piter707 19.07.07, 11:26 Witam miescowych Proszę Was o informację czy remontowany most jest już czynny albo kiedy ma być oddany do ruchu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nicelus wszyscy czekali na otwarcie, ... IP: *.dip.t-dialin.net 19.07.07, 13:36 a to było otwarcie parasola w dupie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba-agata Re: wszyscy czekali na otwarcie, ... IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.07.07, 16:29 Nie ma to jak liczyć na forumowiczów. Nie, most nie został otwarty i nie bardzo wiedomo kiedy ta sztuka się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: wszyscy czekali na otwarcie, ... 19.07.07, 17:05 czesc zaba-agata, no most ciagle nie otwarty nieoficjalnie, bo oficjalnie juz go tadeo otworzyl, ale gnebi mnie inny problem: czy do kasy gorzowa wplynelo te kilkaset tysiecy zl. kary umownej od tego drobikroczkomeksu? bo slyszalem jak sie nasze "najwyzsze" wladze odgrazaly, ze teraz to juz cierpliwosc sie im wyczerpala i beda od stale spozniajacego sie wykonawcy domagac bezwzglednie placenia kar umownych! pozdrowienia ps. kiedy juz otworza , to sie ci piter707 napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guines miejskie inwestycje IP: *.gorzow.mm.pl 21.07.07, 10:05 Na razie jest realizowana inwestycja wznoszenia murków klinkierowych. No a potem na wykonanie czeka inwestycja malowania pasów drogowych. Następnie będzie prowadzona inwestycja montowania oświetlenia. O tym wszystkim przeczytasz w przedwyborczym plakacie-rozkładówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezary Re: miejskie inwestycje IP: *.dream.net.pl 21.07.07, 15:23 Hej, gorzowianie, a kto wam taki ,,gołębnik'' zafundował przy wjeździe na ten remontowany most? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: miejskie inwestycje 21.07.07, 16:38 "...inwestycja wznoszenia murków klinkierowych..." ... w specyficznej technologii opracowanej na potrzeby wyjasnienia opóźnień w budowie! Tej technologii szkodzą - mrozy, słońce, deszcze...i ch... wi co jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guines Re: Otwarcie mostu IP: *.gorzow.mm.pl 22.07.07, 19:21 Opowiem żart. Ten most ma chyba solidne tylko podstawy - bo niemieckie. He, He. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Otwarcie mostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 16:59 A ktos wie kiedy im sie uda skończyć?? Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Otwarcie mostu 23.07.07, 18:02 Tego, to chyba nawet oni sami nie wiedza. No, chyba ze cie satysfakcjonuje odpowiedz, ze skoncza, jak most bedzie skonczony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
info-tw Re: Otwarcie mostu 23.07.07, 20:38 A powiedzcie mi prosze coz to za dziwactwo posrodku zalaczonego zdjecia, zaraz na koncu mostu? Przypomina mi to kozaki guliwera. www.gorzow.pl/kamery/ Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Otwarcie mostu 23.07.07, 20:42 info-tw napisała: > A powiedzcie mi prosze coz to za dziwactwo posrodku zalaczonego zdjecia, zaraz > na koncu mostu? Przypomina mi to kozaki guliwera. Pomnik 10lecia panowania Słońca Nowej Marchii - Tadeusza J.:P Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Otwarcie mostu 23.07.07, 21:45 opoznienia werty powoduja tez: brak mrozu, brak slonca, brak deszczu, i gdzie te pieniadze z kar umownych za niedotrzymanie terminu inwestycji???????????????????????? cos w tym jest budrys, czauczesku tez w ktoryms momencie uznal ze jest geniuszem, tak to bywa TW, niektorym niewiele potrzba by uwierzyli w swoj geniusz! no apotem powstaja pomniki! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Otwarcie mostu 23.07.07, 21:50 W przyszłym roku mija dokładnie 10 lat:) Słońce Nowej Marchii ma co świętować hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Otwarcie mostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 20:08 Most otwarli, dla mnie nawet niebrzydki, chociaż miały być ławeczki na balkonikach... TYLKO, jakiś kretyn na ładnych żeliwnych czarnych lampach pomalował żółtą farbą numery inwentarzowe. Przy koszcie inwestycji mogli chyba cos innego wymyśleć. A tak to jest w PGR-ze (nie obrażając PRG) Odpowiedz Link Zgłoś