calama 18.05.07, 08:55 Kto na rower idzie, kto do lasu jedzie? Jak spędzicie weekend? W Gorzowie? Na wyjeździe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rekin_z_warty Re: Weekend! 18.05.07, 09:02 Jeszcze siedem godzin ... > Jak spędzicie weekend? Na drabinie, wielkie malowanie mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Weekend! 18.05.07, 09:06 rekin_z_warty napisał: > Jeszcze siedem godzin ... > > Jak spędzicie weekend? > Na drabinie, wielkie malowanie mieszkania. > No to super! Mieszkanie będzie odnowione, będzie czysto. :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Weekend! 18.05.07, 09:06 blic napisał: > Weekend będzie dopiero w środę. > I to jest przykład,ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Weekend! 18.05.07, 09:39 Sam nie wiem... Wolny weekend spadl na mnie jak cegla z dachu. Skoncze ksiazki ktore zaczalem i zrobie z trawnika ladne paski. A w sobote FA Cup Final na nowym Wembley. Ale biletow od koni internetowych nie kupie. Pojde pewnie do pubu. Junaaaaajted! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Weekend! 18.05.07, 09:47 login_tymczasowy napisał: > Sam nie wiem... > Wolny weekend spadl na mnie jak cegla z dachu. To pojedź ze mną do lasu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Weekend! 18.05.07, 09:58 calama napisała: > To pojedź ze mną do lasu ;) Z galazek zrobimy sobie plasma screena? JUNAAAAJTED! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Weekend! 18.05.07, 10:04 login_tymczasowy napisał: > Z galazek zrobimy sobie plasma screena? > > JUNAAAAJTED! Nie namawiam :P Sam wybrałeś. hehehe Tam gdzie jadę jest tv. :P Wypiję za Twoje zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Weekend! IP: *.dsl.pipex.com 18.05.07, 11:23 calama napisała: > Wypiję za Twoje zdrowie. No, w pubie tez nie bede sie suszyl. Zatem, pijemy korespondencyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Weekend! 18.05.07, 11:35 Gość portalu: login_t napisał(a): > Zatem, pijemy korespondencyjnie. na picie korespondencyjnie chętnie się umówię na poniedziałek. :) w weekend kłopoty z przekazem mogą nastapić ;) a sam wybrałeś mecz :P Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_harry Re: Weekend! 18.05.07, 11:20 Może będzie ciepło... A wtedy.... Aktywnie.... Grill... "odrobinka" piwka...spacerki... piwko... spaaaaceerki... bum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Weekend! IP: *.dsl.pipex.com 18.05.07, 11:26 "Aktywnie" nie znaczy spacer. Znaczy: krykiet, rugby, golf, biegi, rowerki, plywanie, rzut mlotem, wyscigi na wozkach. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Weekend! 18.05.07, 11:37 czysty_harry napisał: > Może będzie ciepło... A wtedy.... Aktywnie.... Grill... "odrobinka" > piwka...spacerki... piwko... spaaaaceerki... bum jest szansa na dobrą pogodę: www.weatheronline.co.uk/Europe.htm Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Weekend! 18.05.07, 11:39 wwwa.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&myadc=0&traveler=0&zipcode=EUR;PL;-;GORZOW% 20WIELKOPOLSKI;&metric=1 Odpowiedz Link Zgłoś