josner 26.08.06, 23:15 Tylko mi werty nie pisz, że w sklepie. A potrzebuję to cudo do umycia klatki schodowej, którą skutecznie zaszczały miejscowe koty. Szukałem w tesco,w rossmanie i nic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: josner Re: gdzie w Gorzowie kupić lizol? IP: *.gorzow.mm.pl 27.08.06, 00:14 może i masz rację Lizol Z Wikipedii Lizol - roztwór krezolu w mydle potasowym. Stosowany w postaci kilkuprocentowych roztworów wodnych do dezynfekcji przedmiotów i pomieszczeń. Obecnie używa się go najczęściej w weterynarii, jako środek do dezynfekcji. Ma silne właściwości żrące (w spożyciu jest śmiertelną trucizną). Obecnie mało kto używa go do dezynfekcji własnej łazienki (najczęściej ze względu na nieprzyjemny zapach), lecz dalej jest ogólnodostępny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdopodobieństwo Re: gdzie w Gorzowie kupić lizol? IP: *.gorzow.mm.pl 30.08.06, 20:53 Prawdopoobnie LIZOL kupisz w sklepie przy ul. 30-go stycznia (piszę, że w sklepie, bo nie wiem jak on sie nazywa). Sklep jest koło FOTO-USŁUGI - schodzi sie po schodkach w dół - tam mają takie mikstury czasami, albo też w sklepie przy ul. 30-go stycznia koło Finezji - tam jest magiel i tam też są chemiczne środki. Jak nie pomogłam to przepraszam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: gdzie w Gorzowie kupić lizol? 30.08.06, 21:17 "...Sklep jest koło FOTO-USŁUGI - schodzi sie po schodkach w dół - tam mają takie mikstury czasami" ... zgadza się - Foto Usłgi Zbyszka Wójcika... a sklepik w suterynie jest nieźle zaopatrzony - i to na zasadzie "igła, szwarc, mydlo i powidło"... z branży chemicznej są wszelkie podstawowe i "źródłowe" chemikalia... stara dobra firma. Równiez polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: gdzie w Gorzowie kupić lizol? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 02:03 Beznyny ekstrakcyjnej nie mieli ostatnio. Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
josner Re: gdzie w Gorzowie kupić lizol? 04.09.06, 07:53 dzięki, może uda się wesprzeć lokalny handel :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: gdzie w Gorzowie kupić lizol? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 02:03 > A potrzebuję to cudo do umycia klatki schodowej, którą skutecznie zaszczały "To wy nie używacze Ace?" Odpowiedz Link Zgłoś
josner Re: gdzie w Gorzowie kupić lizol? 04.09.06, 07:52 Gość portalu: Danny napisał(a): > > A potrzebuję to cudo do umycia klatki schodowej, którą skutecznie zaszcza > ły > "To wy nie używacze Ace?" Danny, tu chodzi o to żeby poczuć, że klatka jest umyta, a lizol ma specyficzny zapach. Kotu nie wytłumaczysz że ma nie szcz.. na wycieraczki, bo to zwierze głupie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: gdzie w Gorzowie kupić lizol? 04.09.06, 07:58 jak to gdzie! W kameralnych sklepikach przy nadwarciańskim Bulwarze :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: gdzie w Gorzowie kupić lizol? IP: *.ed.shawcable.net 04.09.06, 08:06 Hey zorro, Nie pij tego swinstwa.. Zobacz co sie zapadka porobilo... Tez tak chcesz skonczyc??? he he he Moje dowcipy sa przeswietne.. Za klasyka zaczne robic.... he he :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: gdzie w Gorzowie kupić lizol? 04.09.06, 10:34 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Hey zorro, > Nie pij tego swinstwa.. > Tez tak chcesz skonczyc > Moje dowcipy sa przeswietne.. To po lizolu tak Ci się dowcip wyostrzył.To czemu innym odradzasz, niech też będą śmieszni :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: gdzie w Gorzowie kupić lizol? IP: *.ed.shawcable.net 04.09.06, 10:40 hge he he :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: gdzie w Gorzowie kupić lizol? 04.09.06, 13:49 Gość portalu: Bernard napisał(a): > hge he he > :) > PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent też pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josner Re: lizol... IP: *.gorzow.mm.pl 05.09.06, 16:59 Kupiłem ten lizol na 30 Stycznia. Porządny sklep. Lizol doskonale widoczny stał na półce na honorowym miejscu, tak, że był w zasięgu ręki pani sklepowej. Widocznie ludzie to kupują. W sumie to sklepik jest tak mały że wszystko jest pod ręką. Odpowiedz Link Zgłoś