Gość: Ula IP: *.teleton.pl 03.11.01, 12:15 Cos na tym naszym gorzowskim forum malo gosci, po dluzszych obserwacjach widac nieliczna grupe stalych bywalcow, nic nowego. Moze za malo reklamy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klin! Skończyć z obserwacjami... 03.11.01, 13:24 ... i zabrać głos, będzie nas więcej. Witamy i zapraszamy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Skończyć z obserwacjami... IP: *.teleton.pl 03.11.01, 13:37 Witam równiez. Chetnie podyskutuje, tylko nasze miasto jest tak nudne, ze az nie ma o czyn mowic. Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Skończyć z obserwacjami... 03.11.01, 16:30 Tak po prawdzie to np. ja się wypowiadam jak ślepiec o kolorach. W Gorzowie bywam na tryle rzadko i któtko, że wiem, że US jest na Jagiellończyka a biuro paszportowe na Kosynierów. Ale się wypowiadam. Nałóg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Skończyć z obserwacjami... IP: *.teleton.pl 03.11.01, 16:37 borys-krakow napisał(a): > Tak po prawdzie to np. ja się wypowiadam jak ślepiec o kolorach. W Gorzowie > bywam na tryle rzadko i któtko, że wiem, że US jest na Jagiellończyka a biuro > paszportowe na Kosynierów. Ale się wypowiadam. Nałóg. Masz o tyle dobrze, ze wiesz jak wyglada Gorzow. Ja jeszcze nie bylam w Krakowie i baaardzo zaluje. Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Skończyć z obserwacjami... 04.11.01, 19:42 Gość portalu: Ula napisał(a): > Masz o tyle dobrze, ze wiesz jak wyglada Gorzow. Ja jeszcze nie bylam w Krakowi > e i baaardzo zaluje. Żałuj, oj, żałuj. Co nie znaczy, że nie możesz się wypowiadać na forum Krakowa... Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Skończyć z obserwacjami... 24.03.02, 13:47 borys-krakow napisał(a): > Tak po prawdzie to np. ja się wypowiadam jak ślepiec o kolorach. W Gorzowie > bywam na tryle rzadko i któtko, że wiem, że US jest na Jagiellończyka a biuro > paszportowe na Kosynierów. Ale się wypowiadam. Nałóg. przyznaj,że z nałogow nie da się wyleczyć:) pozdro borysa hiro Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Kosmetyki 03.11.01, 20:36 Gość portalu: Ula napisał(a): > Witam równiez. Chetnie podyskutuje, tylko nasze miasto jest tak nudne, ze az > nie ma o czyn mowic. To ludzie bywają nudni, miasta nigdy... nawet Zielona Góra :) Można porozmawiać o kosmetykach. Załóż odpowiedni wątek, słabo się na tym znam, chętnie poczytam. A propos, czy w Gorzowie można kupić naprawdę dobre kosmetyki? Czy trzeba jeździć po nie np. do Berlina? I jakie to są naprawdę dobre? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Kosmetyki IP: *.teleton.pl 05.11.01, 14:59 klin! napisał(a): > Gość portalu: Ula napisał(a): > > > Witam równiez. Chetnie podyskutuje, tylko nasze miasto jest tak nudne, ze > az > > nie ma o czyn mowic. > > To ludzie bywają nudni, miasta nigdy... nawet Zielona Góra :) > Można porozmawiać o kosmetykach. Załóż odpowiedni wątek, słabo się na tym znam, > > chętnie poczytam. A propos, czy w Gorzowie można kupić naprawdę dobre kosmetyki > ? > Czy trzeba jeździć po nie np. do Berlina? I jakie to są naprawdę dobre? Nie wiem jakie to sa "naprawde dobre" kosmetyki. Jest kilka firmowych sklepow, ale glownie perfumerii. Co do kosmetykow to niestety (albo stety) nie uzywam na codzien, po co szkodzic skorze? Natomiast kremy i balsamy to i owszem, spory wybor, ale nie ze sklepow, a raczej z katalogow pewnej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś