login_tymczasowy 22.03.08, 10:42 To jakis rekord, jest Wielka Sobota i nikt jeszcze nie skladal zyczen... Forumowiczom winszuje dobrych Swiat Zmartwychwstania Panskiego, obfitosci stolu i spokoju mysli. A szczegolnie zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pretty01 Re: Pisanka 23.03.08, 09:57 Wielu radosnych chwil na Święta Wielkanocne, serdecznych spotkań rodzinnych, smacznego jajka i samych cudownych, słonecznych dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Kaczuszki na Swieta... IP: *.dial.telus.net 24.03.08, 04:34 Hey, Jak co roku w okresie swiat wysylam kartki z zyczeniami do bliskich i przyjaciol w Polsce... Sam tez otrzymuje i ciecsze zsie z kazdej jak dzieciak... Jednak... Tym razem pierwsze dwie kartki z zyczeniami z okazji Wielkiej nocy przedstawialy....zielona polanke, pare malowanych jajek i na pierwszym planie....dwie male "radosne" kaczuszki... Powaznie... Dwa pisklaki ktorych z kurczakami chocbym chcial pomylic bym nioe kogl... Kaczki jak byki... Dwie i...prawie identyczne... Przypadek??? Ja w takie przypadki nie wierze.... Na szczescie przyszly inne i rownie urocze lecz mniej "prowokacyjne" ... he he he he WESOLYCH SWIAT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dell Re: Pisanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 21:47 Mnie mozesz zyczyc jasnosci umyslu. Odpowiedz Link Zgłoś
calama i po świętach... 25.03.08, 10:27 login_tymczasowy napisał: > To jakis rekord, jest Wielka Sobota i nikt jeszcze nie skladal > zyczen... ups... mam wyrzuty sumienia ale ... byłam poza netem ( tak to określę) prawda jest taka, że byłam poza światem ;) czasami fajnie tak grunt to dobre prochy ;) > A szczegolnie zdrowia. oj, cos mi nie dopisało...... szczerze życzyłeś? ;) Teraz - z nowymi zapasami śliwowicy to zdrowie i humor będą wspaniałe. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: i po świętach... IP: *.gpsk.am.poznan.pl 25.03.08, 11:18 cale szczescie, ze sie skonczyly Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: i po świętach... 25.03.08, 11:29 Teraz to juz tylko zeby cieplej bylo... howgh Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro jak to po świętach??!!! 25.03.08, 11:35 co? już się skończyły?:-((((( tak nie może być ! to niesprawiedliwe........ Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: jak to po świętach??!!! 25.03.08, 12:36 hiiro napisał: > co? już się skończyły?:-((((( > tak nie może być ! to niesprawiedliwe........ pewnei, że niesprawiedliwe... nie zauważyłeś, że się skończyły? i tak dobrze ;) ja nie zauważyłam, że się zaczęły..... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: i po świętach... 25.03.08, 12:35 redcloud napisał: > Teraz to juz tylko zeby cieplej bylo... > howgh nie narzekaj na pogodę niektórzy w Świeradowie na nartach jeździli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: i po świętach... 25.03.08, 12:40 calama napisała: > nie narzekaj na pogodę > niektórzy w Świeradowie na nartach jeździli ;) Juz wystarczy szusow. Wybieram cieple plaze pacyfiku, nawet puste... ;) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: i po świętach... 25.03.08, 12:56 redcloud napisał: > Wybieram cieple plaze pacyfiku, nawet > puste... ;) ech... ostatnio się na(h)ablałam ;) nawet te siedem hiszpańskich słów mi się przypomniało ;) wspomnienia plaz pacyfiku tez były "w życiu piękne są tylko chwile" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: i po świętach... 25.03.08, 13:03 a tak w ogóle to kiedy mi na gitarze zagrasz? w pióropuszu oczywiście :P czekam i czekam! Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: i po świętach... 25.03.08, 18:27 "...w pióropuszu oczywiście ..." ... w samym pióropuszu? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: i po świętach... 25.03.08, 18:40 e_werty napisał: > "...w pióropuszu oczywiście ..." > > ... w samym pióropuszu? > wiesz werty - umawiaj się jak chcesz stanowczo wolę redclouda NIE w samym pióropuszu dobrze, że on o tym wie :) zastanawia mnie jednak Twój tok myślenia :P coś Ci się marzy? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: i po świętach... IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.08, 18:56 calama napisała: > zastanawia mnie jednak Twój tok myślenia :P skoro pytasz nago rzowskim forum, kiedy nagi tarze zagra ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: i po świętach... 25.03.08, 19:09 Gość portalu: nicelus napisał(a): > skoro pytasz nago rzowskim forum, kiedy nagi tarze zagra ... > ;) jasne! moja wina ;) już boję się cokolwiek pisać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: i po świętach... 25.03.08, 19:17 "...moja wina ..." ... butelka i Calama w samym pióropuszu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: i po świętach... 25.03.08, 19:23 e_werty napisał: > ... butelka i Calama w samym pióropuszu!!! > to już nie wiem kogo chciałbyś zobaczyś w samym pióropuszu :P jednak żadna opcja nie jest realna, więc pomińmy temat :) ps. ja z Mapucho jestem ;) uważaj! Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: i po świętach... 25.03.08, 19:40 wszyscu ważamy na te zawieszone "dolinki" na zawarcie......:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: i po świętach... 25.03.08, 19:45 "...ja z Mapucho jestem ... ... a może z Małpucho? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: i po świętach... 26.03.08, 12:02 calama napisała: > a tak w ogóle to kiedy mi na gitarze zagrasz? > w pióropuszu oczywiście :P > czekam i czekam! > i dalej będę czekać :((( bo po tych tekstach na forum to redcloud dopiero się zaszyje w jakimś wigwamie i będzie się mnie bał ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: i po świętach... 26.03.08, 12:53 "...się zaszyje w jakimś wigwamie..." ... poznasz po sterczacych piórach... Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: i po świętach... 26.03.08, 15:36 calama napisała: > > czekam i czekam! > i dalej będę czekać :((( ”bo meska rzecz byc daleko, a kobieca wiernie czekac...” howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: i po świętach... 26.03.08, 17:53 redcloud napisał: > ”bo meska rzecz byc daleko, a kobieca wiernie czekac...” moja ulubiona piosenka :) kiedys tata był na morzu, brat na morzu i ukochany z czasów szkoły średniej ... również - wtedy chodziłam i śpiewałam, ... i wiernie czekałam. cóż ... na tę gitarkę też wiernie poczekam :) mimo, że nie jesteś daleko :P ps. mocno trafnie dobierasz cytaty :* Odpowiedz Link Zgłoś