Gość: xx IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 03.12.01, 21:12 Moja wypowiedź o VIP-ach na Pergo, w GW..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ula_ Re: Ale wstyd 04.12.01, 02:24 Gość portalu: xx napisał(a): > Moja wypowiedź o VIP-ach na Pergo, w GW..... E tam, nie wstydź się ;) U. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J24 No i redakcja... IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 14:41 ... wystraszyła dzielnego forumowicza :) udzialał się już pewniakiem nie będzie :( Nie bój XX, nie znam forumowicza, który by nie dał plamy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Niemożliwe...... 05.12.01, 04:46 Gość portalu: J24 napisał(a): > ... wystraszyła dzielnego forumowicza :) > udzialał się już pewniakiem nie będzie :( Chyba nie będzie tak źle? Chyba wróci? Wracaj XX, bo niedługo sama tu zostanę :(( A może o to chodzi...... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Oczywiście ze niemożliwe... IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 14:00 Wroci wroci, chodzilo o to że ja niechcialem zeby to zamieszczac, bo chyba lekko przesadziłem. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś