trooly 20.03.08, 11:20 brzydka jesteś. Przykro tak kobiecie prosto w twarz ale zasłużyłaś, oj ty brzydulo! Do fryzjera tak trudno sie udać, do kosmetyczki, do sklepu po nowe ciuszki, co nie stać? Żartujesz z nas. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czarna pantera Re: Oj Wiosno! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 22:09 obawiam sie, ze dzieciaki zamiast utopic zime utopily wiosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Wiosno, cy to ty???? IP: *.dial.telus.net 21.03.08, 03:44 Hey, Za cholere znalezc nie moge dysku z Grechuta... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123123123 Re: Wiosno, cy to ty???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 21:50 zrob porzadek balaganiarzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Wiosno, cy to ty???? IP: *.dial.telus.net 25.03.08, 05:06 Hey 123123123, He he he he Naprawde musze... Jak otwieram opakowanie z namisem "Bach" i wyciagam z niego dysk z napisem "Kroke"...to najlepiej o mnie nie swiadczy... :):) PS. Malzonce tlumacze ze....lubie takie muzyczne "niespodzianki"" he he he Odpowiedz Link Zgłoś
calama ktokolwiek widział, ktokolwiek wie 25.03.08, 18:54 gdzie przebywa Pani Wiosna proszony jest o informacje. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.08, 19:00 może koszałek opałek? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie 25.03.08, 19:08 Gość portalu: nicelus napisał(a): > może koszałek opałek? może... ale dziś są przygody dudusia wesołka gdzie jest koszałek opałek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.08, 19:28 calama napisała: > gdzie jest koszałek opałek? members.chello.pl/j.uhma/marysia2.html Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie 26.03.08, 05:52 dzięki! niesamowity ten koszałek opałek! polityk? rzecznik prasowy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.08, 07:42 calama napisała: > polityk? rzecznik prasowy? ;) może kronikarz? gdyby zysnarski wziął przykład, to może teraz też byłby łysy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie 26.03.08, 11:58 Gość portalu: nicelus napisał(a): > gdyby zysnarski wziął przykład, to może teraz też byłby łysy? > ;) przynajmniej wiem dlaczego mój tata jest prawie łysy :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.08, 12:34 no i wiadomo dlaczego zysnarski nie jest łysy. "Krasnoludki dumne były ze swego kronikarza i wciąż mu głowę wieńcami przyozdabiały, od czego łysy był jak kolano." ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro coś białego mnie się przykleiło do samochodu 26.03.08, 10:36 najwięcej tego na szybach... a zimne toto było;(( Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: coś białego mnie się przykleiło do samochodu 26.03.08, 11:58 hiiro napisał: > najwięcej tego na szybach... > a zimne toto było;(( to po co dotykałeś? :P Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: coś białego mnie się przykleiło do samochodu 26.03.08, 11:59 z ciekawości:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: coś białego mnie się przykleiło do samochodu 26.03.08, 12:06 hiiro napisał: > z ciekawości:-)) > i tak wszystko dotykasz z ciekawości? niebezpieczne przyzwyczajenie :P Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: coś białego mnie się przykleiło do samochodu 26.03.08, 12:09 niektóre obwąchuje;))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: coś białego mnie się przykleiło do samochodu 26.03.08, 12:13 hiiro napisał: > niektóre obwąchuje;))) te białe trzeba było powąchać :P Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: coś białego mnie się przykleiło do samochodu 26.03.08, 12:14 rurka mnie się zapodziała.. ta od białego i nosa;)) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: coś białego mnie się przykleiło do samochodu 26.03.08, 12:17 hiiro napisał: > rurka mnie się zapodziała.. > ta od białego i nosa;)) czasami trza zerwać z nałogiem wiem, bom na prochach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: coś białego mnie się przykleiło do samochodu IP: *.dial.telus.net 26.03.08, 12:25 Hey hiiro, Nie udawaj... To cukier puder, pacanie.... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: coś białego mnie się przykleiło do samochodu 26.03.08, 12:27 śnieg jełopie !śnieg:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: coś białego mnie się przykleiło do samochodu 26.03.08, 12:31 hiiro napisał: > śnieg jełopie !śnieg:-))) kiedy właśnie on od śniegu taki naćpany chodzi ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: coś białego mnie się przykleiło do samochodu 26.03.08, 12:50 "...on od śniegu taki naćpany ..." ... hmmmm! jakieś znajome nazwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Katowic Re: Oj Wiosno! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 10:55 Pierona, kaj sie smykosz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Kłodawy Re: Oj Wiosno! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 11:01 Gdzie sie szlajasz, pindo, łysa koniówo... Odpowiedz Link Zgłoś