Gość: edi IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 12:54 Dzięki naszym przyjaciołom z Tarnowa awansowaliśmy do czołowej czwórki i walczymy o awans!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dramon Re: STALECZKA walczy o awans!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 14:02 Dajcie spokój - tramwajarze. Udało sie wam i tyle, troche mi was szkoda, że podniecacie sie tym awansem. Teraz wszystko dostaniecie w dupę, wasi przyjaciele z tarnowa rozjadą was u siebie i na wyjeździe. Jedyne zwycięstwo to może może u siebie z lublinem patałachy hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
gostak Re: STALECZKA walczy o awans!!! 28.07.03, 14:05 Gość portalu: dramon napisał(a): > Dajcie spokój - tramwajarze. Udało sie wam i tyle, troche mi was szkoda, że > podniecacie sie tym awansem. Teraz wszystko dostaniecie w dupę, wasi > przyjaciele z tarnowa rozjadą was u siebie i na wyjeździe. Jedyne zwycięstwo to > > może może u siebie z lublinem patałachy hehehe moze spotkacie sie z edim na trybunach w meczu o pozostanie w ekstraklasie?? byscie sobie wyjasnili problemy ,co ty na to?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: STALECZKA walczy o awans!!! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 14:17 ja chętnie!!! też by mi było głupio gdybym był w jego sytuacji ale nie jestem. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasma Re: STALECZKA walczy o awans!!! IP: 195.116.84.* 28.07.03, 16:20 a dramon co z ciebie za cwaniak.ty rypany falubazie.chcesz wojny możesz mieć a wasz falubaz co wczoraj pokazał!i odpiepsz się od mojej staleczki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasma Re: STALECZKA walczy o awans!!! IP: 195.116.84.* 28.07.03, 16:15 Gość portalu: edi napisał(a): > Dzięki naszym przyjaciołom z Tarnowa awansowaliśmy do czołowej czwórki i > walczymy o awans!!! >jesreśmy w czwórce ale czy to oznacza że walczymy o awans.Jeżeli działacze nie zdecydowali że sezon już sie skończył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasma Re: STALECZKA walczy o awans!!! IP: 195.116.84.* 28.07.03, 16:17 teraz mamy wobec tarnoa dług który trzeba spłacic w play off.mam nadzieje ze sie myle ale zeby to nie bylo ze już mamy koniec sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dramon Re: STALECZKA walczy o awans!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 17:17 Wiecie co mnie w was bawi prostaki? Ze tak łatwo dajecie sie podpuścić. Wy i wasz żużel, razem z upadająca siatkówką, upadłym futbolem itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: STALECZKA walczy o awans!!! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 09:02 a gdzie Ty masz siatkówkę i futbol w Zielące?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dramon Re: STALECZKA walczy o awans!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 12:42 Edi głupi ćwoku - ZIELONKA - analfabeto. Siatka się rozwija w przeciwieństwie do waszej, która upada. Piłeczka? Mamy szczyt III ligi. O was lepiej nie mówić hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: STALECZKA walczy o awans!!! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 14:25 po co tyle marudzisz!!! jerśli chodzi o sport to akurat ani Wy ani my nie mamy się czym chwalić, sorki macie niezłych tenisistów stołowych, a właściwie mieliście, a może tak wymień czym w Zielonej możecie się pochwalić jeśli chodzi o sport bo jakoś mi sie nie wydaje lubuskie potegą sportową!!! Mimo wszystko pozdrawiam Cię! Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: STALECZKA walczy o awans!!! 30.07.03, 14:39 Gość portalu: edi napisał(a): > Mimo wszystko pozdrawiam Cię! Dramona jednego :) Właśnie w temacie sportu: Wisłę do gminy wiejskiej Zielona Góra przyłączyć. A potem z dwóch uczynić jedność! (i w końcu Małysz zostanie lubuszaninem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dramon Re: Jak Zieląka, to Zieląka, cieciu n.t IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 20:05 Hej gorzowiaki - nic do was nie mam - lubie was tylko podpuszczać. Serdecznie podrawiam i trzymam kciuki za waszych żuzlowców. Szkoda mi troche waszej siatki, ale tak to bywa......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Jak Zieląka, to Zieląka IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 08:37 Siatka jeszcze wróci do serii a , żużlowcy do extraligi i znowu bedą derby, jeszcze niedawno to Wy byliście w takiej sytuacji i co udało sie? A co do sportu to jak nie zmianią sie "ludzie" (likwidatorzy) to bedzie jeszcze gorzej! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupagorzów Re: STALECZKA walczy o awans!!! IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 08:43 staleczka to prostytka i to najtańsza!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dramon Re: STALECZKA walczy o awans!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 09:34 STAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!! COOOOOOOOOO ??????????????? TY KURWO !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: STALECZKA walczy o awans!!! 29.07.03, 09:42 Gość portalu: dramon napisał(a): to, co napisał. Cieszymy się, mogąc Was gościć na naszym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZG Re: STALECZKA walczy o awans!!! IP: scutum:* / 10.2.0.* 29.07.03, 14:13 Powiem tylko tyle: szanse na awans macie tylko teoretyczne, natomiast w praktyce nie ma na co liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumis Re: STALECZKA walczy o awans!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 21:23 Hej gorzowiaki - jesteście śmieszni, jeśteście żalośni. Macie pierwsza czwórkę dzięki Unii tarnów. Cieszcie się, ale juz teraz żadnego meczu do końca sezonu nie wygracie buuuuuhahhaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś