marek_p 04.12.05, 10:03 Czy ktoś oprócz mnie zaskoczony tym zjawiskiem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: Zima za oknem IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 04.12.05, 10:15 Hey marek, To dziwne. Wlasnie wczoraj po raz pierwszy spadl snieg takze w Edmonton... Normalnie mamy po kolana sniegu juz w koncu pazdziernika.. Tym razem ciepla pogoda do konca listopada. Wracalem z malych zakupow wczoraj po poludniu i...zaczelo wiac i sypac.. Bialo. Nie ma jeszcze duzo.. temperatura -20C,a wiec zle nie jest Pozdrawiam zimowo PS. Postaram sie przeslac zdjecie jakie zrobilem z samochodu... Otworz watek w dziale fotografii - cos o zimie.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Zima za oknem IP: *.gorzow.mm.pl 04.12.05, 11:09 Dostrzegłeś zimę, popatrz także na "naszego" Premiera. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3046248.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Zima za oknem IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 04.12.05, 11:25 Hey czytelnik, Co ma Premier wspolengo z zima w Gorzowie a tym bardziej w Edmonton, za cholere zrozumiec nie moge... Poza tym...to dopiero pare tygodni...Dajmy mu szanse samemu narobic bledow.. Wymyslac nie musimy. Te wszystkie sondaze...no wiesz..Zalezy kto za ich organizacje placil.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re:czytelnik twoja odpowiedz nie na temat IP: *.gorzow.mm.pl 04.12.05, 15:40 Odpowiedz Link Zgłoś
sarrah2 Re: Zima za oknem 12.12.05, 20:04 co prawda w tej chwili śniegu nie ma za oknem, ale gdy tylko spadnie zaskoczeni tym zjawiskiem jak zwykle, tradycyjnie, będą drogowcy ;) marek_p napisał: > Czy ktoś oprócz mnie zaskoczony tym zjawiskiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Zima za oknem 12.12.05, 21:14 tez jestem zaskoczony tym atakiem zimy ;liscie na drzewach a snieg nie pada ale jak sadze jeszcze w marcu bedzie zdrowo zimowo, tak to juz sie pozmienialo Odpowiedz Link Zgłoś