Dodaj do ulubionych

Gorzowskie inwestycje.

19.12.06, 23:52
www.gorzowlkp.blogspot.com/
Obserwuj wątek
    • Gość: Bernard Re: Gorzowskie inwestycje. IP: *.ed.shawcable.net 20.12.06, 03:51
      Hey patriota,
      No to "przywaliles" ..... i bardzo dziekuje..
      Wspanialy zestaw zdjec...
      :)
      PSA. Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent
      • Gość: Góral Re: Gorzowskie inwestycje. IP: *.gorzow.mm.pl 20.12.06, 09:56
        Ladny bedzie ten nowy most, nawet bardzo. Ciekawy projekt z zamknietym osiedlem
        na Wyszynskiego, ladnio to wyglada, brawo.
        • Gość: bazyli Re: Gorzowskie inwestycje. IP: *.gorzow.mm.pl 20.12.06, 10:24
          most staromiejski i droga za nim jeszcze na etapie wykopow ,ale drogowskazy na
          ziel gore juz sa hehehehhe.

obwodnica zachodnia bedzie miala kiedys u nas drugi pas?
          bo na podstawie tych zdjec jakos kiepsko to wyglada.
          • Gość: mimi Re: Gorzowskie inwestycje. IP: *.gorzow.mm.pl 20.12.06, 11:49
            > obwodnica zachodnia bedzie miala kiedys u nas drugi pas?
            > bo na podstawie tych zdjec jakos kiepsko to wyglada.

Drugi pas zostanie dobudowany wraz z budową S3
            • Gość: bazyli Re: Gorzowskie inwestycje. IP: *.gorzow.mm.pl 20.12.06, 11:54
              tylko gdzie,jak wszystko jest tam robione tak ,jak by ten drugi pas mial juz
              nigdy nie powstac.
              • Gość: mimi Re: Gorzowskie inwestycje. IP: *.gorzow.mm.pl 20.12.06, 12:03
                > tylko gdzie,jak wszystko jest tam robione tak ,jak by ten drugi pas mial juz
                > nigdy nie powstac.

A tego już nie wiem ;-) Wiem ,ze nasza obwodnica w przyszłośc stanie się
                częscia drogi szybiego ruchu S3 więc będzie musiała być 4 pasmowa.
                • Gość: alek Re: Gorzowskie inwestycje. IP: *.ztpnet.pl 20.12.06, 22:47
                  Ejjjjjjjj tutaj duza czesc inwestycji / fotek ma juz chyba rok a niektore juz
                  sie zakonczyly co ??:)

W ZG jednak tez cos sie dizeje zapraszam :P

62.87.177.219/cgi-bin/getuid?PAGE=1162566921296&FILE=indexnw.html
                  • Gość: alek Re: Gorzowskie inwestycje. IP: *.ztpnet.pl 20.12.06, 22:50
                    ojjjjjj to mialo byc heh :P

www.zielona-gora.net
                  • Gość: Bernard Jedrrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent! IP: *.ed.shawcable.net 21.12.06, 00:14
                    :):)
                    • Gość: alek Re: Jedrrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent! IP: *.ztpnet.pl 21.12.06, 13:55
                      Benek nie przeszadzaj

Dobry tak ale uczciwy ???
                      Okaze sie :)
                      • Gość: Bernard Re: Jedrrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent! IP: *.ed.shawcable.net 21.12.06, 22:43
                        Hey alek,
                        Niektorzy dopiero beda wiedziec...
                        Ja juz wiem..
                        PS. Jedrzejczak to dobry i ucziwy Prezydent
                  • Gość: J1 Re: Gorzowskie inwestycje. IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.06, 16:22
                    Powiedz mi dlaczego Twój iloraz tak bardzo odstaje od całej reszty.

Jesli nie masz bladego pojecia co sie dzieje w Gorzowie, to po co zabierasz
                    głos.
                    To są najswieższe zdjęcia.
                    • Gość: alek Re: Gorzowskie inwestycje. IP: *.ztpnet.pl 21.12.06, 18:14
                      Iloraz mam wyraznie wiekszy niz twoj a szczegolnie pamiec :)

Nie oszukasz mnie
                      Fotki np z budowy obwodicy juz widzialem i to przynajmniej pol roku temu.

Te fotki beda nawet za 20 lat heeheh
                      • Gość: Bernard Re: Gorzowskie inwestycje. IP: *.ed.shawcable.net 21.12.06, 22:48
                        Hey alek,
                        Miesiac w te...pol roku wewte.... Co za roznica..
                        Przy wiecznosci to gow..no...
                        Ladny zestaw zdjec.. Dokumentacja postepu w Gorzowie...
                        Jest z czego sie ciesztyc...
                        Mamy tego postepu jeszcze jedna kadencje - jesli pis nie obetnie funduszy dla
                        stolicy polskiej demokracji!!!
                        Po Jedrzejczaku bedzie Zytkowski -
                        Hey, przyszlosc zle nie wyglada..
                        PS. Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent
    • Gość: lamer Dobre Gorzowa poczatki remontu ruin... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 00:29
      Jednak Zielona Gora bardziej zadbana i ładniejsza jest.

www.makusyny.pl/zg/zg.html
      Gorzów dopiero zaczyna ładniec... za jakieś 10 lat - może dorówna?
      • Gość: alek Re: Dobre Gorzowa poczatki remontu ruin... IP: *.ztpnet.pl 22.12.06, 02:56
        No tu byly fotki z deptaka
        B. ladne i super superowe
        Wiadomo ze cala ZG nie jest taka ale fakt jest faktem, ze Gorzow dopiero dogania
        ZG w roznego rodzaju inwestycji szczegolnie w drogownictwie.

• patriota77 Re: Dobre Gorzowa poczatki remontu ruin... 22.12.06, 10:36
        Nie zapominaj ze Gorzów jest prawie o polowe wiekszy i centrum miasta to nie
        wszystko:) Deptak macie ladniejszy, my bedziemy sie mogli poszczycic za okolo 4
        lat i to ladniejszym:)
        Jesli chodzi o osiedla to zapraszam na Górczyn, zobaczycie co to znaczy osiedle
        w duzym miescie:)
        • Gość: alek Re: Dobre Gorzowa poczatki remontu ruin... IP: *.ztpnet.pl 22.12.06, 10:44
          He he he tak Gorzow jest wiekszy !!!!!
          DUUUUUUUUUUZYYYYYYY i w ogole :)

Nie obchodzi mnie wasza wielkosc na pokaz.
          Gorzow liczy 125 tys a ZG 118 tys. mieszkancow wiec gdzie ty tu masz, ze Gorzow
          jest wiekszy ??:)

Cos do tej pory z tym deptakiem wam nie wychodzi.
          Poza tym nigdy nie bedziecie mieli tego deptaku tak jak ratusza prawdziwego

Stworzycie cos ale to bardziej bedzie przypominalo spacerniak :)

Ps. centrum Gorzowa to totalne DNO.
          • Gość: Góral Gorzów jest pekny. IP: *.gorzow.mm.pl 22.12.06, 11:33
            Ale ty tepy jestes. Gorzów nie jest wiekszy? Gorzów 86 km2, Zielona 58 km2. Co
            do centrum to nie widzisz a grzmisz. Kamienice sa juz rewitalizowane na
            wysokosci placu grunwaldzkiego, ktory bedzie poczatkiem deptaku az do bulwaru
            nad Warta (de facto tez zostanie powiekszony do mostu Lubuskiego). Po otwarciu
            obowdnicy zostanie czesiowo zamknieta Sikorskiego, wiec kolo Katerdy beda
            jezdzic tylko tramwaje. Jesli chodzi o ratusz to male miejscowosci typu
            Strzelce, Lubniewice maja podobne.
            Ps. Gorzów widze piekny:)
            • Gość: alek Re: Gorzów jest pekny. IP: *.ztpnet.pl 22.12.06, 11:47
              Zamiast wyzywac moglbys czytac ze zrozumieniem.
              Wiem ze Grzow jest wiekszy pod wzglendem obszaru.

Pisalem o tym wczesniej

"Nie obchodzi mnie wasza wielkosc na pokaz."

Ps. snij dalej o pieknym Gorzowie :)
            • Gość: obszczymurek Re: Gorzów jest pekny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 12:55
              Gorzowskie śródmieście to zaszczany Kwadrat i przylegle do UW rudery!
    • Gość: gorzowianin Re: Gorzowskie inwestycje. IP: *.gorzow.mm.pl 28.12.06, 11:41
      up
    • Gość: Rysiu Re: Gorzowskie inwestycje. IP: *.kam.pl 28.12.06, 20:09
      Nowe fotki z Askany robia wrazenie. Dzieki za zdjecia.
      • mielone9 Re: Gorzowskie inwestycje. 29.12.06, 18:50
        Naprawdę dobre zdjęcia.Mam nadzieje co jakiś czas będą aktualizowane bo przecież
        to chyba największa inwestycja w centrum od kilkunastu lat.Ta część miasta na
        pewno w przyszłości będzie odgrywała ważną rolę.
        • Gość: z okolic kwadratu Re: Gorzowskie inwestycje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 19:30
          Brakuje fotek z odnowionych elewacji kamienic.
          • Gość: ztj Re: Gorzowskie inwestycje. IP: *.gorzow.mm.pl 02.01.07, 16:24
            fotki z odnowionych kamienic juz sa.nawet ladnie to wyglada tylko szkoda ze to
            tylko zewnetrzne elewacje.ale dobre i to.
    • Gość: anonim Re: NewYorker??????????? Great!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 20:17
      Bedzie mozna nabyc NewYorker`a? Swietnie ale ile to bedzie kosztowalo?
      100zl,150 czy 200? bo to jest przeciez Polska.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka