Dodaj do ulubionych

Dariusz Sobków

25.03.07, 01:23
Mam prośbę do wszystkich którzy cokolwiek wiedzą na temat Pana Dariusza
Sobków. Proszę o informację pocztą elektroniczną sprawa bardzo pilna.
Pan ten pochodzi z Gorzowa.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bernard Re: Dariusz Sobków IP: *.ed.shawcable.net 25.03.07, 07:53
      Hey qdlinsk,
      Odwal sie palancie albo spytaj wprost tego pacana Wieczorka...
      On szpicel i donosiciel...
      Normalni ludzie w gnoju sie nie bawia!!!
      :(:(:(
    • Gość: co za bagno Re: Dariusz Sobków IP: 195.234.214.* 25.03.07, 13:43
      p.Kundlinski-jeden lustrator wystarczy na tym formum,zbieraj sie stad...
    • Gość: darek Re: Dariusz Sobków IP: *.icm.edu.pl 25.03.07, 16:34
      Widzę że qdlinski jest pod ochroną! Z sympatii dla nacjonalisty qundlinskiego
      admin usuwa posty!
    • Gość: Hodowca Re: Dariusz Sobków IP: 83.238.175.* 25.03.07, 16:37
      Jakie to "orle gniazdo"? To zwykły qrnik!!!
    • qdlinski Czegoś nie rozumiem? 25.03.07, 17:01
      Napisałem że potrzebuję informacji o D.Sobków - osobie pełniącej wysoką funkcję
      w UE, a pochodzącej z Gorzowa Wlkp. Trudno było cokolwiek się dowiedzieć w
      Urzedach w Gorzowie i w Zielonej - dzwoniłem. Ale na tym forum spotkała mnie
      niespodzianka.
      ----------
      Czyżbym czegoś istotnego nie wiedział o tej osobie, czy ten Pan ma jakieś
      nieczyste powiązania?
      ----------
      Bo na podstawie waszych postów tak wnioskuję. A mnie głównie chodzi o lokalne
      autorytety. Czyli muszę chcący czy niechcący przyjrzeć się bliżej Panu
      Dariuszowi dlatego że jego ziomale sobie tego życzą jak widzę. Zrobię więc to
      niebawem - dziękuję wam uprzejmie za sygnały, bardzo lubię ludzi którzy starają
      się pomóc.
      • anbxl Re: Czegoś nie rozumiem? 25.03.07, 17:54
        No wlasnie wyprzedziles mnie..........Czlowiek ten jest v-ce szefem
        przedstawicielastwa polskiego przy UE.Dlaczego mialby miec nieczyste
        powiazania???Czy szukasz na niego haka????Wystarczy wpisac jego nazwisko w
        google lub na stronie przedstawicielstwa przeczytac jego zyciorys,albo nawet
        mozesz napisac maila lub zadzwonic do tej osoby.Kiedys 2 praci Sobkow znalam,bo
        chodzilam z nimi do szkol (byli starsi)i juz wowczas uchodzili za przyklady dla
        innych,potem bylo podworko miedzy blokowiskiem Kollataja
        tu masz linka
        www.brukselaeu.polemb.net/index.php?document=19
        • qdlinski Re: Czegoś nie rozumiem? 25.03.07, 19:55
          To wszystko co jest w necie mam, z tym nie mam problemów, dzwoniłem do gościa
          ale strasznie przerywało, wysłałem emila i czekam.
          Po prostu przygotowujemy się na uruchomienie Klubu w Gorzowie i takie tam różne
          rzeczy zbieramy z historii i teraźniejszości. Mam dużą rodzinę w Gorzowie, znam
          wielu ludzi, w ogóle bardzo podoba mi się Gorzów. Wojsko odbębniałem w
          Kostrzynie na przepustki jeździłem do Gorzowa. A piszę i pytam ot tak.
          Zdziwił mnie ten atak, czyżby na waszym forum także było wielu "najemników" ?

Z tego co dosłyszałem w telefonicznej rozmowie nie miał zbyt przyjemnego
          dzieciństwa.
          Ale poczekam na emila.
          ----------------------
          Ale jeżeli jesteśmy przy temacie to napisz mi na emila trochę więcej, może
          zainteresowania z młodości (sport, hobby, inne zainteresowania). Czy interesował
          się polityką. Z tego co zdążyłem znaleźć w necie prawdopodobnie teraz popiera PO
          lub do PO należy (spotkania z Buzkiem i woj. dolnośląskim mi to sugerują)
          Wiem że ma brata Ryszarda czy Roberta i prawdopodobnie mieszka w Poznaniu - szukam.
          • Gość: RR Re: Czegoś nie rozumiem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 21:12
            A co ma wspólnego tworzenie jakiegoś klubu w Gorzowie z moim kolegą (prawie
            przyjacielem) z klasy z I LO Darkiem Sobkowem? Co ma też wspólnego to, że
            Gorzów ci się ponoć podoba i że byłeś w wojsku w Kostrzynie z osobą Darka?
            Ja akurat nie widzę żadnego związku. Jeśli sam Darek nie uzna za stosowne aby
            wyjawić to dlaczego inni mają to robić tym bardziej, że ..."A piszę o pytam ot,
            tak".
      • e_werty Re: Czegoś nie rozumiem? 25.03.07, 17:57
        Widocznie gorzowian kundle denerwuja...
        • Gość: Bernard Re: Czegoś nie rozumiem? IP: *.ed.shawcable.net 25.03.07, 20:01
          Najczesciej te falszywe!!!
          :):):)
          PS. Co za sierota z niego...
          Niby ten ktos taki znany i "europejski" a kontaktu z nim nawiazac nie moze...
          Smierdzi klamstwem porzez wielka wode!!!
          :)
          • anbxl Re: Czegoś nie rozumiem? 25.03.07, 21:55
            ewerty-chcialbys byc na jego miejscu :-)))ale nigdy nie bedziesz
            Bernard DS to jest persona,minister stanu i obserwujac tutejsza belgijska
            polonie i bedac na roznego rodzaju imprezach mam wrazenie ze ON nie lubi stac
            na swieczniku.W GW spedzil dziecinstwo,potem dalej sie ksztalcil nawet we
            Francji,pewnie o GW nie zapomniaj bo ma to w swoim cv,ale czy bedac na takim
            eksponowanym stanowisku ma czas na odpowiadanie na kazdy mail i telefon??????
            Pewnie nieeeeeeeeeeeeee,a co do dziecinstwa,to facet nie badz smieszny,ze on ci
            je opowiada-obcemu gosciowi przez telefon :-)))a no i nie kazdy moze byc synem
            dyrektora banku i nie kazdego w owczesnych czasach bylo stac na studia we
            Francji,chapeau dla DS
            • e_werty Re: Czegoś nie rozumiem? 26.03.07, 01:38
              "ewerty-chcialbys byc na jego miejscu :-)))ale nigdy nie bedziesz..."

... ty nie wciskaj innym swoich fascynacji - jestem zadowolony z tego co mam...
              Nie narzekam.
              A ten quklinski... czy jakoś tam - to jakiś "szpion" albo pracownik
              prokuratury, banku albo firmy windykacyjnej... Gdyby miał czyste intencje to by
              jakichś pierduł na forum nie pisał. Jeżeli to taka "szycha" jak piszesz - to
              jego "dossier" mają pewnie w niejdnej organizacji.

P.S.

"...ze ON nie lubi stac na swieczniku...."

rzeczywiście - ch..wo sie stoi! No łatwo zglebić!
            • qdlinski Dziękuję bardzo za oświecenie 26.03.07, 01:38
              Nie jestem taki "obcy" - wielu lubi ze mną rozmawiać, właśnie rozmawiałem z jego
              żoną Caroline - co nieco się dowiedziałem, ma trójkę dzieci ... ale nie będę się
              rozpisywał gdyż dowiedziałem się trochu przykrych spraw o tym panu czekam na
              materiały od jego zony.
              ----------------------
              Mieliście rację nie warto zawracać młodzieży głowy tym gościem. Ci którzy na
              początku mnie krytykowali pewnie dobrze go znają. To żaden autorytet, myślę
              nawet że taki człowiek .... ale poczekam na dokumenty.
              ----------------------
              Jeszcze raz dziękuję za sygnały które popchnęły mnie w właściwym kierunku.
              Prawdopodobnie w przyszłości byśmy się zbłaźnili stawiając tego pana za wzór.

Pozdrawiam
              • Gość: RR Re: Dziękuję bardzo za oświecenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 07:25
                I tym wpisem pokazałeś prawdziwe zamiary. Pisanie, że chodzi o autorytety itp.
                to zwykła ściema. Takim jak ty i Wieczorek chodzi tylko o jedno: zgnoić ludzi,
                którzy coś w życiu osiągnęli bo wam się nie udało. Życzę samych porażek.
                • qdlinski Ideologie dopasować można do wszystkiego 26.03.07, 13:22
                  i powiem ci szczerze nie interesuje mnie opinia jakiegoś bezimiennego łajzy.
                  Pamiętaj, uczciwi ludzie nie wstydzą się swoich nazwisk.
                  • Gość: RR Re: Ideologie dopasować można do wszystkiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 13:31
                    Tak bardzo bezimienny nie jestem bo choćby sam Darek jeśli to czyta wie kim
                    jestem i top mi wystarczy. A czy jestem łajzą? Dla ciebie i tobie podobnym jak
                    się okazuje jestem. Tyle, że ja nie gnoję innych i nie szukam na nich haków tak
                    jak tacy jak ty to robią.
                    • qdlinski Re: Ideologie dopasować można do wszystkiego 26.03.07, 13:43
                      oj robisz to, przecież to dzięki wam zainteresowałem się "głębiej" p.Darkiem - a
                      przygotowywałem po prostu materiały o znanych ludziach z Gorzowa, o sportowcach
                      szczególnie a brakowało kogoś znanego poza sportem
              • Gość: RR Re: Dziękuję bardzo za oświecenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 13:39
                "Nie zamierzamy, jak robią to wszystkie obecnie funkcjonujące na polskiej
                scenie politycznej partie, zdobywać poparcia poprzez plucie, szkalowanie czy
                oczernianie."
                i
                "dowiedziałem się trochu przykrych spraw o tym panu czekam na
                materiały od jego zony. Prawdopodobnie w przyszłości byśmy się zbłaźnili
                stawiając tego pana za wzór."

A jednak jesteście jak "wszystkie partie".
                • qdlinski Re: Dziękuję bardzo za oświecenie 26.03.07, 13:57
                  Nie nie jesteście - bo gdyby tak było dawno bym o tym napisał, a materiały już
                  mam. Jedyne co nie będziemy mówić o tym Panu i dawać go za wzór. Ale wiem że Wy
                  wiecie więcej - dlatego tak ...
            • Gość: torent Re: Czegoś nie rozumiem? IP: *.icpnet.pl 26.03.07, 20:00
              • anbxl Re: Czegoś nie rozumiem? 26.03.07, 20:44
                Panie Q ty chyba masz jakies osobowosciowe problemy................Moze czujesz
                sie nie doceniony????A kto ciebie prosi o docenianie DS-on,przeciez on woli byc
                incognito-zapytaj jakiegos Polaka czy tu w BXL,nawet u mnie w pracy w KE czy w
                Gorzowie kto to jest DS-zapewniam ciebie ze 99 proc nie bedzie wiedzialo.Jakis
                czas temu podczas jakis zebran z jakiegos zebrania w SG (wiesz co to???)wpadlo
                mi jego nazwisko przez przypadek i tak z ciekawosci zapytalam
                znajomych,zagladnelam na strone i okazalo sie,ze to ten DS ze szkoly i po
                sasiedzku i co z tego??????????????????Lubie bywac na polonijnych spotkaniach
                organizowanych przez Ambasade,Konsulat czy Rade Polonii i na zadnym nie
                spotkalam DS (milo byloby zamienic 2 slowa ze swoim,bo tu wiekszosc to stolice
                lub Bialystok).A wiec moze czas uszanowac jego privaty skoro to jest jego wybor-
                dobra rada zostaw go w spokoju,a co do nazwisk-trzeba byc durniem podpisujac
                sie swoim nazwiskiem-po to jest forum i nicki,ale pewnie ty masz swoje
                zdanie......
                • e_werty Re: Czegoś nie rozumiem? 26.03.07, 23:49
                  hehehehehe - ales ty durnowata!!! Jak tam prosperuje twój magiel w BXL'u?
                • login_tymczasowy Re: Czegoś nie rozumiem? 27.03.07, 00:33
                  anbxl napisała:

> Jakis czas temu podczas jakis zebran z jakiegos zebrania w SG (wiesz co to???)
                  Sped Glupow?
                  SamoGwalt?
                  Stowarzyszenie Gamoni?
                  • qdlinski Re: Czegoś nie rozumiem? 27.03.07, 00:57
                    jemu idzie o sekretariat generalny rady europy chce pokazać że "bywa" - mnie
                    eurokołchoz nie pociąga - co można wyczytać w moich felietonach. Nie bawi mnie
                    poddawanie się realizowanemu przez Niemcy i Rosję testamentowi Bismarcka. Ale
                    "judaszów" jest pełno.
                    • Gość: RR Re: Czegoś nie rozumiem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 08:06
                      I ty chcesz wmówić, że chciałeś Darka, pracującego niemal całe swe dorosłe
                      życie na rzecz UE, postawić za wzór? Myślisz, że tu są idioci?
                      • qdlinski Każdy ma prawo 27.03.07, 10:02
                        Każdy ma prawo mieć własne przekonania. Patriotyzm, moim zdaniem to umiłowanie
                        tego co jest. A jest UE i Darek mógł być przykładem pracy i awansu. Mógłby gdyby
                        .....
                        Ja nie mam zamiaru uczyć młodzieży polityki, a szacunku dla siebie i dla ludzi
                        pracy. I robię to. Moje przekonania nie mają najmniejszego wpływu na to że
                        promuję dobro i miłość do Ojczyzny. Czego wy pseudopolitycy nie rozumiecie. Nie
                        widzicie nic w polityce innego poza pędem do koryta Robercie, znasz to dobrze
                        przecież. Między wami nie istnieją żadne konwenanse. Nie rozumiesz tego, wiem bo
                        w waszym środowisku jest tak że dzisiaj pijesz z kolegą a jutro brukasz go w
                        jakichś swoich wypocinach zwanych książką, byle tylko osiągnąć swoje, znaczy
                        nieco endorfin i trochę szmalu. Taka jest dzisiejsza polityka, i dlatego Polska
                        jest taka a nie inna. Wam to zawdzięczamy. Ale TO już KONIEC kochani.
                        • login_tymczasowy Re: Każdy ma prawo 27.03.07, 10:05
                          qdlinski napisał:

> Każdy ma prawo mieć własne przekonania. Patriotyzm, moim zdaniem to umiłowanie
                          > tego co jest. A jest UE (...)
                          Czyli, obecny patriotyzm to umilowanie UE?
                          • qdlinski Re: Każdy ma prawo 27.03.07, 10:18
                            to umiejętność odpowiedniego znalezienia się w sytuacji jakiej znalazła się
                            nasza Ojczyzna, z zapewnieniem jej rozwoju ale i nie pozbawieniem jej wolności i
                            suwerenności. Praca dla rozwoju Polski i Polaków tak jak to robią Niemcy, choć
                            nie lubię dawać ich za przykład, dla mnie nie są wiarygodnym partnerem i nie
                            będą dopóty dopóki w ich konstytucji nasza granica przebiegać bedzie pomiędzy
                            Poznaniem a Gorzowem
                            • e_werty Re: Każdy ma prawo 27.03.07, 10:52
                              "...umiejętność odpowiedniego znalezienia się w sytuacji..."

.. co to znaczy? Cwaniactwo i krecenie?

"...dla mnie nie są wiarygodnym partnerem ..."

..ale kasę od nich brac trzeba? Taka metoda walki - im wiecej nam dadzą tym
                              mniej bedą mieli dla siebie!

Qdlinski - jestes typowy hochsztapler i kretacz! Spadaj na szamot... jak
                              mawiano w czasach zaprzeszlych...
                              • qdlinski O jakim 27.03.07, 11:32
                                O jakim braniu kasy mówisz?
                                Przecież Polska wykorzystuje raptem niecałe 15% tego co wpłacamy do UE.
                                To co się dzieje z resztą, łatamy dziurę powstałą w skutek kryzysu gospodarczego
                                Niemiec czy co?
                                • Gość: set Re: O jakim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 15:33
                                  ...ale jestes glupi,idz do sejmu bedzie rozrywka.
                                  • Gość: kozamaradio Re: O jakim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 15:44
                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=59666259&a=59666259
                                    Mamy tu jakiegos ideologa wielkiego!!!
                                    • Gość: kozamaradio Re: O jakim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 15:47
                                      kolega Korwina......
                                      www.wiadomosci24.pl/autor/332657.html
                                      • qdlinski Tak, jak widzisz po prostu 27.03.07, 16:02
                                        Normalny człowiek który nie ukrywa się pod żadnym nickiem gdy chce coś
                                        powiedzieć innym ludziom. Człowiek któremu bliska jest jego Ojczyzna i uczciwi
                                        ludzie w niej mieszkający. Jakby ci jeszcze było za mało:
                                        przemo-kudlinski.blogownik.pl
                                        • Gość: jona (anbxl) Re: Tak, jak widzisz po prostu IP: *.cec.eu.int 27.03.07, 17:39
                                          Alez ty jestes smieszny-czytam te twoje opinie i naprawde nie wiem o co ci
                                          chodzi???Najpierw pytasz o DS,potem piszesz,ze wiesz o nim cos
                                          kompromitujacego,wyciagasz albo wspominasz o sprawach rodzinnych,piszesz i
                                          ukazujesz,ze cos tam wiesz o UE-ale to tylko twoje prywatne zdanie.....A jezeli
                                          PL nie wykorzystala w UE tego co powinna to zawdzieczamy to tylko i wylacznie
                                          baranom,ktorzy nas reprezentuja.Na szczescie gorzowski prezydent i jego
                                          otoczenie sa inni i to moge powiedziec na podstawie konkretow.Jezeli chcesz tu
                                          na forum opisywac swoje frustracje to moze zmien temat.....I nie tykaj tego
                                          ktory wiele dla PL zrobil....A co do nikow-to to jest np Intracomm SG gdzie
                                          trzeba podpisywac sie nazwiskiem tylko forum,gdzie uzywa sie nickow
                                          ps-jestem kobieta,a nie mezczyzna
                                          • qdlinski Ale po co się tłumaczysz 27.03.07, 18:52
                                            mnie to do niczego nie jest potrzebne. Nie interesują mnie także wasze opinie o
                                            tym co robię. Nie będę się także tłumaczył "nikowcom" dlaczego coś tam robię.
                                            Mądrzy którzy chcieli napisali, zapytali - odpisałem i jedni są zadowoleni a
                                            inni może mniej, czego dowodem jest wpis dodany przez Roberta po otrzymaniu
                                            odpowiedzi zwrotnej. Ale tak już w życiu jest, nie da się każdemu dogodzić.
                                            • Gość: jona Re: Ale po co się tłumaczysz IP: *.access.telenet.be 27.03.07, 19:11
                                              Kto sie tlumaczy...............To jest forum i napisalam swoje zdanie-tak nie
                                              znam ciebie,ale po twoich postach i na ich podstawie twierdze,ze jestes
                                              jakis...a moze chcesz zwrocic na siebie uwage i uspokoic swoje kompleksy???Czy
                                              ty sam wiesz dobrze o co ci chodzi w tym temacie????????????????Chcesz oczernic
                                              DS???Nie osiagnales celu :-)))-on jest KIMS a ty maruda anonimowym podpisujacym
                                              sie moze swoim nazwiskiem
                                              • qdlinski No ładnie 27.03.07, 19:47
                                                Twoja interpunkcja i język wpisów świadczą o twojej dojrzałości emocjonalnej i
                                                umysłowej. Nie piszę tego by cię obrazić bo nawet gdybym chciał to nie widze
                                                takiej potrzeby, sama, czy sam się poniżasz.
                                                Ja nie muszę chcieć zwracać na siebie uwagę, takie coś według mnie nie ma sensu.
                                                Aby cokolwiek w życiu osiągnąć zawsze uczciwie pracowałem i uczyłem tego innych.
                                                Szczególnie zaś uczyłem ich poznawania siebie, swojej wartości i wiary w siebie.
                                                Moją dewiza to "Wystarczy chcieć i wierzyć" - i pracując nad tym osiąga się to
                                                co się zaplanuje. Czy DS jest kimś? Jeszcze nie tak dawno tak myślałem, chciałem
                                                go promować jako wzór sukcesu i wytrwałości. No cóż, jestem jednak człowiekiem
                                                myślącym, zajmuję sie doradztwem inwestycyjnym, dlatego muszę szybko i szeroko
                                                myśleć, a przy tym i działać.
                                                Wasze tutaj wpisy zastanowiły mnie i dały do myślenia. A że nie umiem jedynie
                                                myśleć to zadziałałem. Co prawda paru z was przesłało mi kilka informacji, ale
                                                także od jednej z osób dostałem nr. telefonów. I zadzwoniłem w kilka miejsc.
                                                Postanowiłem po tych rozmowach i na podstawie otrzymanych materiałów dać sobie
                                                spokój z DS. Ale chyba zmienię zdanie, zbyt mocno mnie napastujecie, więc jest
                                                pewnie jeszcze coś czego nie wiem. A że jestem człowiekiem b.aktywnym i
                                                dociekliwym, na pewno to zrobię. Postaram szerzej zainteresować się tym Panem.
                                                Już nawet zaangażowałem pewne osoby do współpracy, a co mi tam. Chcieliście to
                                                macie.
                                                • login_tymczasowy Re: No ładnie 27.03.07, 20:01
                                                  qdlinski napisał:

> Postaram szerzej zainteresować się tym Panem.
                                                  > Już nawet zaangażowałem pewne osoby do współpracy, a co mi tam. Chcieliście to
                                                  > macie.
                                                  Lojezusicku, nie robze tego. Wszystko wylezie.
                                                  A nie mowilem Guly jedne, nie rusac Panocka z Warsiawy, toc przeca utrupi
                                                  nasego Darecka, jak ksiezyc na niebie, utrupi...
    • e_werty Kim byłeś? 27.03.07, 19:59
      Jeżeli fotka pojawiająca się często przy twoim nicku jest wizerunkiem twej
      postaci - to widac że jesteś czlowiekiem leciwym - za czasów komuny już byłeś
      aktywny. Kim byłeś i co robiłeś? Ze stopnia zaangazowania w pierduły
      internetowe wynika że dysponujesz dużą ilością wolnego czasu - czyli pobierasz
      niezłą emeryturę. Emocjonalnie wyglądasz na "neofitę" i naróconego na nowe
      idee - tacy są zawsze najgorliwszymi propagatorami ideei!
      Kim byłeś - Kudliński? Czy likwidacja WSI miała wpływ na twoje postrzeganie
      świata?
      • login_tymczasowy Re: Kim byłeś? 27.03.07, 20:02
        e_werty napisał:

> Kim byłeś i co robiłeś?
        Ma duzy nos i nie przeszkadz mu Unia Europejska.
        to wszystko wyjasnia.

A Ty masz @.
      • qdlinski człowiekiem 27.03.07, 20:14
        Zawsze byłem uczciwym, pracowitym człowiekiem. Wszyscy którzy mnie znają szanują
        mnie. Nie jestem aż tak stary, w tym roku kończę dopiero pięćdziesiątkę, ale
        jestem aktywnym człowiekiem. Znam wielu ludzi z dzisiejszego "świecznika" i oni
        mnie znają, a obecnie zajmuję się doradztwem inwestycyjnym. Z wykształcenia
        jestem mechanikiem. I co najważniejsze nie wstydzę się siebie, moje dzieci nie
        wstydzą się ojca. Moja dalsza i bliższa rodzina szanuje mnie i także się mnie
        nie wstydzi. Teraz czekam na wnuki, a że chcę by żyły godnie w wolnej i
        suwerennej Polsce która coraz mniej jest wolna i suwerenna. Zaczynam realizować
        projekt który przygotowałem dla UPR-u. Z nimi nie można było jednak niczego
        zdziałać bo nie potrafią pracować, ponad rok przerabiałem go i w końcu, miesiąc
        temu uruchomiłem.
        Projekt ten to ruch społeczno polityczny "Kluby Patriotyczne Orle Gniazdo"
        A Ty kim jesteś ?
        • login_tymczasowy Re: człowiekiem 27.03.07, 20:22
          Na Wildzie urodzila sie moja matka.
          Rynek Wildecki dokladnie...

Milo, ze sobie klikasz i realizujesz rozne pomysly.
          Tym bardziej, ze jestes nieagresywny i nieszkodliwy.
          Wzbogaca to zycie polityczne w PL.

Od lat nie czytam zadnych deklaracji politycznych dluzszych niz stronka, jakos
          nie moge sie zabrac za Twoje produkcje.
          Gdybys wskazal adres jakiegos "bryka", kwintesencji tego, co "sprzedajesz"...
          Skoro UPR, to moze jestesmy blisko...

szacunek.
          LT.
          • qdlinski Re: człowiekiem 27.03.07, 20:30
            Puściłem ci emila z zarysem
        • e_werty Re: człowiekiem 27.03.07, 21:11
          "Zawsze byłem uczciwym, pracowitym człowiekiem."

...lawirujesz - nie odpowiedziales na pytanie "co robiłeś za komuny"? Piszesz
          bzdety o "pracowitości" UB'ecy także byli "pracowici"...

"...Wszyscy którzy mnie znają szanują mnie..."

..slogan...

"...A Ty kim jesteś ?"

...panem "Nikt".... :)

• qdlinski Gdyby 27.03.07, 21:22
            tak było jak piszesz, pomyśl czy podpisywałbym się, podawał namiary i ukazywał
            swój wizerunek. Pewnie tak by straszyć :), och ignorancie jeden, szkoda mi cię,
            bo sam sobie szkodzisz i zanieczyszczasz młody umysł.
            • anbxl Re: Gdyby 27.03.07, 22:29
              A mnie ciebie SUPER SZKODA-probujesz ,,grac,,madrale,wypisujesz na forum swoje
              cv i piszesz takie glupoty,ze pewnie nawet moja 8 letnia corka slabo mowiaca po
              polsku by sie usmiala.................Jak znasz troche UE i skojarzysz jeden z
              popoludniowych wpisow to zauwazysz kilka literek-bedziesz wiedzial,a jak nie to
              ci powiem,ze w tej instytucji nie ma polskiej klawiatury:-)))Co do mojego stylu-
              mam prawo pisac jak chce,to nie pv czy compte rendu z zebrania SG.Zjednym moge
              sie zgodzic-CHCIEC TO MOC i dlatego jestem gdzie jestem,robie to co
              robie......ale nie zamierzam pisac swojego cv na tym forum :-)))w
              przeciwienstwie do ciebie..........
              • qdlinski Re: Gdyby 27.03.07, 22:38
                nie pisze cv, po prostu odpowiedziałem na pytanie, to potrafię, potrafię
                zrozumieć pytanie i na nie odpowiedzieć.
                • Gość: xyz Re: Gdyby IP: *.icpnet.pl 01.04.07, 15:49
                  • anbxl Re: Gdyby 01.04.07, 18:22
                    Dajcie sobie spokoj z tematem bo to jest nudne wywlekanie zwlok.Na szczescie ta
                    osoba (ds) ma to w nosie.......
                    • qdlinski Piszesz 01.04.07, 19:02
                      że (ds) ma to w nosie bo dzisiaj prima aprylis ?
                      Nie ma w nosie wiem to !
                • anbxl Re:qdlinski 01.04.07, 18:23
                  Amoze pan z WSI i o tym zapomnial w swoim cv????
                  • Gość: xyz a ty pewnie KGB IP: *.icpnet.pl 01.04.07, 18:43
                    durnoto wiejska
                    • anbxl Re:xyz 01.04.07, 22:56
                      pisz n/t i nie w tym temacie,bo stalo sie nudne,a ty myslisz nadrabiac poprzez
                      obraze....i co pomoglo ci????Uspokoilo sie twoje sumienie i twoje
                      kompleksy.Tylko jeszcze napisz co to za zbitka
                      durnoto wiejska????Autor mial na mysli siebie???
    • pablos05 Re: Dariusz Sobków 02.04.07, 01:06
      To sie naprodukowaliscie,zeby nawrocic chorego czlowieka...Szkoda zachodu,facet
      zyje w przekonaniu,ze kilkadziesiat osob piszacych w tym watku zna tego Dariusza
      i cos ukrywa o nim...Potem pisze tonem osoby,ktora chce sie zemscic na
      wszystkich forumowiczach,ze i tak odkryje te mroczne tajemnice o Dariuszu
      S.,ktore wszyscy na tym forum znaja...Paranoja

Swoja droga panie Qdlinski,zaklada pan jakas pseudopartie czy co jak tam to
      zwia,czyli zalezy Panu na jak najwiekszym poparciu wsrod ludu (szczegolnie
      Gorzowa,gdzie przeciez bedzie zakladane kolo tej partii),ale efekt jest odwrotny
      - Pana chore i napastliwe wypwiedzi tylko zniechecaja nas do przeczytania
      programu Panskiej partii...Powodzenia zycze w zakladaniu kola w Gorzowie-na
      pewno zapisza sie do niego tlumy...

• qdlinski Re: Dariusz Sobków 03.04.07, 07:31
        Gdyby mi zależało na tłumach, jak inni starałbym sie po palcu w ... wejść
        potencjalnym - tak robią wszyscy ci którzy chcą do koryta, i takim którzy łechcą
        wasz odbyt wierzycie i ufacie a oni was mają w d.... i kradną ile popadnie.
        A co do Dariusza Sobków - miałem racje myśląc że atakując mnie wiecie coś czego
        ja nie wiem, jest szansa że dowiedzą się wszyscy i tym, zależy to jednak od
        kilku osób, które muszą się zdecydować na tak lub nie. Dużo zależy także od
        brata DS. Od tego jak postąpi, a jest nie lepszy od brata.
        • anbxl Re: DO Q 03.04.07, 10:16
          No coz ty czlowieku naprawde jestes CHORY PSYCHICZNIE NIEDOCENIONY
          I..............chyba mozna jeszcze wiele o tobie napisac ..........Ty masz
          naprawde jakies urojenia.To wlasnie dzieki temu choremu postowi mialam
          przyjemnosc poznac DS (inicjatywa wyszla z jego strony i zapewniam ciebie,ze
          nie zasluzyl abys szargal jego osoba,a jego zycie osobiste nie powinno nikogo
          obchodzic,a napewno NIE CIEBIE)
          Daj sobie spokoj.................
          • qdlinski Re: DO Q 03.04.07, 12:53
            Może i masz rację, jeżeli urojeniem są dokumenty sądowe, orzeczenia biegłych.
            Zapewne masz rację że jestem nawiedzony. Ale między innymi ty pozwoliłeś mi
            dowiedzieć sie prawdy, miałeś znaczący wpływ - dziękuję :). A a'propos
            niedoceniania, oj chciałbyś być na moim miejscu :). A DS zapytaj o rodzinę.
            Szczególnie o starszego syna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka