Dodaj do ulubionych

STALECZKA walczy o awans!!!

IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 12:54
Dzięki naszym przyjaciołom z Tarnowa awansowaliśmy do czołowej czwórki i
walczymy o awans!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: dramon Re: STALECZKA walczy o awans!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 14:02
      Dajcie spokój - tramwajarze. Udało sie wam i tyle, troche mi was szkoda, że
      podniecacie sie tym awansem. Teraz wszystko dostaniecie w dupę, wasi
      przyjaciele z tarnowa rozjadą was u siebie i na wyjeździe. Jedyne zwycięstwo to
      może może u siebie z lublinem patałachy hehehe
      • gostak Re: STALECZKA walczy o awans!!! 28.07.03, 14:05
        Gość portalu: dramon napisał(a):

> Dajcie spokój - tramwajarze. Udało sie wam i tyle, troche mi was szkoda, że
        > podniecacie sie tym awansem. Teraz wszystko dostaniecie w dupę, wasi
        > przyjaciele z tarnowa rozjadą was u siebie i na wyjeździe. Jedyne zwycięstwo
        to
        >
        > może może u siebie z lublinem patałachy hehehe
        moze spotkacie sie z edim na trybunach w meczu o pozostanie w ekstraklasie??
        byscie sobie wyjasnili problemy ,co ty na to??
        • Gość: edi Re: STALECZKA walczy o awans!!! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 14:17
          ja chętnie!!! też by mi było głupio gdybym był w jego sytuacji ale nie jestem.
          Pozdro
      • Gość: tasma Re: STALECZKA walczy o awans!!! IP: 195.116.84.* 28.07.03, 16:20
        a dramon co z ciebie za cwaniak.ty rypany falubazie.chcesz wojny możesz mieć a
        wasz falubaz co wczoraj pokazał!i odpiepsz się od mojej staleczki!
    • Gość: tasma Re: STALECZKA walczy o awans!!! IP: 195.116.84.* 28.07.03, 16:15
      Gość portalu: edi napisał(a):

> Dzięki naszym przyjaciołom z Tarnowa awansowaliśmy do czołowej czwórki i
      > walczymy o awans!!!
      >jesreśmy w czwórce ale czy to oznacza że walczymy o awans.Jeżeli działacze nie
      zdecydowali że sezon już sie skończył.
    • Gość: tasma Re: STALECZKA walczy o awans!!! IP: 195.116.84.* 28.07.03, 16:17
      teraz mamy wobec tarnoa dług który trzeba spłacic w play off.mam nadzieje ze
      sie myle ale zeby to nie bylo ze już mamy koniec sezonu.
      • Gość: dramon Re: STALECZKA walczy o awans!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 17:17
        Wiecie co mnie w was bawi prostaki? Ze tak łatwo dajecie sie podpuścić. Wy i
        wasz żużel, razem z upadająca siatkówką, upadłym futbolem itp.
        • Gość: edi Re: STALECZKA walczy o awans!!! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 09:02
          a gdzie Ty masz siatkówkę i futbol w Zielące??
          • Gość: dramon Re: STALECZKA walczy o awans!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 12:42
            Edi głupi ćwoku - ZIELONKA - analfabeto. Siatka się rozwija w przeciwieństwie
            do waszej, która upada. Piłeczka? Mamy szczyt III ligi. O was lepiej nie mówić
            hehe
            • Gość: edi Re: STALECZKA walczy o awans!!! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 14:25
              po co tyle marudzisz!!! jerśli chodzi o sport to akurat ani Wy ani my nie mamy
              się czym chwalić, sorki macie niezłych tenisistów stołowych, a właściwie
              mieliście, a może tak wymień czym w Zielonej możecie się pochwalić jeśli chodzi
              o sport bo jakoś mi sie nie wydaje lubuskie potegą sportową!!!
              Mimo wszystko pozdrawiam Cię!
              • j24 Re: STALECZKA walczy o awans!!! 30.07.03, 14:39
                Gość portalu: edi napisał(a):

> Mimo wszystko pozdrawiam Cię!
                Dramona jednego :)

Właśnie w temacie sportu: Wisłę do gminy wiejskiej Zielona Góra przyłączyć.
                A potem z dwóch uczynić jedność! (i w końcu Małysz zostanie lubuszaninem:)
            • bart.q Jak Zieląka, to Zieląka, cieciu n.t 30.07.03, 16:03
              • Gość: Dramon Re: Jak Zieląka, to Zieląka, cieciu n.t IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 20:05
                Hej gorzowiaki - nic do was nie mam - lubie was tylko podpuszczać. Serdecznie
                podrawiam i trzymam kciuki za waszych żuzlowców. Szkoda mi troche waszej
                siatki, ale tak to bywa.........
                • Gość: edi Re: Jak Zieląka, to Zieląka IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 08:37
                  Siatka jeszcze wróci do serii a , żużlowcy do extraligi i znowu bedą derby,
                  jeszcze niedawno to Wy byliście w takiej sytuacji i co udało sie?
                  A co do sportu to jak nie zmianią sie "ludzie" (likwidatorzy) to bedzie jeszcze
                  gorzej!
                  pozdro
    • Gość: dupagorzów Re: STALECZKA walczy o awans!!! IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 08:43
      staleczka to prostytka i to najtańsza!!!!!!!!
      • Gość: dramon Re: STALECZKA walczy o awans!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 09:34
        STAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!
        COOOOOOOOOO ???????????????
        TY KURWO !!!!!!!!!!!!!!!
        • aborys Re: STALECZKA walczy o awans!!! 29.07.03, 09:42
          Gość portalu: dramon napisał(a):

to, co napisał.
          Cieszymy się, mogąc Was gościć na naszym forum.
          • Gość: ZG Re: STALECZKA walczy o awans!!! IP: scutum:* / 10.2.0.* 29.07.03, 14:13
            Powiem tylko tyle: szanse na awans macie tylko teoretyczne, natomiast w
            praktyce nie ma na co liczyć.
    • Gość: gumis Re: STALECZKA walczy o awans!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 21:23
      Hej gorzowiaki - jesteście śmieszni, jeśteście żalośni. Macie pierwsza czwórkę
      dzięki Unii tarnów. Cieszcie się, ale juz teraz żadnego meczu do końca sezonu
      nie wygracie buuuuuhahhaaaaaa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka