qdlinski 25.03.07, 01:23 Mam prośbę do wszystkich którzy cokolwiek wiedzą na temat Pana Dariusza Sobków. Proszę o informację pocztą elektroniczną sprawa bardzo pilna. Pan ten pochodzi z Gorzowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: Dariusz Sobków IP: *.ed.shawcable.net 25.03.07, 07:53 Hey qdlinsk, Odwal sie palancie albo spytaj wprost tego pacana Wieczorka... On szpicel i donosiciel... Normalni ludzie w gnoju sie nie bawia!!! :(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co za bagno Re: Dariusz Sobków IP: 195.234.214.* 25.03.07, 13:43 p.Kundlinski-jeden lustrator wystarczy na tym formum,zbieraj sie stad... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Dariusz Sobków IP: *.icm.edu.pl 25.03.07, 16:34 Widzę że qdlinski jest pod ochroną! Z sympatii dla nacjonalisty qundlinskiego admin usuwa posty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hodowca Re: Dariusz Sobków IP: 83.238.175.* 25.03.07, 16:37 Jakie to "orle gniazdo"? To zwykły qrnik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qdlinski Czegoś nie rozumiem? 25.03.07, 17:01 Napisałem że potrzebuję informacji o D.Sobków - osobie pełniącej wysoką funkcję w UE, a pochodzącej z Gorzowa Wlkp. Trudno było cokolwiek się dowiedzieć w Urzedach w Gorzowie i w Zielonej - dzwoniłem. Ale na tym forum spotkała mnie niespodzianka. ---------- Czyżbym czegoś istotnego nie wiedział o tej osobie, czy ten Pan ma jakieś nieczyste powiązania? ---------- Bo na podstawie waszych postów tak wnioskuję. A mnie głównie chodzi o lokalne autorytety. Czyli muszę chcący czy niechcący przyjrzeć się bliżej Panu Dariuszowi dlatego że jego ziomale sobie tego życzą jak widzę. Zrobię więc to niebawem - dziękuję wam uprzejmie za sygnały, bardzo lubię ludzi którzy starają się pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
anbxl Re: Czegoś nie rozumiem? 25.03.07, 17:54 No wlasnie wyprzedziles mnie..........Czlowiek ten jest v-ce szefem przedstawicielastwa polskiego przy UE.Dlaczego mialby miec nieczyste powiazania???Czy szukasz na niego haka????Wystarczy wpisac jego nazwisko w google lub na stronie przedstawicielstwa przeczytac jego zyciorys,albo nawet mozesz napisac maila lub zadzwonic do tej osoby.Kiedys 2 praci Sobkow znalam,bo chodzilam z nimi do szkol (byli starsi)i juz wowczas uchodzili za przyklady dla innych,potem bylo podworko miedzy blokowiskiem Kollataja tu masz linka www.brukselaeu.polemb.net/index.php?document=19 Odpowiedz Link Zgłoś
qdlinski Re: Czegoś nie rozumiem? 25.03.07, 19:55 To wszystko co jest w necie mam, z tym nie mam problemów, dzwoniłem do gościa ale strasznie przerywało, wysłałem emila i czekam. Po prostu przygotowujemy się na uruchomienie Klubu w Gorzowie i takie tam różne rzeczy zbieramy z historii i teraźniejszości. Mam dużą rodzinę w Gorzowie, znam wielu ludzi, w ogóle bardzo podoba mi się Gorzów. Wojsko odbębniałem w Kostrzynie na przepustki jeździłem do Gorzowa. A piszę i pytam ot tak. Zdziwił mnie ten atak, czyżby na waszym forum także było wielu "najemników" ? Z tego co dosłyszałem w telefonicznej rozmowie nie miał zbyt przyjemnego dzieciństwa. Ale poczekam na emila. ---------------------- Ale jeżeli jesteśmy przy temacie to napisz mi na emila trochę więcej, może zainteresowania z młodości (sport, hobby, inne zainteresowania). Czy interesował się polityką. Z tego co zdążyłem znaleźć w necie prawdopodobnie teraz popiera PO lub do PO należy (spotkania z Buzkiem i woj. dolnośląskim mi to sugerują) Wiem że ma brata Ryszarda czy Roberta i prawdopodobnie mieszka w Poznaniu - szukam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: Czegoś nie rozumiem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 21:12 A co ma wspólnego tworzenie jakiegoś klubu w Gorzowie z moim kolegą (prawie przyjacielem) z klasy z I LO Darkiem Sobkowem? Co ma też wspólnego to, że Gorzów ci się ponoć podoba i że byłeś w wojsku w Kostrzynie z osobą Darka? Ja akurat nie widzę żadnego związku. Jeśli sam Darek nie uzna za stosowne aby wyjawić to dlaczego inni mają to robić tym bardziej, że ..."A piszę o pytam ot, tak". Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Czegoś nie rozumiem? 25.03.07, 17:57 Widocznie gorzowian kundle denerwuja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Czegoś nie rozumiem? IP: *.ed.shawcable.net 25.03.07, 20:01 Najczesciej te falszywe!!! :):):) PS. Co za sierota z niego... Niby ten ktos taki znany i "europejski" a kontaktu z nim nawiazac nie moze... Smierdzi klamstwem porzez wielka wode!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
anbxl Re: Czegoś nie rozumiem? 25.03.07, 21:55 ewerty-chcialbys byc na jego miejscu :-)))ale nigdy nie bedziesz Bernard DS to jest persona,minister stanu i obserwujac tutejsza belgijska polonie i bedac na roznego rodzaju imprezach mam wrazenie ze ON nie lubi stac na swieczniku.W GW spedzil dziecinstwo,potem dalej sie ksztalcil nawet we Francji,pewnie o GW nie zapomniaj bo ma to w swoim cv,ale czy bedac na takim eksponowanym stanowisku ma czas na odpowiadanie na kazdy mail i telefon?????? Pewnie nieeeeeeeeeeeeee,a co do dziecinstwa,to facet nie badz smieszny,ze on ci je opowiada-obcemu gosciowi przez telefon :-)))a no i nie kazdy moze byc synem dyrektora banku i nie kazdego w owczesnych czasach bylo stac na studia we Francji,chapeau dla DS Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Czegoś nie rozumiem? 26.03.07, 01:38 "ewerty-chcialbys byc na jego miejscu :-)))ale nigdy nie bedziesz..." ... ty nie wciskaj innym swoich fascynacji - jestem zadowolony z tego co mam... Nie narzekam. A ten quklinski... czy jakoś tam - to jakiś "szpion" albo pracownik prokuratury, banku albo firmy windykacyjnej... Gdyby miał czyste intencje to by jakichś pierduł na forum nie pisał. Jeżeli to taka "szycha" jak piszesz - to jego "dossier" mają pewnie w niejdnej organizacji. P.S. "...ze ON nie lubi stac na swieczniku...." rzeczywiście - ch..wo sie stoi! No łatwo zglebić! Odpowiedz Link Zgłoś
qdlinski Dziękuję bardzo za oświecenie 26.03.07, 01:38 Nie jestem taki "obcy" - wielu lubi ze mną rozmawiać, właśnie rozmawiałem z jego żoną Caroline - co nieco się dowiedziałem, ma trójkę dzieci ... ale nie będę się rozpisywał gdyż dowiedziałem się trochu przykrych spraw o tym panu czekam na materiały od jego zony. ---------------------- Mieliście rację nie warto zawracać młodzieży głowy tym gościem. Ci którzy na początku mnie krytykowali pewnie dobrze go znają. To żaden autorytet, myślę nawet że taki człowiek .... ale poczekam na dokumenty. ---------------------- Jeszcze raz dziękuję za sygnały które popchnęły mnie w właściwym kierunku. Prawdopodobnie w przyszłości byśmy się zbłaźnili stawiając tego pana za wzór. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: Dziękuję bardzo za oświecenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 07:25 I tym wpisem pokazałeś prawdziwe zamiary. Pisanie, że chodzi o autorytety itp. to zwykła ściema. Takim jak ty i Wieczorek chodzi tylko o jedno: zgnoić ludzi, którzy coś w życiu osiągnęli bo wam się nie udało. Życzę samych porażek. Odpowiedz Link Zgłoś
qdlinski Ideologie dopasować można do wszystkiego 26.03.07, 13:22 i powiem ci szczerze nie interesuje mnie opinia jakiegoś bezimiennego łajzy. Pamiętaj, uczciwi ludzie nie wstydzą się swoich nazwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: Ideologie dopasować można do wszystkiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 13:31 Tak bardzo bezimienny nie jestem bo choćby sam Darek jeśli to czyta wie kim jestem i top mi wystarczy. A czy jestem łajzą? Dla ciebie i tobie podobnym jak się okazuje jestem. Tyle, że ja nie gnoję innych i nie szukam na nich haków tak jak tacy jak ty to robią. Odpowiedz Link Zgłoś
qdlinski Re: Ideologie dopasować można do wszystkiego 26.03.07, 13:43 oj robisz to, przecież to dzięki wam zainteresowałem się "głębiej" p.Darkiem - a przygotowywałem po prostu materiały o znanych ludziach z Gorzowa, o sportowcach szczególnie a brakowało kogoś znanego poza sportem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: Dziękuję bardzo za oświecenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 13:39 "Nie zamierzamy, jak robią to wszystkie obecnie funkcjonujące na polskiej scenie politycznej partie, zdobywać poparcia poprzez plucie, szkalowanie czy oczernianie." i "dowiedziałem się trochu przykrych spraw o tym panu czekam na materiały od jego zony. Prawdopodobnie w przyszłości byśmy się zbłaźnili stawiając tego pana za wzór." A jednak jesteście jak "wszystkie partie". Odpowiedz Link Zgłoś
qdlinski Re: Dziękuję bardzo za oświecenie 26.03.07, 13:57 Nie nie jesteście - bo gdyby tak było dawno bym o tym napisał, a materiały już mam. Jedyne co nie będziemy mówić o tym Panu i dawać go za wzór. Ale wiem że Wy wiecie więcej - dlatego tak ... Odpowiedz Link Zgłoś
anbxl Re: Czegoś nie rozumiem? 26.03.07, 20:44 Panie Q ty chyba masz jakies osobowosciowe problemy................Moze czujesz sie nie doceniony????A kto ciebie prosi o docenianie DS-on,przeciez on woli byc incognito-zapytaj jakiegos Polaka czy tu w BXL,nawet u mnie w pracy w KE czy w Gorzowie kto to jest DS-zapewniam ciebie ze 99 proc nie bedzie wiedzialo.Jakis czas temu podczas jakis zebran z jakiegos zebrania w SG (wiesz co to???)wpadlo mi jego nazwisko przez przypadek i tak z ciekawosci zapytalam znajomych,zagladnelam na strone i okazalo sie,ze to ten DS ze szkoly i po sasiedzku i co z tego??????????????????Lubie bywac na polonijnych spotkaniach organizowanych przez Ambasade,Konsulat czy Rade Polonii i na zadnym nie spotkalam DS (milo byloby zamienic 2 slowa ze swoim,bo tu wiekszosc to stolice lub Bialystok).A wiec moze czas uszanowac jego privaty skoro to jest jego wybor- dobra rada zostaw go w spokoju,a co do nazwisk-trzeba byc durniem podpisujac sie swoim nazwiskiem-po to jest forum i nicki,ale pewnie ty masz swoje zdanie...... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Czegoś nie rozumiem? 26.03.07, 23:49 hehehehehe - ales ty durnowata!!! Jak tam prosperuje twój magiel w BXL'u? Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Czegoś nie rozumiem? 27.03.07, 00:33 anbxl napisała: > Jakis czas temu podczas jakis zebran z jakiegos zebrania w SG (wiesz co to???) Sped Glupow? SamoGwalt? Stowarzyszenie Gamoni? Odpowiedz Link Zgłoś
qdlinski Re: Czegoś nie rozumiem? 27.03.07, 00:57 jemu idzie o sekretariat generalny rady europy chce pokazać że "bywa" - mnie eurokołchoz nie pociąga - co można wyczytać w moich felietonach. Nie bawi mnie poddawanie się realizowanemu przez Niemcy i Rosję testamentowi Bismarcka. Ale "judaszów" jest pełno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: Czegoś nie rozumiem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 08:06 I ty chcesz wmówić, że chciałeś Darka, pracującego niemal całe swe dorosłe życie na rzecz UE, postawić za wzór? Myślisz, że tu są idioci? Odpowiedz Link Zgłoś
qdlinski Każdy ma prawo 27.03.07, 10:02 Każdy ma prawo mieć własne przekonania. Patriotyzm, moim zdaniem to umiłowanie tego co jest. A jest UE i Darek mógł być przykładem pracy i awansu. Mógłby gdyby ..... Ja nie mam zamiaru uczyć młodzieży polityki, a szacunku dla siebie i dla ludzi pracy. I robię to. Moje przekonania nie mają najmniejszego wpływu na to że promuję dobro i miłość do Ojczyzny. Czego wy pseudopolitycy nie rozumiecie. Nie widzicie nic w polityce innego poza pędem do koryta Robercie, znasz to dobrze przecież. Między wami nie istnieją żadne konwenanse. Nie rozumiesz tego, wiem bo w waszym środowisku jest tak że dzisiaj pijesz z kolegą a jutro brukasz go w jakichś swoich wypocinach zwanych książką, byle tylko osiągnąć swoje, znaczy nieco endorfin i trochę szmalu. Taka jest dzisiejsza polityka, i dlatego Polska jest taka a nie inna. Wam to zawdzięczamy. Ale TO już KONIEC kochani. Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Każdy ma prawo 27.03.07, 10:05 qdlinski napisał: > Każdy ma prawo mieć własne przekonania. Patriotyzm, moim zdaniem to umiłowanie > tego co jest. A jest UE (...) Czyli, obecny patriotyzm to umilowanie UE? Odpowiedz Link Zgłoś
qdlinski Re: Każdy ma prawo 27.03.07, 10:18 to umiejętność odpowiedniego znalezienia się w sytuacji jakiej znalazła się nasza Ojczyzna, z zapewnieniem jej rozwoju ale i nie pozbawieniem jej wolności i suwerenności. Praca dla rozwoju Polski i Polaków tak jak to robią Niemcy, choć nie lubię dawać ich za przykład, dla mnie nie są wiarygodnym partnerem i nie będą dopóty dopóki w ich konstytucji nasza granica przebiegać bedzie pomiędzy Poznaniem a Gorzowem Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Każdy ma prawo 27.03.07, 10:52 "...umiejętność odpowiedniego znalezienia się w sytuacji..." .. co to znaczy? Cwaniactwo i krecenie? "...dla mnie nie są wiarygodnym partnerem ..." ..ale kasę od nich brac trzeba? Taka metoda walki - im wiecej nam dadzą tym mniej bedą mieli dla siebie! Qdlinski - jestes typowy hochsztapler i kretacz! Spadaj na szamot... jak mawiano w czasach zaprzeszlych... Odpowiedz Link Zgłoś
qdlinski O jakim 27.03.07, 11:32 O jakim braniu kasy mówisz? Przecież Polska wykorzystuje raptem niecałe 15% tego co wpłacamy do UE. To co się dzieje z resztą, łatamy dziurę powstałą w skutek kryzysu gospodarczego Niemiec czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: set Re: O jakim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 15:33 ...ale jestes glupi,idz do sejmu bedzie rozrywka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: O jakim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 15:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=59666259&a=59666259 Mamy tu jakiegos ideologa wielkiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: O jakim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 15:47 kolega Korwina...... www.wiadomosci24.pl/autor/332657.html Odpowiedz Link Zgłoś
qdlinski Tak, jak widzisz po prostu 27.03.07, 16:02 Normalny człowiek który nie ukrywa się pod żadnym nickiem gdy chce coś powiedzieć innym ludziom. Człowiek któremu bliska jest jego Ojczyzna i uczciwi ludzie w niej mieszkający. Jakby ci jeszcze było za mało: przemo-kudlinski.blogownik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona (anbxl) Re: Tak, jak widzisz po prostu IP: *.cec.eu.int 27.03.07, 17:39 Alez ty jestes smieszny-czytam te twoje opinie i naprawde nie wiem o co ci chodzi???Najpierw pytasz o DS,potem piszesz,ze wiesz o nim cos kompromitujacego,wyciagasz albo wspominasz o sprawach rodzinnych,piszesz i ukazujesz,ze cos tam wiesz o UE-ale to tylko twoje prywatne zdanie.....A jezeli PL nie wykorzystala w UE tego co powinna to zawdzieczamy to tylko i wylacznie baranom,ktorzy nas reprezentuja.Na szczescie gorzowski prezydent i jego otoczenie sa inni i to moge powiedziec na podstawie konkretow.Jezeli chcesz tu na forum opisywac swoje frustracje to moze zmien temat.....I nie tykaj tego ktory wiele dla PL zrobil....A co do nikow-to to jest np Intracomm SG gdzie trzeba podpisywac sie nazwiskiem tylko forum,gdzie uzywa sie nickow ps-jestem kobieta,a nie mezczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
qdlinski Ale po co się tłumaczysz 27.03.07, 18:52 mnie to do niczego nie jest potrzebne. Nie interesują mnie także wasze opinie o tym co robię. Nie będę się także tłumaczył "nikowcom" dlaczego coś tam robię. Mądrzy którzy chcieli napisali, zapytali - odpisałem i jedni są zadowoleni a inni może mniej, czego dowodem jest wpis dodany przez Roberta po otrzymaniu odpowiedzi zwrotnej. Ale tak już w życiu jest, nie da się każdemu dogodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: Ale po co się tłumaczysz IP: *.access.telenet.be 27.03.07, 19:11 Kto sie tlumaczy...............To jest forum i napisalam swoje zdanie-tak nie znam ciebie,ale po twoich postach i na ich podstawie twierdze,ze jestes jakis...a moze chcesz zwrocic na siebie uwage i uspokoic swoje kompleksy???Czy ty sam wiesz dobrze o co ci chodzi w tym temacie????????????????Chcesz oczernic DS???Nie osiagnales celu :-)))-on jest KIMS a ty maruda anonimowym podpisujacym sie moze swoim nazwiskiem Odpowiedz Link Zgłoś
qdlinski No ładnie 27.03.07, 19:47 Twoja interpunkcja i język wpisów świadczą o twojej dojrzałości emocjonalnej i umysłowej. Nie piszę tego by cię obrazić bo nawet gdybym chciał to nie widze takiej potrzeby, sama, czy sam się poniżasz. Ja nie muszę chcieć zwracać na siebie uwagę, takie coś według mnie nie ma sensu. Aby cokolwiek w życiu osiągnąć zawsze uczciwie pracowałem i uczyłem tego innych. Szczególnie zaś uczyłem ich poznawania siebie, swojej wartości i wiary w siebie. Moją dewiza to "Wystarczy chcieć i wierzyć" - i pracując nad tym osiąga się to co się zaplanuje. Czy DS jest kimś? Jeszcze nie tak dawno tak myślałem, chciałem go promować jako wzór sukcesu i wytrwałości. No cóż, jestem jednak człowiekiem myślącym, zajmuję sie doradztwem inwestycyjnym, dlatego muszę szybko i szeroko myśleć, a przy tym i działać. Wasze tutaj wpisy zastanowiły mnie i dały do myślenia. A że nie umiem jedynie myśleć to zadziałałem. Co prawda paru z was przesłało mi kilka informacji, ale także od jednej z osób dostałem nr. telefonów. I zadzwoniłem w kilka miejsc. Postanowiłem po tych rozmowach i na podstawie otrzymanych materiałów dać sobie spokój z DS. Ale chyba zmienię zdanie, zbyt mocno mnie napastujecie, więc jest pewnie jeszcze coś czego nie wiem. A że jestem człowiekiem b.aktywnym i dociekliwym, na pewno to zrobię. Postaram szerzej zainteresować się tym Panem. Już nawet zaangażowałem pewne osoby do współpracy, a co mi tam. Chcieliście to macie. Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: No ładnie 27.03.07, 20:01 qdlinski napisał: > Postaram szerzej zainteresować się tym Panem. > Już nawet zaangażowałem pewne osoby do współpracy, a co mi tam. Chcieliście to > macie. Lojezusicku, nie robze tego. Wszystko wylezie. A nie mowilem Guly jedne, nie rusac Panocka z Warsiawy, toc przeca utrupi nasego Darecka, jak ksiezyc na niebie, utrupi... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Kim byłeś? 27.03.07, 19:59 Jeżeli fotka pojawiająca się często przy twoim nicku jest wizerunkiem twej postaci - to widac że jesteś czlowiekiem leciwym - za czasów komuny już byłeś aktywny. Kim byłeś i co robiłeś? Ze stopnia zaangazowania w pierduły internetowe wynika że dysponujesz dużą ilością wolnego czasu - czyli pobierasz niezłą emeryturę. Emocjonalnie wyglądasz na "neofitę" i naróconego na nowe idee - tacy są zawsze najgorliwszymi propagatorami ideei! Kim byłeś - Kudliński? Czy likwidacja WSI miała wpływ na twoje postrzeganie świata? Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Kim byłeś? 27.03.07, 20:02 e_werty napisał: > Kim byłeś i co robiłeś? Ma duzy nos i nie przeszkadz mu Unia Europejska. to wszystko wyjasnia. A Ty masz @. Odpowiedz Link Zgłoś
qdlinski człowiekiem 27.03.07, 20:14 Zawsze byłem uczciwym, pracowitym człowiekiem. Wszyscy którzy mnie znają szanują mnie. Nie jestem aż tak stary, w tym roku kończę dopiero pięćdziesiątkę, ale jestem aktywnym człowiekiem. Znam wielu ludzi z dzisiejszego "świecznika" i oni mnie znają, a obecnie zajmuję się doradztwem inwestycyjnym. Z wykształcenia jestem mechanikiem. I co najważniejsze nie wstydzę się siebie, moje dzieci nie wstydzą się ojca. Moja dalsza i bliższa rodzina szanuje mnie i także się mnie nie wstydzi. Teraz czekam na wnuki, a że chcę by żyły godnie w wolnej i suwerennej Polsce która coraz mniej jest wolna i suwerenna. Zaczynam realizować projekt który przygotowałem dla UPR-u. Z nimi nie można było jednak niczego zdziałać bo nie potrafią pracować, ponad rok przerabiałem go i w końcu, miesiąc temu uruchomiłem. Projekt ten to ruch społeczno polityczny "Kluby Patriotyczne Orle Gniazdo" A Ty kim jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: człowiekiem 27.03.07, 20:22 Na Wildzie urodzila sie moja matka. Rynek Wildecki dokladnie... Milo, ze sobie klikasz i realizujesz rozne pomysly. Tym bardziej, ze jestes nieagresywny i nieszkodliwy. Wzbogaca to zycie polityczne w PL. Od lat nie czytam zadnych deklaracji politycznych dluzszych niz stronka, jakos nie moge sie zabrac za Twoje produkcje. Gdybys wskazal adres jakiegos "bryka", kwintesencji tego, co "sprzedajesz"... Skoro UPR, to moze jestesmy blisko... szacunek. LT. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: człowiekiem 27.03.07, 21:11 "Zawsze byłem uczciwym, pracowitym człowiekiem." ...lawirujesz - nie odpowiedziales na pytanie "co robiłeś za komuny"? Piszesz bzdety o "pracowitości" UB'ecy także byli "pracowici"... "...Wszyscy którzy mnie znają szanują mnie..." ..slogan... "...A Ty kim jesteś ?" ...panem "Nikt".... :) Odpowiedz Link Zgłoś
qdlinski Gdyby 27.03.07, 21:22 tak było jak piszesz, pomyśl czy podpisywałbym się, podawał namiary i ukazywał swój wizerunek. Pewnie tak by straszyć :), och ignorancie jeden, szkoda mi cię, bo sam sobie szkodzisz i zanieczyszczasz młody umysł. Odpowiedz Link Zgłoś
anbxl Re: Gdyby 27.03.07, 22:29 A mnie ciebie SUPER SZKODA-probujesz ,,grac,,madrale,wypisujesz na forum swoje cv i piszesz takie glupoty,ze pewnie nawet moja 8 letnia corka slabo mowiaca po polsku by sie usmiala.................Jak znasz troche UE i skojarzysz jeden z popoludniowych wpisow to zauwazysz kilka literek-bedziesz wiedzial,a jak nie to ci powiem,ze w tej instytucji nie ma polskiej klawiatury:-)))Co do mojego stylu- mam prawo pisac jak chce,to nie pv czy compte rendu z zebrania SG.Zjednym moge sie zgodzic-CHCIEC TO MOC i dlatego jestem gdzie jestem,robie to co robie......ale nie zamierzam pisac swojego cv na tym forum :-)))w przeciwienstwie do ciebie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
qdlinski Re: Gdyby 27.03.07, 22:38 nie pisze cv, po prostu odpowiedziałem na pytanie, to potrafię, potrafię zrozumieć pytanie i na nie odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
anbxl Re: Gdyby 01.04.07, 18:22 Dajcie sobie spokoj z tematem bo to jest nudne wywlekanie zwlok.Na szczescie ta osoba (ds) ma to w nosie....... Odpowiedz Link Zgłoś
qdlinski Piszesz 01.04.07, 19:02 że (ds) ma to w nosie bo dzisiaj prima aprylis ? Nie ma w nosie wiem to ! Odpowiedz Link Zgłoś
anbxl Re:qdlinski 01.04.07, 18:23 Amoze pan z WSI i o tym zapomnial w swoim cv???? Odpowiedz Link Zgłoś
anbxl Re:xyz 01.04.07, 22:56 pisz n/t i nie w tym temacie,bo stalo sie nudne,a ty myslisz nadrabiac poprzez obraze....i co pomoglo ci????Uspokoilo sie twoje sumienie i twoje kompleksy.Tylko jeszcze napisz co to za zbitka durnoto wiejska????Autor mial na mysli siebie??? Odpowiedz Link Zgłoś
pablos05 Re: Dariusz Sobków 02.04.07, 01:06 To sie naprodukowaliscie,zeby nawrocic chorego czlowieka...Szkoda zachodu,facet zyje w przekonaniu,ze kilkadziesiat osob piszacych w tym watku zna tego Dariusza i cos ukrywa o nim...Potem pisze tonem osoby,ktora chce sie zemscic na wszystkich forumowiczach,ze i tak odkryje te mroczne tajemnice o Dariuszu S.,ktore wszyscy na tym forum znaja...Paranoja Swoja droga panie Qdlinski,zaklada pan jakas pseudopartie czy co jak tam to zwia,czyli zalezy Panu na jak najwiekszym poparciu wsrod ludu (szczegolnie Gorzowa,gdzie przeciez bedzie zakladane kolo tej partii),ale efekt jest odwrotny - Pana chore i napastliwe wypwiedzi tylko zniechecaja nas do przeczytania programu Panskiej partii...Powodzenia zycze w zakladaniu kola w Gorzowie-na pewno zapisza sie do niego tlumy... Odpowiedz Link Zgłoś
qdlinski Re: Dariusz Sobków 03.04.07, 07:31 Gdyby mi zależało na tłumach, jak inni starałbym sie po palcu w ... wejść potencjalnym - tak robią wszyscy ci którzy chcą do koryta, i takim którzy łechcą wasz odbyt wierzycie i ufacie a oni was mają w d.... i kradną ile popadnie. A co do Dariusza Sobków - miałem racje myśląc że atakując mnie wiecie coś czego ja nie wiem, jest szansa że dowiedzą się wszyscy i tym, zależy to jednak od kilku osób, które muszą się zdecydować na tak lub nie. Dużo zależy także od brata DS. Od tego jak postąpi, a jest nie lepszy od brata. Odpowiedz Link Zgłoś
anbxl Re: DO Q 03.04.07, 10:16 No coz ty czlowieku naprawde jestes CHORY PSYCHICZNIE NIEDOCENIONY I..............chyba mozna jeszcze wiele o tobie napisac ..........Ty masz naprawde jakies urojenia.To wlasnie dzieki temu choremu postowi mialam przyjemnosc poznac DS (inicjatywa wyszla z jego strony i zapewniam ciebie,ze nie zasluzyl abys szargal jego osoba,a jego zycie osobiste nie powinno nikogo obchodzic,a napewno NIE CIEBIE) Daj sobie spokoj................. Odpowiedz Link Zgłoś
qdlinski Re: DO Q 03.04.07, 12:53 Może i masz rację, jeżeli urojeniem są dokumenty sądowe, orzeczenia biegłych. Zapewne masz rację że jestem nawiedzony. Ale między innymi ty pozwoliłeś mi dowiedzieć sie prawdy, miałeś znaczący wpływ - dziękuję :). A a'propos niedoceniania, oj chciałbyś być na moim miejscu :). A DS zapytaj o rodzinę. Szczególnie o starszego syna. Odpowiedz Link Zgłoś