Dodaj do ulubionych

Czy "Ziemia Gorzowska" ma swoja strone www?

IP: *.teleton.pl 03.11.01, 14:16
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciej Z Re: Czy IP: *.teleton.pl 03.11.01, 23:19
      Przykro mi, ale nie.

Pozdrawiam,
      Maciej Zakrzewski
      www.gorzow.profit.pl
      • Gość: Ula Re: Czy IP: *.teleton.pl 04.11.01, 11:05
        Dzieki za info. A tak wogole to czy to nie oznaka zacofania? W tych czasach,
        gdzie byle chipsy maja swoja stronke www, zeby gazeta nie miala? Wstyd.
        • Gość: b.G. Urszulo, niestety ... IP: *.arcor-ip.net 04.11.01, 16:48
          musze przyznac Tobie racje. W jakich czasach jeszcze zyje Ziemia G. ?
          :(
          • Gość: Ula Stare czasy... IP: *.teleton.pl 04.11.01, 17:07
            Dodam, ze nie mam nic przeciwko ZG, wrecz przeciwnie, czytam wszelka prase
            lokalna. Ostatnio jednak bardzo mi sie spodobalo czytanie gazet w internecie. A
            tu co? Brak lokalnej ZG. Uuuu, ale przykro.
            • Gość: b.G. Re: Stare czasy... IP: *.arcor-ip.net 04.11.01, 20:25
              Gość portalu: Ula napisał(a):

> Dodam, ze nie mam nic przeciwko ZG, wrecz przeciwnie, czytam wszelka prase
              > lokalna. Ostatnio jednak bardzo mi sie spodobalo czytanie gazet w internecie. A
              > tu co? Brak lokalnej ZG. Uuuu, ale przykro.
              I znowu musze sie przylaczyc do Twojego narzekania. Tym bardziej, ze to co jest
              dla Ciebie ostatnia przyjemnoscia (czytanie gazet internetowych) jest dla mnie
              jednym z nielicznych zrodel wiadowmosci z mojego ukochanego miasta. Dla mnie
              nigdy za duzo.
              Pozdrawiam.:)

• Gość: Ula Re: Stare czasy... IP: *.teleton.pl 04.11.01, 21:31
                Milo ponarzekac, prawda? Ale przynajmniej Neewsweek jest w necie.
                • Gość: b.G. Re: Stare czasy... IP: *.arcor-ip.net 04.11.01, 21:57

> Milo ponarzekac, prawda? Ale przynajmniej Neewsweek jest w necie.
                  Na swoje miasto nie chcialbym zbyt czesto narzekac. Jednak dlatego, ze ciagle
                  uwazam je za swoje, chcialbym, aby sie rozwijalo i bylo coraz bardziej piekne.
                  :)
                  • Gość: Ula Re: Stare czasy... IP: *.teleton.pl 04.11.01, 23:37
                    Hmm... Marzenia. W naszym miescie nie dzieje sie nic ciekawego, juz nawet
                    Sylwestra pod Katedra chca zabrac, wiec o czym tu gadac. Nikomu nie zalezy na
                    rozwoju miasta.
                • borys-krakow Niuzłik 05.11.01, 11:13

> Milo ponarzekac, prawda? Ale przynajmniej Neewsweek jest w necie.
                  Niuzłik kiepski. Ilustrowane pismo dla kobiet - dla mężczyzn. Byłem ciężko
                  rozczarowany. Ale Profit niezły.

• Gość: Ula Re: Niuzłik IP: *.teleton.pl 05.11.01, 14:23
                    borys-krakow napisał(a):

> Gość portalu: Ula napisał(a):
                    >
                    > > Milo ponarzekac, prawda? Ale przynajmniej Neewsweek jest w necie.
                    > Niuzłik kiepski. Ilustrowane pismo dla kobiet - dla mężczyzn. Byłem ciężko
                    > rozczarowany. Ale Profit niezły.

Profita nie znam, ale czemu uwazasz, ze Newsweek jest kiepski? Mnie sie podoba.
                    Jest tam bardzo duzo artykolow z wielu dziedzin, mysle, ze dla kazdego cos sie
                    znajdzie.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka