hiiro 19.03.08, 20:29 kiedyś było:wolno, wolniej, najwolniej,nasza -klasa! teraz jest:wolno,nasza- klasa,wolniej,gazeta .pl!!!!! gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejusa Re: Stopniowanie! 19.03.08, 22:25 moze by tak: wierzacy, wierzacy w cuda, emsiziomal! albo: katolik, nie myslacy katolik, login tymczasowy! uprzedzajac ziomala napisze: glupi, glupszy,glupek wioskowy! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Stopniowanie! 19.03.08, 22:38 andrzejusa napisał: > glupi, glupszy,glupek wioskowy! głupi, głupszy, głupek wioskowy, alek zielonogorski;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Stopniowanie! IP: *.ztpnet.pl 26.03.08, 20:58 > głupi, głupszy, głupek wioskowy, alek zielonogorski;) A juz dalej tylko ty jestes patałachu :) Wielkopolska ojczyzna budrysa ktora zaora gorzow Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Stopniowanie! 19.03.08, 22:30 hirro... te spowolnienie sieci wywołały penetracje przez policje portalu GW... powoli namierzaja wrogow i jednostki aspołeczne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: Stopniowanie! 20.03.08, 11:17 to niech pracują dyskretnie w tle,a tak działają jak tandetny antywirus;) Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro czy to tylko tak u mnie?! 20.03.08, 20:07 zacina się jak michnik!ani w dupe ani w oko!!normalnie mnie to już w*ku..a! Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: Stopniowanie! 26.03.08, 20:24 wstyd!!!!! normalny ku*rw*a wstyd!!! NAJWOLNIEJSZY PORTAL W NECIE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Stopniowanie! 26.03.08, 20:50 wyczysc komputer hiro! i mnie nie szlo nic, az doktora wrzucilem i jade jak kubica!! no nie przesadzaj andrzejusa!!ha,ha. moze tak: prezydent, rydzyk, login! bo mnie tutaj login katolicka europa chce zastrzelic!!! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: Stopniowanie! 26.03.08, 20:58 andrzejusa napisał: > wyczysc komputer hiro! czyściutki jak tralala:-) > i mnie nie szlo nic, > az doktora wrzucilem i jade jak kubica!! i uważaj na japończyków > no nie przesadzaj andrzejusa!!ha,ha. > > moze tak: > > prezydent, rydzyk, login! > > bo mnie tutaj login katolicka europa chce zastrzelic!!! pochowamy cię z godnością.......................... oczywiście należną;)) > pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Stopniowanie! 26.03.08, 21:11 chciec zastrzelic hiro, a/zastrzelic na prawde, to jednak roznica!! tym bardziej , ze login nie ma czym strzelac.:):) pewnie sam sie tu na forum pochowam, jak przyjdzie po temu czas. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: Stopniowanie! 26.03.08, 21:16 > chciec zastrzelic hiro, > a/zastrzelic na prawde, > to jednak roznica!! a zakładałem,że nie spartaczy roboty ;) Odpowiedz Link Zgłoś