beforejunior 24.05.06, 22:22 czy ktos z was wie gdzie mozna nabyc taka naklejke? czy nasz wladze pomyslaly o takim promowaniu miasta? chetnie bym to wrzucil na tylna szybe :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejusa Re: I ♥ Gorzów 24.05.06, 22:34 stary pytalem o taka koszulke, powiedzieli mi , ze tylko wybranym , taka daja! ku-wa , rece opadaja! woze w samochodzie gorzusia , bo kocham gorzow, ale koszulki nie dostane bo dla wybranych. chetnie bym w takiej koszulce na gorzowek wyskoczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKaF Re: I ♥ Gorzów IP: *.gorzow.mm.pl 25.05.06, 18:27 No co, trzeba udowodnic swoja milosc ;) np. "wspierajac" "biednych urzednikow" i dzieki czemu UM nie musi im placic bajonskich stawek za uzeranie sie z petentami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Góral Re: I ♥ Gorzów IP: *.kam.pl 25.05.06, 17:22 Ja bym sie zapytal o gadzety w zabytkowym tramwaju. Ps. Gorzów moje miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: I ♥ Gorzów 25.05.06, 17:59 tam wlasnie kupilem "gorzusia" Goral, w zabytkowym tramwaju , ale na pytanie czy maja koszulki z napisem kocham gorzow , dostalem odpowiedz ,ze takie koszulki dostaja zasluzeni, dla miasta gorzowa. dziwne , bo sam taka koszulke bym kupil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszcz Re: I ♥ Gorzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 19:15 Jak tak bardzo kochacie Gorzów - to se namalujcie te napisy...Albo zamówcie w drukarni... Dla kochajacych inaczej pewnie będą mieli ceny promocyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: I ♥ Gorzów IP: *.ed.shawcable.net 26.05.06, 06:25 Gdzie jest prywatny biznes by zarobic krocie na lokalnym patriotyzmie... Sam kupilbym pare... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: I ♥ Gorzów IP: *.243.81.adsl.skynet.be 27.05.06, 23:10 A ja mam kilka takich naklejek,a nawet dlugopis,ale to juz stare dzieje i tez po znajomosci za czasow sekretarzowania M R (Maciek tomir pzdr) Odpowiedz Link Zgłoś