calama 07.12.07, 08:44 Właśnie zrobiłam i mogę poczęstować. Pachnie niesamowicie. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
login_tymczasowy Re: Komu kawy? 07.12.07, 08:49 No tak, ja wlasnie wisialem kwadrans nad ekspressem i tez sobie zaparzylem. Ale mozemy zrobic blended. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za-warciak Re: Komu kawy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 08:51 ciekawa sprawa, uderz w klawiaturę login_tymczasowy sie odezwie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za-warciak Re: Komu kawy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 08:58 jezeli sie rozchodzi o szczegóły, to preferuję herbatkę ROIBOOS z miodem... spróbuj, niezłe...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Komu kawy? 07.12.07, 09:01 Gość portalu: za-warciak napisał(a): > jezeli sie rozchodzi o szczegóły, > to preferuję herbatkę ROIBOOS z miodem... > spróbuj, niezłe...:)) nie lubię miodu roiboosa jeszcze zniosę, ale niektóre miodem zalatują ;) ale Tobie mogę zrobic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walek Re: Komu kawy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 09:08 calama napisała: > nie lubię miodu nie pisz źle o miodzie na forum, którym opiekuje się marek_p, znany pszczołolub...) nie ryzykuj...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Komu kawy? 07.12.07, 09:11 Gość portalu: walek napisał(a): > nie pisz źle o miodzie na forum, którym opiekuje się marek_p, > znany pszczołolub...) > nie ryzykuj...:))) Marka lubię. :) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Komu kawy? 07.12.07, 08:59 Gość portalu: za-warciak napisał(a): > ciekawa sprawa, uderz w klawiaturę > login_tymczasowy sie odezwie...:) No dobra, to juz koncze... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Komu kawy? 07.12.07, 09:02 login_tymczasowy napisał: > No dobra, to juz koncze... Kawę? Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Komu kawy? 07.12.07, 09:14 calama napisała: > Kawę? Koncze pisac bzdury. Od tej pory tylko wywazone i przemyslane opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Komu kawy? 07.12.07, 09:53 login_tymczasowy napisał: > Koncze pisac bzdury. > Od tej pory tylko wywazone i przemyslane opinie. Twój wybór. Ja lubię jedno i drugie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Komu kawy? 07.12.07, 08:51 login_tymczasowy napisał: No to pijemy. A do kawy nic nie będzie... bo po wczorajszym słodkiego mam dość. Teraz te słodycze jakieś słodsze. Jeść się nie da. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonka Re: Komu kawy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 08:49 czy mozna prosić ze smietanko, forumowa kulerzanko:) alem pospała..:) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Komu kawy? 07.12.07, 08:52 Gość portalu: Iwonka napisał(a): > czy mozna prosić ze smietanko, Nalana. :) > alem pospała..:) Sen to zdrowie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Komu kawy? 07.12.07, 09:46 Proszę o jedną kawę. Lubię aromatyczną z cynamonem, tylko aby kwaśna nie była. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Komu kawy? 07.12.07, 09:52 trooly napisał: > Proszę o jedną kawę. Lubię aromatyczną z cynamonem, tylko aby kwaśna > nie była. oki, nalana ale nie pisz już więcej bzdur :P Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Komu kawy? 07.12.07, 10:15 Nalana ale nie podana, jak lisek sam mam ją wyrywać, nie przystoi. Filiżanka fajna jest? Zwróciłaś mi uwagę na bzdury, jakież to ja piszę. Widzisz Calamo, jak tak głębiej pomyśleć to życie jest jedną wielką gonitwą za wszystkim i niczym, taką bzdurą. Człowiek się przejmuje, stara się być poważnym, ułożonym, rozważnym i co? Może warto troszkę poswawolić, uśmiechać się do innych, toczyć dysputy o pierdołach. Czasami z pozoru lekkich tematów rodzą sie fajne inicjatywy, ciekawe znajomości i większa jest chęć do dalszego działania, a nawet milej jest. Wybacz droga Calmo vel Calamo ale muszę od czasu do czasu odreagować, zdecydowanie stawiam na bzdury. P.S. Strasznie ciągnie mnie do Gorzowa, jest we mnie taka siła i taka chęć - zrobić kilka zdjęć... Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Komu kawy? 07.12.07, 11:01 kawa w tak zacnym gronie. poprosze! - lej calama co tam w dzbanku masz. howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Komu kawy? 07.12.07, 11:08 redcloud napisał: > kawa w tak zacnym gronie. poprosze! - lej calama co tam w dzbanku > masz. > howgh dla Ciebie blue mountain, czarna mocna może być? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Komu kawy? 07.12.07, 11:22 redcloud napisał: > Mily ten nasz kawowy tygielek... > howgh Tu się zgodzę. :) A jak wiadomo - kawa w miłym towarzystwie lepiej smakuje. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Komu kawy? 07.12.07, 11:26 budrys77 napisał: > Właśnie sączę latte. Ale dobre:) latte też chętnie sobie bym wypiła :) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Komu kawy? 07.12.07, 11:19 calama napisała: > dla Ciebie blue mountain, czarna mocna > może być? ZAWSZE!!! :) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Komu kawy? 07.12.07, 11:23 redcloud napisał: > ZAWSZE!!! :) sie wie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Komu kawy? 07.12.07, 13:34 Oj Calamo, klops, nie dostałem. Zalewam teraz Nescafee Classic 3x1, nie o to mi jednak chodziło. W Łodzi ciśnienie leci jak strzała, tyle że w dół. Stawiam do kawy malutkie rogaliki z jagodami. Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: Komu kawy? 07.12.07, 14:29 Najlepsza jest krótka drzemka. Oczywiście nie w pracy, bo jeszcze klient przyjdzie i bez zrozumienia będzie szarpał człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Komu kawy? 07.12.07, 14:35 ant777 napisał: > jeszcze > klient przyjdzie i bez zrozumienia będzie szarpał człowiekiem Oj, to to... Klient jest zakałą ludzkości. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Komu kawy? 07.12.07, 14:40 login_tymczasowy napisał: > Oj, to to... > Klient jest zakałą ludzkości. ja nie narzekam, grzeczni są jeśli nie - to ... każdemu według zasług ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant777 klient zrobił rzecz straszną IP: *.gorzow.mm.pl 08.12.07, 18:22 Wypełniał papiery. Podałem mu swój długopis. Zadałem proste pytanie, a on zaczął się zastanawiać. To nie było straszne. Straszne było, to że on wziął ten długopis w swoją paszczę i myślał kręcąc długopisem w ustach. Ku-rwa! Zamurowało mnie. Mogłem coś powiedzieć typu: "wie pan ja przedtem trzymałem ten długopis paluchami, którymi wcześniej głęboko dłubałem w nosie" Ale i tak było za późno. Gość w końcu sobie poszedł. Sympatyczny nawet... Ja poszedłem do kibla myć ten długopis mydłem w płynie. Chyba wrzucę ten długopis do zmywarki. Tak dla większej pewności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: higienistka szkoln Re: klient zrobił rzecz straszną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 22:43 Gość portalu: ant777 napisał(a): Mogłem coś powiedzieć typu: "wie > pan ja przedtem trzymałem ten długopis paluchami, którymi wcześniej głęboko dłubałem w nosie" myślę, że nie mówisz nam całej prawdy, gdzie jeszcze dłubałeś paluchami na zmiane z tym rzeczonym długopisem aż strach pomyśleć... jesteś okropny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant777 Re: klient zrobił rzecz straszną IP: *.gorzow.mm.pl 08.12.07, 22:48 Gość portalu: higienistka szkoln napisał(a): > Gość portalu: ant777 napisał(a): > Mogłem coś powiedzieć typu: "wie > > pan ja przedtem trzymałem ten długopis paluchami, którymi > wcześniej głęboko dłubałem w nosie" > > myślę, że nie mówisz nam całej prawdy, gdzie jeszcze dłubałeś > paluchami na zmiane z tym rzeczonym długopisem > aż strach pomyśleć... > jesteś okropny!!! To, ty jesteś okropna, że w ogóle myślisz, że długopis można używać do innych rzeczy niż do pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Komu kawy? 07.12.07, 14:38 ant777 napisał: > Najlepsza jest krótka drzemka. Oczywiście nie w pracy, bo jeszcze > klient przyjdzie i bez zrozumienia będzie szarpał człowiekiem.na 20 minut do groty solnej na przykład muzyczka relaksacyjna, leżak i kocyk......... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p info od pszczołoluba: 07.12.07, 16:55 Zostawiam Was do niedzieli (może na chwilę wpadnę w sobotę, bo bardzo pewnych spraw ciekaw jestem). Calama - proszę żadnych nowych śnieżynek w bikini na forum nie wysyłać! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: info od pszczołoluba: 07.12.07, 19:47 marek_p napisał: > Zostawiam Was do niedzieli (może na chwilę wpadnę w sobotę, bo bardzo pewnych > spraw ciekaw jestem). i tu rozbudzołeś moją ciekawość... > Calama - proszę żadnych nowych śnieżynek w bikini na forum nie wysyłać! obiecuję! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Komu kawy? 08.12.07, 16:52 a teraz kawa + sernik :) Kózka sobie sernik zamówiła... i pomagała! Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Komu kawy? 08.12.07, 18:22 login_tymczasowy napisał: > Dla Kozki kawa z brandy. Nie. Koza ma radio ;) Kózka brandy na pewno jeszcze nie popija. Co z tym sernikiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Komu kawy? 08.12.07, 19:41 marek_p napisał: > Co z tym sernikiem ? pyszny jest! z rodzynkami i rumem :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Komu kawy? 08.12.07, 19:46 login_tymczasowy napisał: > Dla Kozki kawa z brandy. Kózka kawy nie pije. :) Brendy (mam nadzieję), że też nie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Starbucks - to jest ro... IP: *.dial.telus.net 08.12.07, 22:57 Hey calama. Pijasz jakies tam ...totoi wielkie produkcje przedstawiasz/// Nie ma lepszej kawy niz ta podawana w Starbucks... Zawsze zamawiam Large-bold.... Smietanka do tego i odrobina brazowego cukru... I w dupe kopnie i po glowie poglaszcze.... Nie ma kawy dobrej poza kawa Starbucks... :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonka Re: Starbucks - to jest ro... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 23:18 Och, Bernardzie, z przykrością stwierdzam, że jesteś zmanierowany...:) w przeciwieństwie do cudownie naturalnego i prostego w swoim myśleniu e_werty`ego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Starbucks - to jest ro... IP: *.dial.telus.net 08.12.07, 23:57 Heyniwonka,' Takimi oswiadczeniami nie zblizysz o centymetr szans na pozostanie moja zona... :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś