landy 22.12.05, 20:59 no to sie wysilili nie ma co 60 paczek wielki zwiazek zawodowy poniekad pokazuje to dzisiejsza kondycje nszz solidarnosc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: Solidarność pomaga rodzinie IP: *.ed.shawcable.net 22.12.05, 21:56 Hey landy, Jak mozesz... Gdybys byl jednym z 60-ciu potrzebujacych..to chyba bys sie cieszyl... Chyba... Brawo Solidarnosc. Pozdrawiam bo Swieta nadchodza Odpowiedz Link Zgłoś
landy Re: Solidarność pomaga rodzinie 22.12.05, 22:04 pewnie bym sie cieszyl w naszym miescie sa inni ktorzy sponsoruja duzo wieksze ilosci paczek i to co roku o nich gazecina nie pisze a solidariteska sie nie wysilila oj nie powinni zrobic szescset wtedy rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Solidarność pomaga rodzinie 22.12.05, 22:09 racja landy , 60 paczek to po prostu wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Solidarność pomaga rodzinie IP: *.ed.shawcable.net 22.12.05, 22:10 Hey landy, Zycze ci wesolych Swiat Mimo wszystko Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Solidarność pomaga rodzinie 22.12.05, 22:28 sorry ze sie wtracam Bernard , ale tez zycze lepszego nowego roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Solidarność pomaga rodzinie IP: *.ed.shawcable.net 23.12.05, 01:01 Hey andrzejusa, Nigdy nie jest tak dobrze by lepiej byc nie moglo... Wszystkiego najlepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
jola00 Re: Solidarność pomaga rodzinie 23.12.05, 01:03 Aha widze,ze panowie sobie zyczenia nawet zlozyli :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jola00 Re: Solidarność pomaga rodzinie 23.12.05, 01:04 A to sie dolacze... Wszystkiego najlepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Solidarność pomaga rodzinie IP: *.ed.shawcable.net 23.12.05, 02:02 Hey jola, Baw sie dobrze... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Solidarność pomaga rodzinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 21:49 tiny.pl/mmxd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: Solidarność TO JEST NA POKAZ. IP: *.gorzow.mm.pl 01.02.06, 18:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Solidarność TO JEST NA POKAZ. IP: *.ed.shawcable.net 01.02.06, 18:37 Hey smerf, Jesli pomagaja "na pokaz" ...to niech pomagaja... Bardzo dobrze... Na tym forum wiele osob pyskuje jedynie - i tez "na pokaz".. Pozdrawiam Inwestor obiecuje zadbac o schronisko dla zwierzat - krytyka, Solidarnosc pomaga - krytyka. Mentalnosc niewdziecznego chamstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeo Benek broń matecznika IP: *.gorzow.mm.pl 01.02.06, 18:46 Benek nie daj się . Benek broń matecznika. Benek wiesz gdzie twoje korzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Solidarność TO JEST NA POKAZ. 01.02.06, 18:46 "...Mentalnosc niewdziecznego chamstwa..." ... tupet buraka z Kanady - zarabia w $ i zaraz ma wrażenie że przestał być chamem i burakiem... Panisko sie z niego zrobiło... stac go aby do tego "chamastwa" na wakcje zjechać... I tym "chamom" swoje cenne Dolary zostawic - a niewdzięzne "chamstwo" nie docenia dobrej woli Pana z Knady... Dupek - i na dodatek chamowaty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Solidarność TO JEST NA POKAZ. IP: *.ed.shawcable.net 01.02.06, 23:56 Hey werty, Piep[rzysz glupoty... To wlasnie ty krytykowales inwestora ktory zobowiazal sie kupic kilka ton zwiru dla schroniska zwierzat!!! To wlasnie jest niewdziecznosc chama!!! Solidarnosc zorganizowala paczki dla biednych - tez krytyka... Ludzie upamietniaja historie Gorzowa - krytyka Jak to nazwiesz??? Ja to nazywam : Niewdzecznosc chamstwa. Pozdrawiam PS. Ocszczedz sobie atakow na mnie - mam je w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: Solidarność TO JEST NA POKAZ.do Bernarda IP: *.gorzow.mm.pl 02.02.06, 13:06 Tracąc pracę w 2001r właśnie udałam się do niby solidarności i jak myślisz Bernard jak Nas dużą grupę potraktowano pomyśl.Na drugi dzień dyrektor wiedział o wszystkim i to jest pomoc.Pomagał właśnie dyrektorowi krytykując w beszczelny sposób nas długoletnich pracowników.Pozdrawiam oczywiście nikt tam nie pracuje tak Nas w jakimś stopniu urządziła solidarność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Solidarność TO JEST NA POKAZ.do Bernarda IP: *.ed.shawcable.net 02.02.06, 15:59 Hey smerf, Mowimy o roznych rzeczach... Ja ocenialem fakt udzielenia pomocy potrzebujacym. Tylko tyle. Nie wiem co robi Solidarnosc na codzien i nie jest to tematem watku. Pozdrawiam PS. Ja zwiazkow zawodowych nie lubie i kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oka Re: Solidarność pomaga rodzinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 18:25 MAM 24 LATA....GŁOSOWAŁAM NA PO.... -------------------------------------------------------------------------------- ALE TERAZ HMMMM ... myślę że Nas ktoś wrednie straszył i dalej to robi, gdyż sytaucja jest dobra: 1. DOBRY PREMIER I RZĄD 2. INWESTORZY MIELI UCIEKAĆ A ICH PRZYBYWA 3. BENZYNA MIAŁA BYĆ PO 6ZŁ A KOSZTUJE 3.58ZŁ 4. W SZKOLE GDZIE UCZY SIĘ MOJA SIOSTRA TRWA AKCJA DOŻYWIANIA DZIECI OD 2 MIESIĘCY 5. TRWA ŚLEDZTWO W SPRAWIE MAFII PALIWOWEJ (W WARSZAWIE CHODZĄ SŁUCHY ŻE ZAMIESZANI SA PROMINENCI PO) 6. WYCZYSZCZONO ABW 7. MARCINKIEWICZ JEST UWAŻANY M.IN.W ANGLII ZA OBJAWIENIE 8. WSZYSCY ZACZĘLI CHWALIĆ POLSKĘ I JEJ POSUNIĘCIA WZGLĘDEM UNII 9. PREMIER I PREZYDENT W OBLICZU TRAGEDII POTRAFILI SIĘ ZACHOWAĆ NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE (Nie gadali głupot o ubezpieczeniach jak Cimoszewicz i Kwas podczas powodzi) 10. NIE WIDAĆ PERSPEKTYWY MOŻLIWOŚCI "HOMOSEKSUALIZACJI POLITYKI" 11. NIE WIDAĆ MOŻLIWOŚCI TRWANIA KORUPCJI NA SZCZEBLACH WŁADZY 12. UKRUCENIE NOSA INNYM PARTIOM 13. NATYCHMIASOWA WYPŁATA ŚRODKÓW POMOCY DLA OFIAR TRAGEDII 14. MIMO ZAKŁAMANYCH SONDAŻY WCIĄŻ WIELKIE POPARCIE DLA RZĄDU I PIS. 15. PUTIN MIAŁ NAS ATAKOWAĆ I POGORSZYĆ SIĘ MIAŁY STOSUNKI Z ROSJĄ A OSTATNIO NAZWAŁ NAS BRATNIMI NARODAMI I MIŁO SIĘ WYPOWIADAŁ NIEZALEŻNIE OD POBÓDEK MOŻNA TAK WYMIENIAĆ BEZ KOŃCA JAK NAS STRASZONO BEZ SENSU....CIĄGLE TYLKO BÓJCIE SIĘ !!!! BÓJCIE SIĘ!!!! O BOŻE CO BĘDZIE O BOŻE CO BĘDZIE JAK PIS DOJDZIE DO WŁADZY...A TERAZ CO??? CZY STAŁO SIĘ COŚ ZŁEGO , COŚ NIEZWYKŁEGO???? NIE ROZUMIEM WAS. JA PRZEJŻAŁAM JUŻ NA OCZY CO JEST DOBRE A CO ZŁE. NE PEWNO ZŁY JEST STRACH PODSYCANY PRZEZ WSZYSTKIE...PRAWEI WSZYSTKIE MEDIA...WIĘC TEŻ SIĘ NIE DZIWIĘ ..CHOĆ NIE POPIERAM....ŻE PIS GOŚCI W RADIU MARYJA. JAK SŁUCHAM TO PRZYZNAŁAM RACJĘ BRATU ŻE MEDIA SĄ JEDNOSTRONNE. POPIERAJĄ LIBERALNE PODEJSCIE I ATAKUJĄ PIS. MIAŁAM PRZYKŁAD WCZORAJ JAK WYPOWIADAŁ SIĘ KUTZ...JAK MOŻE TAK DOŚWIADCZONA REDAKTORKA DOPUŚCIĆ DO GADANIA NA ANTENIE KŁAMSTW PRZEZ POLITYKA! Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Solidarność pomaga rodzinie 02.02.06, 19:58 Pozdrawiam 24-latke. Tez glosowalem na PO, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Solidarność pomaga rodzinie 02.02.06, 20:12 czesc oka , jak slusznie zauwzylas nic sie tragicznego w polsce nie dzieje. ale prawie wszystkie gazety probuja nam wcisnac ze pis to nsdap!! wyborcza tez i angora dziecko wyborczej. to po wscieka sie ze nie bedzie mialo czesci wladzy!! jestem jak najdalszy od religii i wkorza mnie jak ci z pis do rydzyka jezdza , ale co maja robic? przeciez ich w gw i innych telewizjach nie trawia! trzeba tych komuchow od koryta pogonic!!!!!!! lepszy , na razie pis , niz 60 lat komuchow!!! do pudla z tymi co kradli!! a bedzie ich troche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacu Re: Solidarność pomaga rodzinie IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.08.06, 21:35 bla bla Odpowiedz Link Zgłoś