emsiziomal 01.01.09, 01:57 Jestem pierwszy :) Wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pretty01 Re: 2009 01.01.09, 11:14 Idźcie przez ten Nowy Rok raźnym krokiem, a marzenia niech się Wam spełniają ot tak, mimochodem. Wszystkiego, co najlepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: 2009 01.01.09, 16:53 klasa.robotnicza napisał: > A już myślałem, że na forum będzie nudno : Bardzo wątpliwe atrakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: 2009 IP: *.gorzow.mm.pl 01.01.09, 17:02 mimochodem to tobie życzenia może toto składać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: 2009 01.01.09, 17:13 Gość portalu: . napisał(a): > mimochodem to tobie życzenia może toto składać!!!! Może. W temacie życzeń - życzę Ci kropko w Nowym Roku więcej szacunku, tolerancji i życzliwości wobec innych forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: 2009 IP: *.gorzow.mm.pl 01.01.09, 17:20 wobec forumowiczów pełen szacun!!!!!cenzor to świnia i tyle!;-)) CZUJESZ SIĘ CENZOREM W GAZECIE PL? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: 2009 01.01.09, 17:27 Gość portalu: . napisał(a): > wobec forumowiczów pełen szacun!!!!!cenzor to świnia i tyle!;-)) > CZUJESZ SIĘ CENZOREM W GAZECIE PL? Nie, ale czuję się odpowiedzialny za całokształt tego forum, bo byłem wśród tych, którzy sprawili, że to forum nie zdechło, a jest z uwagą śledzone przez samorządowców i inne osoby, których interesuje to co ma do powiedzenia społeczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: 2009 IP: *.gorzow.mm.pl 01.01.09, 17:40 Czy dwanaście osób forum to społeczeństwo? Jak możesz czuć się odpowiedzialny za forum? Ty naprawdę DBASZ O TO ŻEBY NA FORUM ZOSTAŁO TO CO MYŚLISZ TY I TWOJA.....KOLEZANKA?! A samorządowcom proponuje żeby W KOŃCU ZAJĘLI SIĘ PRACĄ!!! a nie śledzeniem nędznego <naprawdę tendencyjne i prostackie>forum gazety wyborczej<okrągły stół-mówi ci coś?;-)))> Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: 2009 01.01.09, 18:02 Gość portalu: kropka napisał(a): > Czy dwanaście osób forum to społeczeństwo? Forum przy www.gorzow.pl prawie zdechło. Forum przy www.gorzow24.pl to głownie forum młodzieżowe. Przykre jest to, że społeczeństwo ma tak niewielką ochotę się wypowiadać o sprawach, które go dotyczą, ale z 12 osobami to bardzo solidnie przesadziłeś. > Ty naprawdę DBASZ O TO ŻEBY NA FORUM ZOSTAŁO TO CO MYŚLISZ TY I > TWOJA.....KOLEZANKA?! Twórczość Sławomira_W nie należy do dzieł moich ulubionych. Moja koleżanka jest dla mnie tak samo ważna jak inne osoby, które od lat uczestniczą w tym forum, tworzą je ciekawymi wypowiedziami, humorem, elokwencją. Trole zjadły mi kilku przyjaciół. Złość we mnie zbiera, kiedy pomyślę o zjedzonym Klinie i kilku innych ksywkach, które poświęcały swój czas cenny radząc o lepszych "drogach" dla przyszłości Gorzowa. > A samorządowcom proponuje żeby W KOŃCU ZAJĘLI SIĘ PRACĄ!!! > a nie śledzeniem nędznego <naprawdę tendencyjne i prostackie>forum gazety wyborczej< Coś zrobiłeś, żeby było ono lepsze ? Nie, kilka postów wcześniej musiałem Cię skasować za prostacką wypowiedź. > okrągły stół-mówi ci coś?;-)))> Tak mówi. To wspaniała, bardzo stara opowieść. Moim zdaniem starsza od tej z gościem co na swym Rosynantcie świat przemierzał krusząc kopię w potyczkach z wiatrakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: 2009 IP: *.gorzow.mm.pl 01.01.09, 17:30 Indian z Peru, albo coś w tym rodzaju z sieci zaciągnąć. Bingo!Cenzor namawia do przestępstwa karno-skarbowego;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: 2009 01.01.09, 17:41 Gość portalu: kropka napisał(a): > Indian z Peru, albo coś w tym rodzaju z sieci zaciągnąć. > Bingo!Cenzor namawia do przestępstwa karno-skarbowego;-) Czyli Sławek ma mnie już nabitego na widelec. Proszę mi tylko jako okoliczność łagodzącą zaliczyć, że łagodzić chciałem. Następnym razem miodem Was będę ze złośliwości leczył i VAT od darowizny zapłacę. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: 2009 01.01.09, 17:21 Wiecie co o uczestnikach forum_gorzów niektórzy mówią ? Mówią, że jesteśmy stadem głodnych sępów, czyhających z zamiarem wydłubania oczu komuś kto się akurat im nadwinie. Oczywiście kłamią ;))) Jako środek dopingujący do postanowień noworocznych zalecam kilka melodyjek z krainy łagodności, lub muzę Indian z Peru, albo coś w tym rodzaju z sieci zaciągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: 2009 02.01.09, 22:09 marek_p napisał: > klasa.robotnicza napisał: > > > A już myślałem, że na forum będzie nudno : > > Bardzo wątpliwe atrakcje. Marku - coś nie wszystko wykasowałeś. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: 2009 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 19:18 dzieki nawzajem dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś