farrier 02.08.08, 12:27 silnymi wiatrami w naszym województwie. zalecane jest zabezpieczenie przedmiotów na balkonach, które gwałtowny powiew mógłby porwać, na zawsze... chyba teściową zaproszę, mam piękny widok z balkonu;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zetkaf Obiecanki-macanki 02.08.08, 12:54 Tydzien temu zapowiadali, ze czekaja nas 2! tygodnie PIEKNEGO sloneczka. No i gdzie to sloneczko? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Obiecanki-macanki 02.08.08, 14:34 "...No i gdzie to sloneczko?..." ... tam gdzie zawsze - spojrzyj w górę po za chmurę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: meteorolodzy ostrzegają przed burzami i 02.08.08, 20:31 farrier napisał: chyba teściową zaproszę ;))) :))) Na moją teściową tornado byłoby za słabe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: meteorolodzy ostrzegają przed burzami i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 20:33 Moja przyjechała bez zapowiedzi...... :) Niech nadciągaja chmury!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniuniunia Re: meteorolodzy ostrzegają przed burzami i 02.08.08, 22:17 Meteorolodzy faktycznie ostrzegają, ale.....nie lubuskie. Mam stronkę instytutu meteorologicznego gdzie masz zawsze świeże info. www.imgw.pl/wl/internet/zz/zagrozenia/ost_met.html Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: meteorolodzy ostrzegają przed burzami i 02.08.08, 23:14 Eee... a już miałam zapytać emsiziomala, czy jego teściowa nie chce może przyjaciółki w podobnym wieku poznać, coby z nią kawy na balkoniku się napić... Eee tam... Odpowiedz Link Zgłoś
farrier Re: meteorolodzy ostrzegają przed burzami i 03.08.08, 00:53 no tak, przedpołudniem lokalna rozgłośnia zapowiadała potencjalną "szansę" na realizację scenariusza, a popołudniu nabrała wody w usta i koronkowy plan psu na budę, rozbił się o kant tyłka;) Koronkowy, bo przypadkowy przeciąg miał przyklepnąć drzwi balkonowe do ościeżnicy, których klamkę, zaraz po tym niefortunnym zdarzeniu, miałem zamiar w dobrej wierze doprowadzić własnoręcznie do stanu permanentnego zamknięcia(by drzwi nie stukały, bo po co miałyby stukać?), przy okazji zupełnie niechcąco i oczywiście jak najbardziej nieświadomie- pozostawiając teściową po drugiej stronie... W dalszej kolejności, zapewne znużony przez gwałtowny skok ciśnienia, pewnie przymknąłbym oko na moment(czyli na czas nawałnicy), poczym obudziłbym się w niby tej samej, a jednak w jakże piękniejszej rzeczywistości... ;))) ...the end;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal A miało być tak pięknie...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 09:27 Wieczorny drink na tarasie...zainwestowałem...i cały misterny plan poszedł w ...... Ech żizn tiażołaja! :) Odpowiedz Link Zgłoś