ragnar3 20.01.06, 20:56 A Kazek umie tańczyć? Czy tylko śpiewać i się modlić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: norbi Re: Premier na balu w II LO IP: *.gorzow.mm.pl 20.01.06, 22:14 IILO to bardzo dobra szkoła!Moja córka jest jej abituriętką dziś lekarzem stomatologiem.Brawo Panie Premierze. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Premier na balu w II LO 20.01.06, 22:17 "...abituriętką...' ... widac że córka - może i ty bys sie pouczyla.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibel Re: Werty buhahhahhahahahahahah!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 21:56 Dobre dobre.Z nieoficjalnych źródeł wiemy, że mama rozpoczęła zaocznie ogólniak dla pracujących. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Werty buhahhahhahahahahahah!!!! 22.01.06, 21:59 "...że mama rozpoczęła zaocznie ogólniak dla pracujących..." jezeli tak - to chapeu bas - jestem pelen podziwu - NAPRAWDE!!!... gratuluje - wiem ile to kosztuje... :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Premier na balu w II LO 20.01.06, 22:20 "...Czy tylko śpiewać i się modlić?" ... jeszcze umie "klaszczeć" na meczu - nałapkach ma wowczas takie deseczki - ciekawe czy uzywa ich w parlamencie? Trzyma w biurku? czy na sali posiedzeń? Jeszcze mu kto zaj/ebie? (to byl test na poziom cenzury!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz z LO Re: Premier na balu w II LO IP: *.gorzow.mm.pl 20.01.06, 23:09 Da się wytrzymać to klaszczenie, może przywiezie fajny prezent dla szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibel Re: Premier na balu w II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 21:59 Taaa.Przywiezie Wam Donalda w teczce.Swojego kumpla od koalicji!.I Leperta w gnojakach.Będziesz tańczył z nim poloneza pod stołem. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Premier na balu w II LO 22.01.06, 22:05 Ty chyba masz adekwtnego nicka... kibel... - to kibel... nic ciekawego nie wydobędziesz z nigo... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Premier na balu w II LO 20.01.06, 23:24 A borowiki przebrani będą za rydzyki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Kukielkiewicz Przypilnujcie,aby Pacynka poszedl do spowiedzi IP: 212.85.1.* 21.01.06, 10:57 Zalosny "premier" z zalosnej dziury mieszkajacy w slumsie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Przypilnujcie,aby Pacynka poszedl do spowiedz IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.06, 12:06 Nie mogę zrozumieć,że zielonogórzanie tak ochoczo wstępują na nasze forum, co prawda ilość nie idzie w parze z jakością, ale mnie osobiscie zazyna to już cieszyć !!! Swiadczy, że premier zielonogorzanom wyjątkowo nie pasuje!!!może wreszcie rozwali te układziki towarzysko- polityczne w ZG!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Przypilnujcie,aby Pacynka poszedl do spowiedz IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.01.06, 18:14 IIL.O. im Marii Sklodowskiej - Curie w Gorzowie wlkp.to moje liceum,ktore konczylam 29 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Przypilnujcie,aby Pacynka poszedl do spowiedz 21.01.06, 19:09 "...Gość portalu: Basia..." ... to ty jesteś "stara Barbara"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Już DZIADEK Re: Przypilnujcie,aby Pacynka poszedl do spowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 01:45 Moja matura była w 1967 roku. Liceum to nazywało się LO-19 "DZIEWIĘTNASTKA" , a kierowane było przez legendarnego Karola HERMĘ. Pozdrawiam wszystkich absolwentów i nauczycieli ogólniaka przy ulicy Przemysłowej 22. Odpowiedz Link Zgłoś
tomber Re: Premier na balu w II LO 21.01.06, 15:46 A po co przyjezdza? Zabiega o poparcie wsrod uczniow? :) btw to moja szkolka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Premier na balu w II LO IP: *.ed.shawcable.net 21.01.06, 15:59 Hey ragnar, Tak tanczy jak mu graja... :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Premier na balu w II LO 21.01.06, 16:14 "...Tak tanczy jak mu graja..." .. a ty żałujesz że nie grasz w tej orkiestrze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Premier na balu w II LO IP: *.ed.shawcable.net 21.01.06, 16:30 Hey werty, Czasami...he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Zebyś ty nie zatańczył jak ci zagrają itp. IP: *.gorzow.mm.pl 21.01.06, 16:39 Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Zebyś ty nie zatańczył jak ci zagrają itp. 21.01.06, 16:51 "Zebyś ty ... Kto? wskazana jest precyzja w adresowaniu złosliwości - z pochwałami wszyscy sie utożsamaiaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Planksi Re: Premier na balu w II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 17:15 Kazek. Dlaczego nie w Liceum Chemicznym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka 2 lo Re: Premier na balu w II LO IP: *.gorzow.mm.pl 21.01.06, 19:05 Ponieważ jego syn Stasiu w zeszłym roku skończył właśnie II Lo. Poza tym, to najlepsze liceum w Gorzowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio sceptyk Re: Premier na balu w II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 19:56 Trzeba mu zafundowac jakies lekcje poprawnej wymowy bo bardzo mu sie przyda Odpowiedz Link Zgłoś
intia Re: Premier na balu w II LO 23.01.06, 15:57 Gość portalu: absolwentka 2 lo napisał(a): > Ponieważ jego syn Stasiu w zeszłym roku skończył właśnie II Lo. > Poza tym, to najlepsze liceum w Gorzowie :) Nie. Najlepsze jest najstarsze liceum w Gorzowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgorzata57 Re: Premier na balu w II LO IP: 195.205.225.* 21.01.06, 19:31 moja córka dziś będzie się bawić na tym balu-to jej studniówka i cieszę się ,że będą mieć takiego gościa.Niech się wszyscy dobrze bawią do białego rana i niech matury pójdą świetnie.Trzymam kciuki za dzisiejszy wieczór-oby wszystko się udało!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa Re: Premier na balu w II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 19:57 Dlaczego ten Kazek tak Was podnieca ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Premier na balu w II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 20:07 Pewnie zamiast poloneza kazio zaprezentuje ten pisowski chocholi taniec, o którym wspominał Rokita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fil Re: Premier na balu w II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 20:38 Nie sposób się oprzeć wrażenium , że większość wypowiedzi na gorzowskim forum pochodzi z Zielonej, bo jak inaczej komentować wypociny na temat Premiera. Nie ZG i Tobie równi! Szkoda nie! powinien być z Zielonej! Co - wtedy nie czytalibyśmy dyrdymał na Jego temat! Byłby szlachetny, twórczy, inteligentny- jak np. Brachmański, Zych, alokwentna Danielakowa i Pierożek specjalista od osrodków sportowych. Bardzo dobrze, że poświęca czas dla gorzowskiej młodzieży ! Przecież technik kolejowy Miler czy Tusk( w szczególnosci TUSK)nigdy by nie znależli czasu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 035xx Re: Premier na balu w II LO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.06, 20:18 Ciekawe, czy ktos sie odwazy wypic kielicha w towarzystwie premiera ;-) Wspolczuje uczniom, beda ich trzepac przy wejsciu i pewnie nic nie wniosa do srodka ;-) Cale szczescie, ze moja studniowka byla 3 lata temu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.L. Do Gorzowian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 10:20 Polska jest dumna ze swojego Premiera. Jest uczciwy i kompetentny. Zobaczcie, jak duze ma poparcie w kraju! Mielismy lepszego premiera? Tylko głupi Gorzów - rodzinne miasto- wysmiewa sie z niego. Wstyd! Wyłazi z was prymitywne buractwo! Rzeczywiscie jesteście zacofaną dziurą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Gdzie poczucie humoru??? IP: *.ed.shawcable.net 22.01.06, 10:24 Hey B.L, Luzu troche.... Nikt sie nie wysmiewa... Troche zartow i zdrowej krytyki nie odbieraj jako atakow.. Usmiechniij sie.. Co za ponurak... Pozdrawiam PS. Lepszym na pewno bylby Jedrzejczak, ale on Gorzowa pilnuje... he he he Odpowiedz Link Zgłoś
poznan.is.4.lovers Jedrzejczak??? 22.01.06, 22:40 Uważasz, że powinien zostać premierem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Jedrzejczak??? IP: *.gorzow.mm.pl 23.01.06, 01:36 Fajne to nasze Gorzowko Byl juz HMW co wszystko szumnie otwieral, az go pogonili Byl Robert B. co laski w imie AWS chcial podszczypywac Jest Tadzio co niec stroni od... wiecie czego, widac po blekicie oczkow Jest i Kazio co to go witaja jak Gospodarza Narodu! Jak go zobaczylem w "katoliku" pod transparentem ktory go wital jako przyjaciela dzieci i mlodziezy, to myslalem ze padne. Jak nie przymierzajac tow. Bierutalbo Wieslaw. Jeszcze zaraz wydadza kartki jak karmi golabki (pokoju) albo glaszcze sarenki. A moze z zajaczkiem? Taka wielkanocna? To sa jaja! Kazio pilnuj kancelarii, bo ci Andrew albo Koniu Oprych podpie.. stolek, a nie obtancowujesz malolaty i sie jeszcze zonka zaslaniasz! Odpowiedz Link Zgłoś