martha4 31.07.03, 08:58 Ma osiem tygodni, próbował już zjeść mój dywan, biegam z nim na dwór co dwie godziny (w tym dwa razy w nocy).... Zawsze to tylko dwie, trzy kałuże w domu na dobę, a nie dziesięć:)) Jest słodki. A ja niewyspana... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: Nowy członek rodziny IP: *.ed.shawcable.net 31.07.03, 09:14 martha4 napisała: > Ma osiem tygodni, próbował już zjeść mój dywan, biegam z nim na dwór co dwie > godziny (w tym dwa razy w nocy).... Zawsze to tylko dwie, trzy kałuże w domu > na dobę, a nie dziesięć:)) > Jest słodki. A ja niewyspana... +++ Hey Martha.. To mi przypomina mojego psa. Mam German Shepherd Dog imieniem Spawn. Kiedy go przywiozlem pierwszy raz do domu trzasl sie biedal jak galareta ( byl mala kulka na czterech nogach) i sikal co 5 sekund.... Dzisiaj mam w domu wielkiego psa ktory zapomnial, ze moje buty to zabawki.... Slowem.. cierpliwosci... Jest warto... Serdecznie pozdrawuiam PS. Widzialas zdjecia mojego psa??? Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Nowy członek rodziny 31.07.03, 09:22 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Mam German Shepherd Dog imieniem Spawn. Piękne psisko:)))))))) Mój jest biszkoptowym labradorem, to psy, o których mówią, że są bardzo groźne - potrafią zalizać na śmierć:)))) > Serdecznie pozdrawuiam > PS. Widzialas zdjecia mojego psa?? Twojego psa - nie:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Nowy członek rodziny 04.08.03, 20:16 martha4 napisała: > Ma osiem tygodni, próbował już zjeść mój dywan, Tzw. kompensacja. Przed dziećmi miałem kotka. Dzieci lepsze. Nie jedzą dywanów. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Nowy członek rodziny 04.08.03, 20:45 aborys napisał: > martha4 napisała: > > > Ma osiem tygodni, próbował już zjeść mój dywan, > Tzw. kompensacja. > Przed dziećmi miałem kotka. > Dzieci lepsze. Nie jedzą dywanów. nie liżą na śmierć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Nowy członek rodziny IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.03, 22:01 aborys napisał: > Przed dziećmi miałem kotka. > Dzieci lepsze. Nie jedzą dywanów. hahahaha, kiedyś kolega z klasy, którego ojciec był weterynarzem, zapytał drugiego: "M. chcesz psa?" a na to M. "nie, mam siostrę":o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Nowy członek rodziny IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.03, 21:57 martha4 napisała: > Ma osiem tygodni, próbował już zjeść mój dywan, biegam z nim na dwór co dwie > godziny (w tym dwa razy w nocy).... Zawsze to tylko dwie, trzy kałuże w domu > na dobę, a nie dziesięć:)) > Jest słodki. A ja niewyspana... ja zaczynam sie przymierzać do tego szczęścia: jork szajr - mało je i mało miejsca zajmuje:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: Nowy członek rodziny IP: *.gorzow.mm.pl 04.08.03, 23:13 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > martha4 napisała: > > ja zaczynam sie przymierzać do tego szczęścia: jork szajr - mało je i mało > miejsca zajmuje:o) Wcześniej miałem przez 18 lat psa . Zamiast siedmiu psów róznych ras miałem jednego posiadający wszystkie cechy siedmiu psów .To taka szkocka oszczędność.Jedno było pewne matka była pudlem reszta milczeniem. Od miesiąca po domu biega coś bardzo ale to bardzo małego rasy York o bardzo dobrych przodkach (5 pokoleń). Na twarzy żeńskiej strony domowników znowu pojawił sie uśmiech ,a mi pozostało ciągłe patrzenie pod nogi co by mi ta bestia nie zagryzła...papci. Polecam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Nowy członek rodziny IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.03, 23:20 Gość portalu: open napisał(a): > Na twarzy żeńskiej strony domowników znowu > pojawił sie uśmiech ,a mi pozostało ciągłe patrzenie pod nogi co by mi ta > bestia nie zagryzła...papci. > Polecam i pozdrawiam. ja to cudo widziałam dzisiaj w Strzeszynku i coraz bardziej jestem napalona:o) pal licho buty, piesek jest boski:o) - bez obrazy uczuć religijnych Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Nowy członek rodziny 05.08.03, 08:35 Moja psina przybiera na wadze około kilograma na tydzień:)))))) Więc bieganie po schodach z taka puszystą, coraz cięższą kulką to rewelacyjny trening kondycyjny;)))) Z 'jorkiem' chyba nie ma takich problemów, zawsze go można do kieszeni wsadzić;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Nowy członek rodziny IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 10:05 martha4 napisała: > Z 'jorkiem' chyba nie ma takich problemów, zawsze go można do kieszeni > wsadzić;)))) ha, to zależy do której, do kieszeni w dżinsach to moja dłoń ledwie wchodzi, a co dopiero 'jork':o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panicz marian Re: Nowy członek rodziny IP: *.bajt.krakow.pl 05.08.03, 10:30 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > co dopiero 'jork':o))) U Marianny krwawa langusta MA Marianna szkolone usta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Nowy członek rodziny IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 10:52 co za rymy krakowskie:o( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panicz marian Re: Nowy członek rodziny IP: *.bajt.krakow.pl 05.08.03, 11:04 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > co za rymy krakowskie:o( Warszawskie, to Tata Kazika Staszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Nowy członek rodziny IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 12:52 nie jestem taka oblatana jak Ty:o) Odpowiedz Link Zgłoś