robinia2 13.05.06, 19:51 Witam. Szukam dobrego krawca lub krawcowej ktora umialaby ladnie uszyc elegancka sukienke, i ktora do tego umie doradzic. POlecicie kogos? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: krawiec/krawcowa IP: *.gorzow.mm.pl 13.05.06, 19:54 jeszcze jak napiszesz miejscowość to będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
robinia2 Re: krawiec/krawcowa 13.05.06, 20:00 Gość portalu: aga napisał(a): > jeszcze jak napiszesz miejscowość to będzie ok Hmm.. wydawalo mi sie ze to jest forum Gorzow Wlkp? I o ta miejscowosc mi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: krawiec/krawcowa IP: *.gorzow.mm.pl 13.05.06, 20:24 ul.Kazimierza Wielkiego przystanek przed pętlą,biały domek jednorodzinny,sklep ciucholand.Wiesz dobrze że każdy może wejść na forum gorzowskie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
robinia2 Re: krawiec/krawcowa 13.05.06, 20:31 hmmm.. ciucholand? nie.. dzieki. tak wiem ze kazdy moze wejsc na forum, ale nie sadze zeby ktos na forum gorzow pytal o krawca z czestochowy... chociaz kto wie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: krawiec/krawcowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 20:44 pytal o krawca z czestochowy... to co chcesz uszyć? Habit? Czy inną sukienkę zakonną? Teraz to zaczyna byc modne i trendy... Odpowiedz Link Zgłoś