Gość: WRON2001 Re: GADU-GADU - kto ma ? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 11:59 ula_ napisał(a): A KUMA MA TATA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_ Re: GADU-GADU - kto ma ? IP: *.teleton.pl 25.11.01, 12:01 daj żyć cenzuro!!!!!!!!!! U. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: GADU-GADU - kto ma ? 25.11.01, 13:21 Czemu nikt nie chce ze mna gadac? :(((((((((((((( U. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: GADU-GADU - kto ma ? IP: 217.97.234.* 25.11.01, 13:22 zaraz ściągne GG to pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: GADU-GADU - kto ma ? IP: 217.97.234.* 25.11.01, 13:30 number please. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: GADU-GADU - kto ma ? IP: 217.97.234.* 25.11.01, 13:32 moj;1890348 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOD OCENZUROWANO IP: *.teleton.pl 25.11.01, 13:39 Gość portalu: koko napisał(a): > moj;1890348 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Re: GADU-GADU - kto ma ? IP: *.gazeta.pl 26.11.01, 09:58 A chcesz Urszulko pogadać? Ja zawsze jestem otwarty na propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: GADU-GADU - kto ma ? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 19:44 A ze mną? nr podany wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: GADU-GADU - kto ma ? 27.11.01, 08:00 No pewno. Nie zawsze mam czas, ale spróbuję Cię łapać w wolnej chwili. U. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: GADU-GADU - kto ma ? 27.11.01, 23:58 No tak, chłopaki to mocni tylko w gębie (sory za wyrażenie ;)), podadzą numery gadu ale gorzej z dostępnością :( Ale próbowałam, żeby mi nikt nie zarzucił, że nie. U. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Re: GADU-GADU - kto ma ? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 09:25 ula_ napisał(a): > No tak, chłopaki to mocni tylko w gębie (sory za wyrażenie ;)), podadzą numery > gadu ale gorzej z dostępnością :( > Ale próbowałam, żeby mi nikt nie zarzucił, że nie. Spróbuj z agentem :))) 1136472 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_ Re: GADU-GADU - kto ma ? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 10:58 Gość portalu: J24 napisał(a): > Spróbuj z agentem :))) > 1136472 > Pozdrawiam Spróbuję, jak tylko będę na innym kompie :) I żeby nie było "niedostępny" ;))) Pozdrówka. U. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Re: GADU-GADU - kto ma ? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 11:46 Gość portalu: ula_ napisał(a): > Spróbuję, jak tylko będę na innym kompie :) > I żeby nie było "niedostępny" ;))) Żeby nie było... to, o której będziesz przy tym właściwym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_ Re: GADU-GADU - kto ma ? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 11:53 Gość portalu: J24 napisał(a): > Żeby nie było... to, o której będziesz przy tym właściwym ? Wieczorkiem :)) U. Odpowiedz Link Zgłoś
kobr Re: GADU-GADU - kto ma ? 28.11.01, 12:27 Gość portalu: ula_ napisał(a): > Wieczorkiem :)) 21:00 ? Tak marginesie: to może by i ten komp przerobić na właściwy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_ Re: GADU-GADU - kto ma ? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 13:04 kobr napisał(a): > 21:00 ? Może byk ;)) > Tak marginesie: to może by i ten komp przerobić na właściwy ? W niedalekiej przyszłości...... Zależne od Tepsy, niestety... :( Pozdrówka. U. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Kto z kim i gdzie ? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 14:20 ... bo się pogubiłem ... Gość portalu: ula_ napisał(a): > kobr napisał(a): > > > 21:00 ? > Może byk ;)) > > > Tak marginesie: to może by i ten komp przerobić na właściwy ? > W niedalekiej przyszłości...... > Zależne od Tepsy, niestety... :( > Pozdrówka. > U. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_ Re: Kto z kim i gdzie ? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 15:35 Gość portalu: J24 napisał(a): > ... bo się pogubiłem ... > Czemu się gubisz Agencie? U. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Nawaliłem IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 23:24 Gość portalu: ula_ napisał(a): > Gość portalu: J24 napisał(a): > > > ... bo się pogubiłem ... > > > Czemu się gubisz Agencie? > U. Dziewczyna, sympatyczna zresztą się ze mną umawiała (na GADU-GADU), i kurde nawaliłem :( Z kolegami w Warszawy dałem w gaz, o gazie (tym pod Dębnem) zresztą gadaliśmy, no i za kare głowa jutro mnie będzie bolała :( Ulcia, czy będzie to wystarczająca kara ? Myślałem, że coś mi powiedzą o wynikach poszukiwań gazu i ropy bliżej Gorzowa, ale odwierty robi podobno inna firma. Swoją drogą to swoje numery w GADU-GADU podaliśmy (pewnie żeby dziewcze z białą główką mogło przebierać, a cwane dziewczątko swojego nie podało). Pozdrawiam. J24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_ Re: Nawaliłem IP: *.teleton.pl 28.11.01, 23:32 Gość portalu: J24 napisał(a): > Z kolegami w Warszawy dałem w gaz, o gazie (tym pod Dębnem) zresztą gadaliśmy, > no > i za kare głowa jutro mnie będzie bolała :( > > Ulcia, czy będzie to wystarczająca kara ? Myślę, że jeśli będzie bolała odpowiednio to wystarczająca ;)) > Swoją drogą to swoje numery w GADU-GADU podaliśmy (pewnie żeby dziewcze z białą > > główką mogło przebierać, a cwane dziewczątko swojego nie podało). I stąd cwane :))) A i nie przebiera, traktuje jednakowo wszystkich forumowiczów :))) Cześć J24. Miło cię słyszeć (a może czytać?) U. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 To i owo.. IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 14:43 > I stąd cwane :))) To i owo już wiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Re: GADU-GADU - kto ma ? IP: *.gazeta.pl 28.11.01, 10:13 To może porozmawiamy? Po co od razu gadu-gadu. Ja nie mam tego programu bo nie mogę go zainstalować. Są jednak jeszcze inne sposoby żeby sobie "gadu-gadu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_ Re: GADU-GADU - kto ma ? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 10:57 Gość portalu: ROBERT napisał(a): > To może porozmawiamy? Po co od razu gadu-gadu. Ja nie mam tego programu bo nie > mogę go zainstalować. > Są jednak jeszcze inne sposoby żeby sobie "gadu-gadu". Jakie inne sposoby np.? Pozdrówka. U. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Re: GADU-GADU - kto ma ? IP: *.gazeta.pl 28.11.01, 14:44 Znam taki jeden najprostszy sposób. Otóż dochodzi do spotkania na neutralnym gruncie, np. różnego rodzaju instytucje do tego przewidziane - kawiarnie, bary, itp. Tam pan X poznaje panią Y. "GADU-GADU" w takiej sytuacji polega na bezpośrednim wizualno - ustnym kontakcie. Ale jestem enigmatyczny, co? Chodzi mi po prostu o ewentualne dyskusje "oko w oko", a nie jakieś tam pogawędki przez internet. Wybór należy do Ciebie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 Re: GADU-GADU - kto ma ? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 14:49 Gość portalu: ROBERT napisał(a): > Znam taki jeden najprostszy sposób. Otóż dochodzi do spotkania na neutralnym > gruncie, np. różnego rodzaju instytucje do tego przewidziane - kawiarnie, bary, > > itp. Tam pan X poznaje panią Y. "GADU-GADU" w takiej sytuacji polega na > bezpośrednim wizualno - ustnym kontakcie. > > Ale jestem enigmatyczny, co? > Chodzi mi po prostu o ewentualne dyskusje "oko w oko", a nie jakieś tam > pogawędki przez internet. > Wybór należy do Ciebie !!!!! Normalnie rwie nam koleżankę :( Widać, na tym forum spory popyt na płeć piękną :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_ Re: GADU-GADU - kto ma ? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 15:34 Gość portalu: J24 napisał(a): > > Normalnie rwie nam koleżankę :( > Widać, na tym forum spory popyt na płeć piękną :) A nie tak łatwo ;))) U. Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow kolesianki 29.11.01, 11:01 Gość portalu: J24 napisał(a): > Widać, na tym forum spory popyt na płeć piękną :) Szczęściem podaż wzrosła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_ Re: GADU-GADU - kto ma ? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 15:34 Gość portalu: ROBERT napisał(a): > Znam taki jeden najprostszy sposób. Otóż dochodzi do spotkania na neutralnym > gruncie, np. różnego rodzaju instytucje do tego przewidziane - kawiarnie, bary, > > itp. Tam pan X poznaje panią Y. "GADU-GADU" w takiej sytuacji polega na > bezpośrednim wizualno - ustnym kontakcie. > > Ale jestem enigmatyczny, co? > Chodzi mi po prostu o ewentualne dyskusje "oko w oko", a nie jakieś tam > pogawędki przez internet. > Wybór należy do Ciebie !!!!! A otóż nie mam czasu na 4 oczy. I miło jest w necie, nieprawdaż? ;) U. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Re: GADU-GADU - kto ma ? IP: *.gazeta.pl 29.11.01, 08:02 Jak sobie ULA uważa. Ja chciałem dobrze. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_ Re: GADU-GADU - kto ma ? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 09:47 Gość portalu: ROBERT napisał(a): > Jak sobie ULA uważa. > Ja chciałem dobrze. > Miłego dnia. Wiem,że chciałeś dobrz :) Pozdrówka i miłego. U. Odpowiedz Link Zgłoś