Dodaj do ulubionych

Tadeusz to jedyny czlowiek w Gorzowie z jajami !!!

28.08.06, 20:21
cala reszta nie urasta mu nawet do pięt.
rzygac sie chce na cala zalosna reszte.......

pzdro
Obserwuj wątek
    • e_werty Re: Tadeusz to jedyny czlowiek w Gorzowie z jajam 28.08.06, 20:26
      "...rzygac sie chce..."

... na widok jaj które urosły aż do piet... tylko można sobie porzygac...
      • andrzejusa Re: Tadeusz to jedyny czlowiek w Gorzowie z jajam 28.08.06, 21:28
        karolek!
        nikt inny jak jedrzejczak!

czytalem , ze jedrzejczak powiedzial ze:
        zadnej kampanii wyborczej robil nie bedzie,
        bo nie ma pieniedzy!

niby kampanie zrobil sobie za pieniadze miasta,
        te wszystkie inwestycje!

ale wole takiego ,ktory cos robi,
        a jedrzejczak robi dla gorzowa bardzo wiele,
        niz takiego , co to tylko obiecuje,
        a jak sie dopcha do stolka,
        to cala energie , zabiera mu walka ,
        o tego stolka utrzymanie!

najlepiej utrzymac stolek,cos robiac!

i jedrzejczak tak wlasnie uczynil!!

to bedzie pierwszy przypadek w polsce,
        kiedy kandydat na prezydenta stolicy wojewodztwa,
        wygra , nie robiac kampanii!!

pozdrowienia
        • karolekk_lat_9ipol Re: Tadeusz to jedyny czlowiek w Gorzowie z jajam 28.08.06, 21:32
          tadeusz nie dosc ze robi wiele dla Gorzowa ( zrobilby wiecej gdyby nie
          gorzowscy łże-politycy),to jeszcze ma odwage mowic otwarcie co mysli o
          falubazich szumowinach.

tadeusz to jedyny w gorzowie poltyk z jajami.

pzdro
          • Gość: alek Re: Tadeusz to jedyny czlowiek w Gorzowie z jajam IP: *.ztpnet.pl 28.08.06, 22:55
            Nie ma pieniedzy hehe

4 rok urzedowania (ile to ma u nas nasza 10 tys. miesiecznie)a on nie ma
            pieniedzy biedaczek :)

Może zbiera na przyszła kaucje zamiast odsiadki???????
            • Gość: Bernard Re: Tadeusz to jedyny czlowiek w Gorzowie z jajam IP: *.ed.shawcable.net 29.08.06, 06:36
              Hey alek,
              Nioe poowtarzaj glupot....
              Jedrzejczak nie ma, jako niezalezny, wsparcia finansowego wielkich partii
              politycznych...
              Jest sam...
              Fachowiec. Zawodowiec. Facet nie tylko wiedzacy co trzeba zrobic ale miejacy
              odwahe zrobienia...
              Wbrew krytykom politycznym...
              Rzecz w tym, ze Jedrzejczak nie musi miec wielkiej kampanii poniewaz
              jego "kampania" byla jego kadencja...
              Jedrzejczak udowodnil wiele razy iz jest jedynym czlowiekiem w politycznym
              swiatku Gorzowa ktory to miasto moze poprowadzic do dalszego rozwoju...
              Oczywiscie PiS wyda miliony na oszczercze kampanie i promocje swoich
              aparatczykow.....
              Jedyne co PiS naprawde potrafi to szkalowac ludzio.. Toi niszczyc przeciwnikow
              politycznych bezpodstawnymi zarzutami...
              PiS to szmatlawstwo pozostale po komunizmie w Polsce...
              Na nic to..
              Gorzow wierzy Jedrzejczakowi jedynie a nie aparatczykom z pis czy PO...
              Gorzow nie chce i nie potrzebuje eksperymentow politycznych, lustracji,
              przegladanie pzreszlosci i innych komunistycznych metod niszczenia ludzi..
              Gorzow potrzebuje dokladnie to co oferuje Jedrzejczak: Stabilizacje polityzna i
              staly rozwoj miasta..
              Wnerwia cie dzisiaj jezdzenie po Gorzowie..???
              .Podziekuj Jedrzejczakowi.
              Tak trzeba..
              Musi byc gorzej.. by moglo byc lepiej....
              Zmiany wymagaja cierpliwosci i zrozumienia...
              'Nie mozna wprowadzic pozytywnych zmian w zywym organizmie takim jak Gorzow bez
              zaklucen..
              jedrzejczak mial odwage to zrobiuc doskonale wiedzac ze beda placze...
              Trzeba jednak zrobic to co sluszne a nie pisowsko popularne...
              Raz budowy sie zakoncza...Gorzow odetchnie i......."dziekuje" powinien
              poiwiedziec odwaznemu Prezydentowi...
              :))
              PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent
              • Gość: marecki Re: Tadeusz to jedyny czlowiek w Gorzowie z jajam IP: *.gorzow.mm.pl 29.08.06, 10:06
                Wybacz Bernard. Ale nasz prezydent to pijak, ktory znalazł się we właściwym
                miejscu i we właściwym czasie. Korzysta z boomu inwestycyjnego który jest
                widoczny w całej Polsce i we wszystkich miastach. Na większość tych inwestycji
                nie miał żadnego wpływu, bo są to inwestycje centralne lub wojewódzkie a nie
                miejskie. W poprzedniej kadencji miał w swojej ekipie dobrego specjalistę w tej
                dziedzinie, Korskiego i inwestycje miejskie dziś realizowane, zostały
                zaplanowane i przygotowane właśnie przez niego a nie przez Jędrzejczaka.
                Realizacja tych inwestycji to z kolei cały ciąg afer i podejrzeń o korupcję.
                Dziwne powiązania Jędrzejczaka z Budinwestem i wcześniej z PBI i innymi
                przedsiębiorstwami, przymykanie oczu na kanty i niedoróbki, afery dotyczące
                ziemi pod Tesco i wiele innych, zaprowadziły Jędrzejczaka przed oblicze
                prokuratora. Osobiście wierzę, że pójdzie on za kratki a kazdy inny prezydent
                nie spowolni tempa inwestycji.
                • Gość: marecki Re: Tadeusz to jedyny czlowiek w Gorzowie z jajam IP: *.gorzow.mm.pl 29.08.06, 11:45
                  marecki !!!

Zmień sobie gościu nick bo znajomi pomyślą że mi na łeb padło pisząć takie
                  bzdury jak Ty !!!! Jeszcze jedno !!! Nie wyzywaj nikogo od pijaków !!!
                  Piszesz i zachowujesz sie tak jakby to Ciebie zmajstrowali po pijanemu !!! Może
                  dlatego Ci na mózg padło !!! A do pudła powinni Ciebie wsadzić tam czekają na
                  świeże mięsko :D :D Wiesz co ... jesteś pacan i tyle

Ps. Jędrzejczak to dobry Prezydent !!!!
                  • Gość: marecki 2 Re: Tadeusz to jedyny czlowiek w Gorzowie z jajam IP: *.gorzow.mm.pl 29.08.06, 14:18
                    Nie mam zamiaru zmieniać swojego nicku z twojego powodu, ale zrobię ci
                    uprzejmość i dodam do niego 2, bo tez nie chcę aby moi znajomi myśleli że
                    wypisuje peany na cześć tej miernoty i cwaniaka ktorego miejsce jest za
                    kratkami. Jedrzejczak jest dla mnie pijakiem i tyle. Jedno co potrafi to
                    przypisywać sobie zasługi innych i krzyczeć że nie ponosi odpowiedzialności za
                    swoje i swoich współpracowników kanty i niedoróbki.
                • Gość: pażdzioch Re: Tadeusz to jedyny czlowiek w Gorzowie z jajam IP: *.gorzow.mm.pl 29.08.06, 18:09
                  oj marecki ,marecki, ale kłamiesz mam wrażenie ,że celowo. Podaj chociaż jeden
                  przykład inwestycji centralnej w Gorzowie . Chyba ,że masz na myśli stróżówkę
                  dla Bor-u w kamienicy w której ma mieszkanie były Premier.Jeśli chodzi o
                  spesjalistę Korskiego to czy przypadkiem nie jemu były prezes PBI udzielił
                  pożyczki i czy to przypadkiem nie jemu PBI lub firma syna prezesa PBI
                  zamontowała rolety w wybudowanym domu . Czy przypadkiem za to pan Korski nie
                  musiał pożegnac się z posadą wojewody. Przypomnij sobie artykuły w prasie i
                  wyciągnij wnioski. Czy to nie ten specjalista od inwestycji , którego tak
                  cenisz nie i kolesie z sld zaprowadzili Jędrzejczaka za kratki . Poczekajmy
                  cierpliwie do wyroku sądu .
                  • Gość: marecki 2 Re: Tadeusz to jedyny czlowiek w Gorzowie z jajam IP: *.gorzow.mm.pl 29.08.06, 22:55
                    Oj paździoch, paździoch. Oprócz stróżówki na Chrobrego inwestycją centralną
                    jest chociazby obwodnica Gorzowa która Jedrzejczak tak się chwali. Inwestycją
                    marszałka jest budowa biblioteki wojewódzkiej. Inwestycją centralnie
                    finansowana powinna być budowa czy tez modernizacja WSA na ktorą Jędrzejczak
                    niepotrzebnie wyrzucił 17 baniek. A co do Korskiego, to nie wiem czy jest czy
                    tez nie jest umoczony w aferę. Jesli jest to niech go tez zamkną, ale to on
                    zaplanował i doprowadził do rozpoczęcia realizacji większości miejskich
                    inwestycji. Pozatym to facet na poziomie i z pewnością nie pijak.
                • Gość: Bernard Re: Tadeusz to jedyny czlowiek w Gorzowie z jajam IP: *.ed.shawcable.net 30.08.06, 21:54
                  Hey marecki,
                  Masz prawo do wlasnych opinii..
                  :)
                  PSA. Jedrzejczak to dobry Prezydent
              • e_werty Re: Tadeusz to jedyny czlowiek w Gorzowie z jajam 29.08.06, 12:56
                "...PiS to szmatlawstwo pozostale po komunizmie w Polsce..."
                "...Jedyne co PiS naprawde potrafi to szkalowac ludzio.. "

... i wiele tego typu paszkwili nie uzasdnionych faktami...
                Moze wreszcie ktoś cię potraktuje powaznie i wytoczy sprawe o znieslawienie?
                Ponoc będziesz w kraju na wybory? Bedzie okazja wręczyć ci pozew...

Są chetni... ale jeszcze sie wahają czy takie ja ty gó.. ruszac?
    • landsbergczyk Czym sie różni PiS od SLD 29.08.06, 10:21
      Czym sie różni PiS od SLD
      Niczym! ! !
      Te same klamliwe gęby,
      ten sam socjalizm, ten sam pęd do koryta.

PS.Jedrzejczak to zły Prezydent powinien siedziec w puszce

• Gość: alek Re: Czym sie różni PiS od SLD IP: *.ztpnet.pl 29.08.06, 14:21
        U nas Bożenka za 2004 zarobila (mowie o tych jawnych przychodach heeh) 135 tys. zl .
        Co ciekawe, niewiele mniej, jej zastępcy: Maciej Kozłowski - 121 tys. zł, Janusz
        Lewicki - 125 tys. zł, Piotr Barczak - 116 tys. zł.

Ile zarobil Tadeo?????/
        On nie ma pieniedzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Dlaczego nie napisze
        "zal mi kasy, i tak czuje ze wygram wybory, zal mi kasy"

A ten ze nie ma pieniedzy.

ha ha ha ha ha

Biedactwo. bidula, żal dupe ściska :)
        • andrzejusa Re: Czym sie różni PiS od SLD 29.08.06, 21:49
          jak sie dom stawia ,
          to i na inne rzeczy brak kasy,
          nie mowiac o wyborach.

ale , alek ,
          on nie potrzebuje forsy na kampanie wyborcza,
          kampanie sobie zrobil rzadzac gorzowem!
          dla mnie pozytywna!!

niech ciagnie ten gorzowski buum inwestycyjny,
          kolejne 4 lata!
          nie mam nic przeciwko!!!

mowia niektorzy pijak!
          roznica jest tylko w tym,
          w porownaniu z innymi,
          ze wszyscy pija ,ale niektorzy do tego cos robia,
          a inni buduja zamki na piasku,
          a jeszcze inni spia pod mostem!

ja mu do kieliszka nie zagladam,
          i prosze nie zagladac do mojego!

na zdrowie!
          • e_werty Re: Czym sie różni PiS od SLD 29.08.06, 22:45
            "...jak sie dom stawia... rzadzac gorzowem!...potrzebuje forsy...a inni buduja
            zamki na piasku... inni spia pod mostem!...mowia niektorzy pijak!...ja mu do
            kieliszka nie zagladam,...kampanie sobie zrobil rzadzac gorzowem!"
            ...
          • karolekk_lat_9ipol Re: Czym sie różni PiS od SLD 29.08.06, 22:49
            cos wam powiem moi myly,wiecie czemu Gorzow doluje a falubaz pluje nam
            codziennie w twarz ?

ano dlatego,ze nasze miasto pomieszkuja tacy jak co niektorzy tu sie
            wpisujacy,czesciowo mieszkancy ,czesciowo tchorzliwi łże -politycy lokalni,
            ukrywajacy sie pod nizliczonymi nickami a lubujacy sie w sraniu we wlasne
            gniazdo.

tak,SRANIU WE WLASNE GNIAZDO !!!!!!!!!

tadek ruszyl to miasto z ruin w jakim sie znalazlo po latach falubaziej
            okupacji,tadek jest jedynym ktory ma smialosc powiedziec co mysli o falubazim
            chamstwie,tadek to gosc co ma jaja i nie pali glupa jak pozostali dwulicowcy.

poniekad mam do niego szacunek,poniekad mi go szkoda,bo nie dosc ze musi sie
            zmagac z szumowina z poludnia wojewodztwa, to jeszcze lokalni nikczemnicy
            podkladaja codziennie nizezliczne haki.

radze to przemyslec, a potem dopiero wyciagac wnioski,bo nie mowie ze czlowiek
            jest swiety,ale wiekszosc tych co go opluwaja nie zasluguja nawet zeby mu buty
            jezykiem umyc.

pzdro
            • e_werty Re: Czym sie różni PiS od SLD 29.08.06, 22:53
              "...tadek ruszyl to miasto z ruin..."

... owszem - z ruin których autorami byli jego partyjni protoplasci - Armia
              Radziecka... Tadek to komunista z krwi i kości.

"...radze to przemyslec, a potem dopiero wyciagac wnioski"... jak słusznie
              piszesz...

P.S.

"...poniekad mam do niego szacunek,poniekad mi go szkoda..."

... mylisz szacunek z litością - mi także go szkoda - jak i wszystkich
              ułomnych... ciebie równiez...
              • karolekk_lat_9ipol Re: Czym sie różni PiS od SLD 29.08.06, 23:02
                e_werty napisał:

> "...tadek ruszyl to miasto z ruin..."
                >
                > ... owszem - z ruin których autorami byli jego partyjni protoplasci - Armia
                > Radziecka... Tadek to komunista z krwi i kości.
                >

przestan smucic wkolko o tym samym i odstaw kompleksy w kąt.

facet niech sobie bedzie nawet z piekla rodem i ogniem zionie ,mnie to wisi,dla
                mnie wazne jest co robi i czy ja mam z tego korzysc i zadowolenie.
                dla mnie wazna jest codziennosc a nie jakies zadawnione urazy.

pzdro
                • Gość: alek Re: Czym sie różni PiS od SLD IP: *.ztpnet.pl 29.08.06, 23:21
                  Tadeo nie może wygrac.

Tadeo zniszczy Gorzow.
                  Musicie wybrac kogos innego.

Surmacz chwalil nasza Bozenke, uważa ze to najlepszy kandydat na prezydenta ZG.
                  Tylko te falubazy wredne jej nie chca.
                  To moze Bozenka na prezydenta Gorzowa???

TAk Bozenka na prezydenta Gorzowa.
                  • Gość: Bernard Jedrrzejczak to dobry Prezydent! IP: *.ed.shawcable.net 30.08.06, 21:57
                    Hey alek,
                    Panikujecie, kochane pisowskie ciapciaki....
                    To widac...
                    Panikujcie - macie powod..
                    Jedrzejczak wygra...
                    :) :) :)
                    • Gość: alek Re: Jedrrzejczak to dobry Prezydent! IP: *.ztpnet.pl 30.08.06, 22:42
                      Tak benek boje sie ze ktos z gorzowskiego PiS-u da ciala i przegra wybory :)

Tadeo nie wygra
                      Wygra Bachal, nie lubie go jak nikogo innego z politykow lubuskich i dlatego
                      wole aby zostal w GW.
                      • Gość: Bernard Re: Jedrrzejczak to dobry Prezydent! IP: *.ed.shawcable.net 31.08.06, 00:21
                        Hey alek,
                        Nie mam nic przeciwko temu by ktos z PiS wygral wybory prezydenckie w
                        Gorzowie...
                        Tak dlugo jhak przedstrawiciel PiS bedzie lepszym od Jedrzejczaka ma moje
                        poparcie...
                        Niestety PiS przynosi do Gorzowa jedynie odwet, zemste i ":rozliczanie"...
                        Komunizm w powijkach!!!!!
                        Nic pozytywnego...
                        PiS nie obchodzi Gorzow...
                        Ich obchodzi jedynie przejecie wladzy....
                        PiS nie dba o wolnoisc, pluralizm i demokracje....
                        PIS jedynie dba o wlasna ideologie ktora chce Gorzowiakom w gardlo na sile
                        wcisnac...
                        To jest to samo co komuna!!!!!
                        PSA. Jedrzejczak to dobry Prezydent
                        • e_werty Re: Jedrrzejczak to dobry Prezydent! 01.09.06, 02:37

... a ty niezły sku..el!!!
                          • Gość: Bernard Re: Jedrrzejczak to dobry Prezydent! IP: *.ed.shawcable.net 01.09.06, 02:54
                            Hey werty,
                            Ale przystojny i z poczuciem humoru...
                            Nie tak jak ty ponuraku...
                • andrzejusa Re: Czym sie różni PiS od SLD 29.08.06, 23:23
                  co zrobil dla gorzowa ,
                  tego mu sie nie odbierze!
                  wole jedrzejczaka czerwonego , niby,
                  niz taka ronowicz,
                  czarna i koscielna az do bolu,
                  i do bole amatorke,idiotke ,
                  wroga kultury!!
                  nauczycielke!!!!!!!!!!!

ze jedrzejczak ma niektorych doradcow idiotow,
                  na to nic nie poradze,
                  a jedyny minus jedrzejczaka,
                  to ten zapozniony w rozwoju zelazowski!NACZELNIK! no tak!

wypiepszy goscia i jedziemy do przodu!!!!

pozdrowienia
                  • Gość: Bernard Jedrrzejczak to dobry Prezydent! IP: *.ed.shawcable.net 30.08.06, 22:06
                    Hey andrzejusa,
                    I o to mi caly czas chodzi...
                    Te komunistyczne swinie poubieralky sie w pisowskie tanie ubranka i teraz
                    patriotow zgrywaja..
                    Jeszcze nie tak dawno popierali i byli czescia komunistycznego rezimu...
                    Klamstwo i obluda...
                    Jesli chodzi o Jedrzejczaka... On byl i jest lewicowcem... Nie klamie o swoich
                    pogladach.. Jest staly i uczciwy...
                    Ma prawo do swoich pogladow i za to nie moze byc krytykowanym...
                    To u ludzi cenie... Stalosc pogladow i sile przekonan...
                    Mamy wiec do wyboru bylych komunistow z PiS udajacych kogos innego, choragiewki
                    wiejace na wietrze i uczciwego , madrego czlowieka...
                    Mysle, ze nie ma porownania...
                    Jedrzejczak jest jedynym logicznym wyborem...
                    Nie znosze klamstwa obludy i kretactw ktoire politycy pis reprezentuja...
                    PiS niszczy reputacje prawicy i Kosciola..
                    To bardzo szkodliwe dla Polski...i Gorzowa
                    PS.
                    Jedrzejczak to dobry Prezydent
                    • e_werty Re: Jedrrzejczak to dobry Prezydent! 30.08.06, 22:24
                      "...Jest staly i uczciwy..."

... chyba o jednego drinka za dużo!!?

"...To u ludzi cenie... Stalosc pogladow i sile przekonan..."

... no!!! hitlerowcy także cenili u siebie ta ceche!!!!

"...Nie znosze klamstwa obludy i kretactw ..."

... słucham!!!! Chyba się pomyliłes....
                      • Gość: Bernard Re: Jedrrzejczak to dobry Prezydent! IP: *.ed.shawcable.net 31.08.06, 00:25
                        Hey werty,
                        Nawet na ciebie pacanie te pijackie zagrywki to...za duzo..
                        Powtarzanie glupich sloganow, ze Jedrzejczak to pijak, sprowadza cie do
                        poziomu....przecietnego aktywisty pisu...
                        Jak nie mozecie szmatlawcy wygrac uczciwie...to zaczniecie szkalowac, klamac i
                        oskarzac...
                        Ludzie w te bajki juz daswmno przestali wierzyc...
                        Sprobuj cos innego...
                        • e_werty Re: Jedrrzejczak to dobry Prezydent! 01.09.06, 02:40
                          "...przecietnego aktywisty pisu..."

... rozumiem że od ciebie - jako aktywisty SB - mógłbym sie wiele nauczyc...
                          • Gość: Bernard Re: Jedrrzejczak to dobry Prezydent! IP: *.ed.shawcable.net 01.09.06, 02:56
                            Hey werty,
                            Czytaj poacanie i ucz sie....
                            PS. Idz sie ogol...Wygladasz jak szmatlawiec...
                  • e_werty Re: Czym sie różni PiS od SLD 30.08.06, 22:08
                    "...i do bole amatorke,idiotke , wroga kultury!! nauczycielke!!!!!!!!!!!"

... aaaa!!! teraz wiem kto cie uczył!!!
                    • Gość: Bernard Re: Czym sie różni PiS od SLD IP: *.ed.shawcable.net 03.09.06, 08:23
                      hey werty,
                      Blad....
                      Teraz ja ucze!!!
                      PS. Jedejczak to dobry Prezydent
                      • e_werty Re: Czym sie różni PiS od SLD 03.09.06, 14:12
                        "...Teraz ja ucze!!!"

... czego? wyprowadzania kundli na spacer?
                  • Gość: nicelus Re: Czym sie różni PiS od SLD IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.06, 23:46
                    > jedrzejczak ma niektorych doradcow idiotow,

może jego popierwją tylko tacy i nie ma wyboru.
                    • Gość: Bernard Re: Czym sie różni PiS od SLD IP: *.ed.shawcable.net 01.09.06, 02:58
                      hey nicelus,
                      Czasami zastanawiam sie kto doradza Tadkowi...
                      Niektore decyzje....mozna uwazac za kontrowersyjne...
                      Jesli jednak ufa tym ludziom... jest OK...
                      Tadek wie co robi...
                • blic Re: Czym sie różni PiS od SLD 01.09.06, 01:09
                  karolekk_lat_9ipol napisał:

> mnie wazne jest co robi i czy ja mam z tego korzysc i zadowolenie.
                  > dla mnie wazna jest codziennosc a nie jakies zadawnione urazy.

Czyli jak Ci ktoś odrąbie nogi poniżej kolan to po latach nie będziesz żywić
                  urazy jeśli zacznie robić Ci dobrze? :>
                  Ech... "Ruiny!", "Kraj na skraju katastrofy!", "Gorzów upadły (był, dopóki
                  Najjaśniejszy go nie podniósł)!" - retoryka zgodna z najlepszymi tradycjami
                  Samoobrony i LPR. :)))
    • e_werty Re: Tadeusz to jedyny czlowiek w Gorzowie z jajam 01.09.06, 02:44
      "rzygac sie chce..."

... czytając te wszystkie posty "moralisty" i wyroczni forumowej, ku;rwy
      SB'eckiej; Benarda Dobryniewskiego!!!
      • Gość: Bernard Re: Tadeusz to jedyny czlowiek w Gorzowie z jajam IP: *.ed.shawcable.net 01.09.06, 02:59
        Hey werty,
        Ja tez cie lubie...
        :) :)
        • e_werty Re: Tadeusz to jedyny czlowiek w Gorzowie z jajam 01.09.06, 03:12
          "...Ja tez cie lubie..."

... a kto ciebie lubi (oprócz SB) - nawet była żona sie odcina od ciebie - a
          corki kochają tatusiów... zwlaszcza tych ze strefy dolarowej...
          • Gość: Bernard Re: Tadeusz to jedyny czlowiek w Gorzowie z jajam IP: *.ed.shawcable.net 01.09.06, 05:43
            Hey werty,
            Ja jestem ze strefi "dolarowej"...
            he he he he
            Czy uwazasz ze kochaja mnie tylko dlatego???
            Nie sadze..
            Jestem przystojny, wysoki, inteligentny, dowcipny i..cholernie seksowny...
            Jak tu Bernarda nie lubiec...
            PS. Oczywiscie moj pacanie wiesz ze Jedrzejczak to dobry Prezydent
      • Gość: marecki Re: Tadeusz to jedyny czlowiek w Gorzowie z jajam IP: *.gorzow.mm.pl 01.09.06, 16:58
        e_werty !!!

Już dawno twierdziłem pacanie pisowski że masz coś z garem !!! Proponuję Ci abyś
        sobie poszukał k***y bliżej Swojego otoczenia skoro nie potrafisz prowadzić
        kulturalnej wymiany zdań z innymi forumowiczami !!! Ale czego sie można spodziewać
        po takich baranach jak Ty ...!!!! Po prostu frajerów sie nie sieje , sami sie
        rodzą !!!

Ps. I nie ZAPOMNIJ że Jędrzejczak to BARDZO DOBRY Prezydent !!!!
    • kemot_ski Re: Tadeusz to jedyny czlowiek w Gorzowie z jajam 01.09.06, 12:39
      Z jajmi TJ jest jak z UFO, dużo się o nich mówi, a nikt ich nie widział;)
      • Gość: Bernard Re: Tadeusz to jedyny czlowiek w Gorzowie z jajam IP: *.ed.shawcable.net 02.09.06, 06:47
        Hey kemot_skim,
        • kemot_ski w kwestii formalnej 04.09.06, 09:13
          ... bez wątpienia królem branży jajcarskiej jest Mel Brooks ... ale to już
          jaja zdecydowanie wyższych lotów, kosmiczne;)
          p.s. - z kim?, z kemotem, -skim.
    • e_werty Tadeusz ... 03.09.06, 14:15
      "...czlowiek w Gorzowie z jajam..."

... myślę ze handlarz jajami to powinien stać na targu, a jeżeli siedzieć to w
      Wawrowie a nie w UM...
      • Gość: bazyli Re: Tadeusz ... IP: *.gorzow.mm.pl 03.09.06, 14:53
        znasz lepszego ?

przedstaw wreszcie jakies konkrety,bo nudnyś w swojej ciągłej krytyce.
        • e_werty Re: Tadeusz ... 03.09.06, 16:21
          "...znasz lepszego ?"

... tak - Szymona Gietego...

Ale za niego musiałby ktoś inny ciągnąć za sznurek przy Dzwonie Pokoju...
          A tak po za tym - idealny kandydat - stateczny i stały w poglądach, tani w
          utrzymaniu, nie kradnie (najwyżej jego moga ukraść) Dostepny całą dobę, nie
          pyskuje i nie rdzewieje. No i nie musi mieć stołka w UM...
          • Gość: szymon Re: Tadeusz ... IP: *.gorzow.mm.pl 03.09.06, 16:32
            Zygac sie chce gdy czyta sie te twoje madrosci.
            • e_werty Re: Tadeusz ... 03.09.06, 18:02
              "Zygac sie chce..."

... rzyga sie przez "rz". pomyliłes rzyganie z żegnaniem... tylko nie zapomnij
              sie w kościele
              • Gość: x Re: Tadeusz ... IP: *.gorzow.mm.pl 03.09.06, 18:17
                Dupki jedne wymądrzacie się krytykujć człowieka,który pomimo tylu kłód pod
                nogami chce nadal coś zrobić dla naszego miasta.Czy winny? oceni sąd-przecież
                mamy tak nawiedzony rząd z ministrem sprawiedliwości,że nie dopuszczą do
                uchybień.Puknijcie się w pierś i osądzcie sami co zrobiliście dla naszego
                miasta?Jeżeli nie robisz nic,to przynajmniej nie przeszkadzaj.Wieczni
                malkontenci.
                • Gość: Bernard Jedrrzejczak to dobry Prezydent! IP: *.ed.shawcable.net 04.09.06, 09:28
              • Gość: Bernard Re: Tadeusz ... IP: *.ed.shawcable.net 04.09.06, 09:34
                Hey werty,
                Jak sie rzyga, to sie zyga...
                Nigdy nic dobrego..
                Czego sie czepiasz kogois kto (r)zyga...
                Pacan jestes...
    • Gość: mirek Re: Tadeusz to jedyny czlowiek w Gorzowie z jajam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 21:27
      Jesli Tadeusz nie ma pieniedzy na kampanje to moze my eseldowcy na czele z
      Derechem zżucmy sie po stowie i bedzie bal murzynow i wybory zalatwione, tylko
      co jak nam nowego Tadeusza zamkna w Szczecinie.To Kochanowski pojedzie i
      zalatwi kaucje i znow beda u wladzy.
      • Gość: Kolega z Zus-u Re: Tadeusz to jedyny czlowiek w Gorzowie z jajam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 21:50
        TaaaaaaaaaaK tak ten Tadeusz to jedyny kandydat na prezydenta tylko to jest
        Tadeusz Horbacz to ten z ZUS-u,se szpitala z Drezdenka,Kiedys ze ZREMBU a
        teraz z Cmentarza ktory chce uruchomic w centrum miasta no i tak skacza ze
        stolka na stolek aby tylko sie jakos przy pomocy kleru ciagnac korzyści dla
        siebie, a przeciez nad nim wisza sprawy w sądzie.
    • Gość: Headhunter88 Re: Tadeusz to jedyny czlowiek w Gorzowie z jajam IP: *.kam.pl 06.09.06, 07:41
      Tak Tadziu to jedyny zlodziej z jajami ktory kradnie w bialy dzien miliony i
      nieboji sie odpowiedzialnosci prawnej za swoje czyny!!! Wiecej takich zlodzieji
      jak on a bedziemy mieli wieksza biede w kraju!!! Czas do puchy Tadziu i powinni
      dac ciebie na sztywna cele bez taryf ulgowych!!!
      A NA DRZEWACH ZAMIAST LISCI BEDA WISIEC KOMUNISCI!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Bernard Re: Tadeusz to jedyny czlowiek w Gorzowie z jajam IP: *.ed.shawcable.net 06.09.06, 08:35
        Jedrzejczk to dobry Prezydent
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka