calama 28.03.07, 08:20 media.wp.pl/kat,37978,wid,8788358,wiadomosc.html?P%5Bpage%5D=1 W Szczecinie jest fajny bar rybny - rybarex. Zupa segedyńska, mniam... A kto ryb nie może -> omega 3. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redcloud Re: I znów - ryby. 28.03.07, 09:28 calama napisała: > W Szczecinie jest fajny bar rybny - rybarex. > Zupa segedyńska, mniam... A u mnie byla wczoraj panga w sosie smietanowo-serowo-koperkowym... mniam :) howgh PS. login jak tam ryby z tamizy? tez niestrawne? > > A kto ryb nie może -> omega 3. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: I znów - ryby. 28.03.07, 09:45 redcloud napisał: > PS. login jak tam ryby z tamizy? tez niestrawne? W Tamizie niedawno petal sie delfin, pod Westminsterem i wyzej. Ale skonal :( Moze dlatego, ze to ssak a nie ryba. Omega trzy robi dobrze, szczegolnie dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_harry Re: I znów - ryby. 28.03.07, 10:51 Dawno nie byłem w szczecińskich restauracjach. Kiedyś to się do Chiefa chodziło na segetyńską zupkę, flaczki z kalmarów czy też szaszłyk bałtycki (kapitalny- kawałki dorsza na patyku z cebulką, boczusiem i z rusztu + fryteczki + wino białe wytrawne (na deser sandacz w galarecie + wódeczka)=miły wieczór Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: I znów - ryby. 28.03.07, 10:55 czysty_harry napisał: > Dawno nie byłem w szczecińskich restauracjach. Kiedyś to się do Chiefa chodziło Na chiefa to wtedy kasy nie miałam. :) Teraz się musze wybrać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: I znów - ryby. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 11:10 W Szczecinie bar rybny vis a vis dawnej kaskady, na przeciwko "urocze" Pod dachami Paryza : ), bar mleczny Jedyna (Jodyna) , herbatka w SZU CHINm i lody w Lucynce i Paulince.Aha zapomniałem o pizzy koło kina kosmos......zapomniałem jak sie nazywała. Uniwesrytet Szczeciński miło sie wspomina : ) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: I znów - ryby. 28.03.07, 11:22 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > W Szczecinie bar rybny vis a vis dawnej kaskady na przeciwko "urocze" Pod > dachami Paryza : ) To właśnie rybarex > bar mleczny Jedyna (Jodyna) - też chodziłam, jeszcze do zacisza - na niebuszewie, za turysta nie przepadałam > herbatka w SZU CHINm - jedzenie też :) i lody w Lucynce i Paulince -też, ale też w castelarii na aleji fontann i w duecie na wystawie ;) .Aha zapomniałem o pizzy koło kina kosmos......zapomniałem > jak sie nazywała. Picollo - na grubym cieście z boskim sosem > Uniwesrytet Szczeciński miło sie wspomina : ) szczególnie Mickiewicza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: I znów - ryby. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 12:33 Uniwesrytet Szczeciński miło sie wspomina : ) szczególnie Mickiewicza :) Ja Tarczyńskiego I Al. Piastów : ) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: I znów - ryby. 28.03.07, 14:46 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > Ja Tarczyńskiego I Al. Piastów : ) tarczyńskiego mi się z filologią kojarzy, a piastów ze scisłymi. I badz tu madry... tak nie na temat - pierwsza moja lekcja na prawko - grudzien, 17.00, al. Piastów, spod "piątki" ... i przeżyłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: I znów - ryby. 29.03.07, 07:13 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > Ja Tarczyńskiego I Al. Piastów : ) To na bank wydział humanistyczny. Po ścisłym technikum.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: I znów - ryby. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 08:44 Nie tylko andriusza i benio sa ludźmi renesansu : ) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: I znów - ryby. 29.03.07, 08:54 Gość portalu: kozamaradio napisał(a): > Nie tylko andriusza i benio sa ludźmi renesansu : ) :) To Twoj bracia bliźniacy? ;) Swoją droga w tych wątkach nigdy nie wiadomo o czym się przeczyta. Wątek o rybach i US. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: I znów - ryby. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 23:52 > Uniwesrytet Szczeciński miło sie wspomina : ) >szczególnie Mickiewicza :) Jakiś handel wewnętrzny? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: I znów - ryby. 29.03.07, 07:13 Gość portalu: Danny napisał(a): > Jakiś handel wewnętrzny? nie produkcja Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: I znów - ryby. 28.03.07, 12:52 calama napisała: > A kto ryb nie może -> omega 3. ;) Może lepiej naturalniej - siemie lniane? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: I znów - ryby. 28.03.07, 12:55 blic napisał: > Może lepiej naturalniej - siemie lniane? > Super pomysł. ALbo olej. Bo ten, co ryb nie może to i oleju w kapsułkach z nich tez nie... Do sklepu po siemie lniane marsz! :) Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_harry Re: I znów - ryby. 28.03.07, 14:00 Kapsułki? Uo Boże, to może piwo w czopkach? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: I znów - ryby. 28.03.07, 14:39 czysty_harry napisał: > Kapsułki? Uo Boże, to może piwo w czopkach? hehehe, drożdże sa już w tabletkach i wino też :) Nawet czerwona herbata, albo zielona - nie pamiętam. ;) A lepiej jesc 3 x dziennie kapsułki niz rybę ;) - temu, co musi dostarczyc kwasów omega-3. Odpowiedz Link Zgłoś