IP: *.gorzow.mm.pl 21.11.05, 11:50
          Werty TY z nikim nie potrafisz sensownie porozmawiać lub poradzić taki taki
          prosty facet jesteś ,ciosany nie wiadomo czym lub kim.
          • calama Re: Szwedzi inwestują na Słowiance 21.11.05, 11:54
            werty nie jest głupi, inteligentna bestia
            Jednak złośliwy ponad miarę i taktu za grosz nie ma :P

taki nieszkodliwy troll do podkręcania atmosfery na forum ;)
            • Gość: aga Re: Szwedzi inwestują na Słowiance IP: *.gorzow.mm.pl 21.11.05, 11:59
              Ok ale chciałabym spotkać go oko w oko zazwyczaj tacy to są bardzo prości
              ludzie.Można pożartować ale tak chamsko jak ten pacan to lekka przesada.Wobraż
              sobie że zadałam jemu pytanie o koncie graficznym i co? ani be to przepraszam
              jaka to inteligencja pozdrawiam bestie zazwyczaj potrafią o potrafią.
              • calama Re: Szwedzi inwestują na Słowiance 21.11.05, 12:17
                a czy ja broniłam jego wypowiedzi!!!!!!

głupie wypowiedzi nie muszą być pisane przez głupich ludzi....

On pisze i ma z tego radość jak ktoś się oburza. Krótko tu jestem na forum, ale
                to widać.
                Napisał nawet jakiś post, żeby go nie traktować poważnie :D

I tak trzeba :)
                pozdrawiam
              • e_werty Re: Szwedzi inwestują na Słowiance 21.11.05, 12:30
                "...pytanie o koncie graficznym i co?"

jak to co? bez przerwy mnie stawiasz do kata... zaraz na grochu będę klęczał? A
                przeciez to twoje "kanty z kontem graficznym" !!!!
            • Gość: Bernard Re: Szwedzi inwestują na Słowiance IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 21.11.05, 18:19
              Hey calama,
              Malpy i osly tz posiadaja swoja inteligencje....
              Inteligencja nie ma wiele z tym wszystkim wspolnego.
              Werty to po prostu cham i prostak ( inteligentny)
              To tez nie jest zbyt martwiace... Martwi liczba osbo na forum podzielajacy
              jego , nazwijmy to, styl pisania...
              Prawdopodobnie w mysl zasady: Swoi swoich lubia...
              Pozdrawiam
              • e_werty Re: Szwedzi inwestują na Słowiance 21.11.05, 18:40
                "..Werty to po prostu cham i prostak ..."
                zgadza się...

'... Swoi swoich lubia..."
                co do tego to nie jestem przekonany - nie lubie chamów i prostaków którzy w
                niecny sposób przekształcaja zasadę "najlepsza obrona jest atak" - w obrazanie
                czytelników własnych wypocin rodem z.... własnie ty chyba nie masz rodowodu -
                bo takich dupków to "topia w koły(ż)ce wody"...
                Ba.... gdyby to był rzeczywisty - a nie urojony atak na czaść Bernarda... ale
                dupki i megalomani wszystko odnosza do siebie (także to co utradna w
                hipermakecie... :) gdyby jeszcze opinie os wojej głupocie potraktowali serio i
                zmianiali się... ale na Benku ewolucja sie zacięła - ani od co najmniej roku
                ani kroku...
                • e_werty Re: Szwedzi inwestują na Słowiance 21.11.05, 18:44
                  eeeee tam nie porawiam błędów... forumowicze skumaja o co chodzi... a Benek nie
                  musi... może zapytac - to mu odpowiem w języku który do niego dociera i dlatego
                  czasami jestem chmowaty by cos zrozumiał a nie zasklepiał sie w tych
                  swoich "madrościach z zydla pod stodołą"...
          • e_werty Re: Szwedzi na Słowiankach 21.11.05, 12:27
            "...prosty facet jesteś..."

ano tak - i mama mi powtarzała - nie udawaj kogos kim nie jestes... to
            uciążliwe - ciagle musisz uważać komu jakim sie pokazałes... a jak nie
            oszukujesz masz komfort bezstresowych dysput - prostacy sie zrozumieja...
    • calama Re: Szwedzi inwestują na Słowiance 21.11.05, 11:46
      Słowianka to dla mnie przede wszystkim basen i lodowisko, bo to lubię.
      Mam nadzieję, że tam ceny biletów pozostaną bez zmian.

Podniesienie cen nie zagwarantuje zwiększonego zysku.
      Zmniejszenie akcyzy na alkohole spowodowało większe wpływy do budżetu państwa.
      :)))))))
      • Gość: kupiec Re: Szwedzi inwestują na Słowiance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 12:33
        zlikwidować tą słowiankę
        tak jak się likwiduje
        nierentowne linie kolejowe !!!
        • calama Re: Szwedzi inwestują na Słowiance 21.11.05, 12:50
          To jest najgorszy pomysł. Może zburzyć i zaorać?

• Gość: Marek Nautilus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 14:23
      Chciałbym wszystkich uspokoić co do cen w klubie Słowianka. Ceny dla pierwszych
      700 osób to 99 PLN miesięcznie, 7 dni w tygodniu otwarty klub z prawdziwą
      opieką trenerską, rozpisywaniem programów, diet, pomiarami tkanki tłuszczowej
      oraz sprawności i przebiegu postępów treningowych, siłownią na bardzo wysokim
      poziomie, nowoczesna sala kardio (bieżnie, ergometry, steppery, fitnesy itd)
      obszernym programem aerobików i zajęciami spinningu (25 rowerów Spinner).
      Gwarancja sukcesu !!!
      • Gość: kupiec Re: Nautilus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 14:45
        może zburzyć i zaorać
        na następny hipermarket
        Tadeo będze się cieszył
        że pozbył się nierenownej
        instytucji !!!
      • Gość: hiob za darmo dookoła Słowianki mozna pobiegac.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 15:24
        To duzo... zarabiając 600 zł (na rekę) to spory wydatek... A tkich "bogatych" w
        Gorzowie jest sporo... napewno wiecej niz 700... a wszyscy ponad ta liczbe to
        ile beda płacić? 199 zł? Aby doinwestowac tych pierwszych 700? I kto ich bedzie
        liczył?...
        • kapslarz Re: za darmo dookoła Słowianki mozna pobiegac.... 22.11.05, 14:53
          Gość portalu: hiob napisał(a):
          > To duzo... zarabiając 600 zł (na rekę) to spory wydatek... A tkich "bogatych"
          w > Gorzowie jest sporo...
          Ktoś, kto zarabia 600zł nie będzie przecież chodził na siłownie, nawet jak by
          kosztowała np. 50zł na miesiąc.
          Myśle że 140zł miesięcznie za "full service" to niezła cena i chętni sie na
          pewno znajdą.
          • Gość: hiob Re: za darmo dookoła Słowianki mozna pobiegac.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 19:43
            pewnie znizke dostaniesz za podbijanie ceny?
            • kapslarz Re: za darmo dookoła Słowianki mozna pobiegac.... 22.11.05, 21:32
              cyt. z artykułu "Roczny karnet dla jednej osoby to wydatek 1650 zł, czyli prawie
              140 zł miesięcznie."

Jeszcze jakieś pytania??
    • Gość: Yakuza Re:Przez takie ceny przestanę chodzić na siłownię: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 15:33
      Ceny są KOSMICZNE, i tak do tej pory siłownia była droga, a proponowane ceny są
      za wysokie(dla zwykłych śmiertelników) czas się przenieść na inną siłownię.
      • Gość: pani z siłowni Re:Przez takie ceny przestanę chodzić na siłownię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 10:35
        do tej pory płaciłam za siłownie w Słowiance 70 zł (karnet), 140zł to nie sa
        gorzowskie realia. Szkoda że firma nie zrobiła rozeznania na rynku, podejżewam,
        że ich szczęscie nie potrwa długo.
    • e_werty Szwedzki potop? 02.12.05, 14:03
      "...dopasują odpowiednią dietę i spróbują zmienić nasz styl życia na
      zdrowszy..."
      - dieta głównie polega na odchudzeniu portfeli, a co do prób - każda próba
      zakłada niepowodzenie... tak więc... zostanie z nas skóra z portfela...
      - "...Nie badaliśmy gorzowskiego rynku, ale liczymy..." - pewnie - sadząc z cen
      to liczycie sporą kasę...

P.S.
      Słowianka to głównie woda... a co - oprócz pływania w wodzie dobrze wychodzi?
      Po dodaniu środka zmiękczajacego można w niej doskonale prać. Kase także...
      tylko trzeba wiedzieć gdzie zmiękczacza użyć...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka