e_werty 24.02.06, 14:05 republika.pl/e_monar/ na stronie link do forum... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asobnap Monar...tak... A co Ty na to...... 24.02.06, 14:29 Oczywiście, coraz wiecej mamy młodzieży "ćpającej" i nie tylko młodzieży,inna rzecz, czy mamy właściwą kadrę...i całą resztę... w Gorzowie zlikwidowano odzdział uzależnień. Punkt konsultacyjny to chyba za mało. werty, pytanie do Ciebie...Jakie jest Twoje zdanie w tej sprawie? Przestań podrzucać hasła do dyskusji i uciekać...albo docinać... chyba czas skończyć. Jesli będziesz chciał "podocinać"..to uprzedź ;-), przynajmniej mnie. Nie musimy się kochać ale szanować się to chyba wypada, bez względu na wiek. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Monar...tak... A co Ty na to...... 24.02.06, 14:35 "...Przestań podrzucać hasła do dyskusji.." to nie tylko hasło do dyskusji - to realia - mam nadzieje że do połowy roku powstanie poradnia Monaru. Odpowiedz Link Zgłoś
asobnap Re: Monar...tak... A co Ty na to...... 24.02.06, 14:59 e_werty napisał: > > to nie tylko hasło do dyskusji - to realia - mam nadzieje że do połowy roku > powstanie poradnia Monaru. Miejmy nadzieję, szkoda, że tylko poradnia.Był oddział w szpitalu (alkohol, i narkotyki), zlikwidowany w ramach oszczedności(?). Zabrakło komuś wyobrażni i zdolności przewidywania. Liczyli na to,że księża z kazalnic i Rydzyk przez radio naprawią sytuację, i zlikwidują obie plagi. Rozbudują trzeźwiałkę, wybudują nowy "dom wczasowy"dla drobnych złodziei, wypieprzą pieniądze w błoto.Ale to będzie z innego portfelika.... Odpowiedz Link Zgłoś
asobnap Re:Okazja dla nicielusia 24.02.06, 20:09 Na szefa punktu? Jestem za, a nawet przeciw.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Monar IP: *.dip.t-dialin.net 25.02.06, 09:20 oczywiście ja nie kandyduję tylko tobie gratuluję. znowu te pijackie bełkoty na forum próbują istotny wątek położyć. cieszę się, że sprawa nabiera realiów. tylko nie jestem pewien, czy zasypywanie premiera spamem jest najlepszym z pomysłów. jestem przekonany, że gdyby premier decydował o pieniądzach ze swojej kancelarii, to wolałby te dwa miliony wydać na monar w gorzowie, niż bez sensu zmarnować w sławie. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Monar 25.02.06, 10:59 "...czy zasypywanie premiera spamem ..." ... może i nie - więc chwilowo zwiesiłem... :) Odpowiedz Link Zgłoś