Dodaj do ulubionych

Premier na balu w II LO

20.01.06, 20:56
A Kazek umie tańczyć? Czy tylko śpiewać i się modlić?
Obserwuj wątek
    • Gość: norbi Re: Premier na balu w II LO IP: *.gorzow.mm.pl 20.01.06, 22:14
      IILO to bardzo dobra szkoła!Moja córka jest jej abituriętką dziś lekarzem
      stomatologiem.Brawo Panie Premierze.
      • e_werty Re: Premier na balu w II LO 20.01.06, 22:17
        "...abituriętką...'

... widac że córka - może i ty bys sie pouczyla....
        • Gość: kibel Re: Werty buhahhahhahahahahahah!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 21:56
          Dobre dobre.Z nieoficjalnych źródeł wiemy, że mama rozpoczęła zaocznie ogólniak
          dla pracujących.
          • e_werty Re: Werty buhahhahhahahahahahah!!!! 22.01.06, 21:59
            "...że mama rozpoczęła zaocznie ogólniak dla pracujących..."

jezeli tak - to chapeu bas - jestem pelen podziwu - NAPRAWDE!!!... gratuluje -
            wiem ile to kosztuje... :)
    • e_werty Re: Premier na balu w II LO 20.01.06, 22:20
      "...Czy tylko śpiewać i się modlić?"

... jeszcze umie "klaszczeć" na meczu - nałapkach ma wowczas takie deseczki -
      ciekawe czy uzywa ich w parlamencie? Trzyma w biurku? czy na sali posiedzeń?
      Jeszcze mu kto zaj/ebie?
      (to byl test na poziom cenzury!!!!!)
      • Gość: Mateusz z LO Re: Premier na balu w II LO IP: *.gorzow.mm.pl 20.01.06, 23:09
        Da się wytrzymać to klaszczenie, może przywiezie fajny prezent dla szkoły.
        • Gość: kibel Re: Premier na balu w II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 21:59
          Taaa.Przywiezie Wam Donalda w teczce.Swojego kumpla od koalicji!.I Leperta w
          gnojakach.Będziesz tańczył z nim poloneza pod stołem.
          • e_werty Re: Premier na balu w II LO 22.01.06, 22:05
            Ty chyba masz adekwtnego nicka...

kibel... - to kibel... nic ciekawego nie wydobędziesz z nigo...
    • e_werty Re: Premier na balu w II LO 20.01.06, 23:24
      A borowiki przebrani będą za rydzyki?

• landy Re: Premier na balu w II LO 21.01.06, 00:25
      moja szkola
    • Gość: Jan Kukielkiewicz Przypilnujcie,aby Pacynka poszedl do spowiedzi IP: 212.85.1.* 21.01.06, 10:57
      Zalosny "premier" z zalosnej dziury mieszkajacy w slumsie...
      • Gość: Jan Re: Przypilnujcie,aby Pacynka poszedl do spowiedz IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.06, 12:06
        Nie mogę zrozumieć,że zielonogórzanie tak ochoczo wstępują na nasze forum, co
        prawda ilość nie idzie w parze z jakością, ale mnie osobiscie zazyna to już
        cieszyć !!!
        Swiadczy, że premier zielonogorzanom wyjątkowo nie pasuje!!!może wreszcie
        rozwali te układziki towarzysko- polityczne w ZG!!!
      • Gość: Basia Re: Przypilnujcie,aby Pacynka poszedl do spowiedz IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 21.01.06, 18:14
        IIL.O. im Marii Sklodowskiej - Curie w Gorzowie wlkp.to moje liceum,ktore
        konczylam 29 lat temu.
        • e_werty Re: Przypilnujcie,aby Pacynka poszedl do spowiedz 21.01.06, 19:09
          "...Gość portalu: Basia..."

... to ty jesteś "stara Barbara"...
        • Gość: Już DZIADEK Re: Przypilnujcie,aby Pacynka poszedl do spowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 01:45
          Moja matura była w 1967 roku. Liceum to nazywało się LO-19 "DZIEWIĘTNASTKA" ,
          a kierowane było przez legendarnego Karola HERMĘ.
          Pozdrawiam wszystkich absolwentów i nauczycieli ogólniaka przy ulicy
          Przemysłowej 22.
    • tomber Re: Premier na balu w II LO 21.01.06, 15:46
      A po co przyjezdza? Zabiega o poparcie wsrod uczniow? :) btw to moja szkolka ;)
    • Gość: Bernard Re: Premier na balu w II LO IP: *.ed.shawcable.net 21.01.06, 15:59
      Hey ragnar,
      Tak tanczy jak mu graja...
      :)
      Pozdrawiam
      • e_werty Re: Premier na balu w II LO 21.01.06, 16:14
        "...Tak tanczy jak mu graja..."

.. a ty żałujesz że nie grasz w tej orkiestrze???
        • Gość: Bernard Re: Premier na balu w II LO IP: *.ed.shawcable.net 21.01.06, 16:30
          Hey werty,
          Czasami...he he he
        • Gość: agnieszka Re: Zebyś ty nie zatańczył jak ci zagrają itp. IP: *.gorzow.mm.pl 21.01.06, 16:39
          • e_werty Re: Zebyś ty nie zatańczył jak ci zagrają itp. 21.01.06, 16:51
            "Zebyś ty ...

Kto?

wskazana jest precyzja w adresowaniu złosliwości - z pochwałami wszyscy sie
            utożsamaiaja...
    • Gość: Planksi Re: Premier na balu w II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 17:15
      Kazek. Dlaczego nie w Liceum Chemicznym ?
      • Gość: absolwentka 2 lo Re: Premier na balu w II LO IP: *.gorzow.mm.pl 21.01.06, 19:05
        Ponieważ jego syn Stasiu w zeszłym roku skończył właśnie II Lo.
        Poza tym, to najlepsze liceum w Gorzowie :)
        • Gość: kazio sceptyk Re: Premier na balu w II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 19:56
          Trzeba mu zafundowac jakies lekcje poprawnej wymowy bo bardzo mu sie przyda
        • intia Re: Premier na balu w II LO 23.01.06, 15:57
          Gość portalu: absolwentka 2 lo napisał(a):

> Ponieważ jego syn Stasiu w zeszłym roku skończył właśnie II Lo.
          > Poza tym, to najlepsze liceum w Gorzowie :)

Nie. Najlepsze jest najstarsze liceum w Gorzowie.
    • Gość: malgorzata57 Re: Premier na balu w II LO IP: 195.205.225.* 21.01.06, 19:31
      moja córka dziś będzie się bawić na tym balu-to jej studniówka i cieszę się ,że
      będą mieć takiego gościa.Niech się wszyscy dobrze bawią do białego rana i niech
      matury pójdą świetnie.Trzymam kciuki za dzisiejszy wieczór-oby wszystko się
      udało!!!!
      • Gość: Kłodawa Re: Premier na balu w II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 19:57
        Dlaczego ten Kazek tak Was podnieca ?
      • Gość: Pit Re: Premier na balu w II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 20:07
        Pewnie zamiast poloneza kazio zaprezentuje ten pisowski chocholi taniec, o
        którym wspominał Rokita
        • Gość: Fil Re: Premier na balu w II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 20:38
          Nie sposób się oprzeć wrażenium , że większość wypowiedzi na gorzowskim forum
          pochodzi z Zielonej, bo jak inaczej komentować wypociny na temat Premiera.

Nie ZG i Tobie równi!

Szkoda nie! powinien być z Zielonej!
          Co - wtedy nie czytalibyśmy dyrdymał na Jego temat!
          Byłby szlachetny, twórczy, inteligentny- jak np. Brachmański, Zych, alokwentna
          Danielakowa i Pierożek specjalista od osrodków sportowych.

Bardzo dobrze, że poświęca czas dla gorzowskiej młodzieży !
          Przecież technik kolejowy Miler czy Tusk( w szczególnosci TUSK)nigdy by nie
          znależli czasu !

• Gość: 035xx Re: Premier na balu w II LO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.06, 20:18
        Ciekawe, czy ktos sie odwazy wypic kielicha w towarzystwie premiera ;-)
        Wspolczuje uczniom, beda ich trzepac przy wejsciu i pewnie nic nie wniosa do
        srodka ;-)

Cale szczescie, ze moja studniowka byla 3 lata temu ;-)
    • Gość: B.L. Do Gorzowian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 10:20
      Polska jest dumna ze swojego Premiera. Jest uczciwy i kompetentny. Zobaczcie,
      jak duze ma poparcie w kraju! Mielismy lepszego premiera? Tylko głupi Gorzów -
      rodzinne miasto- wysmiewa sie z niego. Wstyd! Wyłazi z was prymitywne buractwo!
      Rzeczywiscie jesteście zacofaną dziurą!
      • Gość: Bernard Gdzie poczucie humoru??? IP: *.ed.shawcable.net 22.01.06, 10:24
        Hey B.L,
        Luzu troche....
        Nikt sie nie wysmiewa...
        Troche zartow i zdrowej krytyki nie odbieraj jako atakow..
        Usmiechniij sie.. Co za ponurak...
        Pozdrawiam
        PS. Lepszym na pewno bylby Jedrzejczak, ale on Gorzowa pilnuje... he he he
        • poznan.is.4.lovers Jedrzejczak??? 22.01.06, 22:40
          Uważasz, że powinien zostać premierem?
          • Gość: XXX Re: Jedrzejczak??? IP: *.gorzow.mm.pl 23.01.06, 01:36
            Fajne to nasze Gorzowko
            Byl juz HMW co wszystko szumnie otwieral, az go pogonili
            Byl Robert B. co laski w imie AWS chcial podszczypywac
            Jest Tadzio co niec stroni od... wiecie czego, widac po blekicie oczkow

Jest i Kazio co to go witaja jak Gospodarza Narodu!
            Jak go zobaczylem w "katoliku" pod transparentem ktory go wital jako
            przyjaciela dzieci i mlodziezy, to myslalem ze padne. Jak nie przymierzajac
            tow. Bierutalbo Wieslaw. Jeszcze zaraz wydadza kartki jak karmi golabki
            (pokoju) albo glaszcze sarenki. A moze z zajaczkiem? Taka wielkanocna?
            To sa jaja!
            Kazio pilnuj kancelarii, bo ci Andrew albo Koniu Oprych podpie.. stolek, a
            nie obtancowujesz malolaty i sie jeszcze zonka zaslaniasz!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka